Ευρώπη 2021-22
- constadine
- ΑποστόληςΑ
Re: Ευρώπη 2021-22
Δυστυχώς δεν δηλώθηκε ο Ingason πριν τους ομίλους. Μπορεί να ήταν τραυματίας, αλλά μέσα στον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα ήταν ενεργός.
Για την λιστα στην Ευρωπη ειδα στο ινστα και προειπε ο Bane:
1. Ιγκι αντι πορτογαλου απο το Καπε Βερντε
2. Τσολακ αντι Σβι
3. Σοαρες
Εκτος παραμενουν Ζαμπα, Σαστρε, Ολιβειρα
1. Ιγκι αντι πορτογαλου απο το Καπε Βερντε
2. Τσολακ αντι Σβι
3. Σοαρες
Εκτος παραμενουν Ζαμπα, Σαστρε, Ολιβειρα
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι είναι λογική η επιλογή των ανωτέρω.
1. Ο Ingason είναι εκ των ων ουκ άνευ,
2. Ο Colak μπαίνει γιατί χρειάζεται δεύτερο φορ και έχει εμπειρία Ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ ο Oliveira αναμένεται να πάρει συμμετοχή τον Μάρτιο και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι.
3. Ο Soares είναι η μεγάλη ελπίδα μας για πιο ταχυδυναμικό κέντρο, κάτι που θα μας χρειαστεί πολύ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο Jaba δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει όσα οι παραπάνω. Για τον Ισπανό Sastre δεν υπήρχε θέση να δηλωθεί, οπότε μείναμε με Λύρατζη και Taylor.
1. Ο Ingason είναι εκ των ων ουκ άνευ,
2. Ο Colak μπαίνει γιατί χρειάζεται δεύτερο φορ και έχει εμπειρία Ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ ο Oliveira αναμένεται να πάρει συμμετοχή τον Μάρτιο και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι.
3. Ο Soares είναι η μεγάλη ελπίδα μας για πιο ταχυδυναμικό κέντρο, κάτι που θα μας χρειαστεί πολύ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο Jaba δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει όσα οι παραπάνω. Για τον Ισπανό Sastre δεν υπήρχε θέση να δηλωθεί, οπότε μείναμε με Λύρατζη και Taylor.
Συμφωνώ για τους έξι πιθανούς. Η δική μου άποψη για τις αλλαγες είναι η εξής:
1η : Ολιβέιρα ή Τσολάκ. 2ο φορ οπωσδήποτε, αν είναι έτοιμος ο Πορτογάλος θα μπει αυτός αλλά λογικα αργεί και θα είναι οριακά, άρα δε θα ρισκάρει και θα πάρει Τσολακ.
2η: Σοάρες. Θεωρώ ότι είναι κομβικός παίκτης που έλειπε από την ομάδα. Σε 20 μέρες θα έχει προσαρμοστεί κι όλας άρα αυτός θα είναι ο δεύτερος.
3η: Όλοι λέμε τον Ινγκασον και θα ήθελα να είναι αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες. Και εξηγούμε
Ο Ζαμπα δεν έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω από μιτριτσα μουργκ για να γίνει αλλαγή. Άρα δεν νομίζω.
Όλα θα κριθούν από τι κρίνεται πιο ποιοτικό, το ζευγάρι Λυριτζής- Τέιλορ για να μπει ο Σαστρε, ή η τριάδα Κρέσπο Μιχαηλίδης Μιχαη για να μπει ο Ινγκα. Βάζοντας μέσα και το παράγοντα κούραση εγώ θεωρώ ότι θα πάρει το Σαστρε, και θα είναι τα δύο παιχνίδι που θα ξεκουραστεί ο Ισλανδός από το Κυριακή Τετάρτη τα ευρωπαϊκά.
Θα δούμε σύντομα.
1η : Ολιβέιρα ή Τσολάκ. 2ο φορ οπωσδήποτε, αν είναι έτοιμος ο Πορτογάλος θα μπει αυτός αλλά λογικα αργεί και θα είναι οριακά, άρα δε θα ρισκάρει και θα πάρει Τσολακ.
