ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
περίμενα πολύ άνετη νίκη σήμερα, και οργίστηκα με το θρίλερ.
Έκραξα για είσοδο Σβαμπ, αλλά είδα πως έπαιξε πολύ καλά.
Τακτική αλλαγή που προφανώς ο Λούτσε όρισε με συγκεκριμένο ρόλο.
Εμένα ο Τσόλακ μου άρεσε μετά τον τραυματισμό του.
Ίσως αν του δένουν το κεφάλι, σκέφτεται καλύτερα.
Πασχαλάκης αν δείτε την φάση του γκολ, αντί να απλώσει το χέρι του, το μαζεύει.
Δείτε την φάση και θα εκπλαγείτε.
Ίνγκα καλός και ψύχραιμος, αλλά με μια άμυνα σε πανικό δυστυχώς δεν είναι ο ηγέτης που μπορεί να φέρει
την ηρεμία στην άμυνα. Είναι όμως παιχταράς και σκοράρει σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα.
Μαχητής και με ψυχή νικητή.
Μιχαηλίδης τσαπατσούλης. Ρε ψηλέ, στρώσε κώλο και δούλεψε λίγο, θέση βασικού στον ΠΑΟΚ έχεις, δώσει λίγο ιδρώτα και χρόνο να ασχοληθείς με την θέση.
Σάστρε - κλείστε τον από τώρα. Ο άνθρωπος είναι Δεξιό Μπακ που γνωρίζει τη θέση, την παίζει χωρίς δυσκολία, έχει τρίπλα στο ένας-με-ένας, καλή σέντρα, και ΣΟΥΤΑΡΑ!!! ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ ΣΤΟ Γ' ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΙΣΠΑΝΕ!!!
Κλείστε τον από τώρα
Βιερίνια - δεν μπορεί άλλο ο αρχηγός, ούτε καν για τα ρεπό του βασικού αριστερού μπακ.
Σίγκλεϊ δυστυχώς δεν μπορεί ως βασικός, αν έχει τις στιγμές του.
Κούρτιτς - σήμερα ήταν απείθαρχος, μονοδιάστατος και με πολλά λάθη. Περίμενα να κυριαρχήσει στο κέντρο, απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους αλλά απογοητεύτηκα. Ίσως να είναι λόγω κούρασης.
Τσιγγάρας - σήμερα για ανεξήγητο λόγο έκανε πάρα πολλά λάθη, ενώ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα η κυριαρχία του στο κέντρο. Καλώς βγήκε.
Αουγκούστο - ως 10άρι δεν θυμάμαι να έκανε καμία σωστή κίνηση. Όταν γύρισε πίσω, έκλεισε καλά χώρος και μοίρασε πιο σωστά τη μπάλα μπροστά
Μουργκ - δυστυχώς δεν μπόρεσε να δείξει τίποτα θετικό. Καλώς βγήκε. Κακώς μπήκε εξ'αρχής.
Μπίσε - έδωσε αέρα με την είσοδο, αλλά μόνο για 15-20 λεπτά. Μετά φάνηκε να εξαντλήθηκε.
Ζίβκο - έδωσε τις μάχες του. Πρέπει να επιβάλλει στον εαυτό του μεγαλύτερη ψυχραιμία και να αποβάλλει το αίσθημα του αδικημένου που βγάζει μόνιμα σε κάθε ευκαιρία. Να βελτιώσει τα τελειώματά του και τις συνεργασίες του με το μπακ ή τον μέσο που ανεβαίνει από την πλευρά του.
Τσόλακ - μου άρεσε από την στιγμή που του έδεσαν το κεφάλι. Έως τότε, δεν τον ένιωσε η άμυνα του βάζελου. Όσο έπαιξε όμως μετα τον τραυματισμό του, έδειξε πως αν δουλέψει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδος, και αν δουλέψει πάνω στις χτυπητές του αδυναμίες, έχει θέση στο ρόστερ.
