Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
tasso85

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από tasso85 »

ΠΑΟΚ 12 πεναλτυ/45 γκολ 26,67%
οαρης 7πεναλτι/21γκολ 33,33%
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θλάση ο Garry χάνει ΑΕΧ και Αταλάντα
(3 εβδομάδες έξω)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

sdna

«Βόμβα» με Μανουέλ Φερνάντες ο Απόλλων Σμύρνης!

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα ο Μανουέλ Φερνάντες.

Ο έμπειρος άσος εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης -κατά σειρά- σε Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ και Καϊσέρισπορ. Ο σύλλογος της Τουρκίας ήταν ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 2 Οκτωβρίου, στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Τράμπζονσπορ. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 78’ . Αυτή ήταν η πέμπτη και τελευταία του συμμετοχή στη φετινή σεζόν
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ακομα μπαλα παιζει αυτος;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εφόσον έχει να παίξει από τον Οκτώβριο δεν τον βλέπω να αγωνίζεται πριν τα play out.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: «Η θυσία του γιου μας να είναι ένα ξεκίνημα αγάπης»

Να μην υπάρξει άλλο θύμα και να μη φύγει άλλο παιδί όπως το δικό τους θέλουν οι γονείς του Άλκη Καμπανού.

Τα λόγια τους συγκλονίζουν. Οι γονείς του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού κάνουν τον πόνο τους δύναμη και στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα. Το παιδί τους να είναι το τελευταίο θύμα.

Μιλώντας στην κάμερα του Open η Μελίνα και ο Άρης Καμπανός βρίσκουν το κουράγιο να ανοίξουν την ψυχή τους.

«Η δικαιοσύνη ξέρω ότι θα πράξει σωστά το έργο της ώστε να μην θρηνήσουν άλλοι γονείς. Να μην φύγουν άλλα νέα παιδιά με τέτοιο τρόπο. Αυτό ζητάω. Όχι για να ικανοποιηθώ εγώ. Δε ζητάω να τιμωρηθούν για να ικανοποιηθώ εγώ ως γονιός. Εγώ ό,τι ήταν να πάθω το έπαθα» λέει η μητέρα του 19χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην περιοχή του Χαριλάου.

ραγική φιγούρα και ο πατέρας του Άλκη. Ο Άρης Καμπανός, συνταξιούχος στρατιωτικός λέει ότι του έδωσε δύναμη η σύζυγος και η κόρη του. «Αυτό που με κρατάει είναι η σύζυγός μου, η κόρη μου φυσικά, που αποδείχτηκε κι εκείνη δυνατή. Εγώ είναι ο πιο αδύναμος. Ως στρατιωτικός έπρεπε να κρατήσω χαρακτήρα όμως συντρίφτηκα όταν το άκουσα και μάζευα τα συντρίμμια μου» ανέφερε ο πατέρας του Άλκη.

«Προσπάθησα να του δώσω την αγωγή, το ήθος και πιστεύω ότι τα είχε. Όχι πιστεύω, ήταν καλύτερος από εμένα. Ήταν πολύ πιο σεβάσμιος απ' ότι ήμουν εγώ. Θέλω η θυσία του γιου μου να μη φέρει εμφύλιο εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά να είναι ένα ξεκίνημα αγάπης» συμπλήρωσε ο τραγικός πατέρας.

«Με πήραν από τον ΠΑΟΚ για συλλυπητήρια. Δεν έχω κάτι με τον ΠΑΟΚ» κατέληξε ο Άρης Καμπανός.

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... -einai-ena

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά μπείτε και δείτε το βίντεο από την συνέντευξη των γονιών του Άλκη στο Open. Σε αυτούς τους γονείς στέρησαν το παιδί τους και έχουν απίστευτη δύναμη ψυχής και καθαρότητα μυαλού μέσα στον οδύνη που περνάνε. Ο άνθρωπος βγαίνει και λέει είμαι μισός ΠΑΟΚτσής δημόσια, μετά από ότι έγινε.
Το μόνο που ζητάει είναι η αλλαγή και βήματα μπροστά, για να μην έχουμε άλλες δολοφονημένες ψυχές.
Για αυτούς τους ανθρώπους, περιμένω από την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον ΑΣ και τον κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να καθαρίσει ο σύλλογος από κάθε λογής βίαιο σκουπίδι, που νομίζει πως μπορεί να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για τους δικούς του σκοπούς. ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Το πως θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, οι κάθε λογής βαλτοί, που είτε έχουν προηγούμενα με την ομάδα, είτε με τον ιδιοκτήτη της, θα πρέπει να είναι δευτερευούσης σημασίας.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

