Αυτή είναι η δική σου αλήθεια και καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου. Υπάρχουν και άλλες απόψεις όμως και μην τις αντιμετωπίζεις σαν πάπας.tad έγραψε:Η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ οφείλετε στην διόρθωση των λαθών από τον Λούτσε και το ότι άνοιξε το ροτέισον με Λυρατζής και Τσιγγάρα ...
ότι και να γράφετε κάποιοι αυτή είναι η αλήθεια ...
Το σημαντικό είναι ότι ο Λούτσε το τόλμησε και δικαιώθηκε ... μάζεψε την ομάδα έτσι και η ομάδα έχει ρολάρει ...
αν θέλετε να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά επίσης η εξήγηση είναι απλή ... τα τρεξίματα που πρόσφερε στην ομάδα και η τακτική συμπεριφορά και η όρεξη των δύο ΔΙΚΩΝ μας παιδιών είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτούς που αντικατέστησαν ... τι να κάνουμε τώρα ... αυτή είναι η ποδοσφαιρική αλήθεια ...
Μπράβο στον Λούτσε που το κατάλαβε και εξέλιξε την ομάδα ... κρίμα που δεν το έκανε από το καλοκαίρι ... εύχομαι αυτό το πάθημα να του γίνει μάθημα και να γίνει ακόμα καλύτερος προπονητής ... ο ΠΑΟΚ έχει θησαυρό στις ακαδημίες του και με τον Μποτόπουλος μαζί να φτιάξουν ομάδα υπερηχητική που θα ανέβει πολλά επίπεδα ....
ο γαύρος δουλεύει σωστά αλλά με Λούτσε και Μποτόπουλο και εύχομαι με ένα ολόκληρο επιτελείο και οργάνωση που θα φτιάξουν από κάτω να φτιάξουν ομαδάρες για πολύ καιρό ... ακόμα καλύτερες από γαύρο ...
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
- Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Σε χάνουμε από την σπυριάρα μπάλα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Sera4 έγραψε:Ό,τι και να γράφεται δεξιά και αριστερά, αυτή ομάδα θυμίζει πάλι εποχές πρωταθλητισμού.
Και αυτό στον ΠΑΟΚ το έχει καταφέρει μόνο ο συγκεκριμένος προπονητής, και τις 3 χρονιές που έχει προπονήσει την ομάδα.
Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αυτό ακριβώς.
Έχω την ίδια αίσθηση για την ομάδα, που είχα και τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος.
Όπου κι αν παίζουμε πλέον, οι παίκτες εκπέμπουν αυτόν τον αέρα του νικητή, χωρίς όμως να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά των.
Με δίνουν την αίσθηση ότι θα μπουν για να κερδίσουν, όχι απλά για να παίξουν.
Με κέρδισαν και ξαναβλέπω ποδόσφαιρο μετά από καιρό... Εμπνέουν τόση εμπιστοσύνη που πιστεύω και στη πρόκριση στην Ευρώπη!
Μπράβο Razvan!![]()
![]()
Όχι βέβαια, οφείλω να στηρίξω την επένδυσή μου μέχρι θανάτου!

-
- Mr Ξερόλας 2019
van rooy έγραψε:Ο Λουτσέσκου δίνει χρόνο και ρόλους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί.
Όλοι είναι ευχαριστημένοι απο τον προπονητή και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας , όλοι δίνουν ότι έχουν για τον προπονητή τους .
Δεν μπορώ να παραβλέψω , ούτε να προσπεράσω πόσα έχουν γραφτεί για παίκτες μας σχετικά με την απόδοση τους και όχι μόνο.
Τελευταία παραδείγματα ο Μίτριτσα και ο Μούργκ, για τον Μούργκ το έργο συνεχίζεται.
Ο Μίτριτσα μαζί με Ακπομ είναι απο τους πιο επιδραστικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Όλα αυτά είναι έργο Λουτσέσκου.
Κάθε αγωνιστική η ομάδα δείχνει πιο βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς, τρεξίματα, ενέργεια, πάθος, αυτοπεποίθηση, αποτελέσματα.
Όταν κατακτήσαμε το νταμπλ ήμασταν το ακλόνητο φαβορί, τώρα δεν μας θεωρούν φαβορί κατάκτησης ντάμπλ.
Ίσως να εκπλαγούμε φέτος και ίσως να νιώσουμε πιο έντονα συναισθήματα απο τότε.
