ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αγχωτικό τρίποντο αν και ο Ατρόμητος δεν απείλησε πλην μιας φάσης στο 1ο ημίχρονο. Πρώτος πάικτης ο Μίτριτσα και από κοντά ο Σάστρε. Ο Κρέσπο είναι διακριθέντας από την στιγμή που σκόραρε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχουν πάικτες πραγματικά που δεν κάνουν για την ομάδα μας και αυτό είναι εμφανές. Δε θα μπω σε ονοματολογία, το μόνο που θα πω είναι πάμε γερά και το καλοκαίρι γερή αναδιάρθρωση του ρόστερ.

σπουδαια νικη
απο τα μεσα δεκεμβριου κανουμε σκληρο πρωταθλητισμο
δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που μπαινουμε στο τελευταιο κομματι της σεζον κυνηγοντας 3 στοχους...
οταν μπηκε ο κοσμος μεσα με τον αρη λεγαμε ολη για καταστροφικη χρονια και ο λουτσεσκου με τους παικτες καταφεραν να γυρισουν εντελως την κατασταση
απο τα μεσα δεκεμβριου κανουμε σκληρο πρωταθλητισμο
δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που μπαινουμε στο τελευταιο κομματι της σεζον κυνηγοντας 3 στοχους...
οταν μπηκε ο κοσμος μεσα με τον αρη λεγαμε ολη για καταστροφικη χρονια και ο λουτσεσκου με τους παικτες καταφεραν να γυρισουν εντελως την κατασταση
- sourmenetes
- Moderator
Έχει γίνει φαουλ καθαρό από ακπομLacedaemonian έγραψε:Επαγγελματικη νικη που αν μετραγε το κανονικο γκολ του Μπισε θα ειχε τελειωσει νωριτερα.
Πολυ μου αρεσαν Σαστρε-Σοαρες (αλλα χαλαστηκα με το σπριντ που του πηρε ο Χαρισης,που ομως ειχε ηδη φορα ενω ο δικος μας τοτε ξεκινουσε να επιταχυνει...)
Μιτριτσα -Ακπομ τρομεροι
Παμε τωρα για μεγαλο ευρωπαικο ματς
Κρεσπουρα ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Με την απουσία του Κούρτιτς διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κι άλλος σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ. Καλό αυτό. Κάτι μου λέει ότι είναι και πρώτη επιλογή μετά τον Κούρτιτς για πέναλτι. Εάν και τώρα που το σκέφτομαι στο ματς με τον βάζελο ο Σβάμπ στήθηκε στη βούλα.
Παρά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ανα διαστήματα…
Μιτριτσα αρχίζει να μ αρέσει πολύ!
Σαστρε παιχταρας.
Σοαρες φοβερές επαφές. Τεχνική υψηλή. Κάνει μια μπαλιά άρρωστη με το εξωτερικό!
Μιτριτσα αρχίζει να μ αρέσει πολύ!
Σαστρε παιχταρας.
Σοαρες φοβερές επαφές. Τεχνική υψηλή. Κάνει μια μπαλιά άρρωστη με το εξωτερικό!
Μιτριτσα συνεχόμενα παιχνίδια που είναι εξαιρετικος.
Μακράν ο καλύτερος του γηπέδου.
Κατά τα άλλα η ποιότητα του Σαστρε είναι τρομερή. Μιλάμε ίσως ένα από τα καλύτερα ντιλ που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Νομίζω είχε θέση στην λίστα και θα λείψει η ποιότητα του την Πέμπτη.
Συνεχίζουμε..
Μακράν ο καλύτερος του γηπέδου.
Κατά τα άλλα η ποιότητα του Σαστρε είναι τρομερή. Μιλάμε ίσως ένα από τα καλύτερα ντιλ που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Νομίζω είχε θέση στην λίστα και θα λείψει η ποιότητα του την Πέμπτη.
Συνεχίζουμε..
- sourmenetes
- Moderator
Τελικά καταλαβαίνουμε γιατί δεν ξεκινησε ο σοαρες στα προηγούμενα ματς.
