27. Jasmin Kurtic
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- thanos-xanthi
Re: 27. Jasmin Kurtic
άντε μωρέ με τον γέρο
άκου εκεί 33 χρονών
αυτό για να τονιστεί ότι η ηλικία, από μόνη της, δε λέει τίποτα
δεν παει να είναι 40 ο άλλος, αν αξίζει, αν παίζει μπάλα, καλοδεχούμενος
άκου εκεί 33 χρονών
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν περπατάει. Συντηρεί δυνάμεις γιατί είναι 33 και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ σε κάθε αγώνα.
Ακριβώς.
Όπως έκανε κι ο Ματος, συντήρηση δυνάμεων, που επίσης ήταν Τεράστιος.
- WeWillRockYou
Για το γκολ του και όσα βίωσε μετά από αυτό: «Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Να βλέπεις όλες αυτές τις αντιδράσεις. Είναι κάτι υπέροχο».
Για το τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια: «Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα».
Στη συνέχεια είδε το γκολ για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκπομπής του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε: «Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για τη πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα».
Για το αν τον κυνηγήσει να τον πάρει πίσω η Πάρμα: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ...».
Καταλήγοντας, αυτοσαρκάστηκε και είπε: «No penalty, no problem...».
Για το τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια: «Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα».
Στη συνέχεια είδε το γκολ για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκπομπής του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε: «Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για τη πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα».
Για το αν τον κυνηγήσει να τον πάρει πίσω η Πάρμα: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ...».
Καταλήγοντας, αυτοσαρκάστηκε και είπε: «No penalty, no problem...».
Αν μας βγει ο Φελίπε, ο Κούρτιτς θα είναι του χρόνου το ψευτο10άρι μας.
Με λιγότερα τρεξίματα μπροστά από Φελίπε και Τσιγγάρα, θα μας δώσει μια νέα νότα, πολύ ουσιαστική, που παααάρα πολλά χρόνια έχουμε να δούμε στον ΠΑΟΚ.
Με λιγότερα τρεξίματα μπροστά από Φελίπε και Τσιγγάρα, θα μας δώσει μια νέα νότα, πολύ ουσιαστική, που παααάρα πολλά χρόνια έχουμε να δούμε στον ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
danirifle έγραψε:άντε μωρέ με τον γέρο
άκου εκεί 33 χρονών
Αυτό.
Μπορεί να είσαι 35 και να τρέχεις σαν 25ρης, αν κάνεις καλή ζωή, προπονείσαι αρκετά, κοιμάσαι νορμάλ ώρες και τρως σωστά.
Όπως έκανε και ο Matos.
Μπορείς να είσαι 25 και να είσαι πρώην ποδοσφαιριστής, αν είσαι Έλληνας επιρρεπής στη καλή ζωή [εισάγετε όνομα εδώ].
Μπράβο ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ.
Δημητριάδη, χανουμοσκουλικο,για σένα τα είπε ωραία στο τέλος.
Τελειωμένο ανθρωπάκι.
Δημητριάδη, χανουμοσκουλικο,για σένα τα είπε ωραία στο τέλος.
Τελειωμένο ανθρωπάκι.
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:Αλητοφατσα.... Ψηνομαι
Ο ΠΑΟΚ θελει μαγκες.Αρκετα με τα καλα παιδια.
- painkiller4
- PAOKevolution