Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ό,τι και να γράφεται δεξιά και αριστερά, αυτή ομάδα θυμίζει πάλι εποχές πρωταθλητισμού.
Και αυτό στον ΠΑΟΚ το έχει καταφέρει μόνο ο συγκεκριμένος προπονητής, και τις 3 χρονιές που έχει προπονήσει την ομάδα.
Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Και αυτό στον ΠΑΟΚ το έχει καταφέρει μόνο ο συγκεκριμένος προπονητής, και τις 3 χρονιές που έχει προπονήσει την ομάδα.
-
ΠΙστευω οτι με 2-3 καλες μεταγραφες, του χρονου θα ειμαστε πρωταθλητες.
Χτιζονται οι επομενοι Invincibles.
Χτιζονται οι επομενοι Invincibles.
- navigator11
Έχω εμπιστοσύνη στον Λούτσε. Ο Μπότο αν τον βοηθήσει με μερικούς Σάστρε ακόμα, θα "χτυπήσει" το επόμενο πρωτάθλημα στα ίσα. Δεν τον φοβάμαι. Η δε παρουσία Μπότο στην Τούμπα με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Ο Λουτσέσκου δίνει χρόνο και ρόλους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί.
Όλοι είναι ευχαριστημένοι απο τον προπονητή και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας , όλοι δίνουν ότι έχουν για τον προπονητή τους .
Δεν μπορώ να παραβλέψω , ούτε να προσπεράσω πόσα έχουν γραφτεί για παίκτες μας σχετικά με την απόδοση τους και όχι μόνο.
Τελευταία παραδείγματα ο Μίτριτσα και ο Μούργκ, για τον Μούργκ το έργο συνεχίζεται.
Ο Μίτριτσα μαζί με Ακπομ είναι απο τους πιο επιδραστικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Όλα αυτά είναι έργο Λουτσέσκου.
Κάθε αγωνιστική η ομάδα δείχνει πιο βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς, τρεξίματα, ενέργεια, πάθος, αυτοπεποίθηση, αποτελέσματα.
Όταν κατακτήσαμε το νταμπλ ήμασταν το ακλόνητο φαβορί, τώρα δεν μας θεωρούν φαβορί κατάκτησης ντάμπλ.
Ίσως να εκπλαγούμε φέτος και ίσως να νιώσουμε πιο έντονα συναισθήματα απο τότε.
Η σεζόν είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετά ματς ακόμα και πλέι οφ, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα κάνω μια εκτίμηση και θα πω ότι θα κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα παρόλο που βρισκόμαστε 9 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο.
Το ρόστερ της ομάδας έχει ανοίξει , έχουν προστεθεί παίκτες και χαρακτηριστικά που δεν είχαμε, (μην ξεγράφετε τέιλορ).... Ο γαύρος δεν είναι καλά φέτος και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον απειλούμε μέχρι να γίνει μια στραβή ...Τότε θα δούμε ποια ομάδα διαθέτει mentality....
Ο Λουτσέσκου δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ούτε μέσα στους καλύτερος είναι όμως ο καταλληλότερος για τον ΠΑΟΚ , η χημεία για την επιτυχία είναι πολλές φορές πιο σημαντική απο το να είσαι ένας απο τους καλύτερους του κόσμου αλλά μην μπορείς να συνυπάρξεις με τους παίκτες, την διοίκηση κτλ.
Δεν είμαι προσωπολάτρης , προτιμώ να παραμείνει ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή στον πάγκο της ομάδας και να τον υποστηρίξουμε όλοι μαζί να φέρει αυτά που μας υποσχέθηκε.
Αν δεν τα καταφέρει με το ήθος που τον διακρίνει θα παραιτηθεί χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα ( όσοι κακεντρεχείς ανατρέξουν στο καλοκαίρι που άφησε την ομάδα πριν την προετοιμασία, κανείς μας δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη και το ότι επέστρεψε νομίζω σημαίνει ότι δεν έφταιγε μόνο αυτός).
Όλοι όσοι πληρώνονται για να κάνουν μια δουλειά είναι επαγγελματίες, όσο επαγγελματίας να είσαι το συναίσθημα είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να διαγράψεις. Ο Λουτσέσκου είναι ΠΑΟΚ , ένα κομμάτι του θα είναι για πάντα ΠΑΟΚ.