Αυτά για να μην το παίζουμε ότι είναι εμπαθής ο προπονητής ή δε βλέπει.
Φάνηκε μαγκωμενος αλλά μετά έδειξε ποιότητα.
Αυτά για να μην το παίζουμε ότι είναι εμπαθής ο προπονητής ή δε βλέπει.
Φάνηκε μαγκωμενος αλλά μετά έδειξε ποιότητα.
Πολύ επικίνδυνο για γκέλα παιγνίδι, καθώς μετά από εβδομάδα υπερβολικής πίεσης η ομάδα ήταν φυσιολογικό να είναι χαλαρή. Παρόλα αυτά σωστή διαχείριση, δύο μέρες ο Ρουμάνος γκρινιαζε ότι το μόνο που θέλει είναι να νικήσει τον Ατρόμητο.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει ο σαστρε, έτοιμος παίκτης, πάτημα μπαλαδορου, και ... δύο πόδια, πράγμα σπάνιο για δεξί μπακ. Αυτό που είπε ο Λουτσεσκου, ότι πλέον όλοι κατανοούν τον ρόλο τους στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό, με εξαίρεση τον Σοάρες που φαίνεται ότι θα αργήσει να μπει στην ομάδα.......το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει ο σαστρε, έτοιμος παίκτης, πάτημα μπαλαδορου, και ... δύο πόδια, πράγμα σπάνιο για δεξί μπακ. Αυτό που είπε ο Λουτσεσκου, ότι πλέον όλοι κατανοούν τον ρόλο τους στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό, με εξαίρεση τον Σοάρες που φαίνεται ότι θα αργήσει να μπει στην ομάδα.......το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο
Μπράβο για την νίκη .
Η δουλειά έγινε. Ίσως περισσότερο αγχωτικά από όσο έπρεπε βάσει εμφάνισης .
Η ομάδα άρχισε πάλι να είναι ομάδα . Επιβάλλει ρυθμό, εχει πλεον την αυτοπεποίθηση να κρατάει μπάλα με το καλύτερο πασινγκ γκειμ της κατηγορίας. Κι όσο προστίθεται ποιότητα μεσοεπιθετικά θα γίνεται όλο και καλύτερη.
Ανέβηκε ο μιτριτσα κι έκανε τρελή διαφορά μπροστά.
Αν και μου άρεσε υπερβολικά ο σαστρε που παίζει να μην έκανε λάθος και οι σέντρες του όλες ήταν απίστευτες , ψήφισα mvp κρεσπο για το δύσκολο γκολ αλλά και τα σπριντ 25αρη στην άμυνα !!
Η δουλειά έγινε. Ίσως περισσότερο αγχωτικά από όσο έπρεπε βάσει εμφάνισης .
Η ομάδα άρχισε πάλι να είναι ομάδα . Επιβάλλει ρυθμό, εχει πλεον την αυτοπεποίθηση να κρατάει μπάλα με το καλύτερο πασινγκ γκειμ της κατηγορίας. Κι όσο προστίθεται ποιότητα μεσοεπιθετικά θα γίνεται όλο και καλύτερη.
Ανέβηκε ο μιτριτσα κι έκανε τρελή διαφορά μπροστά.
Αν και μου άρεσε υπερβολικά ο σαστρε που παίζει να μην έκανε λάθος και οι σέντρες του όλες ήταν απίστευτες , ψήφισα mvp κρεσπο για το δύσκολο γκολ αλλά και τα σπριντ 25αρη στην άμυνα !!
- northernlights
Ανυπομονώ για την εποχη Μποτο. Σαστρε και Σοαρες ειναι παικτες με ποιοτητα.
Ενα μπραβο στον Λουτσεσκου, εβαλε τους αναπληρωματικους σε ενα ρολο και φαινονται ολοι σαν μια ομαδα.
Συγχαρητήρια στον Μιτριτα μακαρι να προσφερει και αλλα
Ενα μπραβο στον Λουτσεσκου, εβαλε τους αναπληρωματικους σε ενα ρολο και φαινονται ολοι σαν μια ομαδα.
