ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Ακομη ενα ημιχρονο στα σκουπιδια... τρεχα τωρα να σωσεις ο,τι σωζεται στο 2ο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέναλτι όταν η μπάλα είναι αλλού δε δίνεται ούτε σε ερασιτεχνικά. Γενικά η απόδοση της ομάδα μας κάνει να παρανοουμε!erevos187 έγραψε:Ρε πραγματικά τι διαβάζουμε εδώ μέσα ούτε στο παομανια δεν λένε για πέναλτιTotem_pk έγραψε:Ρε τι μιλατε για πεναλτυ? Διωχνει την μπαλα ο δικος μας καθαρα και μετα τρακαρουνε οι παικτες.

Τον σοαρες θα περιμενει να πιασουμε Μαη για να τον βαλει?Tolaros έγραψε:Παίζουμε κάθε 3 μέρες κ τα σημαντικά ματς είναι πλέον Τετάρτες. Δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε δηλαδή γιατί απορείτε πολλοί για τη σύνθεση
Θα ήθελα να δω μια φορά κάτι άλλο από τον κόουτς, από τη μια είναι όλοι χάλια από την άλλη παίξε κάτι άλλο ρε φίλε με το 4-5-1 κόλλημα. Βάλε δεύτερο φορ ή παίξε 4-3-3 ξέρω γώ. Με τον Αγκούστο πόσο θα το πιπιλίζουμε ακόμα;
E, γιατί θέλουν να μας τα κάνουν ΝΤΑΟΥΛΙΑ με τον Λουτσέσκου, όπως πριν με τον Παμπλο που δεν ήταν έτοιμος και τον Αμπελ τον άμπαλο που σήκωσε Λιμπερταδόρες.Tolaros έγραψε:Παίζουμε κάθε 3 μέρες κ τα σημαντικά ματς είναι πλέον Τετάρτες. Δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι.
Το ρόστερ είναι για τον Π@#$τσο, το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων 20 σεζόν, τα έχουμε υπεραναλύσει. Τώρα κάποιοι νομίζανε οτι ο Τσόλακ θα είναι σαν νέα μεταγραφή....
- hasio_john
Όταν είναι έτοιμος. Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα πες το μαςGospi έγραψε:Τον σοαρες θα περιμενει να πιασουμε Μαη για να τον βαλει?Tolaros έγραψε:Παίζουμε κάθε 3 μέρες κ τα σημαντικά ματς είναι πλέον Τετάρτες. Δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι.
-