Σκεφτείτε ότι εμεις αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και χαρήκαμε τόσο έντονα με τους τίτλους , αυτός ως άνθρωπος που ήταν ο εκφραστής της κατάκτησης των τίτλων αυτών μπορεί να μην νιώθει ότι ακριβώς νιώσαμε εμεις?
Δεν είναι Πεπ ή Κλοπ ή δεν ξέρω εγω που να έχει κερδίσει τόσους τίτλους στην ζωή του και να είναι μια ρουτίνα, ακόμα και αυτοί αν τους ρωτήσεις θα σου πει ο ένας είμαι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ο άλλος είμαι Λίβερπουλ.
Όσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ , είναι ο προπονητής που μου αρέσει να βλέπω τις συνεντεύξεις του, δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του ΠΑΟΚ που να καθόμουν να δω τι θα πει .
Όλοι είναι ευχαριστημένοι απο τον προπονητή και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας , όλοι δίνουν ότι έχουν για τον προπονητή τους .
Δεν μπορώ να παραβλέψω , ούτε να προσπεράσω πόσα έχουν γραφτεί για παίκτες μας σχετικά με την απόδοση τους και όχι μόνο.
Τελευταία παραδείγματα ο Μίτριτσα και ο Μούργκ, για τον Μούργκ το έργο συνεχίζεται.
Ο Μίτριτσα μαζί με Ακπομ είναι απο τους πιο επιδραστικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Όλα αυτά είναι έργο Λουτσέσκου.
Κάθε αγωνιστική η ομάδα δείχνει πιο βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς, τρεξίματα, ενέργεια, πάθος, αυτοπεποίθηση, αποτελέσματα.
Όταν κατακτήσαμε το νταμπλ ήμασταν το ακλόνητο φαβορί, τώρα δεν μας θεωρούν φαβορί κατάκτησης ντάμπλ.
Η σεζόν είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετά ματς ακόμα και πλέι οφ, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα κάνω μια εκτίμηση και θα πω ότι θα κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα παρόλο που βρισκόμαστε 9 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο.
Το ρόστερ της ομάδας έχει ανοίξει , έχουν προστεθεί παίκτες και χαρακτηριστικά που δεν είχαμε, (μην ξεγράφετε τέιλορ).... Ο γαύρος δεν είναι καλά φέτος και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον απειλούμε μέχρι να γίνει μια στραβή ...Τότε θα δούμε ποια ομάδα διαθέτει mentality....
Ο Λουτσέσκου δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ούτε μέσα στους καλύτερος είναι όμως ο καταλληλότερος για τον ΠΑΟΚ , η χημεία για την επιτυχία είναι πολλές φορές πιο σημαντική απο το να είσαι ένας απο τους καλύτερους του κόσμου αλλά μην μπορείς να συνυπάρξεις με τους παίκτες, την διοίκηση κτλ.
Δεν είμαι προσωπολάτρης , προτιμώ να παραμείνει ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή στον πάγκο της ομάδας και να τον υποστηρίξουμε όλοι μαζί να φέρει αυτά που μας υποσχέθηκε.
Αν δεν τα καταφέρει με το ήθος που τον διακρίνει θα παραιτηθεί χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα ( όσοι κακεντρεχείς ανατρέξουν στο καλοκαίρι που άφησε την ομάδα πριν την προετοιμασία, κανείς μας δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη και το ότι επέστρεψε νομίζω σημαίνει ότι δεν έφταιγε μόνο αυτός).
Όλοι όσοι πληρώνονται για να κάνουν μια δουλειά είναι επαγγελματίες, όσο επαγγελματίας να είσαι το συναίσθημα είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να διαγράψεις. Ο Λουτσέσκου είναι ΠΑΟΚ , ένα κομμάτι του θα είναι για πάντα ΠΑΟΚ.
Σκεφτείτε ότι εμεις αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και χαρήκαμε τόσο έντονα με τους τίτλους , αυτός ως άνθρωπος που ήταν ο εκφραστής της κατάκτησης των τίτλων αυτών μπορεί να μην νιώθει ότι ακριβώς νιώσαμε εμεις?
