Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

toumba5 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για πες ποιο είναι το πρόβλημά σου με εμένα προσωπικά.
Εσυ με την ασυλία που έχεις φυσικά, έγραψες οτι ο Ιβάν ειναι αυτός που ανοίγει την πόρτα στην 4α για την μπουκα.
Και με εκανες μπαν για μια εβδομάδα ενω έπρεπε εσυ να εξαφανιστεις για πάντα απο το φορουμ.
Και έρχεσαι σήμερα χωρις ντροπή φυσικά, να ποσταρεις στην προπαγάνδα και λάθη, ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ

Εσύ που έγραψες αυτην βρωμιά για τον Ιβάν προτρεπεις τους υπόλοιπους να προσεχουν.

Πολυ σπάνια εχει τύχει να γράψει καποιος κατι τόσο βαρύ για τον πρόεδρο, ακόμα και υποψίες αποδειξεων να εχει για κατι που τον βαρύνει.

Οταν ολη η πόλη της Ξάνθης ήξερε, κανείς δεν μπήκε εδω να γράψει το οτιδήποτε για να μην δώσει αφορμη.

Μιση ντροπή δική σου και άλλη μισή αυτων που σε καλύπτουν.

Τι ήξερε όλη η πόλη της Ξάνθης;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Αυτο που ξέρει και ο μοντ για την πόρτα της 4
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

toumba5 έγραψε:
Εσυ με την ασυλία που έχεις φυσικά, έγραψες οτι ο Ιβάν ειναι αυτός που ανοίγει την πόρτα στην 4α για την μπουκα.
Και με εκανες μπαν για μια εβδομάδα ενω έπρεπε εσυ να εξαφανιστεις για πάντα απο το φορουμ.
Και έρχεσαι σήμερα χωρις ντροπή φυσικά, να ποσταρεις στην προπαγάνδα και λάθη, ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ

Εσύ που έγραψες αυτην βρωμιά για τον Ιβάν προτρεπεις τους υπόλοιπους να προσεχουν.

Πολυ σπάνια εχει τύχει να γράψει καποιος κατι τόσο βαρύ για τον πρόεδρο, ακόμα και υποψίες αποδειξεων να εχει για κατι που τον βαρύνει.

Οταν ολη η πόλη της Ξάνθης ήξερε, κανείς δεν μπήκε εδω να γράψει το οτιδήποτε για να μην δώσει αφορμη.

τι ηξερε ολη η ξανθη ρε μεγαλε? και εσυ τον ζαχαροπλαστη της μαρουπα ρωτησες ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

toumba5 έγραψε:

Τις παραθέσεις που έκανα εκείνη τη μέρα τις είδες, ή σε τυφλώνει η εμπάθειά σου απέναντί μου;

Το αν πρέπει να εξαφανιστώ για πάντα από το φόρουμ, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι στο χέρι σου. Είναι στο δικό μου ΠΡΩΤΑ και έπειτα στων υπευθύνων του φόρουμ.

Αν δεν σε αρέσω εγώ και αυτοί "που με καλύπτουν", γιατί κάθεσαι ακόμα εδώ; Αν δεν σε αρέσει μια καφετέρια, πας και φωνάζεις τι μαλακία καφέ που κάνουν, ή πας σε μια καφετέρια που σ'αρέσει;

Απάντησε στο πρώτο που ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι ήξερε όλη η πόλη της Ξανθης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να μας εξηγησει καλυτερα ο φιλος για να μαθουμε και μεις...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Απ ότι φάνηκε πάνω στο πάθος της στιγμής ξεχάστηκε και καρφώθηκε….
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Αν έχετε κάποιον γνωστό στην Ξάνθη που ξέρει πέντε ανθρώπους που είναι στα πράγματα, ρωτηστε τον.
Κάποια πράγματα ήταν γνωστά στην μικρη πόλη πολυ πριν ασχοληθεί η ΕΟ.
Δεν εχω δικαίωμα εγω να αφήσω μια υπόνοια αλλα εχει δικαίωμα ο μοντ να χρεώνει τον Ιβάν για την ανοιχτή πόρτα στην 4.

