αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
0%
Λύρατζης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
4
2%
Crespo
3
1%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
2
1%
Kurtic
167
67%
Augusto
1
0%
Zivkovic
2
1%
Biseswar
7
3%
Akpom
2
1%
Mitrita
56
22%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
1
0%
Murg
3
1%

Σύνολο ψήφων: 249

Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tolis01 »

felix 4 έγραψε:Θ.Ε.Ν.Ε.Χ.
Θα ευχεστε να ειχε χιονισει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το τι γκιφάκια έστειλα χθες δε λέγεται. Όχι πως παίξαμε μπαλάρα, αλλά χάριν στη μέγιστη Προεδράρα μας με τους ξένους διαιτητές που έφερε και το ΒΑΡ τα κάνει όλα πιο γλυκά!
Και φυσικά καλύτερα που μέτρησε το γκολ τους, μη λέμε ό,τι θέλουμε, να μη μπορούν να πουν τίποτε.
ΘΕΝΕΜ ρε χαρτιά!
Κάπου τους λυπήθηκα για κάποια μιλλισεκόντ, αλλά μετά

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ....
δικό σας!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

sourmenetes έγραψε:Να σας ξενερώσω λίγο....

Εχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή!

Το πανηγύρι τελείωσε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά να τα πεις αλλού...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εν τω μεταξύ και δεν με τιμα αυτο,μετα απο 4 κυπελα τα τελευταια χρονια και με το κλιμα των τελευταίων ημερων δεν καιγομουν για δυο παιχνιδια απεναντι στο γαυρο. Δεν αντεχω οσα θα ζησουμε και θα αντεξουμε ελπιζω με υπομονη και αυτοσυγκρατηση στην εξεδρα και καπως ετσι το ειχα παρει πολυ χαλαρα το χτεσινο παιχνιδι και δεν εσκασα οπως συνηθιζω στο 1-0 αλλα πως να αρνηθείς τετοια καταληξη μετα; Πως να μην χαμογελας ακομα 12 ωρες μετα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι.
Του Τζαβέλλα πάντως την αγκωνιά εξακολουθώ να την θεωρώ πέναλτυ και κίτρινη. Ο ρεφ δεν έδειξε ούτε το δεύτερο, αντίθετα δευτερόλεπτα μετά έδειξε κίτρινη στον Ακπομ για αγκωνιά.
Φαντάζεστε τι φασαρία θα είχε κάνει η χάρτινη αν την αγκωνιά του Τζαβέλλα την έδινε ο Crespo στην περιοχή μας;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν και βροχερός
ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Αντιγράφω από χαζέτα από κάποιον σ3ρετη (βάζελος είναι νομίζω) για να έχουμε μια εικόνα πώς έχουν λαλήσει όλοι του ποκ από τις απανωτές φάπες

Η ομάδα που κατά τον προπονητή της «έπαιξε ποδόσφαιρο» εναντίον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα εν αντιθέσει με τους αντιπάλους της, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο έπαιξαν «αντι-ποδόσφαιρο», έμενε με μηδέν γκολ σε τρεις ώρες αγώνων εναντίον της Ενωσης. Μηδέν στην Τούμπα, μηδέν και στο ΟΑΚΑ. Σήμερα, μάλιστα, η ομάδα που «έπαιζε ποδόσφαιρο» στην Τούμπα, η πιο παραγωγική ομάδα της Superleague 1, έμενε μέχρι το 94’ χωρίς καν έστω μία καθαρή ευκαιρία σε 98 λεπτά αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρότι ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε την Ενωση σε 4-2-3-1 και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τον έλεγχό του, κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, παρά μόνο στην τελική ευθεία του. Μετά το πανέμορφο γκολ του Σιμόες από την εκπληκτική ασίστ του Λιβάι Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε συνεργασίες, δεν είχε αμυντικό «φάρμακο» για τον Λιβάι, δεν είχε φαντασία, δεν είχε τίποτα παραγωγικό. Εχει όμως χτίσει τρομερή αυτοπεποίθηση πια! Εχει ξαναβρεί το χαμένο μέταλλο του πρωταθλητή που είχε επί Λουτσέσκου κι ας μην είναι αυτό το σύνολο τόσο δεμένο όσο ο ΠΑΟΚ των σεζόν 2017-2019! Νικάει με πέναλτι, χωρίς πέναλτι, παίζοντας καλά, παίζοντας μέτρια, παίζοντας άσχημα. Νικάει κάνοντας rotation, βάζοντας τους βασικούς, νικά είτε προηγείται, είτε με ανατροπή, εντός και εκτός έδρας, με γκολ σε κόντρες, με γκολ σε σετ παιχνίδι, με γκολ από στατικές φάσεις, με γκολ των αμυντικών, των μέσων, των επιθετικών, νικά παντοιοτρόπως! Είναι αυτό το ολόγιομο φεγγάρι του!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εγω εν τω μεταξύ και δεν με τιμα αυτο,μετα απο 4 κυπελα τα τελευταια χρονια και με το κλιμα των τελευταίων ημερων δεν καιγομουν για δυο παιχνιδια απεναντι στο γαυρο. Δεν αντεχω οσα θα ζησουμε και θα αντεξουμε ελπιζω με υπομονη και αυτοσυγκρατηση στην εξεδρα και καπως ετσι το ειχα παρει πολυ χαλαρα το χτεσινο παιχνιδι και δεν εσκασα οπως συνηθιζω στο 1-0 αλλα πως να αρνηθείς τετοια καταληξη μετα; Πως να μην χαμογελας ακομα 12 ωρες μετα;
KAI ME AΘΛΙΑ ΜΠΑΛΑ.
ΑΘΛΙΑ ΟΜΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ. ΝΟΥΛ. ΜΗΔΕΝ. ΝΑΝΤΑ.