Δεν είναι Πεπ ή Κλοπ ή δεν ξέρω εγω που να έχει κερδίσει τόσους τίτλους στην ζωή του και να είναι μια ρουτίνα, ακόμα και αυτοί αν τους ρωτήσεις θα σου πει ο ένας είμαι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ο άλλος είμαι Λίβερπουλ.
Όσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ , είναι ο προπονητής που μου αρέσει να βλέπω τις συνεντεύξεις του, δεν θυμάμαι άλλον προπονητή του ΠΑΟΚ που να καθόμουν να δω τι θα πει .
-
Κι εγω, εκτος απο το σημειο που λες οτι θα παρουμε το πρωταθλημα φετος.
Δυστυχως χρειαζεταιι να κανει 2-3 γκελες ο γαυρος κι εμεις καμία, για να τον φτασουμε.
Δεν βλεπω πως μπορει να γινει αυτο
Δυστυχως χρειαζεταιι να κανει 2-3 γκελες ο γαυρος κι εμεις καμία, για να τον φτασουμε.
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Συμφωνώ με Αποστόλη. Καλύτερα να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε φέτος χωρίς να αιθεροβατούμε.
Του χρόνου όμως θα το πάρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Του χρόνου όμως θα το πάρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
xrisitsapa έγραψε:Κι εγω, εκτος απο το σημειο που λες οτι θα παρουμε το πρωταθλημα φετος.
Μαθηματικα έχεις αεχ και οαρη εκτός.
Αν εσύ τα κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια, πηγαίνεις στα πλέι οφ, με το λιγότερο 9 βαθμούς διαφορά.
Αλλά πρωτίστως πρέπει στην Ευρώπη, να τα δώσουμε όλα και να προκριθούμε.
Εκεί όλα γινονται,.
Όλοι οι μεγάλοι παίζουμε, με όλους.
- Metagrafakias
Αχ ρε Ραζβαν τι προπονηταρα εισαι ρε πουστη μου τι αλεπου των παγκων και μετρ της ψυχολογιας???κριμα που φετος η διοικηση δεν σε στηριξε μεταγραφικα με ενα δεκαρι που τοσο πολυ ζητουσες...Ελπιζω το καλοκαιρι η πρωτη μεταγραφη να ειναι ενας παικταρας δεκαρι και μετα μια σεντερ μπακαρα και εναν μπουκαδορο εξτρεμ και ειμαι σχεδον σιγουρος με την αυθεντια σου θα μας κανεις να ξανανιωσουμε στιγμες 19' ,ομαδα που δεν εχανε ποτε και πουθενα!!!Οχι εμεις η νεα γενια θελουμε και επιζηταμε τιτλους με Ιβαν κουμανταδορο, οι παλιοι που εχετε συνηθισει 4-5οι και ικανοποιηστε που βγαινουμε 2οι αραξτε στη γωνια σας....
Δεν έχω feeling για φέτος για πρωτάθλημαxrisitsapa έγραψε:Κι εγω, εκτος απο το σημειο που λες οτι θα παρουμε το πρωταθλημα φετος.
Ακομα κι αν μειώσουμε και προσπαθησουμε και και και..... έχω το ένστικτο πως είτε για 1 βαθμό είτε για 10 θα τερματίσουμε 2οι
Μαθηματικά στα επόμενα 14 παιχνίδια που απομένουν,θέλουμε 14 νίκες και θέλουμε και 1 ήττα του Γάβρου στα υπολοιπα του παιχνίδια (12)
Πιθανότητες; 1%
Για την επόμενη σεζόν,το έγραψα εναμιση χρόνο πριν
Έχω ένστικτο πως θα είμαστε πρωταθλητές το 2023
Πιστεύω πως σε χρονιά εκλογών,θα είναι όλα πενηνταρίσια για να μη χάσει ο ακατανόμαστος ψήφους από αγανακτισμένους από αδικίες
Οπότε,αν φερθούμε έξυπνα το καλοκαίρι θα έχουμε τεράστιες ελπίδες
Πιθανότητες; 75%
Ρε παικτουρα τι σχολιαρα ειναι αυτη; Ετσι νιωθω κι εγω, φετος πρωταθλημα!van rooy έγραψε:Ο Λουτσέσκου δίνει χρόνο και ρόλους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί.
Maxpaok έγραψε:Ανασκαλευετε παλιές υποθέσεις, γραφόμενά κλπ.
