Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kap έγραψε:
Ποια λεπτή γραμμή να περάσει ρε φίλε. Μπορώ να σου βρω πέντε πράγματα στις δηλώσεις του για να του κανει μήνυση για συκοφαντική και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας. Και το κάνει συνέχεια επί σειρά ετών . Μέχρι ποτε θα τον αφήνει; Δεν είναι μόνο ο Ιβάν. Εκπροσωπεί έναν τεράστιο λαό.

Φτάνει πια. Έχω εξοργιστεί με την ανοχή.
Μιας και εισαι νομικος δε σου φαινεται περιεργο οτι λεει αυτα τα πραματα χωρις να φοβαται?Λες να μη το ξερει, να μη το χει ζυγισει?
Μαλλον ξεχνας οτι ζουμε στη χωρα οπου τρεις εισαγγελεις προτιμησαν την ξενιτια απ το ν ασχοληθούν με το σαπιοκαραβο. Ποιος θα τολμησει να τον καταδικασει? Τζαμπα διαφημιση θα του κανουν και πιθανη αθωωση του κοντου θα προσθέσει κυρος στα λεγομενα του. Κι υστερα θ αναλάβουν τα καναλια....
Δεν ειναι χαζος ο Βανιας ξερει που εμπλεξε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Rexaris έγραψε:Νομίζω οτι η καλύτερη απάντηση τού λαού τού ΠΑΟΚ στις επόμενες εκλογές θα είναι να μαυρίσει τη ΝΔ. Και το λέω εγώ που σε γενικές γραμμές είμαι συντηρητικός για να ξέρετε οτι δεν πάω να κάμω κομματική προπαγάνδα εδώ μέσα.

Δύο κόμματα μπορούν μα τους ρίξουν, ο Συριζα που δεν τον μπορώ και το νέο ΠΑΣΟΚ. Το τελευταίο θέλω να δω τι σχέσεις έχει με τους εχθρούς τού ΠΑΟΚ και τι αντιμετώπιση ετοιμάζει στην ομάδα μας. Μην πάμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη αλλά πάντως αυτό σκέφτομαι να ψηφίσω.
Δυστυχώς η μόνη που φαίνεται να είναι ακέραια , είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
ΚΩΣΤΑΣ2019

kataramenos5 έγραψε:
Kap έγραψε:
Ποια λεπτή γραμμή να περάσει ρε φίλε. Μπορώ να σου βρω πέντε πράγματα στις δηλώσεις του για να του κανει μήνυση για συκοφαντική και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας. Και το κάνει συνέχεια επί σειρά ετών . Μέχρι ποτε θα τον αφήνει; Δεν είναι μόνο ο Ιβάν. Εκπροσωπεί έναν τεράστιο λαό.

Μιας και εισαι νομικος δε σου φαινεται περιεργο οτι λεει αυτα τα πραματα χωρις να φοβαται?Λες να μη το ξερει, να μη το χει ζυγισει?
Μαλλον ξεχνας οτι ζουμε στη χωρα οπου τρεις εισαγγελεις προτιμησαν την ξενιτια απ το ν ασχοληθούν με το σαπιοκαραβο. Ποιος θα τολμησει να τον καταδικασει? Τζαμπα διαφημιση θα του κανουν και πιθανη αθωωση του κοντου θα προσθέσει κυρος στα λεγομενα του. Κι υστερα θ αναλάβουν τα καναλια....
Αυτό ακριβώς εννοούσα με την ερώτηση μου.
Καραγκιόζης είναι, βλάκας δεν είναι, σαν νομικός και ο Κούγιας ξέρει τι λέει για να την γλυτώσει με κανα πεντοχιλιαρο μετά από 5 χρόνια όπως ο Γαβαθιωτης.
Μέχρι τότε βέβαια το ξεκατινιασμα σύννεφο.
Θα βρεθούμε στο δικό του γήπεδο λάσπης.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να κινηθούμε νομικά εναντίον του.
Απλώς χρειάζεται μεθοδικά να γεμίσουμε το οπλοστάσιο μας έτσι ώστε να πληρώσει όσο πιο ακριβά γίνεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

Οι τοποθετήσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια στην ιστοσελίδα in.gr, συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη, προκαλεί την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Προπομπός της αντίδρασης της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά, όσα υποστήριξε ο υπεύθυνος Τύπου, Λευτέρης Δούκας ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ αλλά η βραδινή πληροφορία είναι ότι έχει δοθεί ήδη η εντολή να προχωρήσουν οι νομικοί σε κατάθεσης μήνυσης και αγωγής κατά του Αλέξη Κούγια για όσα υποστήριξε στο κείμενο που έγραψε, αλλά και να διερευνηθεί η δήλωσή του έξω από τα δικαστήρια, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Περισσότερα φυσικά θα γίνουν γνωστά στην Τούμπα, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Ατρόμητου από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εάν υπάρξει σχετική εντολή από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, να προσωρήσουν σε αποκλαύψεις.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Kap έγραψε:

