αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- episimos73
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλημέρα, ωραία μέρα! Γιάσμιν να είσαι καλά παικταρά μου!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλημέρα.. Τι ωραία μέρα να πας για δουλειά εδώ "χάμου"
- PAOKevolution
Εδώ είμαστε καρντάσι μου. Μετά από τέτοια σωλήνωση που να πάμε! Καλημέρα σε όλους!
ετσι ακριβως .....dragon έγραψε:Καλημέρα.. Τι ωραία μέρα να πας για δουλειά εδώ "χάμου"
Φαντάσου να είσαι αεκτζης και να βλέπεις το χθεσινό μάτς και στο τέλος να σκέφτεσαι μέσα σου και να λες πότε θα τους κερδίσουμε ξανά αυτούς, τι πληρώνουμε θεέ μου. Η ΣΧΕΣΗ αεκ2014 και ΠΑΟΚ είναι σαν των ρωμαίων με τον αστερίξ και οβελίξ....σχέση <<ερωτική>>.
Φαντάσου να είσαι αρειανός και να κάθεσαι να δεις αυτό το ματς και όταν τελειώνει να έχεις τόσα νεύρα , να τα έχεις σπάσει όλα γιατί σου έχουν πει ότι έχεις καλύτερη ομάδα απο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορείς να περάσεις την Λαμία με 2 πέναλτι.
Φαντάσου να είσαι γαύρος, να λιποθυμάς σκεπτόμενος τον αποκλεισμό απο τον παναιτωλικό, να περνάς στα ημιτελικά και να βρίσκεις στο 90 την ΑΕΚ2014 και να λές όκ θα το κάνουμε το ντάμπλ και στο 96 να βλέπεις ότι θα παίξεις πάλι με αυτόν που στο πήρε μέσα απο το στόμα πέρσι.
Φαντάσου να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ , να έχεις δει και τα 2 ματς με την αεκ2014 και να σκέφτεσαι μέσα σου ότι σου φταίνε όλοι όσοι παίζουν στην ομάδα , άμπαλοι, κεφτέδες, αργοί κτλ όμως η π....να μπάλα είναι τέτοια που σε τιμωρεί σε κάθε σου σκέψη . Στο 96 1-2 και για άλλη μια φορά πεπρωμένον φυγείν αδύνατον.
το χθεσινό ματς έμοιαζε σαν 2 γνωστούς που βγήκαν να πιουν έναν καφέ, παραγγέλνουν τον καφέ τους, ο ένας σε κίτρινο φλυτζάνι και ο άλλος σε μαύρο. Αυτός με το κίτρινο βάζει 2 κουταλιές ζάχαρη και αυτός με το μαύρο βάζει μια κουταλιά ζάχαρη. Αρχίζουν να πίνουν τον καφέ τους, αυτός με το κίτρινο απολαμβάνει την γλύκα του καφέ και αυτός με το μαύρο έχει μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα. Όταν κοντεύουν να τελειώσουν τον καφέ τους, περνά ο σερβιτόρος και ρωτάει μπορώ να πάρω τα φλυτζάνια, έχει μείνει μια στάλα καφές μέσα , με το κίτρινο λέει ευχαριστώ πολύ ήταν πολύς ωραίος πάρτε το. Αυτός με το μαύρο λέει έχω ακόμα γουλίτσα να πιώ ,η τελευταία γουλιά είναι η καλύτερη εκει μαζεύεται η γλύκα της ζάχαρης αναμειγμένη με τον καφέ.
Και κάπως έτσι αυτός με το μαύρο απόλαυσε στο τέλος τον καφέ του.
Στα του ματς , μιλάω με τον αδερφό μου κατά τις 22: 00 και του λέω μην μου πεις τι έγινε στο ματς θα καθίσω να το δω τώρα χωρίς να ξέρω πόσο έχει βγει. Μου απαντά μόνο ΜΑΤΣΑΡΑ.
Αράζω και βάζω να το δω, βλέπω πρώτο ημίχρονο, μάπα ματς ρε τι με είπε ο αδερφός μου , ίσως το 2ο να είναι καλύτερο, φτάνω στο 80 μάπα το καρπούζι, με δούλεψε λέω και μέσα σε 10 λεπτά έχουν περάσει απο μέσα μου τα συνηθισμένα συναισθήματα του ΠΑΟΚΤΣΗ, αρχικά απογοήτευση για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και μετά τρέλα γιατί ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Το ματς ήταν σβηστό , δεν γνωρίζω αν ήταν τακτική προσέγγιση ή απλά η ομάδα δεν είχε ανάσες όπως και να έχει όμως για άλλο ένα ντέρμπι η ομάδα μας φεύγει νικήτρια με 2 υπέροχα γκολ.