Η σεζόν είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετά ματς ακόμα και πλέι οφ, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα κάνω μια εκτίμηση και θα πω ότι θα κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα παρόλο που βρισκόμαστε 9 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο.
Το ρόστερ της ομάδας έχει ανοίξει , έχουν προστεθεί παίκτες και χαρακτηριστικά που δεν είχαμε, (μην ξεγράφετε τέιλορ).... Ο γαύρος δεν είναι καλά φέτος και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον απειλούμε μέχρι να γίνει μια στραβή ...Τότε θα δούμε ποια ομάδα διαθέτει mentality....
Ο Λουτσέσκου δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ούτε μέσα στους καλύτερος είναι όμως ο καταλληλότερος για τον ΠΑΟΚ , η χημεία για την επιτυχία είναι πολλές φορές πιο σημαντική απο το να είσαι ένας απο τους καλύτερους του κόσμου αλλά μην μπορείς να συνυπάρξεις με τους παίκτες, την διοίκηση κτλ.
Δεν είμαι προσωπολάτρης , προτιμώ να παραμείνει ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή στον πάγκο της ομάδας και να τον υποστηρίξουμε όλοι μαζί να φέρει αυτά που μας υποσχέθηκε.
Αν δεν τα καταφέρει με το ήθος που τον διακρίνει θα παραιτηθεί χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα ( όσοι κακεντρεχείς ανατρέξουν στο καλοκαίρι που άφησε την ομάδα πριν την προετοιμασία, κανείς μας δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη και το ότι επέστρεψε νομίζω σημαίνει ότι δεν έφταιγε μόνο αυτός).
Όλοι όσοι πληρώνονται για να κάνουν μια δουλειά είναι επαγγελματίες, όσο επαγγελματίας να είσαι το συναίσθημα είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να διαγράψεις. Ο Λουτσέσκου είναι ΠΑΟΚ , ένα κομμάτι του θα είναι για πάντα ΠΑΟΚ.
Σκεφτείτε ότι εμεις αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και χαρήκαμε τόσο έντονα με τους τίτλους , αυτός ως άνθρωπος που ήταν ο εκφραστής της κατάκτησης των τίτλων αυτών μπορεί να μην νιώθει ότι ακριβώς νιώσαμε εμεις?
Δεν είναι Πεπ ή Κλοπ ή δεν ξέρω εγω που να έχει κερδίσει τόσους τίτλους στην ζωή του και να είναι μια ρουτίνα, ακόμα και αυτοί αν τους ρωτήσεις θα σου πει ο ένας είμαι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ο άλλος είμαι Λίβερπουλ.
Όσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ , είναι ο προπονητής που μου αρέσει να βλέπω τις συνεντεύξεις του, δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του ΠΑΟΚ που να καθόμουν να δω τι θα πει .
++
Σύντροφε δεν υπάρχει λόγος, να αντιλογήσω.
Ούτε να επαναφέρουμε θέματα δίνοντας τροφή σε κάποιους που αρέσκονται να βρίσκονται μονίμως στην αντίπερα όχθη.
Ούτε θα ανατρέξω να βρω πόσοι και ποιοί έχουν χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς και ιδιώματα είτε υπερθετικά είτε απαξιωτικά.
Αυτή την στιγμή η ομάδα ρολαρει καλά. Αυτό είναι έργο όλης της Ομάδας-γκρουπ, φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο αντιστοιχεί στον προπονητή μας.
Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πάει έτσι μέχρι τέλους. Παιχνίδι με παιχνίδι. Να χτίζει προσωπικότητα, χαρακτήρα, να κερδίζει, να αξιολογεί κάθε μέλος, ελπίζοντας στην καλύτερη δυνατή αξιολόγηση που θα αφορά τη νέα χρονιά.
Τα πρώτα δύο δείγματα, νέων αποκτηματων με αφήνουν αισιόδοξο ότι με τρείς τέσσερις ακόμη επιτυχημένες προσθήκες η ομάδα θα είναι ικανή να κάνει ένα και στο κλικ παραπάνω, ξεχωρίζοντας στο πρωτάθλημα και να είναι δυνατή στην Ευρώπη.
Με τον ίδιο προπονητή. Με τον Λουτσε.
