ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- rade paprica
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σημαντική νίκη ψυχολογίας
Η ομάδα δε ρολάρει ακόμα, αλλά παίρνει αποτελέσματα
Σάστρε, μέχρι στιγμής λίρα εκατό
Σβαμπ, έστω για λίγο, δηλώνει ξανά παρόν
Ζίβκο, νομίζαμε δεν εμπιστευόταν τον Τέιλορ, δεν την σπάει ούτε στο Σάστρε,
μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα
Βιέρι, δυστυχώς δεν
το ίδιο και Αγκούσο
Ο Μιτρίτσα λίγος, αλλά δίνει ενέργεια
Η ομάδα δε ρολάρει ακόμα, αλλά παίρνει αποτελέσματα
Σάστρε, μέχρι στιγμής λίρα εκατό
Σβαμπ, έστω για λίγο, δηλώνει ξανά παρόν
Ζίβκο, νομίζαμε δεν εμπιστευόταν τον Τέιλορ, δεν την σπάει ούτε στο Σάστρε,
μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα
Βιέρι, δυστυχώς δεν
το ίδιο και Αγκούσο
Ο Μιτρίτσα λίγος, αλλά δίνει ενέργεια
JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Το σύστημα μας, πολλές φορές ήταν τουρλουμπούκι.
Το πέναλτι στον Τσιγγάρα, θα μπορούσε να είχε δοθεί.
Το αντιστοιχο εγινε με τον Αγκουστο στο 1ο.
περασε την εκοψε ο του ποα και μετα τον βρηκε.
Ηταν πεναλντι εκει; οχι, ουτε καν το βαρ το κοιταξε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και εμείς αν είχαμε Ολιβέιρα και Καντουρι θα γινόταν αλλο παιχνίδιJohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Με το αν μπορεί να περνάμε και πρωτάθλημα
Σημασία έχει τι γίνεται στην πράξη
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Στεναχώρια διακρίνω από την πλευρά σας.
Θα το ξεπεράσετε πιστεύω.
Κουράγιο
Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
-
Мир έγραψε:JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Δεν είδα από την αρχή το πρώτο ημίχρονο και δεν έχω δει τη φάση αυτή..
Mitsospaoki4 έγραψε:Νομίζω δεν δόθηκε γιατί είχε πλάτη ο αμυντικός και δεν είχε πρόθεσηproedros έγραψε:Το πέναλτυ του Τσιγγάρα θα μπορούσε να δωθεί..φαίνεται πως έστω και λίγο κάπου τον βρίσκει αν και ο παίκτης του Παναθηναϊκού το εκβιάζει τρομερά με τον τρόπο που πέφτει..ίσως μέτρησε και η πρόθεση του παίκτη που έχει μαζέψει τα πόδια και έχει παίξει την μπάλα καθαρά….Για το χέρι όμως κάνεις δεν μιλάει…Ξεκάθαρο χέρι πάνω από τον ώμο…Θα το χαρακτήριζα Μαρς…Κάνεις δεν μιλάει, ούτε καν υπάρχει στις φάσεις…
Στον Τσιγγαρα από πού και ως που να δοθεί ενώ βρίσκει καθαρά μπάλα;;
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την μια λήψη φαίνεται πως ίσως τον βρίσκει χαμηλά…Σχετικά με το χέρι αυτό που μετράει είναι η φυσική θέση…Και πάνω από το κεφάλι ή στο ύψος αυτού δεν μπορεί να θεωρηθεί με τίποτα φυσική θέση,.
Τον βαζελο οι απουσίες στο κέντρο τον έκαναν να παίξει ταμπουρι και παιχνίδι σκοπιμότητας, αν τους είχε όλους πιθανόν να προσέγγιζε διαφορετικά τον αγώνα ειδικά μέσα σε άδεια Τούμπα.
Αυτό πιθανόν να διευκόλυνε το έργο μας και να βλέπαμε τουλάχιστον καλύτερο παιχνίδι.
Εικασίες είναι όλα όμως.
Το αποτέλεσμα μένει και νομίζω ότι αν δούμε την συνολική εικόνα, ήταν δίκαιο.