Μιτρίτσα - ο Ταζμάνιακ έχει πολλά να δώσει, ασχέτως τις τσαπατσουλιές του. Είναι ταχύς με τη μπάλα, μπορεί και τριπλάρει με τη μπάλα και είναι σβούρας. Σε τέτοια παιχνίδια, με λεωφορεία στην άμυνα, ο Μιτρίτσα πρέπει να είναι βασικός, τουλάχιστον έως να φέρουμε άλλον καλύτερο.
Άκπομπ έδωσε τις μάχες του αλλά δεν φάνηκε. Με τρία βαριά κορμιά πίσω, και με την ομάδα να κατεβαίνει ολικά μπροστά, ο Άκπομπ μπορεί να βοηθάει μόνο ανοίγωντας χώρους, όπως και το έκανε. Χτυπητή του αδυναμία να παίρνει σωστές θέσεις στις αντεπιθέσεις της ομάδος μας. Μονίμως σε λάθος θέση θα τον βρεις.
Λούτσε: σε έκραξα ρε μπαγάσα κατά τον αγώνα, με εξόργισες. Αλλά έριξες Μπίσε και Μιτρίτσα, ενώ η επιλογή Σβαμπ που θεώρησα πως είναι τρολιά, αποδείχθηκε κλειδί. Βέβαια, χρειάστηκε μια ΣΟΥΤΑΡΑ ΣΤΟ Γ' για να ανασάνεις, διότι με το συμπάθεια, αυτόν τον βάζελο, με τις σημερινές του απουσίες, έπρεπε να τον κέρδιζες χωρίς να ιδρώσεις. Υπήρξες τυχερός σήμερα, αλλά είναι και αυτό ένα από τα προσόντα σου και στο αναγνωρίζω.
Αναμένω όμως με κούλα στο Κύπελο, να διαβάσεις περισσότερο και να προετοιμάσεις πολύ καλύτερα την ομάδα.
ΥΣ στις δηλώσεις του Βέλεθ αναφέρθηκε σε δοκάρι που είχε ο βάζελος. Έχασα κάποια φάση; Ή απλά ο τύπος ήταν σε παράκρουση (υποστήριξε πως η σημερινή ήττα οφείλεται στον κακό διαιτητή)
Έκραξα για είσοδο Σβαμπ, αλλά είδα πως έπαιξε πολύ καλά.
Τακτική αλλαγή που προφανώς ο Λούτσε όρισε με συγκεκριμένο ρόλο.
Εμένα ο Τσόλακ μου άρεσε μετά τον τραυματισμό του.
Ίσως αν του δένουν το κεφάλι, σκέφτεται καλύτερα.
Πασχαλάκης αν δείτε την φάση του γκολ, αντί να απλώσει το χέρι του, το μαζεύει.
Δείτε την φάση και θα εκπλαγείτε.
Ίνγκα καλός και ψύχραιμος, αλλά με μια άμυνα σε πανικό δυστυχώς δεν είναι ο ηγέτης που μπορεί να φέρει
την ηρεμία στην άμυνα. Είναι όμως παιχταράς και σκοράρει σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα.
Μαχητής και με ψυχή νικητή.
Μιχαηλίδης τσαπατσούλης. Ρε ψηλέ, στρώσε κώλο και δούλεψε λίγο, θέση βασικού στον ΠΑΟΚ έχεις, δώσει λίγο ιδρώτα και χρόνο να ασχοληθείς με την θέση.
Σάστρε - κλείστε τον από τώρα. Ο άνθρωπος είναι Δεξιό Μπακ που γνωρίζει τη θέση, την παίζει χωρίς δυσκολία, έχει τρίπλα στο ένας-με-ένας, καλή σέντρα, και ΣΟΥΤΑΡΑ!!! ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ ΣΤΟ Γ' ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΙΣΠΑΝΕ!!!
Κλείστε τον από τώρα
Βιερίνια - δεν μπορεί άλλο ο αρχηγός, ούτε καν για τα ρεπό του βασικού αριστερού μπακ.
