Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gika »

Το μόνο λάθος του Σαββιδη και στην δολοφονία και γενικότερα στην ομάδα είναι η απουσία του. Αν το σκηνικό αυτό είχε γίνει πριν 5 χρόνια πρώτος ο Ιβαν θα είχε βγει μπροστά να καθαρίσει τα σκατα από την αυλή μας. Σήμερα, ίσως και να μην το άκουσε, να μην του το μετέφεραν.

Όσο ο γάτος θα λείπει, τόσο θα χορεύουν τα ποντίκια. Όσο δεν βάζει το χέρι στην τσέπη ομάδα δεν θα δούμε. Κι όσο δεν βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο θα συνεχίσουν κάποιοι στο όνομα του ΠΑΟΚ να χτυπάνε μετανάστες και να σφάζουν φιλάθλους άλλης ομάδας.

Μακάρι να ξαναγίνει ο Ιβαν που ήτανε. Μακάρι να σταματήσει να κάνει τον σάκο του μποξ.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Περιμένω αντίδραση από τον Ι. Σαββίδη.
Λογια και έργα.
Ευθύνη έχουμε όλοι, στο μερίδιο που μας αναλογεί. Από τον Ι. Σαββίδη , μέχρι τον απλό και πιο απόμακρο οπαδό. Ας αναλογιστεί καθένας τις ευθύνες του.
Εγώ, θα ΄δώσω ένα απλό παράδειγμα για τις ευθύνες του απλού οπαδού:
Πολλοί αποκαλείτε τους οπαδούς του Άρη "σκουλήκια". Πρόκειται για καθαρή έκφραση μίσους. Για μένα, έκφραση απαράδεκτη που δημιουργεί ηθικές ευθύνες σε εκείνους που την ξεστομίζουν. Άλλο είναι η έκφραση π.χ. "γάβρος", που έχει χιουμοριστικό περιεχόμενο, και άλλο η έκφραση "σκουλήκια".
Μετά και τα δραματικά γεγονότα, καλώ εκείνους που χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις μίσους, να το ξανασκεφτούν.
Αλλά, αν ο απλός οπαδός έχει τέτοιες ηθικές ευθύνες, ο Πρόεδρος έχει πολύ περισσότερες.
Αναμφισβήτητα, για μένα, πρέπει να ενεργήσει έντονα και πολλαπλώς.
Ενδεχομένως, βέβαια, αυτή τη στιγμή, να συλλογίζεται πάνω σε αυτά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παντως μεχρι στιγμης βλεπω μια απιστευτη μουγκαμαρα. Μεχρι και η φορτσα στο εξωφυλλο της δεν ειχε ουτε απλη αναφορα, αλλα εγραψε για το παιδι που πεθανε στη Γ' Εθνικη. Βαλτε μια αναφορα μωρε. Λες και σας πληρωνουν τα ορκ για να σας διαβασουν. Χαιβανια.

Ξερω ειναι offtopic αλλα βαριεμαι τετοια ωρα να ψαχνω που επρεπε να το πω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΓΕΛΟΙΑ η φορτσα, ουτε μιση αναφορα στο εγκλημα. Ξεφτιλες, κρατηστε τους ουγκανους να σας διαβαζουν.
Ιβαναρε, πρεπει να επιστρεψεις. Φοβαμαι πολυ τι ακολουθει μολις ανοιξει το γηπεδο, τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα. Πλεον να φοβασαι να πας γηπεδο
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ναι είναι σκουλήκια όταν βγάζουν ανακοινώσεις οι επίσημες ομάδες και οι σύνδεσμοί τους και μιλάνε για πρωτοφανές γεγονός κι ότι οι κακοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάλυψη και φταίει ο κακός Τσετσένος.
Η ΠΑΕ Άρης έβγαλε ανακοίνωση για τους οπαδούς της που πήγαν Ριζούπολη πριν λίγες μέρες με τσεκούρια και ρόπαλα; Πριν ένα μήνα! Σε αγώνα επίσημο εκτός έδρας!
Ο super 3 έβγαλε ανακοίνωση όταν τα τελευταία 2 χρόνια έχουν μαχαιρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το άτυχο παλικάρι; Σε άσχετες στιγμές. Απλά τη γλίτωσαν στο τσαφ οι δικοί μας.
Με το μπουμπούκι της ΠΑΕ Άρης που πυροβολεί μέρα μεσημέρι;
Υποκρισία από όλες τις ομάδες, ένοχη σιωπή από όλους.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

fossa έγραψε:Ναι είναι σκουλήκια όταν βγάζουν ανακοινώσεις οι επίσημες ομάδες και οι σύνδεσμοί τους και μιλάνε για πρωτοφανές γεγονός κι ότι οι κακοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάλυψη και φταίει ο κακός Τσετσένος.
Η ΠΑΕ Άρης έβγαλε ανακοίνωση για τους οπαδούς της που πήγαν Ριζούπολη πριν λίγες μέρες με τσεκούρια και ρόπαλα; Πριν ένα μήνα! Σε αγώνα επίσημο εκτός έδρας!
Ο super 3 έβγαλε ανακοίνωση όταν τα τελευταία 2 χρόνια έχουν μαχαιρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το άτυχο παλικάρι; Σε άσχετες στιγμές. Απλά τη γλίτωσαν στο τσαφ οι δικοί μας.
Αυτοί, ας κάνουν όπως νομίζουν.