Αυτό ακριβώς εννοούσα με την ερώτηση μου.
Καραγκιόζης είναι, βλάκας δεν είναι, σαν νομικός και ο Κούγιας ξέρει τι λέει για να την γλυτώσει με κανα πεντοχιλιαρο μετά από 5 χρόνια όπως ο Γαβαθιωτης.
Μέχρι τότε βέβαια το ξεκατινιασμα σύννεφο.
Θα βρεθούμε στο δικό του γήπεδο λάσπης.
Το ζήτημα δεν είναι το εάν και πόσα χρήματα θα πάρει ο Ιβάν. Προφανώς δεν θα πάρει πολλά και δεν περιμένει να πλουτίσει από τον κάθε Κούγια. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να αφήνεις να αιωρούνται συνέχεια πράγματα σε βάρος σου και σε βάρος του συλλόγου. Θα πρέπει να δώσεις το μήνυμα ότι φτάνει πια. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομα του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του. Είναι προφανές ότι υπάρχει μία μεθόδευση, η οποία εκτιμώ όμως ότι δεν είναι αρκούντως συντονισμένη και καλά σχεδιασμένη. Δηλαδή με απλά λόγια πετάνε ότι νάναι και ότι κάτσει. Ο στόχος δεν είναι η νομική διαχείριση του θέματος αλλά η εκτόξευση λάσπης. Για πόσο θα το αφήνει ο Ιβάν και ο οργανισμός ΠΑΟΚ να συνεχίζεται;

Μην ξαναμπούμε πάλι στην συζήτηση με το εάν ο στόχος είναι ο ίδιος ο Ιβάν και το εάν υπάρχουν γεωπολιτικά παιχνίδια. ΟΚ. Υπάρχουν και το έχουμε δεχθεί. Εμένα με ενδιαφέρει στην παρούσα όχι μόνον ο Ιβάν αλλά ο ΠΑΟΚ. Συνέχεια διακινούνται ψευδείς, δήθεν, πληροφορίες και εκτιμήσεις τις οποίες (φαίνεται έως τώρα) να αφήνουμε να περνούν.

ΚΑΤ 5, να σου πω την αλήθεια δεν μου φαίνεται περίεργο που τα λέει. Δεν εκτιμώ ότι το κάνει από άγνοια φόβου αλλά επειδή (θεωρώ) ότι πιστεύει ότι δεν πρόκειται να αντιδράσει ο Ιβάν (όπως φαίνεται να μην έχει αντιδράσει σε πάρα πολλά που έχει πει τα τελευταία 2-3 χρόνια ο Κούγιας σε βάρος του ιδίου και του ΠΑΟΚ).

Τώρα για τα υπόλοιπα, σε κάποια δεν έχεις άδικο για την φαινομενική ατιμωρησία, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να αθωωθεί και να το έχει ως παράσημο μετέπειτα. Για να αθωωθεί θα πρέπει να καταφέρει να αποδείξει ότι τα όσα έλεγε ανταποκρίνονται στην αλήθεια και την πραγματικότητα. Εσύ τι λες; Θα το καταφέρει; Δηλαδή θα καταφέρει π.χ. να αποδείξει ότι ο Ιβάν έβαλε τον ανιψιό του να αγοράσει την Ξάνθη; Αυτό φίλε μου κρίθηκε και αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει.

Μιας και ξεκίνησα να γράφω, αφού δεν γράφω τόσο συχνά, να πάρω την ευκαιρία και να πω ότι ενώ συμφωνώ με την τοποθέτηση του Δούκα (δηλαδή την αντίδραση σε όσα λέγονται), διαφωνώ με το περιεχόμενο αυτής και ειδικότερα με την υποτίμηση της νομικής ικανότητας του Κούγια. Ο Κούγιας είναι ένας ικανότατος δικηγόρος, σε αντίθεση με ότι πιστεύετε εδώ μέσα οι περισσότεροι και τα όποια λάθη του προέρχονται κυρίως από τον παρορμητικό χαρακτήρα του και του ότι πιθανόν να επιθυμεί την έκθεση στα ΜΜΕ περισσότερο από κάποιους άλλους. Δηλαδή ποιους πήρε ο γαύρος για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που είναι καλύτεροι από τον Κούγια; Τον αδελφό του ερπετόπουλου ή την Σουλούκου;