Σίγκλεϊ δυστυχώς δεν μπορεί ως βασικός, αν έχει τις στιγμές του.
Κούρτιτς - σήμερα ήταν απείθαρχος, μονοδιάστατος και με πολλά λάθη. Περίμενα να κυριαρχήσει στο κέντρο, απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους αλλά απογοητεύτηκα. Ίσως να είναι λόγω κούρασης.
Τσιγγάρας - σήμερα για ανεξήγητο λόγο έκανε πάρα πολλά λάθη, ενώ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα η κυριαρχία του στο κέντρο. Καλώς βγήκε.
Αουγκούστο - ως 10άρι δεν θυμάμαι να έκανε καμία σωστή κίνηση. Όταν γύρισε πίσω, έκλεισε καλά χώρος και μοίρασε πιο σωστά τη μπάλα μπροστά
Μουργκ - δυστυχώς δεν μπόρεσε να δείξει τίποτα θετικό. Καλώς βγήκε. Κακώς μπήκε εξ'αρχής.
Μπίσε - έδωσε αέρα με την είσοδο, αλλά μόνο για 15-20 λεπτά. Μετά φάνηκε να εξαντλήθηκε.
Ζίβκο - έδωσε τις μάχες του. Πρέπει να επιβάλλει στον εαυτό του μεγαλύτερη ψυχραιμία και να αποβάλλει το αίσθημα του αδικημένου που βγάζει μόνιμα σε κάθε ευκαιρία. Να βελτιώσει τα τελειώματά του και τις συνεργασίες του με το μπακ ή τον μέσο που ανεβαίνει από την πλευρά του.
Τσόλακ - μου άρεσε από την στιγμή που του έδεσαν το κεφάλι. Έως τότε, δεν τον ένιωσε η άμυνα του βάζελου. Όσο έπαιξε όμως μετα τον τραυματισμό του, έδειξε πως αν δουλέψει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδος, και αν δουλέψει πάνω στις χτυπητές του αδυναμίες, έχει θέση στο ρόστερ.
Μιτρίτσα - ο Ταζμάνιακ έχει πολλά να δώσει, ασχέτως τις τσαπατσουλιές του. Είναι ταχύς με τη μπάλα, μπορεί και τριπλάρει με τη μπάλα και είναι σβούρας. Σε τέτοια παιχνίδια, με λεωφορεία στην άμυνα, ο Μιτρίτσα πρέπει να είναι βασικός, τουλάχιστον έως να φέρουμε άλλον καλύτερο.
Άκπομπ έδωσε τις μάχες του αλλά δεν φάνηκε. Με τρία βαριά κορμιά πίσω, και με την ομάδα να κατεβαίνει ολικά μπροστά, ο Άκπομπ μπορεί να βοηθάει μόνο ανοίγωντας χώρους, όπως και το έκανε. Χτυπητή του αδυναμία να παίρνει σωστές θέσεις στις αντεπιθέσεις της ομάδος μας. Μονίμως σε λάθος θέση θα τον βρεις.
Λούτσε: σε έκραξα ρε μπαγάσα κατά τον αγώνα, με εξόργισες. Αλλά έριξες Μπίσε και Μιτρίτσα, ενώ η επιλογή Σβαμπ που θεώρησα πως είναι τρολιά, αποδείχθηκε κλειδί. Βέβαια, χρειάστηκε μια ΣΟΥΤΑΡΑ ΣΤΟ Γ' για να ανασάνεις, διότι με το συμπάθεια, αυτόν τον βάζελο, με τις σημερινές του απουσίες, έπρεπε να τον κέρδιζες χωρίς να ιδρώσεις. Υπήρξες τυχερός σήμερα, αλλά είναι και αυτό ένα από τα προσόντα σου και στο αναγνωρίζω.
Αναμένω όμως με κούλα στο Κύπελο, να διαβάσεις περισσότερο και να προετοιμάσεις πολύ καλύτερα την ομάδα.