Εμείς, πρέπει να είμαστε σαν αυτούς;;

Αναφέρω την Κατηγορική Προσταγή του Καντ:
Να ενεργείς με τέτοιο τρόπο, σαν η ενέργεια σου να αποτελεί τον νόμο που θέλεις να ισχύει στην κοινωνία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

fossa έγραψε:Ναι είναι σκουλήκια όταν βγάζουν ανακοινώσεις οι επίσημες ομάδες και οι σύνδεσμοί τους και μιλάνε για πρωτοφανές γεγονός κι ότι οι κακοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάλυψη και φταίει ο κακός Τσετσένος.
Τι γράφεις ρε φίλε, σοβαρά τώρα?
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παιδιά, όποτε κάποιος (πχ ΠΑΕ) προσπάθησε να βάλει τάξη στους τρελούς, δεν του έβαλαν χέρι οι σύνδεσμοι ή νομίζω; Το καλύτερο παράδειγμα ο Ντέμης στην ΑΕΚ αλλά δεν έχει γίνει και σε μας;

Όποτε πιάνουν δικούς μας και τους πάνε στα δικαστήρια δεν γίνεται χαμός απέξω για να τους υποστηρίξουν;

Μια χαρά ήταν ο νόμος Ορφανού. Θυμάστε πόσο είχαν ησυχάσει τα πράγματα εκείνη την περίοδο;

Μερικοί τύποι που σύχναζαν από παλιά σε συνδέσμους και ίσως συχνάζουν ακόμη, και κάνουν επίθεση ακόμη και σε συνοπαδούς αν δεν είναι νεαντερντάλ όπως αυτοί γιατί τους ανέχεται η ηγεσία του κάθε συνδέσμου. Ονόματα ας μην λέμε αλλά εγώ έχω δει έναν τουλάχιστον να βραβεύεται κιόλας στα γεράματα.

Μετά βρήκαμε το Σαββίδη να τα ρίξουμε λες και φταίει αυτός για το σάπιο οπαδικό κίνημα. Που ουσιαστικά με τρομοκρατία αναγκάζει τους σεκιουριτάδες και τις ΠΑΕ να πάνε με τα νερά του.

Εδώ ρε μέχρι προχθές δεν τολμούσαμε εμείς οι λογικοί καν να τα γράψουμε αυτά τα πράγματα. Έπρεπε να πεθάνει ένας αθώος για να τολμήσουμε να τα πούμε. Αλλά ξέρετε, σε μερικές μέρες εβδομάδες, μήνες θα ξεχαστεί κι αυτό μέχρι τον επόμενο Άλκη, Νάσο, κλπ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Διαλυση συνδεσμων με κοινη αποφαση των παε. Τα υπολοιπα ειναι για βερεσε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ναι να διαλυθούν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ που είναι άντρο δολοφόνων και εγκληματιών και ...τζαμπαζήδων !!!
Να είναι η Τούμπα μετά μια ωραία ατμόσφαιρα. Αντί να πηγαίνουμε στον Αι Δημήτρη για κερί θα πηγαίνουμε στην Τούμπα που θα έχει γίνει εν τω μεταξύ μια πολύ ήσυχη εκκλησία με πιστούς που θα έχουν πληρώσει για να μπουν και θα αράζουν θα ακούν τη λειτουργία, θα κάνουν το σταυρό τους και θα αποχωρούν ησύχως όπως ακριβώς ησύχως κάθισαν για 90 λεπτά χωρίς να βγάλουν ούτε κιχ.
Οχι ρε, τέτοια Τούμπα ούτε στους χειρότερους εφιάλτες των πραγματικών ΠΑΟΚτσήδων.
Και επειδή πολλοί εδώ μέσα φλυαρείτε, μια είναι η ερώτηση που καίει
Ταυτίζετε τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ ολόκληρο ως οργανισμό με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλη την Ευρώπη, με την άνανδρη πράξη που έκαναν πέντε εικοσιπεντάχρονα με δολοφονικά ένστικτα ?????
Αυτό επιχειρείται από τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα.
Εσείς ως Παοκτσήδες (αφού γράφετε στο ... ΠΑΟΚ...μανια τι πιστεύετε ???
Για πείτε....
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Το εντυπωσιακό είναι ότι χρεώνουν στον Ιβαν κάποιοι εδώ μεσα την ύπαρξη ενός προβλήματος που υπάρχει στον Παοκ σχεδόν όσα χρόνια πηγαίνω στο γήπεδο και είναι πολλά.
Το έλυσε μήπώς η πιο ισχυρή οικογένεια στην Ελλάδα; Εδώ η ομάδα τους είναι διαλυμένη και ακόμη τους βρίζουν.
Το έλυσε μήπως ο Ντέμης; Που κάθε γκολ το πανηγύριζε στα καγκελά μαζί τους;
Μόνο σε μία ομάδα δείχνουν να το έχουν λύσει , εντός γηπέδου πάντα!!!, γιατί εκτός λειτουργούν ακόμη χειρότερα.
Ο Ιβάν , αν έχει, έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν σε μία συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου. Απο ότι φαίνεται εκεί έχουν βρει καταφύγιο διάφορες άτομα σαν τον χτεσινό δράστη.
Είχαμε κλειστή την 4 , να ανοίξει δεν έχει παλμό το γήπεδο.
Ανοίγει η 4 και πριν καν ξεκινήσει το μάτς με Αρη δείχνουν τις ύποπτες προθέσεις τους. Προσωπικά επειδή δεν άντεξα όταν πετάχτηκε ο πυρσός στο 15 και άρχισα τα καντήλια, με πήραν δύο φίλοι και πήγαμε στην άλλη πλευρά στην 6.
Με αυτά που βλέπω ότι υπάρχουν ανάμεσα μας δεν θέλει και πολύ να γίνει κανένα κακό και μέσα στην τούμπα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

