Απολλων ΣΜΎΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
7
6%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
2
2%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
1
1%
ΣΑΣΤΡΕ
48
41%
ΣΙΝΤΚΛΕΥ
1
1%
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΙΓΓΆΡΑΣ
28
24%
ΜΟΥΡΓΚ
19
16%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
2
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
2
2%
ΑΚΠΟΜ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΕΥΛΟΡ
1
1%
ΤΣΟΛΑΚ
2
2%
ΣΟΑΡΕΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 117

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Απολλων ΣΜΎΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Για να τα λεμε παντως και ολα ειναι αξιοσημειωτη η κακη κατασταση που βρισκεται σχεδον το συνολο των ελληνικων ομαδων φετος.Βλεπεις τα παιχνιδια των θεωρητικα μεγαλων και ειναι ολοι πραγματικο τουρλουμπουκι.Αλλιως ξεκινησε η χρονια για τις περισσοτερες και αλλιως καταληγει οποτε σχεδον παλι καλα να λεμε που βρισκομαστε εκει που βρισκομαστε γιατι αντικειμενικα για εκει ειμαστε.
Είναι δύσκολη περίοδος γενικά.

Λεφτά δεν πέφτουν covid, ματς χωρίς κόσμο, τι άλλο θες...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγώ προτείνω αν δεν βγει αίμα από τον παίχτη μας, να μη δεχόμαστε πέναλτι άλλη φορά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ε ναι...

Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

eorptol1 έγραψε:μια χαρα πεναλτι ηταν ,καποιοι εχετε στο αιμα σας το σφαξε με αγα μου να αγιασω και την δικαιοσυνη με βαρ μετα απο χρονια την θεωτειτε ευνοια .....θα το ξεπερασετε με τον καιρο.....

Ε ναι ρε.. Επειδή κάποτε έπρεπε να μπλοκάρει παίχτης στη περιοχή την μπάλα για να πάρουμε πέναλτυ.

Στα του ματς, απαράδεκτο οι τόσες μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Απαράδεκτο. Και χθες θα μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει με τις 1-2 καλές στιγμές του αντιπάλου, όπως προφανώς το πληρώσαμε σε παιχνίδι που είαμστε καλύτεροι με το γαύρο.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

πεναλτυ που το χαρακτηρισε καθαρο μεχρι κι ο κοπροσκυλουχας στην ερτ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:Εγώ προτείνω αν δεν βγει αίμα από τον παίχτη μας, να μη δεχόμαστε πέναλτι άλλη φορά.

αίμα δεν φτάνει ... και ένα μικρό ράγισμα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:
hawklord έγραψε:Πάλι καλά που κερδίσαμε φτάσαμε να λέμεε. Πρόοδο Φλεβάρη μήνα είναι σαν να λέμε μπράβο στο πεντάχρονο στη στρατα. Αν πάρει αντίπαλος μας τέτοιο πέναλτι θα είχαμε μπει μέσα. Την τρίχα τριχιά στο var για το γράμμα του νομου φοβάμαι μην το πληρώσουμε σε κρίσιμο αγώνα. Ούτε πέφτει από την δήθεν προβολή , ψάχνει τον τερματοφύλακα για να πέσει αλλά και ξεκινάει να έχει κολλημένο το πόδι κάτω πριν τον ακουμπήσει. Τώρα ρε Σούπερμαν τι να σε κάνω; Τουλάχιστον ρεφαρε στο κυπελλο. 4 αγώνες μεινανε. Ο αρχηγός μπροστα εστω και για μισάωρο. Και ποιότητα έχει αλλά και δεν είναι επικίνδυνος πίσω. Τσιγγάρας ελπίδα. Απαράδεκτοι οι ρεπόρτερ στο τέλος. Τρώμε πόλεμο...
Για τον ορισμό του πεναλτυ μιλάς;

Τον παίρνει καθαρά!

Ναι συμφωνώ σουρμε, για το πέναλτι.
Αλλά ύποπτος το ΒΑΡ, το οποίο νυπτει τας χείρας του και καλεί τον Σιδηρόπουλο, να το δει
, μπας και κάνει το λάθος και αναιρέσει, την αρχική του απόφαση.
Πολύ ύποπτο.
Και αυτός κάνει τουλάχιστον 1 λεπτό, για να διακρίνει, αν του παίρνει το πόδι, σε απόφαση, που ο ίδιος είχε πάρει.
Ε γω βλέπω ότι ΤΕΛΙΚΑ του παίρνει το πόδι.

Και όλα αυτά επειδή έχουμε πάρει τα περισσότερα πέναλτι, που ήταν όλα, με το γράμμα του νόμου, της σεζόν 2021 2022.
Καλυτεροι με σειρά Σαστρε, Τσιγγαρας και Πασχαλακης εκτός από 2 άστοχες προς το τέλος, αν θυμάμαι καλά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

tolis01 έγραψε:Ε ναι ρε.. Επειδή κάποτε έπρεπε να μπλοκάρει παίχτης στη περιοχή την μπάλα για να πάρουμε πέναλτυ.