ΥΣ στις δηλώσεις του Βέλεθ αναφέρθηκε σε δοκάρι που είχε ο βάζελος. Έχασα κάποια φάση; Ή απλά ο τύπος ήταν σε παράκρουση (υποστήριξε πως η σημερινή ήττα οφείλεται στον κακό διαιτητή)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Κυρ 06 Φεβ 2022, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επειδη εχουμε ματια και βλεπουμε και επειδη ακουω αθηναικα ραδια τωρα ειναι πραγματικα σιχαμερο το γεγονος οτι τα ριχνουν ολα στην φαση του Τσιγγαρα που δεν υπαρχει πεναλτυ. Στην χειροτερη ειναι ιδια φαση με αυτη του Μιτριτσα. Αντε και μπιμπ μπιμπ βρε βλακες ολοι. Ξυπνηστε και δειτε την ομαδα σας. Μιλαει ο αλλος 2 ωρες και την πρωτη ωρα μιλαει για το κατευφημησμο πεναλτυ και μετα τα λενε ολα νορμαλ. Για την εικονα του αγωνα.
-
Δεν ειρωνεύομαιJohnEconomist έγραψε:Θα παρακαλούσα να μην υπάρχουν ειρωνείες. Και μάλιστα τέτοιες ποταπές ειρωνείες.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Στεναχώρια διακρίνω από την πλευρά σας.JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Το σύστημα μας, πολλές φορές ήταν τουρλουμπούκι.
Το πέναλτι στον Τσιγγάρα, θα μπορούσε να είχε δοθεί.
Θα το ξεπεράσετε πιστεύω.
Κουράγιο
Όπως και εγώ ΔΕΝ ειρωνεύομαι.
Ευθέως ισχυρίζομαι από τα γραφόμενά σας ότι το αποτέλεσμα σας προκάλεσε στεναχώρια.
Μεγάλη μάλιστα.
Όχι δεν εννοούσα αυτό..,Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος..joshua έγραψε:Οχι φιλε μου,τουλαχιστον αν αναφερεσαι σε αυτο που κερδισαμε στο βαζελο και αναφερουν σημερα.Τοτε τη μπαλα την ειχε ο Μιχαιλιδης,εκεινος την βρισκει και στη συνεχεια τον ανατρεπει ο αμυντικος,οχι τουμπαλιν οπως σημερα.proedros έγραψε:Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά έχουμε πάρει και εμείς ένα πέναλτι αν δεν κάνω λάθος που βρίσκει παίκτη μας μετά από απομάκρυνση της μπάκας από τον αμυντικό…joshua έγραψε:Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
joshua έγραψε:Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
Έχεις δίκιο και εγώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρασύρθηκα,το είδα λάθος,πίστεψα ότι έγινε κόντρα και μετά τον βρήκε ο δικός μας.
Διώχνει καθαρά όμως.
joshua έγραψε:Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
Έτσι ακριβώς!!! Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Όποιος κάνει τάκλιν μαζεύει και τον αντίπαλο. Εδώ ούτε τάκλιν δεν έχουμε κατ' ουσίαν
-
Δεν το θέτω από την άποψη της δικαιοσύνης.obanebane έγραψε:JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Το σύστημα μας, πολλές φορές ήταν τουρλουμπούκι.
Το πέναλτι στον Τσιγγάρα, θα μπορούσε να είχε δοθεί.
Τον βαζελο οι απουσίες στο κέντρο τον έκαναν να παίξει ταμπουρι και παιχνίδι σκοπιμότητας, αν τους είχε όλους πιθανόν να προσέγγιζε διαφορετικά τον αγώνα ειδικά μέσα σε άδεια Τούμπα.
Αυτό πιθανόν να διευκόλυνε το έργο μας και να βλέπαμε τουλάχιστον καλύτερο παιχνίδι.
Εικασίες είναι όλα όμως.
Το αποτέλεσμα μένει και νομίζω ότι αν δούμε την συνολική εικόνα, ήταν δίκαιο.
Άλλωστε, τι σημαίνει δίκαιο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο.
