ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
deathmassious

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports

Δημοσίευση από deathmassious »

gergeo4 έγραψε:πολυ μετριοι.αουγκουστο 10αρι και ζιφκο αριστερά δεν μπορούν να προσφέρουν .....οσο για το πεναλντι θεωρώ ότι επρεπε να δοθεί ..
Έχετε πάθει ομαδική παράκρουση κάποιοι; Ποιό πέναλτι ρε συ Γιώργο, τη μπάλα διώχνει, πλάκα μας κάνεις;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπήρχαν δύο φάσεις για γκολ,ένα πέναλτυ σε χέρι καθαρότατο με μια ενδεκάδα με 4 παίκτες αρνητικοί.
. Ο Αύγουστος το παιδί δεν είναι Δεκαρι ,ο Τσολάκ δεν είναι ο συμμετοχικός παίκτης ,ο Μουργκ άφαντος ,ο Μιχάιλιδης μέσα στα λάθη και ο Τσιγαρας το παιδί φιλότιμο ομως όταν το παιχνίδι θέλει μεγαλύτερη επιδεξιότητα δεν μπορεί να προσφέρει.
Ο Πασχάλακης δεν κατάλαβα τι έκανε στο σουτ ,ουτε προσπάθεια.
Γιατί δεν έπαιξε ο Σαστρε με τον γαύρο δεν κατάλαβα πολύ καλός παίκτης .Παίζει σε άλλες ταχύτητες.
Και να το γυρίσουμε το πρωτάθλημα έχει χαθεί για μένα και βλέπουμε την Τετάρτη το κύπελλο. Εξάμηνο δοκιμών για όλους το υπόλοιπο της χρονιάς ,πιστεύω θα κάνει πολύ καλό αυτή η διαδικασία στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στη φάση που τραυματίστηκε ο Colak εγώ είδα καθαρό χέρι απλωμένο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

σε τόση κλειστή άμυνα απαιτείται Μιτρίτσα που μπορεί κ ελίσσεται σε μικρούς χώρους.
ο Ζαμπά θέλει χώρους κ χώρους δεν δίνει ο βάζελος.

Μπίσε μπορεί να βοηθήσει στη θέση 10 και να τραβηχθεί ο Αουγκούστο στη θέση του Κούρτιτς, που δεν βλέπω να γλιτώνει την κόκκινη.

Βιερίνια δεν μπορεί παραπάνω. Ας βάλει Λύρατζη απο εκεί που γνωρίζει τη θέση.

Ζίβκο δεξιά, Μιτρίτσα αριστερά, Μπίσε πίσω στο 10 κ Αουγκούστο Τσιγγαρας στα χαφ.
Σάστρε να ανεβαίνει πιο συχνα κ Μιχαηλίδης να διώχνει τη μπάλα με την μία.

Αυτά θα έκανε ένας προπονητής που γνωρίζει τι θέλει απο τον αγώνα.

Δυστυχώς όμως βλέπω έλλειψη πειθαρχίας απο προπονητή κ παίχτες
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτό που μας δίνουν όλοι την κατοχή γιατί είμαστε ακίνδυνοι σε κλειστούς χώρους και τρύπιοι πίσω στην κόντρα κι εμείς λέμε ότι είμαστε η μόνη καλή ομάδα σε κάθε ματς αλλά κι η μόνη μόνιμα άτυχη δεν ξέρω, πολύ με συναρπάζει.

Στο μεταξύ στα αριστερά ο Βιειρινια είναι πρώην αθλητής, ο Κουρτιτς δεν είναι για κουβάλημα μπάλας, ο Μουργκ το ίδιο, με αποτέλεσμα ο Μιχαηλίδης να αναγκάζεται να κάνει το κάτι παραπάνω και να υποπίπτει σε λάθη. Δεν γίνεται να τον απομονώνουμε και να περιμένουμε να είναι ο Μπεκενμπάουερ.

Τουλάχιστον ο Σαστρε είναι πολύ καλός, αισιόδοξο αυτό για τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Αρκεί να τις αναλάβει εν λευκώ ο Μποτο γιατί ο Λουτσεσκου θα θέλει να κρατήσει τους πάντες.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Με αυτο που βλεπουμε πιο πιθανο να φαμε δευτερο.

Δεν εχουμε κιλερ φορ,ο ζιφκο αριστερα δεν,ο μουργκ ειναι φαντασμα,αουγκουστο δεκαρι γελανε και οι ρεγκες ( οχι οτι εχουμε δεκαρι για να βαλει ) , χαφ μετρια σημερα,βιερινια ανυπαρκτος,σαστρε οτι μπορει κανει,κεντρικα μπακ επικινδυνα,πασχαλακης ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο οπως παντα

Δυσκολα τα πραματα
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μπισε αντι Μουργκ.

Ευτυχως έχουν Σαντσες εκει και οχι Χουανκαρ.
icue

Δημοσίευση από icue »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη φάση που τραυματίστηκε ο Colak εγώ είδα καθαρό χέρι απλωμένο.
Και εμενα μου φανηκε οτι ενας βαζελος δινει χαστουκι τη μπαλα, αλλα λεω δε μπορει λαθος θα ειδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Bise αντί Murg
Λογικότατη αλλαγή
Και πάλι με 11 η ομάδα
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

trouman έγραψε:Βρε θα αφήσουμε τον οαρης στην απεξω...
Νομίζεις ότι υπάρχει αριανός που να θέλει να κερδίσουμε εμείς σήμερα? :lol:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Για μένα ο Βιερίνια μπορεί να παίξει μπροστά , να βγάλει τον Μουργκ, να βάλει Σίντκλει, να περάσει τον Ζιφκο δεξιά και να βαλει τον Μπίσε 10άρι στη θέση του Αγκούστο…Θα αλλάξει όλο το ματς…
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Είπαμε να μπει ο Μπίσε ΟΚ και τον βάζεις αριστερά ;;; Να μαρκάρουν μαζί με τον Αντρε ε;;;
Τεσπα...
proedros

Alastor έγραψε:Με αυτο που βλεπουμε πιο πιθανο να φαμε δευτερο.

Δεν εχουμε κιλερ φορ,ο ζιφκο αριστερα δεν,ο μουργκ ειναι φαντασμα,αουγκουστο δεκαρι γελανε και οι ρεγκες ( οχι οτι εχουμε δεκαρι για να βαλει ) , χαφ μετρια σημερα,βιερινια ανυπαρκτος,σαστρε οτι μπορει κανει,κεντρικα μπακ επικινδυνα,πασχαλακης ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο οπως παντα

Δυσκολα τα πραματα
Δυστυχώς και εγώ αυτό πιστεύω εκτός και αν κάνει 2 αλλαγές ο Λουτσέσκου βάζοντας φυσικά τον Ζιφκο δεξιά…
proedros

Minority4 έγραψε:Είπαμε να μπει ο Μπίσε ΟΚ και τον βάζεις αριστερά ;;; Να μαρκάρουν μαζί με τον Αντρε ε;;;
Τεσπα...
Σε ποιον αναφέρεσαι;;;Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο…
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Σε κανέναν φίλε μου proedros, μόνος μου μιλάω :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”