Ούτε να επαναφέρουμε θέματα δίνοντας τροφή σε κάποιους που αρέσκονται να βρίσκονται μονίμως στην αντίπερα όχθη.
Ούτε θα ανατρέξω να βρω πόσοι και ποιοί έχουν χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς και ιδιώματα είτε υπερθετικά είτε απαξιωτικά.
Αυτή την στιγμή η ομάδα ρολαρει καλά. Αυτό είναι έργο όλης της Ομάδας-γκρουπ, φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο αντιστοιχεί στον προπονητή μας.
Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πάει έτσι μέχρι τέλους. Παιχνίδι με παιχνίδι. Να χτίζει προσωπικότητα, χαρακτήρα, να κερδίζει, να αξιολογεί κάθε μέλος, ελπίζοντας στην καλύτερη δυνατή αξιολόγηση που θα αφορά τη νέα χρονιά.
Τα πρώτα δύο δείγματα, νέων αποκτηματων με αφήνουν αισιόδοξο ότι με τρείς τέσσερις ακόμη επιτυχημένες προσθήκες η ομάδα θα είναι ικανή να κάνει ένα και στο κλικ παραπάνω, ξεχωρίζοντας στο πρωτάθλημα και να είναι δυνατή στην Ευρώπη.
Με τον ίδιο προπονητή. Με τον Λουτσε.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Sera4 έγραψε:Ό,τι και να γράφεται δεξιά και αριστερά, αυτή ομάδα θυμίζει πάλι εποχές πρωταθλητισμού.
Σε χάνουμε από την σπυριάρα μπάλα?![]()
![]()
Όχι βέβαια, οφείλω να στηρίξω την επένδυσή μου μέχρι θανάτου!

Σε έψησε κ εσένα ρε μποτο ο κομπλεξικός;;;
Στη συνέχεια επανήλθε στη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως: «Το πιο εύκολο πράγμα για εμένα ήταν να διαβάσω το στυλ του προπονητή. Αν ήταν άλλος προπονητής και όχι ο κ. Λουτσέσκου ίσως να μην ήμουν εδώ. Είχα αναλύσει το στυλ του μου άρεσε, η βασική ιδέα είναι η ίδια με την δική μου. Με αυτό το στυλ είναι πιο εύκολο, έχουμε τις ίδιες αρχές. Αυτός είναι ο στόχος μας, αν δεν ήταν εφικτό δεν θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ».
- abc_o_ karpouzas
πιστευω οτι οταν συναντηθηκες μαζι του μετα απο τις πρωτες κουβενετες οταν αρχισε να σε παιρνει χαμπαρι να εβγαλες και να φορεσες το ....σκουφι...
αρε ραζβανε αρε ραζβανε....
πω το λεγανε οι ...αλλοι...??
δεν ταιριαζουνε αυτοι οι δυο..... βεβαιααααα
αρε ραζβανε αρε ραζβανε....
πω το λεγανε οι ...αλλοι...??
δεν ταιριαζουνε αυτοι οι δυο..... βεβαιααααα
-
Τον δωροδόκησε.dragon έγραψε:Σε έψησε κ εσένα ρε μποτο ο κομπλεξικός;;;
Στη συνέχεια επανήλθε στη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως: «Το πιο εύκολο πράγμα για εμένα ήταν να διαβάσω το στυλ του προπονητή. Αν ήταν άλλος προπονητής και όχι ο κ. Λουτσέσκου ίσως να μην ήμουν εδώ. Είχα αναλύσει το στυλ του μου άρεσε, η βασική ιδέα είναι η ίδια με την δική μου. Με αυτό το στυλ είναι πιο εύκολο, έχουμε τις ίδιες αρχές. Αυτός είναι ο στόχος μας, αν δεν ήταν εφικτό δεν θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ».
Πιτογυρο.
ειπε οτι η φιλοσοφια του στην βασικη ιδεα ταιριαζει με του ραζβαν?
μα εδω δεν γραφατε πως το καλοκαιρι θα πρεπει να παμε σε αλλαγη προπονητη γιατι αυτα που θελει να κανει ο μποτο ειναι διαφορετικα?
ειναι κατανοητο να μην σας αρεσει ο λουτσεσκου και το συντηρητικο στυλ ποδοσφαιρου που παιζουν οι ομαδες του αλλα η ΕΜΠΑΘΕΙΑ που εχετε απεναντι του ειναι αδικαιλογητη και σιγουρα δεν την αξιζει
μα εδω δεν γραφατε πως το καλοκαιρι θα πρεπει να παμε σε αλλαγη προπονητη γιατι αυτα που θελει να κανει ο μποτο ειναι διαφορετικα?