Το θέτω, κατεξοχήν, από την άποψη της δικής μας ομάδας... Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι σε οποιαδήποτε επιτυχία πανηγυρίζουμε και στην αποτυχία βρίζουμε... Απλώς, αυτό.
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Μπράβο στην ομάδα για την ανατροπή. Γκολαρα ο Σαστρε που εμενα αρχίζει και μου αρέσει. Πολύ ισορροπημένος παίχτης.
Απίστευτο το ότι ζητάνε τέτοιο πεναλτυ. Αν και είναι απόλαυση να ακούς sport fm μετά από τέτοια παιχνίδια.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτο το ότι ζητάνε τέτοιο πεναλτυ. Αν και είναι απόλαυση να ακούς sport fm μετά από τέτοια παιχνίδια.
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Οχι φιλε. Αυτα που ακουω ειναι ο λογος για τον οποιο δεν θα παει ποτε μπροστα το ποδοσφαιρο σε αυτην την χωρα. Δεν ειναι απολαυση. Εμετικο ειναι. Φτανει πια. Μιλανε γιαυτον τον Διαιτητη ο οποιος ηταν γενικα αθλιος αλλα αν θελει να σε αδικησει βρε καραγκιοζη θα σας εδινε κανα δυο κοκκινες (που τουλαχιστον η μια στον Κουρτιτς ηταν) και θα εδινε φαουλ στον Μιτριτσα και οχι κιτρινη. Βλακες και απαραδεκτοι και οι υπευθυνοι για το χαλι μας ειναι.chrisg4 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα για την ανατροπή. Γκολαρα ο Σαστρε που εμενα αρχίζει και μου αρέσει. Πολύ ισορροπημένος παίχτης.
sourmenetes έγραψε:Σας φαίνεται και σας ότι κάποιο μετα το 2-1 εξαφανίστηκαν;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαριέμαι να ψάχνω, μήπως τελικά πρέπει να τους ονοματισουμε? Γιατί άλλο να έχεις αυστηρή κριτική, άλλο να θέλεις περισσότερα κι άλλο να θέλεις να χάσεις!!!
Και τρολ άλλης ομάδας να είναι δεν βλέπω τον λόγο να είναι στην παρέα. Ας πάνε στο φεης μπουκ, και σδνα να γράφουν.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Δεν ειρωνεύομαι
Ευθέως ισχυρίζομαι από τα γραφόμενά σας ότι το αποτέλεσμα σας προκάλεσε στεναχώρια.
Μεγάλη μάλιστα.
Σε αυτή τη περίπτωση,κυρίως, μου προκαλεί στενοχώρια η έλλειψη ικανότητας σου να κρίνεις.
Αυτό, και ΔΕΝ πρόκειται να το συνεχίσω
Συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση…DimitrisS έγραψε:Δεν υπαρχει το "θα μπορουσε να ειχε δοθει".
Δεν δοθηκε γιατι πολυ απλα η μπαλα μετα το διωξιμο του Τσιγγαρα βρισκει στον Αιτορ και φευγει πλαγιο και μετα το βρισκει ο Τσιγγαρας, χωρις φυσικα καμια προθεση, γλιστρωντας μετα το καθαρο τακλιν του.
Αν η μπαλα ηταν "ζωντανη" στην περιοχη και ο Αιτορ θα μπορουσε να συνεχισει την προσπαθεια του, τοτε ναι θα ηταν πεναλτι και θα το εδινε κιολας.
- ΑποστόληςΑ
Ο Τσιγγάρας διώχνει τη μπάλα και μετά έχει επαφή με τον αντίπαλο, όταν όμως η μπάλα είναι ήδη μακριά και δεν διεκδικείται από τον παίκτη του βάζελου.
Τη χερούκλα στη φάση του τραυματισμού του Colak δεν την είδατε; Απλωμένο χέρι που αλλάζει την πορεία της μπάλας.
Τη χερούκλα στη φάση του τραυματισμού του Colak δεν την είδατε; Απλωμένο χέρι που αλλάζει την πορεία της μπάλας.
