28.Alexandru Ionuț Mitriță
-
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Σου έχω σύρει πολλά , σήμερα ήσουν από την στιγμή που μπήκες πολύ καλός .. μακάρι να το γυρίσει , γιατί στοιχεία έχει ..
- stravostomis
- ΑποστόληςΑ
Ο παίχτης έχει στοιχεία που είχε μόνο ο Γκάρι τα τελευταία χρόνια.
Γρήγορος, απίστευτα ευκίνητος και με εξαιρετική τεχνική.
ΑΛΛΑ, πάρα πολύ ασταθής. Μπορεί να θέλει χρόνο να προσαρμοστεί, μπορεί απλά να μην κάνει. Μετά το σημερινό προσωπικά του δίνω το benefit of the doubt μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν συνεχίσει την ανοδική πορεία, δεν βρίσκω λόγο να μην μείνει.
Γρήγορος, απίστευτα ευκίνητος και με εξαιρετική τεχνική.
ΑΛΛΑ, πάρα πολύ ασταθής. Μπορεί να θέλει χρόνο να προσαρμοστεί, μπορεί απλά να μην κάνει. Μετά το σημερινό προσωπικά του δίνω το benefit of the doubt μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν συνεχίσει την ανοδική πορεία, δεν βρίσκω λόγο να μην μείνει.
- WeWillRockYou
Πρώτος ματς στο οποίο ήταν σοβαρός και δεν βούτηξε.
Αποδεικνύει ότι αγωνιστικά έχει τα στοιχεία που χρειάζεται, αν ακούσει τον προπονητή του, για να βελτιώσει νοοτροπία και τακτική, δεν ξέρω αν θα είναι εδώ, αλλά σίγουρα θα έχει δρόμο ακόμα η καριέρα του.
Αποδεικνύει ότι αγωνιστικά έχει τα στοιχεία που χρειάζεται, αν ακούσει τον προπονητή του, για να βελτιώσει νοοτροπία και τακτική, δεν ξέρω αν θα είναι εδώ, αλλά σίγουρα θα έχει δρόμο ακόμα η καριέρα του.
-
- soflodoras
Demir έγραψε:Σου έχω σύρει πολλά , σήμερα ήσουν από την στιγμή που μπήκες πολύ καλός .. μακάρι να το γυρίσει , γιατί στοιχεία έχει ..
Εδω και 5 ματς δειχνει πως μπορει να σταθει κ να βοηθησει, οχι μονο σημερα. Κ χαιρομαι που δεν τον κραζεις πια (ελπιζω κ οι υπολοιποι ανθρωποφαγοι μας). Ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι
- WeWillRockYou
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντρου Μίτριτσα στην κάμερα της COSMOTE TV:
«Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, αλλά με όλους όσοι μπήκαν ως αλλαγή, ήμασταν φρέσκοι. Κι αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα δεν έχει μόνο 11 βασικούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει όλο το ρόστερ και είναι σημαντικοί όσοι έρχονται από τον πάγκο».
Για το γεγονός ότι οι παίκτες που έρχονται ως αλλαγή δεν κατορθώνουν πάντα να αλλάξουν τα πράγματα και για το τι είπε ο Λουτσέσκου σε όσους έβαλε απόψε, με αποτέλεσμα να βοηθήσουν τόσο:
«Φυσικά, η δουλειά του προπονητή είναι αυτή αλλά δε θα σας πω εγώ τι οδηγίες μάς έδωσε πριν το παιχνίδι, το βλέπετε οι ίδιοι».
Για το αν του άρεσε το τέρμα του Κούρτιτς:
«Ήταν καλό αλλά νομίζω πως το δικό μου ήταν καλύτερο».
«Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, αλλά με όλους όσοι μπήκαν ως αλλαγή, ήμασταν φρέσκοι. Κι αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα δεν έχει μόνο 11 βασικούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει όλο το ρόστερ και είναι σημαντικοί όσοι έρχονται από τον πάγκο».
Για το γεγονός ότι οι παίκτες που έρχονται ως αλλαγή δεν κατορθώνουν πάντα να αλλάξουν τα πράγματα και για το τι είπε ο Λουτσέσκου σε όσους έβαλε απόψε, με αποτέλεσμα να βοηθήσουν τόσο:
«Φυσικά, η δουλειά του προπονητή είναι αυτή αλλά δε θα σας πω εγώ τι οδηγίες μάς έδωσε πριν το παιχνίδι, το βλέπετε οι ίδιοι».
Για το αν του άρεσε το τέρμα του Κούρτιτς:
«Ήταν καλό αλλά νομίζω πως το δικό μου ήταν καλύτερο».
Ελπίζω το γκολ σήμερα να του καθαρίσει το κεφάλι ( αν και στις τελευταίες συμμετοχες του ήταν θετικός) και το σημαντικότερο οι οπαδοί να σταματήσουν τα υποτιμητικά σχόλια και κρίσεις
-
- Επικοινωνία:
Γκουσγκούνης τσέπης σήμερα έκανες (όσο αγωνίστηκες) την τέλεια εμφάνιση! Συνέχισε ν'ανεβαίνεις αλανάκο μου και το καλοκαίρι εδώ είμαστε