Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Geor1926 έγραψε:
Мир έγραψε:Επισης ελπιζω η ΠΑΕ να εχει ψαχτει για ποιος θα παρει εισητηρια για να ταξιδέψει με την ομαδα Δανια.

Ο πυρήνας που ήταν στο ματς της Β ομάδας και φώναζε περίεργα συνθήματα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα.
Στην ομάδα και στην ανθρωπότητα.
Δηλαδή τώρα θα ελέγχουμε και τα συνθήματα που θα φωνάζουν οι οπαδοί ?
Μήπως να απαγορευτούν τα συνθήματα ?
Μήπως να μην φωνάζουμε γκολ γιατι προκαλούμε ??
Μουγκοί, ευνουχισμένοι, στραβοί κ.λπ.
Μήπως να μην πηγαίνουν πλέον οι ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο ?
Δεν είμαστε στα καλά μας
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Θα ήταν τεράστια απώλεια αν έλειπε ο Ινγκι.
Θα ήταν τεράστια απώλεια αν πηγαίναμε με έναν μόνο φορ.
Η κατάσταση με Κουρτα είναι διαχειρίσιμη. (Αρκει να κερδίσουμε χωρίς να χρειαστεί να κτύπήσουμε πέναλτυ) :D
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Мир έγραψε:Επισης ελπιζω η ΠΑΕ να εχει ψαχτει για ποιος θα παρει εισητηρια για να ταξιδέψει με την ομαδα Δανια.

Ο πυρήνας που ήταν στο ματς της Β ομάδας και φώναζε περίεργα συνθήματα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα.
Έχεις κάνει φάκελο με τα "περίεργα" συνθήματα ??
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αδερφέ Γκουερίνο σε διαβάζω πάντα προσεκτικά και έχεις επιχειρήματα πάντα ...

σε αυτό δεν έχεις δίκιο ... απλά δεν γίνεται να ακούγονται συνθήματα Λευτεριά στα αδέρφια μας μετά τέτοιο περιστατικό ... είναι τόσο ξεκάθαρο που δεν θέλει συζήτηση νομίζω. αυτό εννοούν και οι συνοπαδοί φαντάζομαι ...

Κατά τα άλλα σημαντική η αποστολή για το ματσάκιον ... βλέπω μετά από χρόνια πρώτη φορά αποστολή με τόσο έντονο ελληνικό στοιχείο ... και μάλιστα κυρίως από τα δικά μας παιδιά ...

πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ... και εντελώς ευθυγραμμισμένο με την συνέντευξη του Μποτόπουλου προχθές ...

μακάρι να συνεχίσει ο άνθρωπος όπως άρχισε ... θα ζήσουμε πρώτα ο Θεός μεγάλες στιγμές ...

αυτή η θετική ενέργεια μακάρι να βοηθήσει και στο ματσάκι που είναι κατά τα άλλα πολύ δύσκολο ... έχω εμπιστοσύνη όμως στον χαρακτήρα της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Мир

Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports

Δημοσίευση από Мир »

Να μην αναφερθουμε περαιτέρω γιατι ειναι λιγο offtopic.

Επιγραμματικά, έχει 2 εβδομαδες που εχει γινει υπόλογος όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ (ο Ιβαν, οι φιλαθλοι, οπαδοι/συνδεσμοι, το brand name) σε μια δολοφονία και δεχεται ανηλεή και ως ενα βαθμο ανηθικο πολεμο απο το συστημα.

Το να εχεις τυπους που φωνάζουν λευτεριά στους οπαδούς(και αλλα συνθήματα που γραφονται σε πιο εχθρικα σιτε), μεσα σε ενα τετοιο timing για τον σύλλογο, τους κανει το λιγότερο επικίνδυνος για την ομαδα και την ανθρωποτητα γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Мир έγραψε:Να μην αναφερθουμε περαιτέρω γιατι ειναι λιγο offtopic.

Επιγραμματικά, έχει 2 εβδομαδες που εχει γινει υπόλογος όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ (ο Ιβαν, οι φιλαθλοι, οπαδοι/συνδεσμοι, το brand name) σε μια δολοφονία και δεχεται ανηλεή και ως ενα βαθμο ανηθικο πολεμο απο το συστημα.