[youtube]CKKDaqaArAY[/youtube]

στο 2.36 εως 2.47
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

sourmenetes έγραψε:
hawklord έγραψε:Πάλι καλά που κερδίσαμε φτάσαμε να λέμεε. Πρόοδο Φλεβάρη μήνα είναι σαν να λέμε μπράβο στο πεντάχρονο στη στρατα. Αν πάρει αντίπαλος μας τέτοιο πέναλτι θα είχαμε μπει μέσα. Την τρίχα τριχιά στο var για το γράμμα του νομου φοβάμαι μην το πληρώσουμε σε κρίσιμο αγώνα. Ούτε πέφτει από την δήθεν προβολή , ψάχνει τον τερματοφύλακα για να πέσει αλλά και ξεκινάει να έχει κολλημένο το πόδι κάτω πριν τον ακουμπήσει. Τώρα ρε Σούπερμαν τι να σε κάνω; Τουλάχιστον ρεφαρε στο κυπελλο. 4 αγώνες μεινανε. Ο αρχηγός μπροστα εστω και για μισάωρο. Και ποιότητα έχει αλλά και δεν είναι επικίνδυνος πίσω. Τσιγγάρας ελπίδα. Απαράδεκτοι οι ρεπόρτερ στο τέλος. Τρώμε πόλεμο...

Τον παίρνει καθαρά!

Δεν πειράζει να διαφέρουν οι γνώμες μας φτάνει να μην μας γίνεται ψυχανάλυση στο πόδι. Πάντως αν παίζαμε μπάλα μεταξύ μας και ζητούσε κάποιος τέτοιο φάουλ δεν νομίζω να τον παίρναμε στα σοβαρά...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

tasso85 έγραψε:
tolis01 έγραψε:Ε ναι ρε.. Επειδή κάποτε έπρεπε να μπλοκάρει παίχτης στη περιοχή την μπάλα για να πάρουμε πέναλτυ.

[youtube]CKKDaqaArAY[/youtube]

στο 2.36 εως 2.47

Χαχαχαχαχα!!! Και μανσέτα κ καπάκωμα και ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!
Α να μου χαθείτε κομπλεξικοί Σαλονικιοί. Φαντάζομαι κ σχόλια δικά μας.
¨στον υπόλοιπο αγώνα τι κάναμε; Μια φάση περιμέναμε; κλπ κλπ κλπ¨

Να επανατοποθετηθώ τότε:
Επειδή κάποτε έπρεπε αντίπαλος είτε να καρφώσει σα βολεϊμπολίστας ή να κατεβάσει τη μπάλα σαν πλέι μέικερ μέσα στη περιοχή για να πάρουμε πέναλτυ.

ΥΓ: Μεγάλε Ιβάν Σαββίδη!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μαλιστα. Οποιος εχει διαφορετικη αποψη εχει προβλημα.
Δε γμεις τοσα χρονια συνηθισαμε να τ ακουμε απο αλλους τωρα θα συνηθισουμε να τ ακουμε κι απο συνοπαδους.
Καποιοι θα συνεχισουμε να λεμε οτι βλεπουμε κι οτι νοιωθουμε πραγματικα. Αυτα που κοροιδευαμε δε θα τα κανουμε ευαγγελιο. Καληνυχτα ΠΑΟΚ.

ΥΓ 5 φορες το ειδα απο πισω φαινεται να βουταει ΠΡΙΝ τον ακουμπησει ο τερματας. Μικρη επιφυλαξη αν τον εχει βρει ελαχιστα με το αριστερο γονατο που δε φαινεται στη καμερα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Το πέναλτι το παίρνει ο Τέιλορ, δεν κάνει κοντρόλ, καλύπτει ελαφρως την μπάλα και κάνει βουτίτσα μόλις βλέπει ότι ο άλλος πέφτει πάνω του. Δεν μπορούσαν να μην το δώσουν...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

hawklord έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Τον παίρνει καθαρά!

Δεν πειράζει να διαφέρουν οι γνώμες μας φτάνει να μην μας γίνεται ψυχανάλυση στο πόδι. Πάντως αν παίζαμε μπάλα μεταξύ μας και ζητούσε κάποιος τέτοιο φάουλ δεν νομίζω να τον παίρναμε στα σοβαρά...
Όταν παίζουμε μεταξύ μας παίζουμε και μπουνιές.

Κάρτα δε βγαίνει βέβαια!

famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Δεν είναι ανεμόμυλοι, το ηθικοπλαστικό και ραμμένο στα μέτρα τους σύμπλεγμα που μας λούζουνε εσαεί είναι..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:Μαλιστα. Οποιος εχει διαφορετικη αποψη εχει προβλημα.
Δε γμεις τοσα χρονια συνηθισαμε να τ ακουμε απο αλλους τωρα θα συνηθισουμε να τ ακουμε κι απο συνοπαδους.
Καποιοι θα συνεχισουμε να λεμε οτι βλεπουμε κι οτι νοιωθουμε πραγματικα. Αυτα που κοροιδευαμε δε θα τα κανουμε ευαγγελιο. Καληνυχτα ΠΑΟΚ.

ΥΓ 5 φορες το ειδα απο πισω φαινεται να βουταει ΠΡΙΝ τον ακουμπησει ο τερματας. Μικρη επιφυλαξη αν τον εχει βρει ελαχιστα με το αριστερο γονατο που δε φαινεται στη καμερα
https://youtu.be/Pc2SnL8M-yk

4,43 - 4,45 τι πιο καθαρο ρε κατ;;

Γλιστράει ο τέρματας και τον βρίσκει ανατρέπει.

Γλιστερο τερέν και του παίρνει το ποδι

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”