23.Joan Sastre
-
Re: 23.Joan Sastre
Μου αρεσε που εβαζε το ποδι του και εφαγε και πολυ ξυλο!σιγουρα φαίνεται οτι θα ιδρωσει για τα λεφτα του και δεν θα πουλησει πλακιτσα
- PAOK_Antarctica
- sourmenetes
- Moderator
Βλέπεις πως κοντρολάρει, βλέπεις πως ανεβαίνει και κοιτάει γήπεδο.
Καλά πάει αυτό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά πάει αυτό!
Παρεμπιπτόντως Αρκετά καλά και τα στημένα που πηρε...
Δείχνει κάτι παραπάνω απο κανονικός ποδοσφαιριστης
.
Δείχνει κάτι παραπάνω απο κανονικός ποδοσφαιριστης
.
Βγάζουν μάτι κάποια χαρακτηριστικά του!!!
Αν πρόσεξα καλά δεν δηλώθηκε στην λίστα την ευρωπαϊκή.
Πολύ καλή απόφαση, πιστεύω.
Βλέποντας την άνοδο του Λυρατζη, θα πάρει χρόνο το παιδάκι σε κρίσιμους αγώνες, για ρυθμό και εμπειρία. Από την άλλη, στο ελληνικό, θα πάρει χρόνο ο ισπανός. Κι αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα δωθει χρόνος στον μικρό.
Αν πρόσεξα καλά δεν δηλώθηκε στην λίστα την ευρωπαϊκή.
Πολύ καλή απόφαση, πιστεύω.
Βλέποντας την άνοδο του Λυρατζη, θα πάρει χρόνο το παιδάκι σε κρίσιμους αγώνες, για ρυθμό και εμπειρία. Από την άλλη, στο ελληνικό, θα πάρει χρόνο ο ισπανός. Κι αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα δωθει χρόνος στον μικρό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Οψιόν και μεταγραφη το καλοκαίρι.
Και μπροστά καλός και πίσω. Επίσης συγκλίνει καλά.
Θα τον ουμε βέβαια και σε πιο δύσκολα ματς, αλλά όλα δείχνουν μεταγραφή.
Και μπροστά καλός και πίσω. Επίσης συγκλίνει καλά.
Θα τον ουμε βέβαια και σε πιο δύσκολα ματς, αλλά όλα δείχνουν μεταγραφή.
Παιχταρα είναι … μην ντρέπεστε να το πείτε … χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει
Εύκολα το καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα με υψηλό ταβάνι όταν θα παίξει σε ακόμα καλύτερη ομαδα με δυνατούς συμπαίχτες
Εύκολα το καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα με υψηλό ταβάνι όταν θα παίξει σε ακόμα καλύτερη ομαδα με δυνατούς συμπαίχτες
εμένα μου θύμησε το πρώτο φιλικό που είχα δει τον Βιερίνια. Μόνο απ'τον τρόπο που αγγιζε την μπάλα και έτρεχε, είχα πει: παιχταράς ο πιτσιρικάς, δυστυχώς όμως είναι δανεικός!sourmenetes έγραψε:Βλέπεις πως κοντρολάρει, βλέπεις πως ανεβαίνει και κοιτάει γήπεδο.
Καλά πάει αυτό!

Έχει εξαιρετική τεχνική, που τον διευκολύνει πολύ και στο κουβάλημα της μπάλας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, πράγμα πολύ σημαντικό. Μπορεί να πάρει τον ασβέστη, μπορεί να συγκλίνει, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, οπότε η ομάδα σπάει πολύ πιο εύκολα το πρέσινγκ του αντιπάλου, όπως και με τον Μιχαηλίδη. Έχει και εξαιρετικά χτυπήματα. Όλα αυτά είναι μπόνους, πέραν των βασικών προσόντων που έχει για τη θέση.
Καλά να είναι το παιδί, και θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για πολλά χρόνια, τέτοιές κινήσεις με κάνουν να αισιοδοξώ ακόμα παραπάνω με τον ΤΔ μας.
Καλά να είναι το παιδί, και θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για πολλά χρόνια, τέτοιές κινήσεις με κάνουν να αισιοδοξώ ακόμα παραπάνω με τον ΤΔ μας.
Πολυ ενθαρρυντικη η χτεσινη εμφανιση,πολυ ισορροπημενη, που αν μη τι αλλο δεν ξερω αν φανερωνει παικτη που θα κανει τη διαφορα, αλλα τουλαχιστον σιγουρα παικτη που δεν θα σε εκθεσει ευκολα.Περιμενουμε με αγωνια και τη συνεχεια καθως εχουμε τεραστιο προβλημα στις θεσεις και δεν εχουμε περιθωριο να μην βγει και αυτος.
Ηλπιζα οτι η χθεσινη του εμφανιση θα ηταν ικανη να τον βαλει στην λιστα.
Πολυ ωραια τρεξιματα, πολυ ωραιες επαφες με την μπαλα και κοντρολ αλλα επισης δειχνει οτι εχει και το συνδυαστικο ποδοσφαιρο. Σιγουρα αδικειται που εμεινε εκτος.
Απο την αλλη πως να πας και με ενα μονο φορ στην ουσια;
Πολυ ωραια τρεξιματα, πολυ ωραιες επαφες με την μπαλα και κοντρολ αλλα επισης δειχνει οτι εχει και το συνδυαστικο ποδοσφαιρο. Σιγουρα αδικειται που εμεινε εκτος.
Απο την αλλη πως να πας και με ενα μονο φορ στην ουσια;
- buffalobill4
Κοιτα να δεις που υπάρχουν και κανονικά μπακ τελικά και δεν είναι όλοι σοαρες σιντκλει και τευλορ.
Μωρε μπράβο ο μποτο.
Μωρε μπράβο ο μποτο.