19. Λευτέρης Λύρατζης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ταβάνι ενός παίκτη αμφιβάλλω αν φαίνεται από τα 22 του έτη και μάλιστα μόλις μετά από μερικά (λίγα) παιχνίδια σαν βασικός. Μπορεί να ισχύει, αλλά νομίζω ότι είναι πρόωρο να το προσδιορίσουμε.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Apo έγραψε:Μπράβο και για σήμερα. Ήσουν από τους κορυφαίους και όργωσες την πλευρά. Αυτή τη φορά τα σουτ σου στην εστία ήταν καλύτερα και στον επόμενο αγώνα εύχομαι να βρουν στόχο. Η παρέα από την Κ19 έδωσε ζωή στην ομάδα μας. Γιάννη, Χάρη και Λευθέρη σας ευχαριστούμε.
Το Λευτέρη και το Χάρη φτάσαμε στο αμήν για να παίξουν και σχεδόν τους είχαμε χάσει....από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η αξιολόγηση της φουρνιάς του 2000 δεν ήταν και η πρέπουσα.....νομίζω και οι Διαμαντής, Μπαλογιάννης, έχουν θέση στο ρόστερ και σαν ταλέντο είχε και ο Γκαργκαλατζίδης, άσχετα μετά με την πορεία του...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν το αριστερό μπακ που θα πάρουμε το καλοκαίρι είναι όντως επιπέδου "παίρνω τη φανέλα βασικού σπίτι" και αν πάρουμε και έναν σεντερ μπακ τοπ επιπέδου στη θέση του Βαρέλα, θεωρώ πως Μπαλογιάννης και Διαμαντής μπορούν να πάρουν τη θέση των Κρέσπο-Βιειρίνια για μπακ απ.

Και μακάρι να κινηθούμε κάπως έτσι. Παίρνοντας ακριβούς και καλούς παίκτες για πρώτους, Έλληνες ταλέντα σε καλή τιμή για δεύτερους και να σταματήσουμε να πετάμε 400άρια σε Μουργους, Τέιλορ και Τσόλακ. Μακάρι και ο Κούτσιας να καθιερωθεί στην αποστολή ως δεύτερος πίσω από τον Ολιβέιρα (αν με το καλό γυρίσει και κερδίσει τη θέση του βασικού).
Άβαταρ μέλους
aivas19

19. Λευτέρης Λύρατζης

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Λευτερης ειναι παλικαρος και αξιζει να ειναι στο ροτεισον δικαια.
Παιδια τον Διαμαντη γιατι τον πιστευετε τοσο; Και εγω τον πιστευα μεχρι που ειδα το ματς με τον Παναιτωλικο (φταιει στα 3 απο τ 4 γκολ). Καλυτερα να κρατησουμε Μιχαι που θεωρειται και αυτος γηγενης. Με Μιχαιλιδη Ιγκασον και αλλη μια στοπεραρα κλεισαμε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:Πολύ διθυραμβικά σχόλια για τον συγκεκριμένο, αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα παραπάνω από έναν πολύ πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένεο ταβάνι
Όταν έχεις φάει στην μάπα Rodrigo και Taylor....ο Λευτέρης σου μοιάζει Dani Alves Και μεταξύ μας....βρες μου ποιός 21χρονος ακραίος μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα (και σε αρκετά ευρωπαϊκά βραδύτητας σαν το δικό μας) είναι καλύτερος;Μια χαρά είναι ο Λευτέρης. Και για τον Γιαννούλη στα 21 του λέγατε κάποιοι και μετά ξεπεράσατε σε κυβίστιση και την Comaneci
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Καλός και χρυσός ο Λευτέρης, αλλά έχει πολλά ψωμιά ακόμα.

Όταν μπήκε ο Σάστρε, είδαμε την τεράστια διαφορά που μπορεί αν κάνει ένας παίχτης σε ένα παιχνίδι, χωρίς να μπορεί να αποτυπωθεί σε στατιστικές.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera o σαστρε είναι παιχταρα και το καταλαβαίνεις κατευθείαν από την επαφή του με την μπάλα η οποία είναι επιπέδου βιερινια.

Ο Λευτέρης έχει για εμένα κατοχυρώσει την θέση του ως δεύτερος αφού ο σαστρε μπορεί να γίνει δικός μας για 3-4 από τα καλύτερα του χρόνια.

Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει ο Λευτέρης συνεχίζοντας να δουλευει με έναν τέτοιο παιχταρα διπλα του.

Μετά εάν οι ακαδημίες μας βγάλουν έναν καλύτερο παίχτη τότε πουλάς και έτσι συνεχίζεις να έχεις ομαδάρα.

Αυτό πρέπει να είναι το πλανο και πιστεύω ότι σε αυτή την θέση είμαστε πολύ καλοί για τα επόμενα χρονια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Λευτερης θα ειναι το νουμερο 2 και δικαιως. Κερδισε την θεση στο ροστερ με το σπαθι του..
Ο αλλος ομως αλα δεν γινεται να μην ειναι το νο1 των επομενων χρονων
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με τον Σάστρε μπορεί και πρέπει να είναι ο δεύτερος δεξιός μπακ την ομάδας για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Πολλά έχει να μάθει από τον Ισπανό ο οποίος δείχνει σε κάθε αγώνα και σε κάθε επαφή με την μπάλα το ποιόν της ποδοσφαιρικής σχολής από την οποία προέρχεται.
Για τον Λευτέρη το τρίπτυχο για να πετύχει σαν παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ένα: δουλειάx3.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε:Sera o σαστρε είναι παιχταρα και το καταλαβαίνεις κατευθείαν από την επαφή του με την μπάλα η οποία είναι επιπέδου βιερινια.

Ο Λευτέρης έχει για εμένα κατοχυρώσει την θέση του ως δεύτερος αφού ο σαστρε μπορεί να γίνει δικός μας για 3-4 από τα καλύτερα του χρόνια.

Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει ο Λευτέρης συνεχίζοντας να δουλευει με έναν τέτοιο παιχταρα διπλα του.

Μετά εάν οι ακαδημίες μας βγάλουν έναν καλύτερο παίχτη τότε πουλάς και έτσι συνεχίζεις να έχεις ομαδάρα.

Αυτό πρέπει να είναι το πλανο και πιστεύω ότι σε αυτή την θέση είμαστε πολύ καλοί για τα επόμενα χρονια
Συμφωνώ απόλυτα Tad, αυτό είναι και το δικό μου κλου.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Τι είπε ο Μποτος ρε Λευτεράκη.
Το επόμενο δεξί Μπακ της Εθνικής??
Καλά εσένα δεν σε έφαγε ο Λουτσεσκου?
Πώς γίνεται αυτό αφού αυτοί οι δύο συμφωνούν?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Βεβαια το θεμα ειναι να ανεβει και το επιπεδο της εθνικης για να λεει και κατι το "μπακ της εθνικης". Φυσικα εννοειτε πως θελουμε οι δικοι μας παικτες να παιζουν στην εθνικη
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

CCCP έγραψε:Βεβαια το θεμα ειναι να ανεβει και το επιπεδο της εθνικης για να λεει και κατι το "μπακ της εθνικης". Φυσικα εννοειτε πως θελουμε οι δικοι μας παικτες να παιζουν στην εθνικη

Συγγνώμη φίλε αλλα πραγματικα δεν θέλω να παιζει κανένας παιχτης μας στην εθνική τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αγορίνα σήμερα σε θέλω απροσπέλαστο!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τι τραγωδία ήταν αυτή ρε
Απάντηση