1991 φοιτητής στην Θεσσαλονίκη, αποφασίζω να πάω στην Τούμπα για πρώτη μου φορά με έναν φίλο μου.
Το ματς ήταν ημιτελικός κυπέλλου ΠΑΟΚ -οσφπ.

Ο φίλος μου είχε ξαναπάει και ήξερε τα στέκια και την επικρατούσα κατάσταση, ξεκινήσαμε απο τα διάσημα καφέ της εποχής . Ντουμάνια εκει μέσα, μαστούρα φουλ, προερχόμενος απο χωριό τρόμαξα βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση.

Ξεκινάμε για το γήπεδο όπου στοιβαζόμαστε σαν τα πρόβατα στην στρούγκα , μπαίνουμε μέσα αφού μας έχει κοπεί η αναπνοή καμιά δεκαριά φορές.

Ένιωσα τόσο όμορφα που επιτέλους είχα την ευκαιρία να θαυμάσω απο κοντά την αγαπημένη μου ομάδα.

Θύρα 8, γύρω μου σχεδόν το 50% μαστουρωμένοι , ούτε το ματς δεν παρακολουθούσαν τα κεφάλια πεσμένα στο τσιμέντο απο την μαστούρα.

Δεχόμαστε γκολ, και ξαφνικά ξυπνάνε και σπάνε τα τσιμέντα με τα άρβυλα και αρχίζουν να τα εκτοξεύουν στα ΜΑΤ.

Τα ΜΑΤ κάνουν μαζική επίθεση, ο φίλος μου έμπειρος πήδηξε στην θύρα επισήμων , πρωτάρης και αφελής παρέμεινα στην θέση μου σκεπτόμενος ότι δεν έχω κάνει κάτι.

Επέστρεψα σπίτι μου γεμάτος μελανιές στην πλάτη μου , όλη η πλάτη μου μπλε, δεν τολμούσα να βγάλω την μπλούζα σπίτι μην τυχόν και με δουν έτσι οι γονείς μου.

Έκανα αρκετά χρόνια να το ξεπεράσω για να ξαναβρεθώ στην Τούμπα, και όταν ξαναπήγα αντιμετώπισα σχεδόν την ίδια κατάσταση. Μαστουρωμένοι και μεθυσμένοι έξω απο το γήπεδο, στις κερκίδες ακόμα και στην θύρα των επισήμων έχω δει να πλακώνονται στο ξύλο για μια θέση.

Έχω ζήσει στο εξωτερικό , έχω παρακολουθήσει ματς στην Ολανδία, Γερμανία, Ισπανία και το συμπέρασμα μου είναι ένα.

Άμεση διάλυση των συνδέσμων στην ομάδα μας, οι σύνδεσμοι έχουν προκαλέσει αρκετό κακό σε πολλές περιπτώσεις με την εν γένει συμπεριφορά τους.

Τι να θυμηθούμε , Παρι, ραπίντ και πόσες άλλες στιγμές Βόλος κτλ.