Ντε και καλά να δώσουμε το αλάθητο στον Λουτσε. Ε, όχι, δεν θα το κάνουμε.
Ούτε μάγος είναι όπως μας τον παρουσιάζετε, ούτε αλάνθαστος.
lol ξεκιναμε κατευθειαν με strawman. Κανενας δε σου ζητησε να δωσεις κανενα αλαθητο.
Είναι ο κατάλληλος προπονητής της ομάδας μας.
Με αυτόν πήραμε τίτλους, δουλεύει πολύ με την ομάδα σε όλους τους τομείς. Είναι κορυφαίος στην ψυχολογία. Θέλω να συνεχίσει αλλά επιτρέψτε μας να έχουμε και τα δικά μας σχόλια και μην συνέχεια τον ντύνεται με ένα πέπλο τελειότητας. Κι όταν κάποιοι από εσάς απλά γράφετε για τα λάθη, να τα αναφέρετε κιόλας.
Μου θυμίζετε την γνωστή ρήση των πολιτικών.
"Ναι, έχουμε κάνει λάθη...." Αλλά ποτέ δεν τα κατονομαζουν.
Ολοι εχουμε πει οτι ναι μπορουσε και επρεπε να εχει παρει χρονο ο Τσιγγαρας στην αρχη της σεζον. Απο τον Ιουνιο εχω γραψει οτι ο Λουτσεσκου θα πιστεψει οτι μπορει να αναστησει τον Βαρελα, δεν θα παρουμε σεντερ μπακ, ειναι λαθος και θα το μετανιωσει.
Όταν έπαιρνε αδιάκοπο χρόνο ο Τέιλορ, ο Εσιτι, ο Μουργκ, Βαρελα, κλποι, τότε λέγαμε ότι πρέπει να δίνει χρόνο και στους άλλους. Τσιγγαρα, Λυρατζη, Μιχαηλίδη, κουτσια κλπ.
Κι όταν λέμε χρόνο δεν εννοούμε βασικοί. Δώσε τους 10', 20λεπτά.
Μην λες ότι έχεις κάψει τον Μπισεσβαρ αλλά στο αμέσως επόμενο τελειωμένο, που έχει κριθεί, στο 10λεπτο βάζεις τον καμένο κι όχι τον κωνσταντελια.
Σε καποιες λεπτομεριες αντε ναι εγιναν ας πουμε λαθες επιλογες. Αλλα ποιος κωσταντελιας ρε φιλε. Φτιαχνετε παικταραδες με το μυαλο σας. Ο Λουτσεσκου φταιει που ενα Μπισεσβαρ ειχες και επρεπε να παιζει συνεχεια? Α ξεχασα ειπαμε, για ολο το ροστερ ολη η ευθηνη ειναι του Λουτσεσκου γιατι ετσι, σορρυ. Τσιγγαρας, Λυρατζης και Μιχαιλιδης ειναι παικτες που μπορουν να βοηθησουν αλλα και παικτες με αδυναμιες και συγκεκριμενο ταβανι που ειναι στην αλυτερη παικτες ροστερ.
Οσο για τον Κουτσια που και με αυτον εχουν φαγωθει πολυ, οκ καταλαβαινω οτι θελει ο κοσμος να τον δει. Και ειναι ο μοναδικος παικτης μας ο οποιος ειναι οντως μεγαλο ταλεντο. Αλλα ρε παιδια, οποτε μπηκε κατευθειαν προσπαθησε να εντιπωσιασει και να κανει too much οδηγομενος σε λαθη αντι να παιξει πιο απλα. Ειναι μεγαλο ταλεντο αλλα δεν ειναι ετοιμος ποδοσφαιριστης ακομα.
Μας γράφετε συνέχεια, " να γιατί δεν έχει βάλει τον Σοαρες.."
Ε,μην τον βάζεις 1' στις καθυστερήσεις?
Χθες σε πείραξε? Ήταν έτοιμος? Δηλαδή κακώς τον έβαλε?
Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο παίκτης πρέπει να παίρνει χρόνο για να βρει ρυθμό?
