Ξερετε τι είναι πιο εκνευριστικό απ'όλα? Όταν η παράγκα με παραρτήματα επί σειρά ετών ,προσπαθεί να βγάλει εσένα παράγκα με παραρτήματα . Όταν η αληθινή εγκληματική οργάνωση προσπαθεί να βγάλει εσένα εγκληματική οργάνωση . Το κάνει και πετυχημένα . Δεν ξέρω αν έχουν botakia που χρησιμοποιούν την πολιτική λέγε λέγε και κάτι θα μείνει ή απλά έχοντας τον έλεχγο κάποιον μέσων ( εφημερίδων,site ) , η κοινή γνώμη επηρεάζεται από μόνη της .
Η επιρροή της κοινής γνώμης δεν είναι παίξε γέλασε. Έχει σίγουρα αντίκτυπο στον φανατισμό , μπορεί να έχει αντίκτυπο στους παίκτες μιας ομάδας , σε διοικήσεις αλλά και σίγουρα σε πολιτικούς.
Θυμάστε πως έχασε η ομάδα την συγκέντρωση της, όταν μας κατηγορούσαν για την ξάνθη? Τι έγινε στην τελική ?
Αθωωθήκε ο ΠΑΟΚ, αλλά το πρωτάθλημα χάθηκε. Τον σκοπό τους τον πέτυχαν, αυτός ήταν. Το ξέραν ότι δεν ήταν παράρτημα η ξάνθη. Μετά το παραμύθι λέει ότι ελέγχουμε και τα δικαστήρια, όπως ο εσκομπαρ.
Το συγκεκριμένο σχόλιο , μπορεί να το βρει κάποιος κάτω από τα highlights της prn-nova για το χθεσινό παιχνίδι με τον βάζελο.
Δεν ξέρω ,ίσως πολυσκέφτομαι τα πράματα . Δεν τους πίανουν που δεν πιάνουν , λες εντάξει έτσι είναι τι να κάνουμε . ΑΛΛΑ δεν μπορώ να ανεχτώ η εγκληματική οργάνωση επικοινωνιακά να μου κουνάει και το δάχτυλο