O Μάνουελ Φερνάντες ήταν τεράστια καψούρα χαίρομαι που θα τον δούμε στην Ελλάδα ακόμα και παλαίμαχο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με εκτεταμένο rotation θα κατεβάσει την ομάδα ο ταβερνιάρης.

18:00 γαύρος-παναιτωλικός
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στα προσκειμενα σαιτ τους αφηνεται να ενοηθει οτι ο γαυρος θα το αφησει το κυπελο για να μην κανει μια ακομα γεματη σεζον μεχρι τελος Μαιου και με μηδενικη ξεκουραση..
Επειδη αυτοι δεν δινουν ουτε τον πυρετο τους εγω δε το πιστευω. Οι 10 απουσιες ειναι παρα πολλες βεβαια.
Μονο αν εχουν δεμενο το ματσακι με αλλο τροπο.
PaoktsisJun

Δημοσίευση από PaoktsisJun »

άσχετο εν μέρη με το topic αλλά στα στοιχηματικά της ημέρας διπλό ΠΑΟΚ, βάζελος και άσος ο γαύρος με συνολική απόδοση 6. Τι λέτε αξίζει ένα δεκάρικο?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αυτα τα σιχαματα,δεν χαριζουν ουτε τον πυρετο τους. Το εχουν παρει ηδη με αλλα μεσα το ματσακι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και ο Παναιτωλικός κατεβαίνει με ελλείψεις. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από τη στιγμή που ο αγώνας κρέμεται στο ένα γκολ δεν δίνω πιθανότητες να μην προκριθεί ο γαύρος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΠΑΟΚ24

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής 10 βασικούς παίκτες (Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά), ενώ ως γνωστό δεν υπολογίζει τον τραυματία Ροντρίγκες. Επίσης, εκτός είναι ο ανέτοιμος για την ώρα Φορτούνης, όπως και ο Σισέ που απουσιάζει στην Αφρική και είναι προς επιστροφή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο Σοάρες, Σουρλής, Τζολάκης και Βρουσάι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σε πέντε συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προχώρησε η ασφάλεια στη Χαλκίδα για την εμπλοκή τους σε δύο ξεχωριστά περιστατικά οπαδικής βίας, που συνέβησαν με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο, τα οποία έφερε στο φως χθες η ΕΡΤ. Τα ευρήματα στα σπίτια των συλληφθέντων, τους «καίνε».

Πρόκειται για τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού και δύο του Ολυμπιακού. Η μία υπόθεση αφορά αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε 31 Ιανουαρίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε ένα 28χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του με τη φίλη του. Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον απείλησαν να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία γιατί θα έκαναν κακό στην οικογένειά του. Για το περιστατικό συνελήφθη τότε ένας 41χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και η σύντροφος του.

Την επόμενη μέρα πέντε οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο την ώρα που ήταν έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας, τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Ασφάλεια Χαλκίδας συνδύασέ τα δύο περιστατικά και έκανε εφόδους σε τρία σπίτα στη Χαλκίδα και στον Ωρωπό. Στο σπίτι του 41χρονου οπαδού του Ολυμπιακού βρήκε αρκετά «λάφυρα» περίπου δέκα, όπως καπέλα, κασκολ και φανέλες αντίπαλων ομάδων και άλλα 20 στα σπίτια των οπαδών του Παναθηναϊκού. Βρήκαν επίσης και κάποια πολεμοφόδια που χρησιμοποιούσαν για τις επιθέσεις. Οι πέντε συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

ertnews
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μπράβο john4seres αυτό θα έπρεπε να γίνει σημαία στην πολη... Αλλά πουυυ ... Εδώ τα ζώα μας αργά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”