Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
trouman

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

Καλά ρε τι προπαγάνδα είναι αυτή?
Πού το πάνε?
Κάτι ετοιμάζουν και φτιάχνουν κλίμα ή απλά θα ρίξουν όση λάσπη μπορέσουν?

"Μόνο στην Τούμπα ξέχασαν τον Άλκη", γράφουν τα σιχαματα.

Τόσο προκλητικά ψέματα, δεν εχω ξαναδεί.

Πάω να ρίξω μια ματιά και ξεκινάει το ένα ψέμα μετά το άλλο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ρε εδω γραφουν με μεγαλα γραμματα τιτλο Πρωην ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ ενας απο τους οκτω συλληφθεντες και μπαινεις μεσα και διαβαζεις οτι ηταν ποδοσφαιριστης στην παιδικη ομαδα. Οι αγωγες πρεπει να αρχισουν γιατι οι μπαγλαμαδες εχουν ξεσαλλωσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

trouman έγραψε:Καλά ρε τι προπαγάνδα είναι αυτή?
Πού το πάνε?
Κάτι ετοιμάζουν και φτιάχνουν κλίμα ή απλά θα ρίξουν όση λάσπη μπορέσουν?

"Μόνο στην Τούμπα ξέχασαν τον Άλκη", γράφουν τα σιχαματα.

Τόσο προκλητικά ψέματα, δεν εχω ξαναδεί.

Πάω να ρίξω μια ματιά και ξεκινάει το ένα ψέμα μετά το άλλο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
μικρομετοχος ενα σαιτ που δεν το ξερει η μανα του κανει πολλα προβοκατορικα σχολια για μας και τωρα και παλιοτερα κανενας αλλος δεν αναδημοσιευει αυτην την μπουρδα ουτε καν το δεκα παπαριες.com.....
Мир

Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Ενταξι μιλαμε για το κεντρικο σαητ της προπαγανδας του γαυρου τωρα, μεσω νον καρα παπερ και δεν συμαζευεται.

Το ιδιο που χρησιμοποιουσαν οταν προσπαθησαν να στήσουν μαζι με αυγενακιο εεα οτι υπάρχει ντεμεκ σχεση με ξανθη, οτι πρωην υπάλληλος που διωχθηκε απο Σαββιδη πριν 7 χρονια κακήν κακως με προσωπικο μπραβο θες/νίκης του γαυρου - αυγενακη ηθελε να δωροδοκισει τον Σιαμπανη μεσιμερι σε μικελ κτλ.

Αυτοι απλα βγαζουν γραμμη για να ακολουθουν οι υπάλληλοι/συντοπίτες στα σαητ τους χωρις να κινδυνεύουνε αμεσα με μηνύσεις, για το εγραψε ο αλλος πχ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

papwolf έγραψε:Τελικά είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον ΠΑΟΚ, κάθε χρονιά βρίσκουν κι ένα νέο τρόπο για να τον πολεμήσουν. Αρχικά με κοράκια και "φιλάθλους" που ρίχνουν ταινίες ταμειακών, αργότερα με, πολυιδιοκτησίες, στημένες επιτροπές και δήθεν δωροδοκίες , τώρα με "οπαδούς και συνδέσμους" δολοφόνων. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουν μεγάλη ποικιλία στην προβοκάτσια....
Τελικό αποτέλεσμα θύτης ο "κακός" ΠΑΟΚ, θύμα ο "καλός" νότος.
Τώρα πως γίνεται το θύμα να είναι πάντα από πάνω και ο θύτης πάντα χαμένος, αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του...
Έτσι ακριβώς.

Στη Νόβα, στο ματς του άρεως, μπορείτε να το δείτε στα χάιλάιτ, ο σπίκερ είπε ότι οι παράγοντες είναι πολλές φορές πίσω από τέτοιες ενέργειες κλπ, ξεκάθαρα δείχοντας τον Σαββίδη. Λες και είναι υπεύθυνος και υπόλογος για κάθε πολίτη της Βορείου Ελλάδας.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ίδια φάση λένε με του βιγιαφανιες στον πρώτο γύρο,όπου βρίσκει τον Μιχαηλίδη, χωρίς να βρει καθόλου μπάλα.
Με ένα open και όλο τον κόκκινο μιντιακο μηχανισμό, ακόμη και ο γκεμπελς θα παραιτούνταν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οκ με τα ραδια της χαβουζας το καταλαβαινω
Αυτη η ΕΜΕΤΙΛΑ στα «ραδια» της Θεσσαλονικης παραπαει
Να ξεσκιζουν τον ΠΑΟΚ γιατι ετσι βγαζουν μεροκαματο. Τζαμπα μαγκες χωρις στοιχεια, με υπονοουμενα, με αναρθρες κραυγες, με ψέμματα (εσκεμμενα).
Οσο για την δολοφονια, το παιζουν και μωρες παρθενες τωρα, φταίνε μονο οι οπαδοι και τα φωτα πεφτουν σε μας. Δεν προλαβαινεις να μετρας τις γαργαρες τους σε τοσα περιστατικα, που πουλουσαν το αιμα για να κανουν ακροαματικοτητα. ΕΜΕΤΟΣ
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μια είναι η λύση. Να κλείσουμε τα πάντα και να βρούμε την υγειά μας. Βάλτε κανένα τραγούδι στο ραδιόφωνο...Δεν είναι τίποτα οι συγκεκριμένοι για να μου πλασάρουν και την άποψη τους. Άποψη έχω και εγώ.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εχω δύο χρόνια που έχω ξε-ακολουθησει κάθε αθηναϊκό σαιτ στα Social media αλλά και έχω βγάλει το αθλητικό ραδιόφωνο από τη καθημερινότητα μου. Τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Λογικά δεν θα υπάρξει άλλος "Άλκης"....
Ειδικότερα, περίπου 10 άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους σταματούν άτομα, κυρίως μικρών ηλικιών, στην οδό Παπάγου και πέριξ, στον Εύοσμο, τους ρωτούν ‘’τι ομάδα είστε;’’ και έπειτα τους κυνηγούν κάνοντας τους οπαδικό εκφοβισμό.

Μετά από αναφορές και κλήσεις πολιτών στην ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί που σαρώνουν την περιοχή για να βρουν τα άτομα που έχουν προξενήσει πανικό.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Αυτό το υποκείμενο που θέλει να χαρακτηρίζεται δικηγόρος, κανέναν συναισθηματισμό δεν έχει. Δεν λυπήθηκε για κανένα Άλκη ούτε φυσικά και για τους γονείς του. Δεν υπάρχουν συναισθήματα από έναν άνθρωπο που υποστηρίζει βιαστές, ούτε ανέλαβε απο την καλή του την καρδιά. Δυστυχώς το παιδί και οι γονείς του αποτελούν εκμετάλλευση για να ρίξουν αυτά τα άτομα την λάσπη τους και να τα πάρουν από αλλού....
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Που να μην ειχε να πατησει 3 χρονια θεσσαλονικη ο Ιβαν.
Τελικα η Βια στην Ελλαδα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Οτι αλλι γινεται σε ολη την Ελλαδα φταιει παλι ο ΠΑΟΚ.
Τον Φιλοπουλο ο ΠΑΟΚ τον σκοτωσε, τα τσεκουρια του Αρη οι ΠΑΟΚτσιδες τα κρυψαν στους ανυποψιαστους, τον Νασο ΠΑΟΚτσιδες τον κυνηγουσαν. Τα μαχαιρια στους αγωνες βολλευ γαυρου βαζελου ο Ιβαν μεσω της Διμερα τα εφερε στην Ελλαδα. Στην Ξανθη εφερε πανικο ο Ιβαν κ βγαιναν οι πολιτες κ σκοτωνονταν. Τον κοροναιο ο ΠΑΟΚ τον εφερε στην Ελλαδα. Τι οχι; Δεν το εκανε ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Φαίνεται να πηγαίνουμε για κλείσιμο συνδέσμων σε πρώτη φάση...Μάλλον πάμε και για αναβίωση του νόμου Ορφανού.

Η προπαγάνδα πάει σύννεφα, οπλιστείτε με υπομονή και απαντάτε όπου νομίζετε με νηφαλιότητα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

paokovios1974 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
dragon έγραψε:Εμετός από δήθεν ΠΑΟΚΤΣΗ.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1132763746
Μόλις μπήκα και σχολίασα.Αν αυτός είναι Π.Α.Ο.Κ. εγώ είμαι ζωντανός μάρτυρας του Noor1
Αδερφέ ήσουν στο Κόσσοβο το 2004;
Ναι φίλε μου.Συνάδελφος;πλάκα θα έχει να γνωριζόμαστε κιόλας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Με το 525 ΜΚ ΤΠ με Κοντογιάννη, εσύ;
Ήμουν Αξκος οπλισμού στο διοικήσεως με κιορπε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”