Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Κυριε Geor1926
Στηρίζω το δικαίωμα του κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ και στο σημερινό μάτς και σε κάθε μάτς να φωνάζει τα συνθήματα που θέλει και όσα του βγαίνουν πάνω στις φάσεις.
Αυτή την ελευθερία δεν μπορείς εσύ ούτε κανείς άλλος να την περιορίσει.
Αυτό. Τϊποτε άλλο.
Στηρίζω το δικαίωμα του κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ και στο σημερινό μάτς και σε κάθε μάτς να φωνάζει τα συνθήματα που θέλει και όσα του βγαίνουν πάνω στις φάσεις.
Αυτό. Τϊποτε άλλο.
- navigator11
Νέτο.
όπως είπες δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός είναι να φωνάζει στο γήπεδο συνθήματα που θέλει και όσα του βγαίνουν πάνω στις φάσεις. Κυρίως το τελευταίο. Αλλά στο γήπεδο πας για να βοηθήσεις την ομάδα. Και με αυτό το "λευτεριά κλπ", δεν βοηθά την ομάδα, δεν βοηθά τον κόσμο της, δεν βοηθά τον Πρόεδρο και δίνει πάτημα στα σκύβαλα πως όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλύπτει δολοφόνους. Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας τι λέμε και τι γράφουμε και τι σύνθημα βγάζουμε στο γήπεδο, γιατί οι μέρες και μην πω οι μήνες, είναι πολύ πονηρές-οί.
όπως είπες δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός είναι να φωνάζει στο γήπεδο συνθήματα που θέλει και όσα του βγαίνουν πάνω στις φάσεις. Κυρίως το τελευταίο. Αλλά στο γήπεδο πας για να βοηθήσεις την ομάδα. Και με αυτό το "λευτεριά κλπ", δεν βοηθά την ομάδα, δεν βοηθά τον κόσμο της, δεν βοηθά τον Πρόεδρο και δίνει πάτημα στα σκύβαλα πως όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλύπτει δολοφόνους. Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας τι λέμε και τι γράφουμε και τι σύνθημα βγάζουμε στο γήπεδο, γιατί οι μέρες και μην πω οι μήνες, είναι πολύ πονηρές-οί.
ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΙ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

- NikLiverpool
Η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλίως μιλάμε για ασυδοσία.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Κυριε Geor1926
Αυτό. Τϊποτε άλλο.
Το να φωνάζουν λευτεριά για δολοφόνους και να τους υπερασπίζεσαι με ξεπερνά.
Όσον αφορά για σήμερα; άνετο διπλό. Άκπομ 2 γκολάκια. 1 σε κάθε ημίχρονο
που το βλέπετε το διπλό ρε παιδιά;
το πιο αισιόδοξο σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι δε θα χαθεί η πρόκριση από το πρώτο ματς. Που στηρίζω την πρόβλεψή μου; Στα παιχνίδια μας με την Κοπεγχάγη από την οποία η Μίντιλαντ είναι ελαφρώς καλύτερη. Το μόνο θετικό είναι η έλλειψη ρυθμού που έχουν.
το πιο αισιόδοξο σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι δε θα χαθεί η πρόκριση από το πρώτο ματς. Που στηρίζω την πρόβλεψή μου; Στα παιχνίδια μας με την Κοπεγχάγη από την οποία η Μίντιλαντ είναι ελαφρώς καλύτερη. Το μόνο θετικό είναι η έλλειψη ρυθμού που έχουν.
- kataramenos5
τι δεν καταλαβαινεις?potamda έγραψε:blackchaos έγραψε:Την μικρή την ολλανδέζα την π@@@@@@,
Στους ομίλους για να μπούμε , Τα μυαλά μας εντελώς να τρελαθούνε
Συγκεντρωθείτε ρε λιγάκι...kataramenos5 έγραψε:ΠΑΟΚ γ... α τη Μπροντμπι την σουλτανα![]()
kataramenos5 έγραψε:Ποιος τη γ.... ει τη Μιντιλαντ.... ; -)GEOL έγραψε: Α γειά σου ρε Κατ, και γω που νόμιζα ότι παίζουμε με τη Μίντιλαντ![]()
![]()
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- Montrealiotis
Μην ξεχνάς όμως ότι στα ματς με την Κοπεγχαγη δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας. Τώρα είναι διαφορετικά.ABOLEYTOI έγραψε:που το βλέπετε το διπλό ρε παιδιά;
Αν ελέγξουμε τον ρυθμό, θα το πάρουμε το ματς. Αυτοί μόνο run n gun παίζουν.
