Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- Μπαρκαρούτσος
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Κατάθλιψη να πάθεις ρε μαλακα, είπαν στον διαιτητή από την κερκίδα.

Ποιος σωστός δε γινόταν!!
Μπράβο στα παιδιά που φωνάζουν για την ομάδα!!
Μπράβο στα παιδιά που φωνάζουν για την ομάδα!!
Εμ για αυτό το λέω......τα σκληρά διλλήματα έρχονται......λιγκκαπ , μινι πρωτάθλημα.Με χάπια τον βλέπω να τη βγάζει....PaokCuba4 έγραψε:Είμαστε σοβαροί ξανά με τον Μπαρνς να δείχνει πολύ καλά δείγματα σε σερβίς και επίθεση.
Πάντως, και εγώ άμπαλος είμαιαπό βόλευ, αλλά βλέπω πολύ ρε παιδί μου, μου αρέσει σαν άθλημα. Αυτό που βλέπω όμως είναι πως ο Καναδός είναι πιο σύγχρονος παίκτης και λόγω σωματοδομής και πιο fluent, smooth πως να το πω. Τον Κουκλίνσκι τον γουστάρω για την τρέλλα του, αλλά με αγχώνουν όλες οι προσπάθειες του. Δε ξέρω - δύσκολο το δίλλημα γιατί έχει δέσει πολύ ο Κούκος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
3-1...
Αλλά ο Σουηδός δεν με πείθει. Δε πα να είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία μας και μάστερ της ψυχολογίας;
Αλλά ο Σουηδός δεν με πείθει. Δε πα να είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία μας και μάστερ της ψυχολογίας;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παραδοχή από Δεληκωστα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην Ελλάδα
Αληταράδες, διώξανε με π@@στιά τον μαχητή, τον παντελονάτο τον Δεληκώστα για να μας φέρουν τον κλεφτοκοτά από την Ουψάλα......Μπαρκαρούτσος έγραψε:3-1...
Πρώτα απ' όλα προέχει η χημεία της ομάδας. Ακόμα και σούπερ να ήταν ο Μπαρνς θέλει περισσότερα παιχνίδια για να μπει στο βασικό σχήμα. Ο Κουκλίνσκι έχει φοβερή αγωνιστική άνοδο και έχει δέσει με την ομάδα κάνοντας πολλά πράγματα όπως άμυνες, μπλοκ, υποδοχή, ενώ έχει πολύ καλή επικοινωνία. Θέλει μεγάλο αγωνιστικό ρυθμό για να έχει την θέση του στην εξάδα. Υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρονται για αυτό και πάνω απ' όλα για να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες.cellophan έγραψε:
Εμ για αυτό το λέω......τα σκληρά διλλήματα έρχονται......λιγκκαπ , μινι πρωτάθλημα.Με χάπια τον βλέπω να τη βγάζει....![]()
Nτροπή του βόλεϊ ανδρών να αγωνίζεται στο Παλατάκι. Να γίνει ανταλλαγή με τη Μίκρα για να παίξουν οι γυναίκες στο Παλατάκι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:3-1...
In Kalma, I trust.PaokCuba4 έγραψε:Πρώτα απ' όλα προέχει η χημεία της ομάδας. Ακόμα και σούπερ να ήταν ο Μπαρνς θέλει περισσότερα παιχνίδια για να μπει στο βασικό σχήμα. Ο Κουκλίνσκι έχει φοβερή αγωνιστική άνοδο και έχει δέσει με την ομάδα κάνοντας πολλά πράγματα όπως άμυνες, μπλοκ, υποδοχή, ενώ έχει πολύ καλή επικοινωνία. Θέλει μεγάλο αγωνιστικό ρυθμό για να έχει την θέση του στην εξάδα. Υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρονται για αυτό και πάνω απ' όλα για να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες.cellophan έγραψε:
Εμ για αυτό το λέω......τα σκληρά διλλήματα έρχονται......λιγκκαπ , μινι πρωτάθλημα.Με χάπια τον βλέπω να τη βγάζει....![]()
Ωραια τα ειπε ο Τσιπρας οντως !! Και ο ΠΑΟΚ παραδεχτηκε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα,και επισης τονισε οτι δε δενεται με ομαδες για να μην υπαρξει παρεξηγηση για την προηγουμενη δηλωση του!!