- sourmenetes
- Moderator
Σας φαίνεται και σας ότι κάποιο μετα το 2-1 εξαφανίστηκαν;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Στεναχώρια διακρίνω από την πλευρά σας.
Θα το ξεπεράσετε πιστεύω.
Κουράγιο
Θα παρακαλούσα να μην υπάρχουν ειρωνείες. Και μάλιστα τέτοιες ποταπές ειρωνείες.
Όπως και εγώ ΔΕΝ ειρωνεύομαι.
- sourmenetes
- Moderator
100% δίκαιο!obanebane έγραψε:JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Τον βαζελο οι απουσίες στο κέντρο τον έκαναν να παίξει ταμπουρι και παιχνίδι σκοπιμότητας, αν τους είχε όλους πιθανόν να προσέγγιζε διαφορετικά τον αγώνα ειδικά μέσα σε άδεια Τούμπα.
Αυτό πιθανόν να διευκόλυνε το έργο μας και να βλέπαμε τουλάχιστον καλύτερο παιχνίδι.
Εικασίες είναι όλα όμως.
Το αποτέλεσμα μένει και νομίζω ότι αν δούμε την συνολική εικόνα, ήταν δίκαιο.
joshua έγραψε:Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά έχουμε πάρει και εμείς ένα πέναλτι αν δεν κάνω λάθος που βρίσκει παίκτη μας μετά από απομάκρυνση της μπάκας από τον αμυντικό…
Δεν υπαρχει το "θα μπορουσε να ειχε δοθει".
Δεν δοθηκε γιατι πολυ απλα η μπαλα μετα το διωξιμο του Τσιγγαρα βρισκει στον Αιτορ και φευγει πλαγιο και μετα το βρισκει ο Τσιγγαρας, χωρις φυσικα καμια προθεση, γλιστρωντας μετα το καθαρο τακλιν του.
Αν η μπαλα ηταν "ζωντανη" στην περιοχη και ο Αιτορ θα μπορουσε να συνεχισει την προσπαθεια του, τοτε ναι θα ηταν πεναλτι και θα το εδινε κιολας.
Δεν δοθηκε γιατι πολυ απλα η μπαλα μετα το διωξιμο του Τσιγγαρα βρισκει στον Αιτορ και φευγει πλαγιο και μετα το βρισκει ο Τσιγγαρας, χωρις φυσικα καμια προθεση, γλιστρωντας μετα το καθαρο τακλιν του.
Αν η μπαλα ηταν "ζωντανη" στην περιοχη και ο Αιτορ θα μπορουσε να συνεχισει την προσπαθεια του, τοτε ναι θα ηταν πεναλτι και θα το εδινε κιολας.
Мир έγραψε:JohnEconomist έγραψε:Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.
Ναι έχεις δίκιο,μοιάζουν αρκετά οι φάσεις.
proedros έγραψε:joshua έγραψε:Βρε θα μας τρελανετε,για ποιο πεναλτι μιλατε και το λεω εγω που ακομα θεωρω πως το πεναλτι υπερ μας με τον οφη δεν ηταν.Δυο παικτες του ΠΑΟΚ αλλαζουν την μπαλα,ο δευτερος διωχνει η μπαλα ειναι δεκα μετρα εξω απο την περιοχη και στη κινηση επανω οπως γλιστραει βρισκει τον αντιπαλο.Αν αυτο ειναι πεναλτι τοτε ολες οι φασεις με αμυντικους που διωχνουν μπαλα και στη συνεχεια μαζευουν και το αντιπαλο ειναι πεναλτι...
Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά έχουμε πάρει και εμείς ένα πέναλτι αν δεν κάνω λάθος που βρίσκει παίκτη μας μετά από απομάκρυνση της μπάκας από τον αμυντικό…
Οχι φιλε μου,τουλαχιστον αν αναφερεσαι σε αυτο που κερδισαμε στο βαζελο και αναφερουν σημερα.Τοτε τη μπαλα την ειχε ο Μιχαιλιδης,εκεινος την βρισκει και στη συνεχεια τον ανατρεπει ο αμυντικος,οχι τουμπαλιν οπως σημερα.