Geor1926 έγραψε:ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
![]()
![]()
![]()
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
1-3ABOLEYTOI έγραψε:που το βλέπετε το διπλό ρε παιδιά;
Βεβαια οσο και να αισιοδοξουμε και οσο και να απαισιοδοξουμε οτι ειναι να γινει θα γινει [FACE WITH TEARS OF JOY]
Δύσκολο παιχνίδι, μόνο και μόνο για τα πρεσαρίσματα και γενικότερα τα τρεξίματα των Δανών.
Ισως η έλλειψη του Κούρτιτς να μην είναι και τόσο κακή.
Αν επιλέξει ο προπονητής μας ένα πιο κλειστό 4-3-3, με τον Αγκούστο πιο πίσω και κοντά σε Σβαμπ και Τσιγγάρα, ώστε να δημιουργήσουμε υπεραριθμία στο κέντρο και οι τρεις δικοί μας μπροστά να πρεσάρουν τα τρία στόπερ των Δανών, μπορούμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα.
Θα έχουμε την δυνατότητα με μεγάλες μπάλες να χτυπήσουμε στην κόντρα με τους κοντούς μας.
Μεγάλο ζήτημα οι στημένες μπάλες, όπου είναι εξαιρετικοί οι Δανοί.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Ισως η έλλειψη του Κούρτιτς να μην είναι και τόσο κακή.
Αν επιλέξει ο προπονητής μας ένα πιο κλειστό 4-3-3, με τον Αγκούστο πιο πίσω και κοντά σε Σβαμπ και Τσιγγάρα, ώστε να δημιουργήσουμε υπεραριθμία στο κέντρο και οι τρεις δικοί μας μπροστά να πρεσάρουν τα τρία στόπερ των Δανών, μπορούμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα.
Θα έχουμε την δυνατότητα με μεγάλες μπάλες να χτυπήσουμε στην κόντρα με τους κοντούς μας.
Μεγάλο ζήτημα οι στημένες μπάλες, όπου είναι εξαιρετικοί οι Δανοί.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
- ΑποστόληςΑ
Με την Κοπεγχάγη είμασταν καλύτεροι και στους δύο αγώνες, απλά στον δεύτερο δεν μας ήθελε η μπάλα. Επίσης μεσοαμυντικά είμασταν χειρότεροι απ' ότι τώρα. Μόνο η απουσία του Curtic με προβληματίζει, αλλά στηρίζομαι στην ομαδικότητα και την ψυχολογία της ομάδας.
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ είμαι έτοιμος για το αδυσώπητο κράξιμο που λαμβάνει χώρα στο live κάθε αγώνα, όπως πάντα. 
Δεν έχω κανένα άγχος και καμία ανησυχία.
Αυτό συμβαίνει εδώ και ένα μήνα.
Είναι αυτό που έγραψε ο Napoli4,ότι η ομάδα πλέον σου δίνει μια σιγουριά πριν από τα παιχνίδια ότι θα κερδίσει.
Θα έρθει και η ήττα κάποια στιγμή, όλοι χάνουν, το θέμα είναι η δυναμική και το δέσιμο της ομάδας που είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό από μόνο του ,δε μπορεί παρά να σου δίνει αισιοδοξία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αυτό συμβαίνει εδώ και ένα μήνα.
Είναι αυτό που έγραψε ο Napoli4,ότι η ομάδα πλέον σου δίνει μια σιγουριά πριν από τα παιχνίδια ότι θα κερδίσει.
Θα έρθει και η ήττα κάποια στιγμή, όλοι χάνουν, το θέμα είναι η δυναμική και το δέσιμο της ομάδας που είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό από μόνο του ,δε μπορεί παρά να σου δίνει αισιοδοξία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