Αντι να την πέσετε στον μοντ για την μαχαιριά ρωτάτε εμένα για μια υπόθεση που λύθηκε όπως λύθηκε.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Montrealiotis έγραψε:Απ ότι φάνηκε πάνω στο πάθος της στιγμής ξεχάστηκε και καρφώθηκε….
Καρφωθηκα εγω που υπερασπιζομαι τον Ιβαν και ο άλλος που τον μαχαιρωνει ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ απο κούνια
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Για την Ξάνθη θα μας πεις τώρα;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Montrealiotis έγραψε:Για την Ξάνθη θα μας πεις τώρα;
Πρωτα βρες το θάρρος να ρωτήσεις τον αλλον που κατηγορεί τον πρόεδρο και ασε την Ξάνθη.
Η πολυιδιοκτησια έκλεισε.
Ο πόλεμος στον Ιβαν συνεχίζεται, και εδω μέσα του ανοιγουν τον λάκκο ακομα περρισοτερο, με την στήριξη κιόλας κάποιων.......
Εκτος απο το ανοιγμα της πόρτας μηπως εχει και ρώσικο τηλέφωνο να κανονίζει τα πεσίματα ?
Αφου για καποιους ελέγχει τα καλόπαιδα της 4, αρα εχει και μεριδιο ευθύνης στα πεσίματα.....
Καταλαβαίνετε τι εχει γραψει ο μοντ εδω μέσα χωρίς να ανοιξει μύτη ?
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Τι να σας πει, οτι ο ιβαν ειχε αγορασει την ξανθη εννοει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
toumba5 έγραψε:

Τις παραθέσεις που έκανα εκείνη τη μέρα τις είδες, ή σε τυφλώνει η εμπάθειά σου απέναντί μου;

Το αν πρέπει να εξαφανιστώ για πάντα από το φόρουμ, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι στο χέρι σου. Είναι στο δικό μου ΠΡΩΤΑ και έπειτα στων υπευθύνων του φόρουμ.

Αν δεν σε αρέσω εγώ και αυτοί "που με καλύπτουν", γιατί κάθεσαι ακόμα εδώ; Αν δεν σε αρέσει μια καφετέρια, πας και φωνάζεις τι μαλακία καφέ που κάνουν, ή πας σε μια καφετέρια που σ'αρέσει;

Απάντησε στο πρώτο που ρωτάω.

Tο ξαναβάζω, γιατί τυφλώθηκες από την εμπάθεια και δεν το είδες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

toumba5 έγραψε:Αν έχετε κάποιον γνωστό στην Ξάνθη που ξέρει πέντε ανθρώπους που είναι στα πράγματα, ρωτηστε τον.
Κάποια πράγματα ήταν γνωστά στην μικρη πόλη πολυ πριν ασχοληθεί η ΕΟ.
Δεν εχω δικαίωμα εγω να αφήσω μια υπόνοια αλλα εχει δικαίωμα ο μοντ να χρεώνει τον Ιβάν για την ανοιχτή πόρτα στην 4.

Αντι να την πέσετε στον μοντ για την μαχαιριά ρωτάτε εμένα για μια υπόθεση που λύθηκε όπως λύθηκε.
Ποια πράγματα ήταν γνωστά και πως λύθηκε η υπόθεση?
Μιλά καθαρά και μετά την πέφτουμε όλοι μαζί στον κακουργο μοντ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

toumba5 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Για την Ξάνθη θα μας πεις τώρα;
Πρωτα βρες το θάρρος να ρωτήσεις τον αλλον που κατηγορεί τον πρόεδρο και ασε την Ξάνθη.
Η πολυιδιοκτησια έκλεισε.
Ο πόλεμος στον Ιβαν συνεχίζεται, και εδω μέσα του ανοιγουν τον λάκκο ακομα περρισοτερο, με την στήριξη κιόλας κάποιων.......
Εκτος απο το ανοιγμα της πόρτας μηπως εχει και ρώσικο τηλέφωνο να κανονίζει τα πεσίματα ?
Αφου για καποιους ελέγχει τα καλόπαιδα της 4, αρα εχει και μεριδιο ευθύνης στα πεσίματα.....
Καταλαβαίνετε τι εχει γραψει ο μοντ εδω μέσα χωρίς να ανοιξει μύτη ?
Ο Μπαρκαρουτσος και τα πιστεύω του είναι γνωστά εδώ μέσα. Και να είπε μια μαλακια μπορούμε να την συζητήσουμε.
Εσυ πάντως συνεχίζεις να μη μας λες τι ξέρεις για την Ξάνθη και πετάς υπονοούμενα.
Και όσον αφορά το θάρρος, τι μπορεί να μου κάνει; Να με μπανάρει; Και;
Πάλι καλά που δεν μπορεί να με βρει και να με δειρει δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τρί 15 Φεβ 2022, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”