Jose Boto
Jose Boto
Καλή η θεωρία η πράξη όμως μετράει. Έως τώρα έχουμε δεξί μπακ τσεκ. Περιμένουμε να δούμε το οχτάρι που έφερε και στα θετικά οι γρήγορες αποδεσμεύσεις Εσιτι και Σουαρες.
Επίσης περιμένουμε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προπονητών Α και Β ομάδες με σκοπό να εξυπηρετηθεί ο στόχος που έχει μπει για τις ακαδημίες. Δηλαδή ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών από ακαδημίες στην Α ομάδα κάτι που τα προηγούμενα χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει σωστά (Τζολης Μιχαηλιδης Λυρατζής)
Επίσης περιμένουμε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προπονητών Α και Β ομάδες με σκοπό να εξυπηρετηθεί ο στόχος που έχει μπει για τις ακαδημίες. Δηλαδή ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών από ακαδημίες στην Α ομάδα κάτι που τα προηγούμενα χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει σωστά (Τζολης Μιχαηλιδης Λυρατζής)
Jose Boto
Εγω θα ηθελα να ερωτηθεί για αριστερο μπακ απο το ροστερ.
Τα συστηματα που θα υποστηριξουμε αγωνιστικα.
Επισης τους στοχους της ομαδας του χρονου.
Πχ παμε για πρωταθλημα, στοχος οι ομολοι ΤσουΛου κτλ
Για παικτες αμειβονται πλουσιοπάροχα και ειναι η χαρα της θλασης κτλ.
Τα συστηματα που θα υποστηριξουμε αγωνιστικα.
Επισης τους στοχους της ομαδας του χρονου.
Πχ παμε για πρωταθλημα, στοχος οι ομολοι ΤσουΛου κτλ
Για παικτες αμειβονται πλουσιοπάροχα και ειναι η χαρα της θλασης κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 14 Φεβ 2022, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Jose Boto
Μακάρι να γουστάρει τότε και να μείνει χρόνιαGospi έγραψε:Δεν τον εκοψα να καιγεται για το οικονομικο ιδιαιτερα. Αν τον ψησεις με το προτζεκτ κι αν τον αφησεις να δουλεψει ελευθερα, δεν θα προβληματιστει να φυγει.
Αν ξενερωσει οσες ρητρες κι αν του βαλεις θα την κανει χωρις πολλα πολλα
Ο τυπος γουσταρει αυτο π κανει και οχι τα φραγκα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει η ΠΑΕ να φέρει με μεταγραφή καναδυό καλούς αρδ από την Ιβηρική να ρωτάνε ερωτήσεις στις συνεντεύξεις, να αποκτήσει και λίγο επίπεδο και ενδιαφέρον.
-
Μπαρκαρούτσος
Μπότο, στο FM μια χαρά αντίκτυπο μπορεί να έχει μια μεταγραφή, θετικό ή αρνητικό.
Αυτό που περιγράφεις είναι ίσως το Master League του πάλαι ποτέ Pro...
Αυτό που περιγράφεις είναι ίσως το Master League του πάλαι ποτέ Pro...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει ρε Αποστόλη δε σου είπαμε να τον πιάσεις γκόμενο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, ναι. Ξεχάσατε τι μέρα είναι σήμερα;
- ΑποστόληςΑ
Εισαι οδοντιατρος μηπως;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα πάντως ο Μπότος δεν με άρεσε.
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Άρεσε στη γυναίκα μου πάντως...
Μάλλον γι' αυτό δεν τον γούσταρες, ζηλίτσες (με όλη την καλή διάθεση η πλάκα)....
Σοβαρός, τυπικός, χωρίς να ξανανοίγεται υπερβολικά....Καλός μέχρι νεοτέρας, με τα πρώτα δείγματα στον 1,5 μήνα άκρως ενθαρρυντικά.