Ρε φιλε οταν εισαι ανετοιμος, μονο σε τετοια ματς μπορεις να παρεις χρονο. Ο ΠΑΟΚ παει απο ντερμπι σε ντερμπι τεταρτη/Κυριακη, πως να βαλεις ανετοιμο παικτη? Και ειχα την απορια να τον δω και σκεφτωμουν πως ειναι δυνατον ρε γαμοτο ποσο ανετοιμος να ειναι. Ε φανηκε χτες. Αλλα εδω με φερειρα ο Λαμπρου ειχε τραγικη εικονα στην προετημασια, και τα φιλικα αυτος ο γενικα αστειος παικτης για επιπεδο ΠΑΟΚ, και παλι μερικοι επεμεναν οτι πρεπει να παιξει και οτι τον αδικει οο κομπλεξικος προπονητης.
Να μην αναφέρουμε ότι η επιμονή του σε Τέιλορ και Μιτριτσα ήταν υπέρ του δέοντος μόνο και μόνο για να δικαιολογηθούν οι μεταγραφές του που είχε λόγο?
Πια επιμονη ρε φιλε? Ναι ο Τευλορ ειχε θεματα αμυντικα αλλα δινει πιο πολλα επιθετικα απο τον Λυρατζη. Με μιτριτσα πια επιμονη? ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουνε οτι τον Μιτριτσα αξιζει να προσπαθησουμε να τον φερουμε σε φορμα γιατι εχουμε πολλα να κερδισουμε, ακομα και αν δε μιλαμε για βασικο παικτη.
Και βέβαια, ομολογούμε ότι η χθεσινή εμφάνιση του Μιτριτσα ήταν εξαιρετική.
Κάποιοι άλλοι, από την άλλη επίσης πλευρά φοράτε γυαλιά. Οι μεν με το να σιχτιριζουν μονίμως και να γκρινιάζουν και οι άλλοι μόνιμα να δικαιολογούν και να έχουν πάρει αγκαζέ την υποστήριξη του Λουτσε.
Αν προκαλείτε, θα υπάρχει κι αντίλογος.
Ξανα και ξανα εχουμε εξηγησει και διγματησει την συχνα ΕΜΕΤΙΚΗ "κριτικη" που γινεται απο μερικους και αυτα που γραφωντε με ψεματα και φαντασιες να παρουσιαζοντε ως γεγονωτα. Εγω δε βλεπω αναλογο πραγμα "υπερ" του Λουτσεσκου που αλλωστε θα ηταν και το πιο λογικο για ανθρωπο που πειρε αηττητο νταμπλ. Αν κανω λαθως, δειξε μου τα σχολια που λενε τον Λουτσεσκου μαγο και αλανθαστο.
- Μπαρκαρούτσος
Sera4 έγραψε:Ό,τι και να γράφεται δεξιά και αριστερά, αυτή ομάδα θυμίζει πάλι εποχές πρωταθλητισμού.
Αυτό ακριβώς.
Έχω την ίδια αίσθηση για την ομάδα, που είχα και τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος.
Όπου κι αν παίζουμε πλέον, οι παίκτες εκπέμπουν αυτόν τον αέρα του νικητή, χωρίς όμως να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά των.
Με δίνουν την αίσθηση ότι θα μπουν για να κερδίσουν, όχι απλά για να παίξουν.
Με κέρδισαν και ξαναβλέπω ποδόσφαιρο μετά από καιρό... Εμπνέουν τόση εμπιστοσύνη που πιστεύω και στη πρόκριση στην Ευρώπη!
Μπράβο Razvan!
Σε χάνουμε από την σπυριάρα μπάλα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Sera4 έγραψε:Ό,τι και να γράφεται δεξιά και αριστερά, αυτή ομάδα θυμίζει πάλι εποχές πρωταθλητισμού.
Αυτό ακριβώς.
Έχω την ίδια αίσθηση για την ομάδα, που είχα και τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος.
Όπου κι αν παίζουμε πλέον, οι παίκτες εκπέμπουν αυτόν τον αέρα του νικητή, χωρίς όμως να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά των.
Με δίνουν την αίσθηση ότι θα μπουν για να κερδίσουν, όχι απλά για να παίξουν.
Με κέρδισαν και ξαναβλέπω ποδόσφαιρο μετά από καιρό... Εμπνέουν τόση εμπιστοσύνη που πιστεύω και στη πρόκριση στην Ευρώπη!
Μπράβο Razvan!