47. Chuba Akpom

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: 47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αυτός έχει ρήτρα;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Όχι ευχαριστώ τότε. Όσο αδυναμία και να τον έχω

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

πιστευω μπορουμε να τον παζαρέψουμε αρκετά πιο χαμηλα΄. ηταν εκτος ομαδας αν θυμαμαι καλα
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Το θέμα είναι είναι θέλει να μείνει και αυτός η αν θέλει να δοκιμάσει μια τελευταία φορά εκει

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με 1 μυριο θεωρώ ότι μπορούμε να αγοράσουμε τον Τσουμπα.
Το θέμα είναι ότι εκεί που ανήκει, του δίνουν λεφτά που στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρει το δεύτερο φορ.
Αν δεν κάνω λάθος παίρνει πάνω από 1 εκατομμύριο.
Οπότε δύσκολα το βλέπω να παραμένει.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Κανένας από τους Σιντλεη,Μίτριτσα και Ακπομ δεν δικαιολογεί την απόκτηση του.Ο Μπότο πρέπει να ψάχνει να τους αντικατάστησε όσο και αν γκρινιάζει ο Λουτσέσκου.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Κανένας από τους Σιντλεη,Μίτριτσα και Ακπομ δεν δικαιολογεί την απόκτηση του.Ο Μπότο πρέπει να ψάχνει να τους αντικατάστησε όσο και αν γκρινιάζει ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Νομιζω φετος παιρνει απο εμας 900.000,τα υπολοιπα τα εχει χαρισει στην Μπορο.Πιστευω πως κ ο παικτης με τα 900 χιλιαρικα,θα θελει να κατσει εδω,νιωθει καλα,παιζει σε ομαδα πρωταθλητισμου.Αν μπορουμε με ενα ποσο 1-1,5 εκ να τον αγορασουμε,θα ειναι φινα,για παραπανω για την αγορα η το συμβολαιο του,δεν νομιζω πως αξιζει.

Απο κοντα πριν χρονια παντως,παιδακι μου φανηκε,του ριχνω κ καμποσα χρονακια,συμπαθητικη φυσιογνωμια ο Τσουμπα.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Τρόμος έγραψε:Κανένας από τους Σιντλεη,Μίτριτσα και Ακπομ δεν δικαιολογεί την απόκτηση του.Ο Μπότο πρέπει να ψάχνει να τους αντικατάστησε όσο και αν γκρινιάζει ο Λουτσέσκου.
το αληθινό ποδόσφαιρο δεν είναι football manager. Αποτελείται από αληθινούς ανθρώπους που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Βλέπουμε ότι ο Τσούμπα που γνώριζε και από ΠΑΟΚ, μετά από μια άσχημη χρονιά στη Μπόρο, του πήρε τόσο καιρό να ξαναβρεί φόρμα. Τα ίδια και ο Μιτρίτσα. Ήταν στην Αραβία πέρσι, έγινε διακοπή του δανεισμού του γιατί δεν πλήρωναν οι άραβες, ουσιαστικά αθλητικά είχε χαμένη χρονιά σαν τον Τσούμπα. Του πήρε και χρόνο να καταλάβει τι θέλει από αυτόν ο προπονητής και ουσιαστικά τώρα μοιάζει να έχει βρει τα πατήματα του. Δηλαδή του χρόνου πάλι θα πάμε με πολλές αλλαγές; Δεν καταλαβαίνουμε ότι οι παίκτες που δουλεύουν φέτος και μαθαίνουν τη λογική και ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Λουτσέσκου θα έχουν τεράστιο πλεονέκτημα του χρόνου; Εγώ για Τσούμπα και Μιτρίτσα είμαι θετικός να μείνουν για τον Σίντκλεϋ όχι γιατί δεν είναι καλός αθλητής.

Ο Λουτσέσκου δεν θέλει πολλές αλλαγές στο ρόστερ γιατί ξέρει ότι οι καινούργιοι θέλουν πολύ χρόνο να μπουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδας και αυτό την ανακατεύει την ομάδα. Αυτή ήταν και η μεγάλη του διαφωνία το 2019 που ζητούσε την ανανέωση του Κάνιας και του Σάχωφ. Με τον Μαουρίσιο έξω λόγω τραυματισμού, τον Ολιβέϊρα να επιστρέφει στην Πόρτο και τη μη ανανέωση Κάνιας και Σάχωφ ουσιαστικά του ζητούσαν να αλλάξει όλο το κέντρο. Και αυτό δε το ήθελε με τίποτα γιατί ήξερε ότι θα την πήγαινε πολύ πίσω την ομάδα σαν συνοχή.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

+1926
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τρόμος έγραψε:Κανένας από τους Σιντλεη,Μίτριτσα και Ακπομ δεν δικαιολογεί την απόκτηση του.Ο Μπότο πρέπει να ψάχνει να τους αντικατάστησε όσο και αν γκρινιάζει ο Λουτσέσκου.
ειμαι σιγουρος οτι θα κανουμε κινηση και για τους τρεις. Τον ρασβαν τον ξέρουμε. Ηδη εχει φτίαξει μια νοοτροπια και ενα συνολο και θα κανει τα πάντα για να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερους παικτες.
Βεβαια οι δυο απο τους τρεις πιανουν θεση ξενου,αλλα δεν πιστευω οτι χαμπαριαζει ο λουτσεσκου απο τετοια
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σιντκλει μόνο αν χάσει 10 κιλά. Αν ήξερε την μπάλα του βιειρινια 5.
Μιτριτσα και Ακπομ μόνο για αλλαγή …
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανονικο φορ το καλοκαιρι. Φτανει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νέλσον Ολιβέιρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”