-
Είναι καινούργιο αυτό τώρα ?
Να νικάμε σε ντέρμπυ και κάποιοι να λένε εδώ μέσα να μην πανηγυρίζουμε σώνει και καλά διότι κατά την άποψή τους δεν θα έπρεπε να νικήσουμε ή διότι ο αντίπαλος έπαιζε με ελλείψεις κ.λπ. !!!!
Κι εμείς παίζουμε με ελλείψεις από τον Αύγουστο κιόλας.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πόσο κόσμο τρελαίνεις
Να νικάμε σε ντέρμπυ και κάποιοι να λένε εδώ μέσα να μην πανηγυρίζουμε σώνει και καλά διότι κατά την άποψή τους δεν θα έπρεπε να νικήσουμε ή διότι ο αντίπαλος έπαιζε με ελλείψεις κ.λπ. !!!!
Κι εμείς παίζουμε με ελλείψεις από τον Αύγουστο κιόλας.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πόσο κόσμο τρελαίνεις
Τελικά μου φαίνεται ότι οι μόνοι που πιστεύουν στην ομάδα είναι οι παίκτες και ο προπονητής...
Γνωρίζοντας ότι ο βαζελος θα παίξει τρελό πρεσιγκ ο λουτσε ξεκίνησε συντηρητικά. Άλλωστε με Καντουρι και ζαμπα εκτός, μιτριτσα και Μπισε εκτός ρυθμου, εάν δεν ξεκινούσε μουργκ θα ξεκινούσε αυτός για εξτρέμ.
Αλλά και να τους είχε όλους διαθέσιμους πιθανό πάλι να ξεκινούσε τον μουργκ....Ατυχησε να δεχθεί γκολ από μια χαμένη μονομαχία του ζιφκοβιτς. Είχε απέναντι μία ομάδα που από το 10 έπεφτε κάτω κάθε 5 λεπτά....και όμως σταδιακά αύξανε την πίεση, δεν πανικοβλήθηκε, πίστεψε ότι στο τέλος οι άλλοι δεν θα αντέξουν, πίστεψε στους δικούς του παίκτες.
Μην ξεχνάμε ότι έχει και το χαρτί την Τετάρτη...
Από το καφενείο τα ξέρουμε όλα, ενώ το τεχνικό επιτελείο που βλέπει καθημερινά την ομάδα, κάνει σκάουτινγκ τον αντίπαλο, παρακολουθεί τα εργομετρικα των παικτών, χαρασει την τακτική και εργάζεται όλη την ημέρα είναι οι άσχετοι...
Γνωρίζοντας ότι ο βαζελος θα παίξει τρελό πρεσιγκ ο λουτσε ξεκίνησε συντηρητικά. Άλλωστε με Καντουρι και ζαμπα εκτός, μιτριτσα και Μπισε εκτός ρυθμου, εάν δεν ξεκινούσε μουργκ θα ξεκινούσε αυτός για εξτρέμ.
Αλλά και να τους είχε όλους διαθέσιμους πιθανό πάλι να ξεκινούσε τον μουργκ....Ατυχησε να δεχθεί γκολ από μια χαμένη μονομαχία του ζιφκοβιτς. Είχε απέναντι μία ομάδα που από το 10 έπεφτε κάτω κάθε 5 λεπτά....και όμως σταδιακά αύξανε την πίεση, δεν πανικοβλήθηκε, πίστεψε ότι στο τέλος οι άλλοι δεν θα αντέξουν, πίστεψε στους δικούς του παίκτες.
Μην ξεχνάμε ότι έχει και το χαρτί την Τετάρτη...
Από το καφενείο τα ξέρουμε όλα, ενώ το τεχνικό επιτελείο που βλέπει καθημερινά την ομάδα, κάνει σκάουτινγκ τον αντίπαλο, παρακολουθεί τα εργομετρικα των παικτών, χαρασει την τακτική και εργάζεται όλη την ημέρα είναι οι άσχετοι...