Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Εξυπακούεται ότι θα ζητήσουν χρήματα...
Αν δεν είχε τον τραυματισμό του, ο Ανυε πολύ δύσκολα θα έμενε σε εμάς.
Με μεταπωλητική αξία 1.6 εκατομμύρια, λογικό είναι να ζητήσει κανά 250άρι με 300άρι..
Αν δεν είχε τον τραυματισμό του, ο Ανυε πολύ δύσκολα θα έμενε σε εμάς.
Με μεταπωλητική αξία 1.6 εκατομμύρια, λογικό είναι να ζητήσει κανά 250άρι με 300άρι..
τα γυρισε η πορτο και πλεον τους δωσαμε 48 διορια, αλλιως παμε για αλλα
Τους δωσαμε διορια?
Για παικτη δικο τους για να τον παρουμε (τσαμπα?)
Τοσο πολυ μεγαλωσαμε?

Για παικτη δικο τους για να τον παρουμε (τσαμπα?)
Τοσο πολυ μεγαλωσαμε?

Πολύ καθυστέρησε και το κόβω να μην έρχεται ο μικρός(φέτος τουλάχιστον)
Κρίμα ρε γαμώτο είναι παιχταράς το παιδί.
Άντε ρε porto άστον μη κάνουμε κανένα ντού εκεί και γίνει χαμός.
Άντε ρε porto άστον μη κάνουμε κανένα ντού εκεί και γίνει χαμός.

- vangelis183
Μήπως καράβι που αργεί... σκατά ειναι φορτωμένο; Και δεν εννοώ την αξία ως παίχτη, αλλά την είδηση που θα ακούσουμε;
Δε νομίζω να μήν έχουν σκεφτεί στην διοίκηση κάποια άλλη λύση...
Δε νομίζω να μήν έχουν σκεφτεί στην διοίκηση κάποια άλλη λύση...
- bL4cK_religion
Πραγματικά με το που σηκώθηκα και ξύπνησα με τσίτωσε αυτό με τον Βιερίνια....σαν παίκτη τον πιστεύω πολύ και ότι δεν έχει δώσει αυτά που μπορεί ακόμα....αλλά το 48 ωρο στις "ιπτάμενες σαύρες του οπόρτο" τουλάχιστον μου δείχνει ότι οργανωθήκαμε πάρα πολύ σε σχέση με άλλες χρονιές....πράγμα που με ικανοποιεί απίστευτα
πίστευω στην διοίκηση ότι θα τα καταφέρει με τον έναν η τον άλλον τρόπο....
Adelino γράψε τους φλώρους και μείνε εδώ

πίστευω στην διοίκηση ότι θα τα καταφέρει με τον έναν η τον άλλον τρόπο....
Adelino γράψε τους φλώρους και μείνε εδώ

- paok4kyriakos
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πόσο μεγάλωσες και δείνεις διωρία στην πόρτο για να αποφασίσει! Αυτά ειναι! Πάντως πιστεύω πως θα έρθει γιατι δύσκολα κρατάς ενα παίχτη στην ομάδα αμα δεν θέλει...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
απο οτι φαινεται ζοριζουν τα πραματα...
εγω δε θα αναφερθω στο αν χαλασει το κονε...
αλλα θα σχολιασω τη προθεσμια που δινουμε στη πορτο!
πλεον λειτουργουμε πολυ σοβαρα ακομα και σε φουρτουνες...
ο σαντος και η διοικηση εδειξαν οτι θελουν να στησουν απο νωρις τον κορμο της ομαδας και δεν ειναι διατεθειμενοι να παιζουν μεταγραφικα παιχνιδακια, ειδικα σε θεσεις που εχουμε προβλημα και πρεπει να καλυφθουν.
και το λεω αυτο διοτι στη περιπτωση του βιτολο...τι ειχαμε τι χασαμε!
και πληροτητα εχουμε, και μπορουμε να περιμενουμε καποιο λαχειο της τελευταιας στιγμης...
στη θεση του βιερινια ομως που ουτως η αλλως σκεφτομασταν κι αλλους (οπως λεοναρντο)...απλα πρεπει να κινηθουμε γρηγορα!!
δεν ειμαστε πλεον η ομαδουλα που θα παρακαλαει για χαρες!
εγω δε θα αναφερθω στο αν χαλασει το κονε...
αλλα θα σχολιασω τη προθεσμια που δινουμε στη πορτο!
πλεον λειτουργουμε πολυ σοβαρα ακομα και σε φουρτουνες...
ο σαντος και η διοικηση εδειξαν οτι θελουν να στησουν απο νωρις τον κορμο της ομαδας και δεν ειναι διατεθειμενοι να παιζουν μεταγραφικα παιχνιδακια, ειδικα σε θεσεις που εχουμε προβλημα και πρεπει να καλυφθουν.
και το λεω αυτο διοτι στη περιπτωση του βιτολο...τι ειχαμε τι χασαμε!
και πληροτητα εχουμε, και μπορουμε να περιμενουμε καποιο λαχειο της τελευταιας στιγμης...
στη θεση του βιερινια ομως που ουτως η αλλως σκεφτομασταν κι αλλους (οπως λεοναρντο)...απλα πρεπει να κινηθουμε γρηγορα!!
δεν ειμαστε πλεον η ομαδουλα που θα παρακαλαει για χαρες!
γουστάρω που δεν δίνουμε κώλο πλέον σε μεγάλες ομάδες...
τον πάω με 1000 τον μικρό.... κάνει παπάδες. αλλά να τους περνάς όλους με χαρακτηριστική ευκολία, και να κάνεις σέντρα κατεβάζω περιστέρια... ίσως να έχουμε κάτι καλό για "κρυφό"... μακάρι θα δείξει
και εννοείτε πως και εγώ θέλω να τον δω υγιή σε full season.. για να μην παρεξηγηθώ!!
τον πάω με 1000 τον μικρό.... κάνει παπάδες. αλλά να τους περνάς όλους με χαρακτηριστική ευκολία, και να κάνεις σέντρα κατεβάζω περιστέρια... ίσως να έχουμε κάτι καλό για "κρυφό"... μακάρι θα δείξει
και εννοείτε πως και εγώ θέλω να τον δω υγιή σε full season.. για να μην παρεξηγηθώ!!
- navigator11
η γυριστη της πορτο (και παλι) μαλλον αποσκοπει στην ενταση της πιεσης στην πλευρα μας για καταβολη περισσοτερων φραγκων.οι ανθρωποι δεν δινουν του αγγελου τους νερο και καπως ετσι εφτασαν στην κατακτηση του τσουλου πριν καποια χρονια.τωρα μενει ν'αποδειχθει και η δικη μας σταση στη διαπραγματευση και οπως διαφαινεται δυσκολα θα λυγισουμε!!!μακαρι να εχουμε αισιο τελος στην υποθεση.κι αν οχι ο αντικαταστασης σιγουρα εχει εντοπιστει και θα εχει γινει και κρουση.