Το να εχεις τυπους που φωνάζουν λευτεριά στους οπαδούς(και αλλα συνθήματα που γραφονται σε πιο εχθρικα σιτε), μεσα σε ενα τετοιο timing για τον σύλλογο, τους κανει το λιγότερο επικίνδυνος για την ομαδα και την ανθρωποτητα γενικοτερα.
Μπράβο φίλε. Συμφωνώ απόλυτα.
Δυστυχώς ακόμα και για τα αυτονόητα πρέπει να ορθώνουμε το ανάστημά μας και να δίνουμε αγώνα κάθε φορά.

(Σορυ για το οφτοπικ)
icue

Δημοσίευση από icue »

Οι προχθεσινοι λευτερια στα αδερφια μας, ουτε απεξω απο την Τουμπα ξανα, οχι στην Δανια. Γιατι πρωτον δεν ειναι αδερφια μας οι δολοφονοι και δευτερον καμια λευτερια. Να σαπισουν. Οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος λογικης.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Δορυφορικά θα δείξουν τον αγώνα τα παρακάτω κανάλια :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ωραιο ποστ constadine

Να συμπληρωσω κι εγω, για Αμερικη καντε συνδρομη στο Paramount + (CBS streaming app). Με 5$ το μηνα βλεπετε Τσουλου, Γιουροπα λιγκ και Κονφερενς. Δειχνει κανονικα ολα τα ματς.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ontopic: Έχει μέρες τώρα που σκέφτομαι στο κεφάλι μου "ποια Μιντιλαντ και μακακιες". Δεν τους ξερω καθολου σαν ομαδα, και ισως για αυτό να τους έχω τοσο "χαμηλά" στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στο συγκεκριμενο ζευγαρι, το φαβορι ειναι άλλος από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, πρέπει και θα περάσουμε.

Offtopic: Κανονικά κανονικά, το συνθημα "λευτεριά στα αδέρφια μας" (πρέπει να) αφορά σε συλληφθέντες με αμφιβολο αποδεικτικό υλικο , σε επεισόδια με ματ τα οποία ξεκίνησαν από τα ματ, και τέτοιες καταστάσεις κατά τις οποίες υπάρχει στοχοποίηση λόγω της οπαδικής ιδιότητας (ή άλλης για να το γενικεύσουμε) σε άτομα που βρέθηκαν σε λάθος χρόνο και μέρος. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, για ποια λευτεριά μπορεί να τραγουδάμε ρε μάγκες, αν ειναι δυνατόν...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χαλασε τ αυτοκινητο, το τηλεφωνο, το pc και στη δουλεια τον ηπιαμε ασχημα. Ουτε ο Δουσης δε μας σωζει αυριο.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Δυσκολο ματς...Μακαρι να σταθουμε καλα, να μην βραχυκυκλωσουμε και φαμε γκολ, και τουλαχιστον ισοπαλια, η εαν χασουμε να ειναι σκορ διαχειρισημο στην ΤΟΥΜΠΑ :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

1-3 με τις γοργονεσ

πονταρετε το
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

adamroxas έγραψε:Ontopic: Έχει μέρες τώρα που σκέφτομαι στο κεφάλι μου "ποια Μιντιλαντ και μακακιες". Δεν τους ξερω καθολου σαν ομαδα, και ισως για αυτό να τους έχω τοσο "χαμηλά" στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στο συγκεκριμενο ζευγαρι, το φαβορι ειναι άλλος από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, πρέπει και θα περάσουμε.
Οι μπουκ το δίνουν ουσιαστικά 50/50.

1.80 - 1.90 Να περάσει η Μίντιλαντ, 1.90-2.00 εμείς. Δηλαδή, τους θεωρούν ελαφρώς φαβορί

Δεν αρκεί να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, πρέπει να τα δώσουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε νομίζω πως υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι μας. Αν δεν προέρχονταν από διακοπή, θα υπήρχε και θα ήταν οι Δανοί. Πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους αύριο τα παλικάρια μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”