Να πω ότι δεν επιθυμώ προφανώς να αντιδρούμε σε κάθε παπάντζα του καθενός, αλλά τουλάχιστον κάποια στιγμή να αποφασίζουμε να αντιδράσουμε σε κάτι κατά τον χρόνο που πρέπει και όχι όταν έχει παγώσει και ξεχαστεί το θέμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος οργανισμός και δεν μπορεί να διοικείται σαν μπακάλικο. Άποψη μου. Σωστή ή λάθος δεν έχει και καμία σημασία. Ένας ανώνυμος οπαδός είμαι σε κάθε περίπτωση και δεν διεκδικώ το αλάθητο φίλε ΚΩΣΤΑΣ 2019.

Τέλος, να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου παιδιού (διότι παιδί ήταν). Όσοι συμμετείχαν στην επίθεση ελπίζω να σαπίσουν στην φυλακή (αν και με το νομικό σύστημα που έχουμε φοβάμαι ότι θα εκτίσουν όλοι από 5-15 χρόνια). Δεν μπορείτε ρε ζώα να βγαίνετε σαν αγέλη που ψάχνει θηράματα και να λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

+ 1926.-
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δεν θεωρώ ότι σ έχω κατηγορήσει για κάτι φίλε kap.
Έγραψα μόνο το πώς βλέπω εγώ την κατάσταση.
Απεχθάνομαι το ξεκατινιασμα στα κανάλια.
Στο γήπεδο δηλαδή του Κούγια.

Ότι λέει, πάντως, το λέει για τον Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ είναι παραπλευρος στόχος.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πολύ ενδιαφέροντα τα παραπάνω, αλλά ο κουγιας μου δίνει την εντύπωση ότι παρακαλάει για κάποιο δικαστήριο (που πιθανως θα χάσει με μικρό οικονομικό κόστος) ώστε να υπάρξει μια περίοδος με δίκες και ξεκατινιάσματα για τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις του Ιβαν.

Ακόμα και αν χάσει όλες τις δίκες, λογικά θα κρατήσουν πολύ και η λάσπη θα πολλαπλασιάζεται όσο διαρκούν. Τα σάπια μηντια θα παίζουν μέρα νυχτα μόνο τη μια πλευρά και αν βγει έστω και μια κλήση για παρκάρισμα κάποιου μέλους του ΠΑΟΚ (ας είναι και ο θυρωρός ή ο κηπουρός η οποιοσδήποτε) θα μιλάνε για καταδίκες κλπ.

Κάπως έτσι έβγαλαν αυτοδύναμη κυβέρνηση, οπότε δε θα έχουν πρόβλημα να κάνουν το ίδιο σε μια ομάδα.

Δεν ζούμε σε κανονική χώρα με κανονική δικαιοσύνη και προσωπικά καταλαβαίνω 100% τις 2ες και 3ες σκέψεις.

Έχουμε δικαιωθεί πλήρως για τη δήθεν πολυιδιοκτησια και δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αποκατάσταση της αλήθειας απο μηντια και κυβέρνηση(!!!) που πετούσαν λάσπη στον ανεμιστήρα για μήνες. Υπάρχουν αμφιβολίες ακόμα και από φίλους/οπαδούς του ΠΑΟΚ για κάτι που έχει κριθεί, ήταν προφανέστατα στημένο και αυτοί που το έστησαν δεν έκαναν καν έφεση.

TLDR: Συμφωνω ότι κάτι πρέπει να γίνει αλλά καταλαβαίνω 100% την επιφυλακτικότητα για προσφυγή στην ελληνική δικαιοσύνη.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επισημη εκθεση της ευρωπαικης ενωσης,κατατασει την Ελλαδα, σαν δευτερη πιο διεφθαρμενη χωρα της Ευρωπης,αναφορικα με τους θεσμους της. Σε ποια δικαστηρια,ποιους δικαστες και ποιους εισαγγελεις να απευθυνθει ο Σαββιδης?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Συμφωνω σε αυτα που λες.

Το θεμα ομως Kap ειναι,οτι η μονη διαφορα οτι τα δικαστηρια(οταν γινουν-τελεσιδικησουν) θα εχουν περασει ηδη απο 3 εως 5 χρονια (με τον ρυθμο που πανε,μαζι με τις πολλες αναβολες),προβλεπω να εχει χτιστει το καινουργιο γηπεδο και να μην εχουν τελεσιδικησει.

