Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 6922
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ ξέρω ότι έχει σε 128 αγώνες που έγιναν στους αγωνιστικούς χωρους, συμπεριλαμβανομενου και του αληστου μνήμης αγώνα με την Νίκη επί της αεχ με 1-0,στην Τούμπα το 2017-2018 και χωρίς τον αγώνα που δεν κατέβηκαν τα Σίχαματα, να παίξουν.

Είναι σε 128 αγώνες που έγιναν και 1 αγώνα που δεν εγινε

ΝΙΚΕΣ =90

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ =19

ΗΤΤΕΣ =19

Συνεχιζεται.

Με κοκαλάκι, με σκουφακι, με μπαμπάκα, με αντιπαθητικο ποδόσφαιρο.
Βάλτε τα υπόλοιπα εσείς.


:nairepaok: :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dragon
Δημοσιεύσεις: 5318
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2017, 18:42
Τοποθεσία: Ναυπλιο

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από dragon »

Renegade όπως έγραψε κ ο Μηλιος
μία ομάδα που καταφέρνει να παίζει με τους ίδιους εκνευριστικούς παλμούς σε όλο το ματς. Δίχως να κοιτάει το ρολόι. Δίχως να επηρεάζεται από το σκορ, είτε χάνει είτε κερδίζει. Μία ομάδα που έχει πια μέσα της την νοοτροπία του νικητή.
Αυτό κάνει ο Λουτσέσκου είτε πάει δοκάρι κ μέσα είτε δοκάρι κ έξω
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]0I0giM_mtC4[/youtube]
Jack_riper
Δημοσιεύσεις: 647
Εγγραφή: Πέμ 10 Ιαν 2019, 22:02

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Jack_riper »

Gospi έγραψε:Δεν μ αρεσεις φετος καθολου, αλλα πρεπει να ομολογησω οτι εχεις αστρο ακομη και στα χειροτερα σου!
Βρες εναν τροπο να στρωσεις την ομαδα, και φερε τον τιτλο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι τον,τους!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Δημοσιεύσεις: 4301
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Rexaris »

Στο πρώτο πέρασμά του στον ΠΑΟΚ μερικοί τον βρίζανε μέχρι το Γενάρη όταν άρχισε να στρώνει η ομάδα.

Τίποτα δεν μαθαίνετε μερικοί ακόμη και με τον ίδιο προπονητή.

Τουλάχιστον οι περισσότεροι τον στηρίξαμε στα δύσκολα.

Έχουν ήδη αρχίσει τα ωραία.
Άβαταρ μέλους
Tolaros
Δημοσιεύσεις: 6323
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 22:16
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Tolaros »

gika έγραψε:Αν το παιχνίδι έληγε 1-0, οι ίδιοι που τον κάνουν θεό σήμερα, θα τον σταύρωναν.

Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι μας, ότι ο άνθρωπος ότι μπορεί κάνει για την ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη. Θα έρθει και η γκέλα κάποια στιγμή, θα έρθει και η αποτυχία. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποκλειστεί σήμερα, ή να φάμε καμιά πίκρα με τον γαύρο, ή με την Μίντιλαντ.

Δεν πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα στην πρώτη στραβή, και δυστυχώς στα 5-10 λεπτά που μείναμε πίσω στο σκορ κάποιοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι.
Αυτοί είναι έτοιμοι από τον Ιούνιο, το γκολ του Σιμοες τους έδωσε την αφορμή. Το ίδιο θα κάνει μεθαύριο το γκολ της Μιντιλαντ ή του Άρη πχ
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3204
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Χθες του Σιμοες, την Κυριακή του Παλασιος και έπεται συνέχεια.
Δυστυχώς για αυτούς η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη.
Θα μένουν με την όρεξη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ξέρεις την σαπιλα της Ελλάδας απ έξω και ανακατωτά. Έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου και πίστη στο σύνολο σε βαθμό εκνευριστικό κάποιες φορές. Κατάφερες να πάρεις ένα κακοδομημενο ροστερ και πας να το κάνεις ομάδα δεμένη. Φέρτε του παίκτες και αφήστε τον να κερνάει εγκεφαλικά στους κάτω.
pk77
Δημοσιεύσεις: 896
Εγγραφή: Δευ 25 Φεβ 2019, 19:55

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από pk77 »

Rexaris έγραψε:Στο πρώτο πέρασμά του στον ΠΑΟΚ μερικοί τον βρίζανε μέχρι το Γενάρη όταν άρχισε να στρώνει η ομάδα.

Τίποτα δεν μαθαίνετε μερικοί ακόμη και με τον ίδιο προπονητή.

Τουλάχιστον οι περισσότεροι τον στηρίξαμε στα δύσκολα.