Χθες ήταν σε κακή μέρα αρκετοί απο τους παίκτες μας, όμως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα και άρχισαν να γεννάνε και πάλι τα κοκόρια του.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο Σάστρε, εύχομαι και ελπίζω να έχει διάρκεια ,να έχει φιλοδοξίες και κίνητρο.
ΥΓ. Ο βιερίνια παίζοντας τα τελευταία ματς μπροστά είναι σαν να μου λέει ότι έχει αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, θα σταματήσει παίζοντας στη θέση που ξεκίνησε.
Οι προκρίσεις και οι τίτλοι απο εδω και πέρα κρίνονται.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Φαντάσου να είσαι αρειανός και να κάθεσαι να δεις αυτό το ματς και όταν τελειώνει να έχεις τόσα νεύρα , να τα έχεις σπάσει όλα γιατί σου έχουν πει ότι έχεις καλύτερη ομάδα απο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορείς να περάσεις την Λαμία με 2 πέναλτι.
Φαντάσου να είσαι γαύρος, να λιποθυμάς σκεπτόμενος τον αποκλεισμό απο τον παναιτωλικό, να περνάς στα ημιτελικά και να βρίσκεις στο 90 την ΑΕΚ2014 και να λές όκ θα το κάνουμε το ντάμπλ και στο 96 να βλέπεις ότι θα παίξεις πάλι με αυτόν που στο πήρε μέσα απο το στόμα πέρσι.
Φαντάσου να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ , να έχεις δει και τα 2 ματς με την αεκ2014 και να σκέφτεσαι μέσα σου ότι σου φταίνε όλοι όσοι παίζουν στην ομάδα , άμπαλοι, κεφτέδες, αργοί κτλ όμως η π....να μπάλα είναι τέτοια που σε τιμωρεί σε κάθε σου σκέψη . Στο 96 1-2 και για άλλη μια φορά πεπρωμένον φυγείν αδύνατον.
το χθεσινό ματς έμοιαζε σαν 2 γνωστούς που βγήκαν να πιουν έναν καφέ, παραγγέλνουν τον καφέ τους, ο ένας σε κίτρινο φλυτζάνι και ο άλλος σε μαύρο. Αυτός με το κίτρινο βάζει 2 κουταλιές ζάχαρη και αυτός με το μαύρο βάζει μια κουταλιά ζάχαρη. Αρχίζουν να πίνουν τον καφέ τους, αυτός με το κίτρινο απολαμβάνει την γλύκα του καφέ και αυτός με το μαύρο έχει μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα. Όταν κοντεύουν να τελειώσουν τον καφέ τους, περνά ο σερβιτόρος και ρωτάει μπορώ να πάρω τα φλυτζάνια, έχει μείνει μια στάλα καφές μέσα , με το κίτρινο λέει ευχαριστώ πολύ ήταν πολύς ωραίος πάρτε το. Αυτός με το μαύρο λέει έχω ακόμα γουλίτσα να πιώ ,η τελευταία γουλιά είναι η καλύτερη εκει μαζεύεται η γλύκα της ζάχαρης αναμειγμένη με τον καφέ.
Και κάπως έτσι αυτός με το μαύρο απόλαυσε στο τέλος τον καφέ του.
Στα του ματς , μιλάω με τον αδερφό μου κατά τις 22: 00 και του λέω μην μου πεις τι έγινε στο ματς θα καθίσω να το δω τώρα χωρίς να ξέρω πόσο έχει βγει. Μου απαντά μόνο ΜΑΤΣΑΡΑ.
Αράζω και βάζω να το δω, βλέπω πρώτο ημίχρονο, μάπα ματς ρε τι με είπε ο αδερφός μου , ίσως το 2ο να είναι καλύτερο, φτάνω στο 80 μάπα το καρπούζι, με δούλεψε λέω και μέσα σε 10 λεπτά έχουν περάσει απο μέσα μου τα συνηθισμένα συναισθήματα του ΠΑΟΚΤΣΗ, αρχικά απογοήτευση για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και μετά τρέλα γιατί ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Το ματς ήταν σβηστό , δεν γνωρίζω αν ήταν τακτική προσέγγιση ή απλά η ομάδα δεν είχε ανάσες όπως και να έχει όμως για άλλο ένα ντέρμπι η ομάδα μας φεύγει νικήτρια με 2 υπέροχα γκολ.