ειναι κατανοητο να μην σας αρεσει ο λουτσεσκου και το συντηρητικο στυλ ποδοσφαιρου που παιζουν οι ομαδες του αλλα η ΕΜΠΑΘΕΙΑ που εχετε απεναντι του ειναι αδικαιλογητη και σιγουρα δεν την αξιζει
Οχι μονο αυτο Νορτε, ειπε οτι αν δεν ηταν ο Λουτσε προπονητης ισως να μην ειχε ερθει ο Μποτο. Που οκ ισως ειναι κ αβαντζο στον Λουτσε αλλα δειχνει οτι εχουν κανει καλο team
Που να ξέρει ο βλάχος ο μποτο;
Βλέπω μετά από αυτές τις δηλώσεις γρηγορότερο πριονισμα
Βλέπω μετά από αυτές τις δηλώσεις γρηγορότερο πριονισμα
- Μπαρκαρούτσος
Μάστορες στο πριόνι οι αρδ.
Τους έκανε ταναπού ο Boloni με το πινακάκι και τα συστήματα που ήθελαν οι αρδ να παίζει ο ΠΑΟΚ και μετά άρχισαν τα πριόνια.
Σκατοφάρα.
Τους έκανε ταναπού ο Boloni με το πινακάκι και τα συστήματα που ήθελαν οι αρδ να παίζει ο ΠΑΟΚ και μετά άρχισαν τα πριόνια.
Σκατοφάρα.
- navigator11
Χρόνια σου πολλά και καλά, πρωτομάστορα. Να σε χαιρόμαστε. Καλή επιτυχία για σήμερα. Σου αξίζει μια μεγάλη νίκη.
Νομίζω ότι ο Μποτόπουλος ήταν αρκετά ξεκάθαρος ... όταν λέει ότι η βασική φιλοσοφία ποδοσφαίρου που του αρέσει ταιριάζει με του προπονητή ανέφερε με τα τσίπρικα αγγλικά του ότι πχ εάν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής που του αρέσει η άμυνα και να παίζει με αντεπιθέσεις τότε δεν θα του έκανε ...Norte έγραψε:ειπε οτι η φιλοσοφια του στην βασικη ιδεα ταιριαζει με του ραζβαν?
η δική μου μετάφραση σε αυτό είναι ότι αυτό που αρέσει στον Μποτόπουλο είναι το κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... εκεί σίγουρα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να παίξει κάποιος κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... πχ ανέφερε ότι η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου δεν έχει να κάνει με το σύστημα που παίζει κάποιος ... δηλαδή εάν κάποιος παίζει με 3 5 2 δεν σημαίνει ότι παίζει αμυντικά ... το θέμα είναι πως το παίζει το σύστημα ...
το ποδόσφαιρο που παίζει ο Λούτσο είναι ξεκάθαρα κυριαρχικό ... μπορεί να είναι συντηρητικό στο μάτι αλλά είναι κυριαρχικό. θέλει την μπάλα δηλαδή ... άρα σε αυτό ταιριάζει με τον Μποτόπουλος πιστεύω ...
από εκεί και πέρα είναι και θέμα παιχτών και συστήματος που παίζει κάποιος ... αυτό θα ήταν ένα καλό ερώτημα για εμάς ... εμείς πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει την μπάλα και να παίζει κυριαρχικά ? για εμένα αυτό είναι στο dna κάθε συλλόγου ... ο ΠΑΟΚ στα μάτια μου δεν μπορεί να παίξει τίποτα άλλο από κυριαρχικό ποδόσφαιρο ... έτσι είμαστε ρε παιδί μου ... δε πα να παίζουμε με την Ρεάλ ... εμείς είμαστε γιούρια ... έτσι έχουμε ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές εντός γηπέδου ... έτσι συγκινούμαστε ... άρα εκεί συμφωνούμε όλοι ...
Σίγουρα η υπόθεση έχει πολλές λεπτομέρειες και διαφοροποιήσεις ... αλλά και μόνο που ο Μποτόπουλος ξεκινάει την συζήτηση από αυτό το θέμα δείχνει επιτέλους ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.