Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Re: Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Παντως εγω παραπονο απο Σβαμπ δεν εχω. Τιμιος ειναι, φτηνος ειναι, και δεν κοστισε φραγκο για αγορα
Δλδ τι να πουμε για αουγκουστο π δωσαμε και φραγκα για να τον αγορασουμε? Ή για τον Μουργκ?
Ειναι μεγαλη η λιστα των παλτων για να γκρινιαξω για Σβαμπ.
Απλα το καλοκαιρακι να αποχωρησει για αλλες πολιτειες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ τι να πουμε για αουγκουστο π δωσαμε και φραγκα για να τον αγορασουμε? Ή για τον Μουργκ?
Ειναι μεγαλη η λιστα των παλτων για να γκρινιαξω για Σβαμπ.
Απλα το καλοκαιρακι να αποχωρησει για αλλες πολιτειες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το άφηνες στην πρώτη πρόταση, θα ήταν απλά μια διαφωνία. Με τη δεύτερη άλλαξε επίπεδο η όλη τοποθέτηση. Κρατώ την πρώτη.LJCSoG έγραψε:Εγκεφαλικός και καλός παίκτης ο Σβαμπ? Μάλιστα...cellophan έγραψε:Ο Αουγκούστο δεν έχει δει ούτε με κυάλι τις εμφανίσεις και την προσφορά του Σβάμπ στην ομάδα και είναι 1,5 χρόνο παραπάνω σε αυτή. Μη συγκρίνουμε έναν εγκεφαλικό και καλό παίκτη, με έναν μέτριο παίκτη με ποδοσφαιρική ευφυία κάτω του μετρίου.gika έγραψε:Απορώ τι βλέπουν κάποιοι στον Σβαμπ. Αρνητικός όπως και ο Αουγκουστο. Τσιγγαρας πολύ μέτριος αλλά λόγω ηλικίας ελπίζουμε. Μετά τον Κουρτιτς το χάος, μετά τον Κουρτιτς το τίποτα.
Με Τζανδάρη στα χαφ θα είμασταν καλύτεροι.
-
Τραγικη εμφανιση, τελειως απροετοίμαστοι και άψυχοι στο πιο σημαντικο ματς της χρονιας (μεχρι στιγμης)
Χάλι η ομάδα
Τα πράγματα είναι πολύ απλά για μένα.
Αν δεν ισοφαρίσουμε θα αποκλειστούμε.
Θα γράψετε για 3αρες στην Τουμπα 4αρες πχοια Μιντιλαντ κτλ αλλά ΑΛΛΟ τι γράφουμε και άλλο τι γίνεται στο τέλος.
Αλλιως θα είχαμε μεχρι τώρα 50 πρωταθλήματα και 7 c.l
Τα πράγματα είναι πολύ απλά για μένα.
Αν δεν ισοφαρίσουμε θα αποκλειστούμε.
Θα γράψετε για 3αρες στην Τουμπα 4αρες πχοια Μιντιλαντ κτλ αλλά ΑΛΛΟ τι γράφουμε και άλλο τι γίνεται στο τέλος.
Αλλιως θα είχαμε μεχρι τώρα 50 πρωταθλήματα και 7 c.l
Μια χαρά τίμιος είναι ο σβαμπ γενικα. Απόψε όμως επικίνδυνος. Έχει και κάρτα.
- PAOK_Antarctica
Έχουμε κάνει δύο πολύ καλές φάσεις.
Αυτοί κάναν μια και το βάλανε.
Γυρναει, αν το θέλει, αλλά και το Χ μια χαρά είναι.
Πιστεύω πως το αντιμετωπίζουμε λάθος.
Θα έπρεπε να τους αφήσουμε την πρωτοβουλία και να πάμε εμείς στις αντεπιθέσεις.
Αυτοί κάναν μια και το βάλανε.
Γυρναει, αν το θέλει, αλλά και το Χ μια χαρά είναι.
Πιστεύω πως το αντιμετωπίζουμε λάθος.
Θα έπρεπε να τους αφήσουμε την πρωτοβουλία και να πάμε εμείς στις αντεπιθέσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Πέμ 17 Φεβ 2022, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Τι προσαρμογη να κάνει?? Τρια χαφ έβαλε κ καλα έκανε.. Μια χαρά έστησε την ομάδα άσχετα αν κάποιοι παιχτες είναι σε κακή βράδια..Minority4 έγραψε:Δυστυχώς ξεκάθαρα λάθος προσέγγιση σήμερα.
Κατέβηκε η ομάδα όπως κατεβαίνει και στο πρωτάθλημα.
Κάποιες στιγμές καλό είναι να προσαρμόζεσαι σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους.
Κακοί, αλλά νομίζω ένα γκολ το έχουμε.
- V-olakiotis
Έξω ο Σβαμπ, γύρναει στη θέση του ο Augusto και πάει ο Σοάρες στη θέση του μπροστα. Μητριτσα έξω και μέσα ο Ζαμπά.
Μια πάσα του Σβαμπ έξω από την περιοχή προς τον Μιτριτσα που δεν έγινε, όλο μας το πρώτο ημίχρονο.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μια πάσα του Σβαμπ έξω από την περιοχή προς τον Μιτριτσα που δεν έγινε, όλο μας το πρώτο ημίχρονο.
Εντωμεταξυ κανανε μια φαση ενα γκολ. Κ εμεις 1 καλη και 2 κουτσοευκαιριες. Που και να ημασταν καλοι δηλαδη
- sourmenetes
- Moderator
Όταν όλα τα χαφ σου είναι υπό το μηδέν.. Ποιο πλάνο;;;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς αν έχουμε πλάνο σήμερα? Μου φαίνεται ότι απλά μπήκαμε στο γήπεδο κι ότι γίνει έγινε.
Μία φορά πήγε ένα χαφ να πάρει την μπάλα να την ανεβάσει;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ζαμπα ειναι στη λιστα;V-olakiotis έγραψε:Έξω ο Σβαμπ, γύρναει στη θέση του ο Augusto και πάει ο Σοάρες στη θέση του μπροστα. Μητριτσα έξω και μέσα ο Ζαμπά.
Ο Σβαμπ είναι χάλια σήμερα και ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό.
Κατά τ' αλλα μια χαρά έχει προσφέρει από τότε που ήρθε και στο ζύγι είναι μια καλή μεταγραφή.
Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα της υπερβολής.
Κατά τ άλλα αυτοί είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ ότι πιστεύουμε.
Ελπίζω με σωστές αλλαγές να κρατήσουμε στο 2ο και να βάλουμε ένα γκολ ώστε να το παλέψουμε την επόμενη βδομάδα στην Τούμπα.
Μπορούμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά τ' αλλα μια χαρά έχει προσφέρει από τότε που ήρθε και στο ζύγι είναι μια καλή μεταγραφή.
Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα της υπερβολής.
Κατά τ άλλα αυτοί είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ ότι πιστεύουμε.
Ελπίζω με σωστές αλλαγές να κρατήσουμε στο 2ο και να βάλουμε ένα γκολ ώστε να το παλέψουμε την επόμενη βδομάδα στην Τούμπα.
Μπορούμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα σκαλί πιο κάτω σε όλα. Δύσκολο να κλέψουμε αποτέλεσμα. Όσο και να είναι οι άλλοι τσαπατσουληδες λόγω ταχύτητας και μόνο μπορούν να κάνουν φάση από το πουθενά. Μόνος του μπροστά ο Ακπομ. Χαμένο το κέντρο.
- sourmenetes
- Moderator
Άσε μας ρε φίλε με τον τζανδραρηLJCSoG έγραψε:Εγκεφαλικός και καλός παίκτης ο Σβαμπ? Μάλιστα...cellophan έγραψε:Ο Αουγκούστο δεν έχει δει ούτε με κυάλι τις εμφανίσεις και την προσφορά του Σβάμπ στην ομάδα και είναι 1,5 χρόνο παραπάνω σε αυτή. Μη συγκρίνουμε έναν εγκεφαλικό και καλό παίκτη, με έναν μέτριο παίκτη με ποδοσφαιρική ευφυία κάτω του μετρίου.gika έγραψε:Απορώ τι βλέπουν κάποιοι στον Σβαμπ. Αρνητικός όπως και ο Αουγκουστο. Τσιγγαρας πολύ μέτριος αλλά λόγω ηλικίας ελπίζουμε. Μετά τον Κουρτιτς το χάος, μετά τον Κουρτιτς το τίποτα.
Με Τζανδάρη στα χαφ θα είμασταν καλύτεροι.
Ο ΠΑΟΚ παιζει
Αυτό. Πλάνο υπάρχει, αλλά η εκτέλεση είναι χάλια. 2/3 χαφ οι χειρότεροι του γηπέδου.sourmenetes έγραψε:Όταν όλα τα χαφ σου είναι υπό το μηδέν.. Ποιο πλάνο;;;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς αν έχουμε πλάνο σήμερα? Μου φαίνεται ότι απλά μπήκαμε στο γήπεδο κι ότι γίνει έγινε.
Μία φορά πήγε ένα χαφ να πάρει την μπάλα να την ανεβάσει;;
Ένα γκολ θέλουμε!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 17 Φεβ 2022, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.