Χθες ήταν σε κακή μέρα αρκετοί απο τους παίκτες μας, όμως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα και άρχισαν να γεννάνε και πάλι τα κοκόρια του.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο Σάστρε, εύχομαι και ελπίζω να έχει διάρκεια ,να έχει φιλοδοξίες και κίνητρο.
ΥΓ. Ο βιερίνια παίζοντας τα τελευταία ματς μπροστά είναι σαν να μου λέει ότι έχει αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, θα σταματήσει παίζοντας στη θέση που ξεκίνησε.
Οι προκρίσεις και οι τίτλοι απο εδω και πέρα κρίνονται.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
να πω οτι επρεπε να βάζατε και τον μεγαλο τιτανα αμυντικο παιχταρα
τζαβελα στο ποστ για μβπ. Θα τον ψηφιζα με κλειστα τα ματια αφου τετοια ασσιστ στον κουρτιτς ουτε ο Μπισε δεν εχει βγαλει

- sourmenetes
- Moderator
Να σας ξενερώσω λίγο....
Εχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή!
Το πανηγύρι τελείωσε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή!
Το πανηγύρι τελείωσε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τον παργαλατσο μας παντιέρα,
όμορφα ξεκινησε η μέρα...
ΠΟΤΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕ
ΧΑΡΤΙΝΕΕΕΕ, ΧΑΡΤΙΝΕΕΕΕ
όμορφα ξεκινησε η μέρα...
ΠΟΤΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕ
ΧΑΡΤΙΝΕΕΕΕ, ΧΑΡΤΙΝΕΕΕΕ
- PAOKevolution
Έτσι είναι Σούρμε. Κεφάλια μέσα και συνέχεια στις επιτυχίες. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με πρόσκαιρες επιτυχίες. Πάμε να τους φάμε όλους!
-
Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπούκι 'ταν αυτό!
Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπούκι 'ταν αυτό!
Θελω να το ακουω.-
Θελω ΟΛΟΙ οι χαρτινοι πλεον
μετα απο τοσα παθηματα καρμα
να ευχονται να ειχε μετρησει!
Αν δεν το κανουν θα χει κι αλλα.-
ΠΑΟΚ γ@μ@ τον Ατρομητο
γιατι αυτους τους γραφουμε στα @@ μας τα δυο!
ΥΓ. Αποστολη εξετελεσθη πληρως επιτυχημενα.-
ΥΓ. 2 Ελπιζω καποιος να του εκανε
εγκεφαλογράφημα του Γιαν-ηττα
και να βγηκε καθαρο! Κριμας ειναι!
ΥΓ. 3 Λουτσε εκανες τον ΠΑΟΚτση κακεντρεχη
μεχρι και με τους συνοπαδους του. Νττρεψου!
τι τσιμπούκι 'ταν αυτό!
Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπούκι 'ταν αυτό!
Θελω να το ακουω.-
Θελω ΟΛΟΙ οι χαρτινοι πλεον
μετα απο τοσα παθηματα καρμα
να ευχονται να ειχε μετρησει!
Αν δεν το κανουν θα χει κι αλλα.-
ΠΑΟΚ γ@μ@ τον Ατρομητο
γιατι αυτους τους γραφουμε στα @@ μας τα δυο!
ΥΓ. Αποστολη εξετελεσθη πληρως επιτυχημενα.-
ΥΓ. 2 Ελπιζω καποιος να του εκανε
εγκεφαλογράφημα του Γιαν-ηττα
και να βγηκε καθαρο! Κριμας ειναι!
ΥΓ. 3 Λουτσε εκανες τον ΠΑΟΚτση κακεντρεχη
μεχρι και με τους συνοπαδους του. Νττρεψου!
Πάντως ενόψει του νέου γηπέδου πιστεύω ότι το ΟΑΚΑ πρέπει να δηλώσουμε για έδρα εκεί όλους τους τρυπαμε
να χαιρομαστε τις στιγμες .....οπως την χθεσινη απο αυριο το επομενο ματς ,απο σημερα οι παικτες συγκεντρωμενοι στο επομενο ματς .....ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ μην τις αφηνουμε να φευγουν ετσι εξ αλλου ειναι παντα λιγες γενικοτερα.....PAOKevolution έγραψε:Έτσι είναι Σούρμε. Κεφάλια μέσα και συνέχεια στις επιτυχίες. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με πρόσκαιρες επιτυχίες. Πάμε να τους φάμε όλους!