Έχουν ήδη αρχίσει τα ωραία.
Απορώ γιατί σου φαίνεται περίεργο.
Εδώ χτές τον έβριζαν για 6 λεπτά που φαινόταν ότι αποκλειόμαστε.
Ο ιδανικότερος προπονητής και η πιο επιτυχημένη επιλογή του πιο επιτυχημένου ιδιοκτήτητη στην ιστορία της ομάδας , για να μην ξεχνιόμαστε τι εποχή ζούμε
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εμένα πιο πολύ απ'όλα μου άρεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του. Κατά τ'αλλα εξακολουθώ να θεωρώ έγκλημα την μη απόκτηση εξτρέμ. Το γκολ του Μιτριτσα μας θύμισε πόσο μας λείπει ο περσινός Τζόλης και πόσο ορφανή έμεινε η θέση του. Αν υπήρχε τρόπος να έχουμε τέτοιο παίκτη, θα υπήρχε ελπίδα μέχρι και για πρωτάθλημα, κι ας μην παίζει καλά η ομάδα. Αν περάσουμε την Μιντιλαντ πάντως η χρονιά είναι για μένα πετυχημένη.
Maxpaok
Δημοσιεύσεις: 2585
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με ένα επίσης κανονικό αριστερό μπακ, όπως κι ένα εξτρέμ συνυπολογίζοντας ότι θα μας βγει ο Σοαρες, η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική. Πιο γρήγορη, θα αμύνεται καλύτερα και θα έχει σαφώς ανάλογη βελτίωση στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι.
Αν υπάρξουν έξτρα προσθήκες στο τέρμα, σέντερ μπακ, και στο ροτεησον τότε η θα μιλάμε για μια άλλη ομάδα.
Να γίνουν νωρίς να έχει χρόνο να δουλέψει, να μπολιασει όλους τους νέους.
Στο ψεκασμα είναι κορυφαίος!!!!
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2195
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Λουτσέσκου λειτουργεί τελείως διαφορετικά τον τελευταίο καιρό, έχει ανοίξει αρκετά το ροτέσιον της ομάδας.
Φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στο μοίρασμα θέσεων και ρόλων . Η τακτική προσέγγιση των ματς είναι διαφορετική και ανάλογη του αντιπάλου και του τρόπου κατάκτησης της νίκης.

Δημιούργησε νέους game changers , είτε μέσα απο σχέδιο είτε κατά τύχη. Ένας απο αυτούς είναι ο Μίτριτσα που θυμίζει σε ένα βαθμό την έλευση του Μπίσεσβαρ την πρώτη χρονιά του στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα έχει φτάσει στην τελική ευθεία , απαιτείται να είναι φρέσκια με λιγότερες απώλειες λόγων τραυματισμών και καρτών. Έχει την ανάγκη όλων των παικτών , οι συνθήκες σε κάθε ματς είναι διαφορετικές. Πρόσφατο παράδειγμα η ορμή με την οποία σφυροκοπήσαμε τον γαύρο στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα και η εμφάνιση στο χθεσινό μάτς που έσβησε τον ρυθμό ώστε να αποφύγει η ομάδα ένα μάτς ροντέο σε παιχνίδι πρόκρισης.

Δεν παίξαμε καλά χθες και ήταν πιθανό να περνούσε η αεκ2014, η τύχη και η πίστη μας έφερε την πρόκριση.

Η ομάδα έπαιξε τακτικά με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγει να δώσει ρυθμό και χώρους στην αεκ. Δεχτήκαμε 3 γκολ και τα 2 ακυρώθηκαν με το var, αυτό όμως πρέπει να εξεταστεί καθώς όπως και να έχει δεχτήκαμε 3 γκολ.

Ατομικά απο τους παίκτες χθες , θα ξεχωρίσω την φρεσκάδα που έφεραν στην ομάδα μας οι 2 αλλαγές , του μιτρίτσα και του σάστρε.

Οι ομάδες που κατακτούν τρόπαια είναι υποχρεωμένες στο φίνις να είναι πανέτοιμες, με φρεσκάδα , αυτοπεποίθηση, δίψα και γρήγορα πόδια.

Εύχομαι ο Λουτσέσκου να μας δώσει την χαρά που δεν μας έδωσε κανείς άλλος προπονητής εδω και δεκαετίες.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να τους τρομάζει και πάλ!!!

Δείτε στον γαύρο τι γίνεται , παίζει στο κύπελλο με παίκτες απο την 2η ομάδα γιατί γνωρίζουν ότι χρειάζονται ενέργεια στο φίνις.

Έχουμε σημαντικά και άκρως κομβικά ματς μπροστά μας, οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό και την πορεία της ομάδας μας .
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13936
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Sera4 »

Το σημαντικό είναι ότι η πλειοψηφία γνωρίζει το τι έχει στον πάγκο η ομάδα μας. Και αυτό που έχει είναι ο πολυνίκης και ένας από τους κορυφαίους προπονητές της ιστορίας μας, αν όχι ο κορυφαίος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12664
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στα 2 ματς με την κουλα πάντως , φάνηκε πόσο προπονηταρα είσαι

Η ομάδα δεν έπαιξε καμία μπαλαρα, αλλά αχρηστευσε την δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή της κουλας

είτε περνούσαμε , είτε όχι, ο τρόπος που διαχειρίστηκες τα 2 ματς , ήταν άψογος

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από montekristo »

Για ενα ειμαι βεβαιος: Οτι οι χαρτινοι πλεον τον βλεπουν καπως ετσι:

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”