αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σε 5 μέρες είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Ξέρει κανείς τι δώρο τους κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Σοκολατάκια, σέξυ εσώρουχα;
-
Για όλα αυτά τα μ..να πάντα Βούλγαροι είμασταν.DimitrisS έγραψε:Mπαρκαρουτσε το ειπα το μεσημερι.
Ετσι θα μας αποκαλουνε πλεον πολλα αρρωστημενα μυαλα.
Αστο γ@μ@ το.
Οπλιστειτε με υπομονη για αυτα κι ας μας δινει τετοιες χαρες η ομαδα να κανουν μοκο κι ολοι αυτοι.
Και εκτός νόμου να μας βγάλουν το γ..σι θα το τρώνε θέλουν δεν θέλουν.
Παντοφλες και εναν δονητη.Nikos 74 έγραψε:Σε 5 μέρες είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Ξέρει κανείς τι δώρο τους κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Σοκολατάκια, σέξυ εσώρουχα;
Λουτσέσκου λέγεταιgpaok έγραψε:Εγώ βλέπω μια ομάδα ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ από τον περίγυρο.Σε πλήρη αντίθεση με την περιοδο της...και καλά πολυιδιοκτησιας .Η απάντηση μας ας δοθεί στα γήπεδα...μην ξεχνάτε...4 ματσάκια με γάβρο μέχρι το Μάιο...
Ψήφισα τον Κρέσπο. Αν και φαν του Μιχαηλίδη, ο Άγγελος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έβγαλε πάμπολλες μπαλιές σωστές στους ακραίους.
Ο Κουρτιτς φυσικά πήρε την πρόκριση.
Φοβερή δουλειά ο Μιτριτσα.
Ο Κουρτιτς φυσικά πήρε την πρόκριση.
Φοβερή δουλειά ο Μιτριτσα.
-
πρεπει να κανεις εγγραφη για να δεις το φορουμ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:DimitrisS έγραψε:Αν βγει ο Λουτσεσκου και πει τωρα "Για μενα περασε η αεκ", θα ειναι λετε ακραια καζουρα;
Δεν κανει τοσο;
Μπήκα στο φόρουμ των χάρτινων.
Είναι ένα *ρχίδι που σε κάθε ποστ λύσσαξε να μας λέει "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" έτσι με κεφαλαία.
Ε, μόνο και μόνο για αυτόν και όλους τους ομοίους του, πρέπει να εξαντλήσουμε τη καζούρα σε ακραία επίπεδα. Να ντρέπονται που γεννήθηκαν. Bullying μέχρι τέλους.
Και οι political correct snowflakes, να μη ξεχνάνε ότι μας λένε δολοφόνους σε κάθε ευκαιρία.
Δεν μας λένε απλά μ@λ@κες, μας λένε ΦΟΝΙΑΔΕΣ.
-
Γαμ...στε τον πουστη τον ολυμπιακόdragon έγραψε:Λουτσέσκου λέγεταιgpaok έγραψε:Εγώ βλέπω μια ομάδα ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ από τον περίγυρο.Σε πλήρη αντίθεση με την περιοδο της...και καλά πολυιδιοκτησιας .Η απάντηση μας ας δοθεί στα γήπεδα...μην ξεχνάτε...4 ματσάκια με γάβρο μέχρι το Μάιο...
δεν γινεται να την αρραβωνιαστουμε. Ειναι ξαδερφηDimitrisS έγραψε:Αυτο. Πλεον νιωθω και περιεργα προσωπικα.Kabamaru11 έγραψε:Ενταξει δεν ειναι αστειο,εχει καταντησει κατι το ερωτικο.....Αχ Μαε Μαε μου
Οτι τους εκμεταλλευομαστε, σε φαση.

Να πω τα μπαλιστικά γρήγορα γρήγορα… Ακούω πολύ φοριέται το Ο Λουτς είναι σε φεγγάρι, λαγοί από το καπέλο κτλ Η ομάδα είναι ένα, μετά καλά και τα κακά της, παίζει ο ένας για τον άλλο και υπάρχει πίστη. Επίσης να πω ότι έχει παραπάνω επιλογές και απο ΑΕΚ και από ΠΑΟ οπότε λογικό με τις αλλαγές να έχουμε και δυνάμεις και καθαρό μυαλό. Θέλω να τον σκίσω τον γαύρο που με κόκκινη πάλι πέρασε και έρχεται και η δική τους σειρά… Λουτς και Μπότο θα κάνουν ομάδα που κλαίνε του χρόνου. Γουστάρω Μιτρίτσα να μείνει με τα χίλια.
- Μπαρκαρούτσος
alexgarcia6 έγραψε:πρεπει να κανεις εγγραφη για να δεις το φορουμ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:DimitrisS έγραψε:Αν βγει ο Λουτσεσκου και πει τωρα "Για μενα περασε η αεκ", θα ειναι λετε ακραια καζουρα;
Δεν κανει τοσο;
Μπήκα στο φόρουμ των χάρτινων.
Είναι ένα *ρχίδι που σε κάθε ποστ λύσσαξε να μας λέει "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" έτσι με κεφαλαία.
Ε, μόνο και μόνο για αυτόν και όλους τους ομοίους του, πρέπει να εξαντλήσουμε τη καζούρα σε ακραία επίπεδα. Να ντρέπονται που γεννήθηκαν. Bullying μέχρι τέλους.
Και οι political correct snowflakes, να μη ξεχνάνε ότι μας λένε δολοφόνους σε κάθε ευκαιρία.
Δεν μας λένε απλά μ@λ@κες, μας λένε ΦΟΝΙΑΔΕΣ.
Ευτυχώς όχι!

- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
sic-4 έγραψε:δεν γινεται να την αρραβωνιαστουμε. Ειναι ξαδερφηDimitrisS έγραψε:Αυτο. Πλεον νιωθω και περιεργα προσωπικα.Kabamaru11 έγραψε:Ενταξει δεν ειναι αστειο,εχει καταντησει κατι το ερωτικο.....Αχ Μαε Μαε μου
Οτι τους εκμεταλλευομαστε, σε φαση.
Στη ξαδέρφη και στη θεία, πάντα μπαίνει στην ευθεία!

Ο ΘΕΟΣ Ντιέγκο τώρα που βλέπω σε ριπλευ το 1-1 απλά σηκώνει μόνο τα χέρια...Μετά που βλέπει να τρέχουν όλοι προς το κόρνερ ξεκινάει με καθυστέρηση με ένα στυλ...
"ωχ ρε φουστη μου πρέπει να τρέξουμε και μέχρι εκεί";;;;

"ωχ ρε φουστη μου πρέπει να τρέξουμε και μέχρι εκεί";;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 09 Φεβ 2022, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.