Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από milhouse777 »

Parolos έγραψε:"ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ"

Να με συμπαθας δεν το έπιασα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φτάσει σε μία λύση η κατάσταση προφανώς εννοει..και οχι απλα ευχολόγια.
Αυτο με το βιντεο και τα λογια του αστυνομικου ηταν πολυ κακο αστειο απο πλευρας τους.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Εμένα πάντως δεν ξέρω αν μου ξέφυγε τίποτε αλλά η όλη συζήτηση εδώ μέσα νομίζω οτι τιμά το φόρουμ. Και τα παιδιά με τα οποία συμφωνώ και αυτά με τα οποία διαφωνώ έχουν μετριοπαθείς θέσεις και σαφώς εναντίον τής βίας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν πρόλαβα το βίντεο που μάλλον σβήστηκε γι αυτό δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν τα λόγια είναι από μπάτσο ή ασφαλίτη είναι μεγάλος ΠΓ.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τι παίχτηκε ρε παιδιά; σε γενικές γραμμές...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Βγάζαν 2 σακούλες πράματα απ'τον σύνδεσμο του άρη , και κάποιος ειρωνεύοταν ότι έχει μέσα πτώματα και/με κασκολ του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Θλίψη για το παιδί που δολοφονήθηκε. Αβάσταχτος ο πόνος για τους γονείς και τους συγγενείς.

Ελπίζουμε κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...ένα μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ. για τα άμεσα αντανακλαστικά της, περιμένω με αγωνία την ίδια αποτελεσματικότητα και στις υποθέσεις Τζήλου,Νοορ 1,καραιβάζ, wtf...εχω ξεχάσει ενα σωρό άλλες κουκουλωμένες υποθέσεις...νομίζω με πήραν τα χρόνια.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

γνωρίζουμε ποιοι συνδεσμοι υπογράφουν την ανακοίνωση;
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

H καθαρση να φανταστω αφορά μόνο την Θεσσαλονίκη ε;;; Στην Αθήνα ολα καλά; απο το αυτό και μόνο το γεγονός φαινεται οι παλι δεν θα γίνει τίποτα ουσιαστικό. Μονο για επικοινωνιακους λογους εφοδοι σε ΣΦ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

dikomou01 έγραψε:H καθαρση να φανταστω αφορά μόνο την Θεσσαλονίκη ε;;; Στην Αθήνα ολα καλά; απο το αυτό και μόνο το γεγονός φαινεται οι παλι δεν θα γίνει τίποτα ουσιαστικό. Μονο για επικοινωνιακους λογους εφοδοι σε ΣΦ.
Ας ξεβρωμισουμε εμεις την θεσσαλονικη απο αυτους τους μπαγλαμαδες. Δεν ειναι μονο οι επιθεσεις σε αλλους οπαδους. Παρα πολλα πραγματα εχουν γινει και στα γηπεδα μας, μπασκετ μπαλα. Εχω δει συο μπασκετ ατομα συνδεσμων να βαρανε μπουνιες σε συνοπαδους επειδη καθονταν στο καγκελο μπροστα και δεν τους αφηναν να πανε πιο μπροστα. Μπουνιες επειδη δεν φωναξαν ενα συνθημα. Πεσιματα και ανακρισεις στους δρομους σε συνοπαδους τι ομαδα ειναι. Αυτα εχουν συμβει σε εμενα προσωπικα απο συνοπαδους ολα στο μπασκετ.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

dikomou01 έγραψε:H καθαρση να φανταστω αφορά μόνο την Θεσσαλονίκη ε;;; Στην Αθήνα ολα καλά; απο το αυτό και μόνο το γεγονός φαινεται οι παλι δεν θα γίνει τίποτα ουσιαστικό. Μονο για επικοινωνιακους λογους εφοδοι σε ΣΦ.
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ουσιαστικό, μην το περιμένετε τζάμπα και απογοητευτειτε. Κανένας εμπλεκόμενος στην ιστορία δεν έχει στόχο την κάθαρση. Όλη η μάχη γίνεται για το ποιος θα χρεωθεί την ηθική αυτουργία και γενικά σε ποιον θα πέσει όλο το στιγμα της δολοφονίας: οι φυσικοί αυτουργοί είναι καμμένα χαρτιά για όλους. Εμείς τείνουμε να το αποδώσουμε στην κοινωνία και τους μαχαιροβγάλτες εντός όλων των συνδέσμων. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να το περιορίσουν στη Θεσσαλονίκη, σε συγκεκριμένα πολιτικά ρεύματα ή καταγωγές, στον ΠΑΟΚ, στο περιβάλλον Σαββίδη. Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκαιο ούτε αν ακούγεται κυνικό. Αυτό συμβαίνει.

Λυπάμαι που δεν έχω στον νου μου καμία χρήσιμη πρόταση.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ποιά κάθαρση; Το αίμα ακόμη δεν είχε στεγνώσει και ο super3 έβγαλε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Κύριοι, χθες στο Χαριλάου δεν είχαμε καμία “συμπλοκή οπαδών” αλλά μία τυφλή δολοφονική ενέδρα. Μην το γενικεύετε και μην το ονομάζετε οπαδική αντιπαλότητα, γιατί και η οπαδική αντιπαλότητα έχει κανόνες. Είναι ένα μόρφωμα, ένα παρακράτος που συντηρείται με ποικίλους τρόπους χρόνια τώρα.
Τα τελευταία έξι χρόνια, φέρατε στην πόλη ένα πρωτάθλημα, απίστευτο μίσος και τρεις νεκρούς.
"

Είναι πραγματικά ανεπίδεκτοι. Προσπαθούν και καλά να εξορκίσουν τη βία με μία ανακοίνωση γεμάτη μίσος και υπονοούμενα. Δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει αυτό
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ας κάνουν ότι θέλουν και ας λένε ότι θέλουν οι Σούπερ 3, θύρα 7, φαντάστικ 4 δε με νοιάζει προσωπικά. Ούτε τα πολιτικά που πάμε να βάλουμε στη φόρα ούτε τα «εσύ όμως τι;», «αφού οι άλλοι έτσι», «τότε οι έτσι έτσι». Ας καθαρίσω εγώ το σπίτι μου και ας πάω στου γείτονα και να κάνω τς τς:»Χάλια!».
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Καλά τα λες αλλά it takes two to tango. Καλως η κακώς σ'αυτή την περίπτωση είναι ή όλοι ή κανένας. Πρέπει να υπάρξει κοινή θέληση και προσπάθεια για να λυθεί το θέμα. Αλλιώς δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα απολύτως όσο και αν προσπαθεί η μία πλευρά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”