μαγκες και να μην κλεισει τωρα ο μικρος θα κλεισει τον δεκεμβρη ελευθερος στην ΠΑΟΚΑΡΑ και θα αγωνιζεται απο του χρονου αλλα θα χρειαστουμε ενα επιθετικογενη χαφ!!!
- sarkofagoktinos
Re: Pablo Garcia
«Τους τηλεφωνώ, αλλά δεν απαντούν»
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Μιλώντας στο «Goal» ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εξήγησε τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο Οπόρτο, μίλησε για τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τους διοικούντες τους «δράκους» και εξέφρασε την ελπίδα πως θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ολλανδία το πρωί της Τετάρτης.
- Αντελίνο, πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες με τους ανθρώπους της Πόρτο;
«Εχει περάσει καιρός. Είχα κάνει μια κουβέντα όπου συζητήσαμε για όλα. Ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ με θέλει και αυτό τους το έχω πει και ο ίδιος, αλλά και ο κύριος Σάντος όταν ήταν στην Πορτογαλία. Ξέρουν πως εγώ θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να τους συναντήσω και δεν μπορώ. Τους τηλεφωνώ και δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω». - Αυτό δείχνει πως δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο από το να παίξεις στον ΠΑΟΚ.
«Ναι, έτσι είναι. Εχω πάρει τις αποφάσεις μου και αυτές τις ξέρουν όλοι. Οι μέρες περνάνε, όμως, και θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».
- Γνωρίζεις αν έχουν γίνει τελευταία επαφές του ΠΑΟΚ με την Πόρτο;
«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά αν είχε γίνει κάτι θα το είχα μάθει».
- Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τετάρτη για την Ολλανδία, εκεί που θα γίνει η προετοιμασία. Θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση μέχρι τότε;
«Το ελπίζω. Θέλω να γίνουν κάποιες συναντήσεις τώρα, όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μπορέσω να είμαι στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη, για να πάω και εγώ στην Ολλανδία. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους της Πόρτο και δεν έχω κάτι μαζί τους. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πωλήσεις παικτών και το βάρος έπεσε εκεί. Το γνωρίζω και από έναν παίκτη της Πόρτο και καλό μου φίλο (δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιος είναι) που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θέλει να έχει συνάντηση και δεν μπορεί να τους βρει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Μιλώντας στο «Goal» ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εξήγησε τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο Οπόρτο, μίλησε για τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τους διοικούντες τους «δράκους» και εξέφρασε την ελπίδα πως θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ολλανδία το πρωί της Τετάρτης.
- Αντελίνο, πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες με τους ανθρώπους της Πόρτο;
«Εχει περάσει καιρός. Είχα κάνει μια κουβέντα όπου συζητήσαμε για όλα. Ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ με θέλει και αυτό τους το έχω πει και ο ίδιος, αλλά και ο κύριος Σάντος όταν ήταν στην Πορτογαλία. Ξέρουν πως εγώ θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να τους συναντήσω και δεν μπορώ. Τους τηλεφωνώ και δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω». - Αυτό δείχνει πως δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο από το να παίξεις στον ΠΑΟΚ.
«Ναι, έτσι είναι. Εχω πάρει τις αποφάσεις μου και αυτές τις ξέρουν όλοι. Οι μέρες περνάνε, όμως, και θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».
- Γνωρίζεις αν έχουν γίνει τελευταία επαφές του ΠΑΟΚ με την Πόρτο;
«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά αν είχε γίνει κάτι θα το είχα μάθει».
- Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τετάρτη για την Ολλανδία, εκεί που θα γίνει η προετοιμασία. Θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση μέχρι τότε;
«Το ελπίζω. Θέλω να γίνουν κάποιες συναντήσεις τώρα, όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μπορέσω να είμαι στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη, για να πάω και εγώ στην Ολλανδία. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους της Πόρτο και δεν έχω κάτι μαζί τους. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πωλήσεις παικτών και το βάρος έπεσε εκεί. Το γνωρίζω και από έναν παίκτη της Πόρτο και καλό μου φίλο (δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιος είναι) που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θέλει να έχει συνάντηση και δεν μπορεί να τους βρει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».
Αντζελίνο αγόρι μου σε κόβω να τραβάς για άλλες πολιτείες έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση....