23.Joan Sastre
- Montrealiotis
Re: 23.Joan Sastre
Πέρα από το γκολ, εμένα μου αρέσει παρά πολύ αυτός ο παίκτης και τα χαρακτηριστικά του. Εξαιρετική η επιλογή του Μποτο. Δεξί μπακ κλείσαμε!!
-
Κοίτα να δεις τι γίνεται όταν φέρνεις έναν παίκτη με νορμαλ παραστάσεις, που ξέρει να κάνει κοντρολ και ειναι σε φυσιολογική ηλικία...
Πέρα της πλάκας, δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να είχαμε μπακ με τέτοιο γλυκό πόδι. Το παιδι έβγαλε δυο-τρεις πολύ καλες σέντρες (και μάλιστα κάποιες με το αριστερό)
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα της πλάκας, δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να είχαμε μπακ με τέτοιο γλυκό πόδι. Το παιδι έβγαλε δυο-τρεις πολύ καλες σέντρες (και μάλιστα κάποιες με το αριστερό)
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά συνηθως μας βγαίνουν οι φτηνές μεταγραφές. Τετοιος είναι ο Σαστρε που στα πρώτα παιχνίδια δείχνει να έχει υψηλές προδιαγραφές.
Απο που να ξεκινήσω... Κάμπος, Ροντριγκεζ, Κάνιας, Βαρέλα, Σακόφ, Ζιφκο, Κρέσπο, Πάσχα, Μάτος, Μπισε, Τσίμιροτ κ.λ.π. όλοι ήλθαν με ελάχιστα ή με καθόλου λεφτά για την αξία τους.
Στο αντιποδα (ακριβες μεταγραφές) Εσίτι, Αγκούστο, Τσόλακ και δεν συμμαζεύεται.
Υπάρχουν βεβαια και οι εξαιρέσεις τύπου Πρίγιο.
Περιμένουμε να δούμε και τον Σόαρες...και μακάρι να ανήκει στις εξαιρεσεις κι αυτός.
Απο που να ξεκινήσω... Κάμπος, Ροντριγκεζ, Κάνιας, Βαρέλα, Σακόφ, Ζιφκο, Κρέσπο, Πάσχα, Μάτος, Μπισε, Τσίμιροτ κ.λ.π. όλοι ήλθαν με ελάχιστα ή με καθόλου λεφτά για την αξία τους.
Υπάρχουν βεβαια και οι εξαιρέσεις τύπου Πρίγιο.
Περιμένουμε να δούμε και τον Σόαρες...και μακάρι να ανήκει στις εξαιρεσεις κι αυτός.
-
Ettien26 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά συνηθως μας βγαίνουν οι φτηνές μεταγραφές. Τετοιος είναι ο Σαστρε που στα πρώτα παιχνίδια δείχνει να έχει υψηλές προδιαγραφές.
Περιμένουμε να δούμε και τον Σόαρες...
Απλα να διορθώσω ο βαρελα ήρθε με δυνατό ποσό
- Σουριναμέζος
Με 1.4 είχε αποκτηθεί ο Βαρέλα δεν το λες και πανάκριβη μεταγραφή απλά δεν ήταν τόσο λίγα όσο για τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν
Ναι έχετε δίκιο για Βαρέλα...και τον Τσίμιροτ θα προσθέσω (1,3). Δεν είναι ούτε τζάμπα, ούτε φθηνοί αν και για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν ένα ποσό 1μύριο ή λίγο παραπάνω δεν την θεωρώ ακριβή μεταγραφή. Και σίγουρα ήταν value for money παίκτες.
Το καλό σ' αυτές περιπτώσεις είναι ότι δεν υπάρχουν αντιστοιχες υψηλές προσδοκίες, άρα υπάρχει λιγότερο πίεση και είναι ευκολότερο για τους παίκτες να "βγάλουν τα λεφτά τους".
Αν π.χ. τον Αγκούστο τον φέρναμε με 800 χιλ -1 μύριο ΄(και όχι με με 3 οπως τωρα) ίσως και να τον θεωρούσαμε μια "χρήσιμη μεταγραφή῾ .
Το καλό σ' αυτές περιπτώσεις είναι ότι δεν υπάρχουν αντιστοιχες υψηλές προσδοκίες, άρα υπάρχει λιγότερο πίεση και είναι ευκολότερο για τους παίκτες να "βγάλουν τα λεφτά τους".
Αν π.χ. τον Αγκούστο τον φέρναμε με 800 χιλ -1 μύριο ΄(και όχι με με 3 οπως τωρα) ίσως και να τον θεωρούσαμε μια "χρήσιμη μεταγραφή῾ .
-
Πάντως δεν το συζητάω εχει προσφέρει τα μέγιστα. Το μόνο που φοβάμαι για τον Sastre ειναι οτι , σχεδόν ποτέ αν δεν με απατάει η μνήμη μου δεν έχουμε δώσει λεφτά για να αγοράσουμε δανεικό παίχτη και ειναι κρίμα γιατί φαίνεται καλός παίχτης και δυστυχώς η ευτυχώς πιο ολοκληρωμένος απο τον λύρα (που κανει καλα παιχνίδια)Ettien26 έγραψε:Ναι έχετε δίκιο για Βαρέλα...και τον Τσίμιροτ θα προσθέσω (1,3). Δεν είναι ούτε τζάμπα, ούτε φθηνοί αν και για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν ένα ποσό 1μύριο ή λίγο παραπάνω δεν την θεωρώ ακριβή μεταγραφή. Και σίγουρα ήταν value for money παίκτες.
- xrictoforoc
Τι κόλλησες ρε τσογλάναρε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Και τώρα πως να μην σε ξεκινήσει την Τετάρτη; Γιατί κάτι μου λέει ότι είχε στο μυαλό του να ξεκινήσει τον Λυρατζη.
- ΑποστόληςΑ
-
Μεχρι και στο χαρτι να το σχεδιαζε το παλικαρι
με μοιρογνωμονιο διαβητη τριγωνο και χαρακα
εκει που πηγε δεν θα μπορουσε να την στειλει!
Το τελειο σουτ οπως λεμε το τελειο εγκλημα.-
Γκολ-πατιτουρα απο "Τα λιονταρακια του Καρσον"!
ΥΓ. Το παθος του δε που βγαζει στον πανηγυρισμο
δειχνει καθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚ κι απλα δεν το ηξερε!
με μοιρογνωμονιο διαβητη τριγωνο και χαρακα
εκει που πηγε δεν θα μπορουσε να την στειλει!
Το τελειο σουτ οπως λεμε το τελειο εγκλημα.-
Γκολ-πατιτουρα απο "Τα λιονταρακια του Καρσον"!
ΥΓ. Το παθος του δε που βγαζει στον πανηγυρισμο
δειχνει καθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚ κι απλα δεν το ηξερε!
-
Παιδιά βοηθήστε με λίγο. Ο παίκτης δεν έχει έρθει με υποχρεωτική οψιον, σε περίπτωση που συμπληρώσει συγκεκριμένες συμμετοχες;
Παίχτης με σωστή παιδεία που ξέρει να κάνει άριστα τα βασικά. Για το τραγικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι σημαντικότατη προσθήκη. Αν βάλουμε και ως παράμετρο το κόστος απόκτησης μιλάμε για σούπερ μεταγραφή.
Εάν ο Μπότο με 400Κ φέρνει τέτοιο παίχτη και δεν είναι λαχείο αλλά δείγμα ενδελεχούς σκάουτινγκ και διαπραγμάτευσης δεν μπορώ να φανταστώ τι παίχτες είναι ο Σοάρες με 3Μ ή αυτοί που ακούγονται ότι θα αποκτηθούν με 2-3Μ.
Μπράβο στον Ισπανό που με το καλημέρα, πονοκεφαλιάζει τον Λούτσε και κάνει τους υπόλοιπους να τρίβουν τα χέρια τους, χαμογελώντας σαρδόνια....
Εάν ο Μπότο με 400Κ φέρνει τέτοιο παίχτη και δεν είναι λαχείο αλλά δείγμα ενδελεχούς σκάουτινγκ και διαπραγμάτευσης δεν μπορώ να φανταστώ τι παίχτες είναι ο Σοάρες με 3Μ ή αυτοί που ακούγονται ότι θα αποκτηθούν με 2-3Μ.
Μπράβο στον Ισπανό που με το καλημέρα, πονοκεφαλιάζει τον Λούτσε και κάνει τους υπόλοιπους να τρίβουν τα χέρια τους, χαμογελώντας σαρδόνια....