Οποτε εως τοτε θα το εχει ξαναματακανει ο συγκεκριμενος και αλλες φορες(για προβολη,βαλε οτι θες εδω κλπ κλπ)
και στην κοινη γνωμη(εστω σε καποιους) θα εχει περασει αυτο που θελουν παντα αυτοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν έχει σημασία πότε θα τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια. Σημασία έχει πως αν επιλεγεί η σιωπή στις τόσες κατηγορίες και ύβρεις αυτό μπορεί να εκτιμηθεί και σαν σιωπηρή αποδοχή.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο ψηλός προφανώς είναι ενεργούμενο του συστήματος του σιχάματος. Βγαίνει αυτός σε κάθε υπόθεση που σχετίζεται με ΙΒΑΝ και ΠΑΟΚ και λέει ότι του λένε από το σύστημα αυτό.
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στείλει εξώδικο σε συγκεκριμένα μμε ότι για κάθε ρεπορτάζ ή δήθεν είδηση που εμπλέκει, με σκοπό την σπίλωση της υπόληψης και την συκοφάντηση, έστω κι έμμεσα τον ΠΑΟΚ, τον ΙΒΑΝ κ.λπ. σε κάθε υπόθεση, θα κατατίθεται άμεσα αγωγή σε βάρος όλων (νομικών προσώπων και φυσικών προσώπων δηλ. δημοσιογράφων, ρεπόρτερ κ.λπ)
Σχετικά με τον ψηλό, είναι αλήθεια ότι αυτό φαίνεται να επιδιώκει με τις συνεχείς αναφορές στον Σαββίδη, να προκαλέσει ώστε να ασχοληθεί ο Σαββίδης. Ο Σαββίδης πρέπει να ασχοληθεί κάποια στιγμή με τους αποπίσω του ψηλού. Με αυτούς που τον χρησιμοποιούν γιατί δεν τολμούν να τα πούν οι ίδιοι. Με το σύστημα δηλαδή του σιχάματος.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχει σημασία πότε θα τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια. Σημασία έχει πως αν επιλεγεί η σιωπή στις τόσες κατηγορίες και ύβρεις αυτό μπορεί να εκτιμηθεί και σαν σιωπηρή αποδοχή.

Μα εγω δεν αφησα να εννοηθει,οτι ειμαι κατα των μηνυσεων.
Αντιθετως υπερ φυσικα ειμαι,απλως προβληματιζομαι,με τον ρυθμο που οδευουν τα δικαστηρια.

Αυτο ηταν το ποιντ μου,στην παρατηρηση που εκανα.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καν στο κάδρο για αυτούς.

Ο στόχος είναι ένας και το έναυσμα έχει δοθεί από πολύ ψηλότερα.

Τα συμφέροντα είναι τεράστια.

Το πόδι των Ρώσων πάτησε σε χώρα Αμερικανικών συμφερόντων και θα πρέπει (σύμφωνα μ' αυτούς) να ξεριζωθεί πάση θυσία.

Το λιμάνι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι πράγμα που εκφράστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη των Αμερικανών στην Ελλάδα.

Η πλάκα είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να ανατραπεί ακόμα και αν καταφέρουν στο τέλος να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα.

Όλοι όσοι καταφέρονται εναντίον του, είναι τυπάκια βουτηγμένα στα ανομήματα και εκτελούν τις εντολές που τους έχουν δωθεί ούτως ώστε αυτά να μην βγουν στην φόρα.

Η εξαγορά του 80% των ΜΜΕ από "έναν άνθρωπο" έγινε μόνο και μόνο για να καλύπτονται όσα γίνονται, να αποσιωπούνται όσα κατά το παρελθόν έχουν γίνει και για να στρέφεται η προσοχή του κοινού όπου και όταν πρέπει σύμφωνα με τις εντολές που δίνονται και πάντα μακριά από την αλήθεια.

Ο όγκος των χρημάτων που χρειάζονται για να κινείται όλος αυτός ο μηχανισμός προπαγάνδας (και όχι μόνο) είναι τόσος που είναι αδύνατο να προέρχεται από μια και μόνο τσέπη και αυτό μπορεί να το κατανοήσει εύκολα και ο πιο άσχετος άνθρωπος.

Υ.Γ. Το τελευταίο μύνημα του Γιώργου για την ημέρα της κρίσης, δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο θα ήθελαν κάποιοι να νομίζουν. Η επόμενες 365 - 500 ημέρες, θα είναι κρίσιμες, όχι για τον ΠΑΟΚ, όχι για τον Σαββίδη, όχι για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”