(αλλά στα πάπαρζ μας)
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Θέλω να πω το εξής. Το χτεσινό δεν το είδα γιατί ήμουν εκτός σπιτιού, αλλά θυμήθηκα το χωριό μου. 700 γερόντια που χρειάζονται φάρμακα κι ένα φαρμακείο στην μέση του χωριού.

Ούτε αυτό δεν έχει τόσο καλούς πελάτες όσο εμείς την ΑΕΚ εδώ και 5 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

lkosmid έγραψε:
Gospi έγραψε:κουλα μ ακους? πολυ κωλοπαιδο ο ρουμανος [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εικόνα
αχαχαχαχαχαααα
βρε σαταναααα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βλέποντας και τα δυο γκολ, αυτός που μαρκάρει αντίστοιχα τους Κούρτιτς και Μιτρίτσα είναι ο καημένος βαρύς Λε Ταλέκ που μπήκε αλλαγή στο 89'

Ευχαριστούμε Γιαννίκη :opaokara: :opaokara:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ηταν παιχνίδι σκοπιμότητας. Θα ηταν σίγουρα κλειστό ματς. Με ελάχιστα ρίσκα από όλους. Θα έψαχναν μήπως και περάσει κάτι από την κλειδαρότρυπα. Δεν πέρασε. Και ο πρώτος που ρίσκαρε και τελικά το πήρε το ματς ήταν ο Λουτσεσκου. Σχετικά νωρίς, ρίχνει τον μικρό γιο του Νοσφεράτου ( κλεμμένο από προηγούμενη σελίδα), αλλα και τον Σαστρε και αρχίζει να συμβαίνει αυτό που είδαμε.
Δεν είναι ματς για να σχολιαστεί η ομορφιά της μπάλας που παίχτηκε.

Αν και ηταν πολύ όμορφο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 10 Φεβ 2022, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

lkosmid έγραψε:Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
Είστε απίστευτοι ρε
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Στα χάιλαιτς του Loupnikis που έχει στην κεντρική ο Χατζησαφί (26) πανηγυρίζει το γκολ του Κούρτιτς μιμούμενος τον Τσούμπερ :lol: Στο 5:56 του βίντεο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στο 75' περίπου μου λέει ο 9,5χρονος γιος μου "πάω για ύπνο, είναι αργά, ξύπνα με να μου πεις το σκορ".
Λέω Άστον 15' ακόμα αλλά με το ενδεχόμενο παράτασης και τσιτα νεύρα, τον καληνυχτισα.

Με το που το τρώμε, περνάει η κρυάδα και λέω δεν το ξυπνάω το παιδί.
Μετά όμως...
Και μέσα στον ύπνο του λέει "το σκισαμε το Α4"
Το πρωί ήθελε να πάει με μπλούζα στο σχολείο στο Μαρούσι...μακάρι να ήταν έτσι ο κόσμος μας και να μπορούσα να του το επιτρέψω...
Του υποσχέθηκα μπλούζα Κουρτιτς πάντως.
ΘΕΝΕΜ
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

https://www.aek-live.gr/to-drama-kai-o- ... oyn-telos/
το 3ο βιντεο μετα το τελος του αγωνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”