2η: Σοάρες. Θεωρώ ότι είναι κομβικός παίκτης που έλειπε από την ομάδα. Σε 20 μέρες θα έχει προσαρμοστεί κι όλας άρα αυτός θα είναι ο δεύτερος.
3η: Όλοι λέμε τον Ινγκασον και θα ήθελα να είναι αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες. Και εξηγούμε
Ο Ζαμπα δεν έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω από μιτριτσα μουργκ για να γίνει αλλαγή. Άρα δεν νομίζω.
Όλα θα κριθούν από τι κρίνεται πιο ποιοτικό, το ζευγάρι Λυριτζής- Τέιλορ για να μπει ο Σαστρε, ή η τριάδα Κρέσπο Μιχαηλίδης Μιχαη για να μπει ο Ινγκα. Βάζοντας μέσα και το παράγοντα κούραση εγώ θεωρώ ότι θα πάρει το Σαστρε, και θα είναι τα δύο παιχνίδι που θα ξεκουραστεί ο Ισλανδός από το Κυριακή Τετάρτη τα ευρωπαϊκά.
Θα δούμε σύντομα.
- constadine
Μπήκαν τελικά στη λίστα οι Σοάρες, Ίνγκασον και Τσόλακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Πέμ 03 Φεβ 2022, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Αναλυτικά η λίστα του ΠΑΟΚ:
Λίστα Α: Άκπομ, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Κούρτιτς, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Πασχαλάκης, Σβαμπ , Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.
Λίστα Β: Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κουλούρης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης , Τσαούσης, Τσοπούρογλου.
Λίστα Α: Άκπομ, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Κούρτιτς, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Πασχαλάκης, Σβαμπ , Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.
Λίστα Β: Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κουλούρης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης , Τσαούσης, Τσοπούρογλου.
- paokkerkir
Ο Τσοπουρογλου δεν ξερω ποιος ειναι και μακαρι να εξελιχθει καλα, αλλα προς στιγμην νόμιζα οτι ειδα Τοχουρογλου, και ένιωσα μια ασφαλεια.
- ΑποστόληςΑ
Είναι όλοι παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄. Ο Τσοπούρογλου έπαιζε όλες τις θέσεις πίσω από το φορ και κάποια στιγμή, στην Κ19, ο PG τον είχε δεξί μπακ.
Λογικές οι 3 αλλαγές στη λίστα των Ευρωπαϊκών αγώνων . Νομίζω ότι ο προπονητής είχε σίγουρα μέσα Ιγκανσον και Τσόλακ και το σκεφτόταν για ποιον από τους 2 (Σαστρε - Σουάρεζ ) θα προσθέσει στη λίστα . Νομίζω πήρε τη σωστή απόφαση. Καλή τύχη στην ομάδα μας!
-
Ο Σοαρες πρεπει να πηρε τη θεση του Εσιτι
που ειναι πιο καλο γιατι μπορει να πωληθει!
Προσωπικα θα προτιμουσα και Σαστρε αντι για Τσολακ
δινοντας παραλληλα ευκαιρια και μπουστ στον Κουτσια!
Οπως και να εχει ομως το ζητουμενο ειναι η προκριση.-
που ειναι πιο καλο γιατι μπορει να πωληθει!
Προσωπικα θα προτιμουσα και Σαστρε αντι για Τσολακ
δινοντας παραλληλα ευκαιρια και μπουστ στον Κουτσια!
Οπως και να εχει ομως το ζητουμενο ειναι η προκριση.-
Εγω πιστευω μπορουμε να παρουμε περισσοτερα απο τον Ολιβειρα με εναν χιαστο φρεσκο από οτι απο τον χθεσινο Τσολακ.
Κριμα που δεν μπορουμε να βαλουμε και Σαστρε, Ζαμπα.
Κριμα που δεν μπορουμε να βαλουμε και Σαστρε, Ζαμπα.
αυτή η λίστα είναι για όλο το υπόλοιπο;
ή αν περάσουμε τον επόμενο γύρο μπορούμε πάλι να αλλάξουμε;
ή αν περάσουμε τον επόμενο γύρο μπορούμε πάλι να αλλάξουμε;