Συγχαρητήρια στον Μιτριτα μακαρι να προσφερει και αλλα

Θα ήταν αν είχε βρει την μπάλα ο τερματάς.sourmenetes έγραψε:Έχει γίνει φαουλ καθαρό από ακπομLacedaemonian έγραψε:Επαγγελματικη νικη που αν μετραγε το κανονικο γκολ του Μπισε θα ειχε τελειωσει νωριτερα.
Πολυ μου αρεσαν Σαστρε-Σοαρες (αλλα χαλαστηκα με το σπριντ που του πηρε ο Χαρισης,που ομως ειχε ηδη φορα ενω ο δικος μας τοτε ξεκινουσε να επιταχυνει...)
Μιτριτσα -Ακπομ τρομεροι
Παμε τωρα για μεγαλο ευρωπαικο ματς
Κρεσπουρα ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ
Από τη στιγμή που δεν τη βρήκε, είναι μία απλή κόντρα μέσα στην περιοχή.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί ένα τέτοιο αγώνα, με 80+% κατοχή, με σωρεία ευκαιριών, να το κάνει ψυχοβγάλσιμο έως το τελευταίο σφύριγμα.
Τελείωσέ το ρε ομαδάρα νωρίς, να χαρούμε και εμείς το παιχνίδι, να χειροκροτήσουμε τον τερματά τους που έβγαλε τα άπιαστα, αντί να τον βρίζουμε για τον πάτο του, να μην καρδιοχτυπάμε κάθε φορά που ο αντίπαλος κάνει υποψία φάσης αιφνιδιασμού. Τελείωσέ το να ξεμπερδεύουμε.
MVP ο κοντός Ταζμάνιαν.
Πολύ καλός Σάστρε, ορεξάτος Μπίσε, μαχητής ο Άκπομπ.
Αλλά:
κακός ο Μιχάι. Όταν παίρνεις ευκαιρία σε τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να ανεβάζεις τον πήχη ως προς την επιλογή διδύμου αμυντικών από τον προπονητή. Δυστυχώς σήμερα δεν ήσουν πολύ καλός.
κακός Μουργκ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν αυτό το παιδί ξεκινάει βασικός, είναι παντελώς διαφορετικός από τον Μουργκ που μπαίνει αλλαγή.
Ζαμπά: να σοβαρευτεί.
Ζίβκο: να ηρεμήσει, δείχνει μονίμως σοχαδιασμένος.
Τελείωσέ το ρε ομαδάρα νωρίς, να χαρούμε και εμείς το παιχνίδι, να χειροκροτήσουμε τον τερματά τους που έβγαλε τα άπιαστα, αντί να τον βρίζουμε για τον πάτο του, να μην καρδιοχτυπάμε κάθε φορά που ο αντίπαλος κάνει υποψία φάσης αιφνιδιασμού. Τελείωσέ το να ξεμπερδεύουμε.
MVP ο κοντός Ταζμάνιαν.
Πολύ καλός Σάστρε, ορεξάτος Μπίσε, μαχητής ο Άκπομπ.
Αλλά:
κακός ο Μιχάι. Όταν παίρνεις ευκαιρία σε τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να ανεβάζεις τον πήχη ως προς την επιλογή διδύμου αμυντικών από τον προπονητή. Δυστυχώς σήμερα δεν ήσουν πολύ καλός.
κακός Μουργκ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν αυτό το παιδί ξεκινάει βασικός, είναι παντελώς διαφορετικός από τον Μουργκ που μπαίνει αλλαγή.
Ζαμπά: να σοβαρευτεί.
Ζίβκο: να ηρεμήσει, δείχνει μονίμως σοχαδιασμένος.
- ΑποστόληςΑ
icue έγραψε:Μιτριτσα μβπ και απο κοντα Ακπομ, Κρεσπο και Σαστρε. Ειδικα ο Σαστρε με εντυπωσιαζει ποσο απλα παιζει, σε συγκριση πχ με τον Σιντκλει που η καθε του κινηση ειναι τριλογια του Αγγελοπουλου.