Αναδιοργάνωση συνδέσμων με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, ελεγχόμενοι απο την Διοίκηση ώστε να έχει και την ευθύνη όσων συμβαίνουν.

Έχουμε δει να ασκούν διοίκηση σύνδεσμοι, ανεπίτρεπτο κατ' εμέ. Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και ως τέτοιες μπορούν να λειτουργούν.

Δεν γίνεται να ασκούν πολιτική σε μια ομάδα οι σύνδεσμοι. Προτιμώ να πηγαίνω σε ένα γήπεδο εκκλησία παρά σε έναν πόλεμο . Το γήπεδο είναι τόπος ψυχαγωγίας, χόμπι το ποδόσφαιρο μας.

Ωραία και μεγαλειώδης η ατμόσφαιρα της θύρας 4, προτιμώ όμως όλο αυτό να γίνονταν απο αγάπη προς την ομάδα και μόνο.

Είσαι γονιός και σκέφτεσαι να πάρεις μαζί σου το παιδί σου να δει την αγαπημένη του ομάδα, όταν βρεθείς μαζί του στο γήπεδο τι θα του έχεις διδάξει? Τα βρισίδια? τα επεισόδια ?Το ξύλο; Τα τσαμπουκαλίκια του καθενός.

Παρακολουθώ ανελλιπώς τον ΠΑΟΚ ,αγαπώ το ποδόσφαιρο λατρεύω την ομάδα μου όμως στο γήπεδο θα πάω ελάχιστες φορές και σίγουρα θα διαλέξω ματς με μικρές ομάδες όπου δεν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ζήσω όλη αυτή την αηδία με τους μαστουρωμένους , μεθυσμένους, τσαμπουκολεμένους με το οτιδήποτε.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, είναι ψυχαγωγία δεν είναι πόλεμος ούτε τόπος εκτόνωσης ζωωδών ενστίκτων.

Αν αγαπάς την ομάδα σου το μόνο που μπορείς να κάνεις για να την βοηθήσεις είναι να τραγουδάς για αυτή και όχι να τα σπας όλα επειδή σε αδικεί ένα κοράκι ή σε πουλάει μαγκιά ένας αντίπαλος παίκτης.

Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα το κράξιμο που πέφτει σε παίκτες μας και προπονητές. Πας να δεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ο άλλος δίπλα σου απο το 1ο λεπτό μέχρι το τελευταίο να βρίζει τον Σαλπιγγίδη και τον κάθε Σαλπιγγίδη αυτόν και την μάνα του.

Καλύτερα να βλέπω την ομάδα μου απο το σπίτι μου παρά να συμμετέχω σε όλο αυτό .

Δολοφόνησαν ένα 19ο χρόνο παλικάρι, έφυγε απο την ζωή άδικα γιατί απλά απάντησε ότι υποστηρίζει τον ΑΡΗ .Πέφτει κανείς απο τα σύννεφα? Βγάζουν οι ομάδες ανακοινώσεις συλλυπητηρίων ,σχεδόν υποκριτικό όταν οι ίδιες οι ομάδες τρέφουν μέσα στα γήπεδα τους τέτοια άτομα και δεν τα βάζουν στο περιθώριο εκτός γηπέδου και συνδέσμων.

Όταν αγαπάς κάτι αληθινά ακόμα και αν σε πληγώνει συνεχίζεις να αγαπάς δεν σκοτώνεις, δεν δέρνεις, δεν βρίζεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

υγ. Ο Ιβαν Σαββίδης προσπαθεί να φτιάξει νέο γήπεδο για την ομάδα μας, έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι θα επενδύσει τόσα χρήματα για να του κάνουν άνω κάτω την ομάδα και το πρεστίζ της ομάδας οι μεθυσμένοι και οι μαστουρωμένοι; Απλά αναρωτιέμαι.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Rexaris έγραψε:
Μια χαρά ήταν ο νόμος Ορφανού. Θυμάστε πόσο είχαν ησυχάσει τα πράγματα εκείνη την περίοδο
Όχι δεν ήταν μια χαρά ούτε είχε ηρεμήσει τίποτα σε θέματα πεσίματων.
Ξέρεις τι λέει ο νόμος Ορφανού;
Προχθές στο βόλεϊ έξω απ'το Παλατάκι οι μπάτσοι άρχισαν να βαράνε κόσμο στην έξοδο.
Στο πιο ήσυχο παιχνίδι του κόσμου με γυναικόπαιδα πλειοψηφία.
Αν έπιαναν κάποιον αυτός θα ήταν μέσα ακόμα, θα του φόρτωναν ότι ήθελαν θα ήταν φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη και τρέχα γυρευε. Στη φυλακή με βιαστές και δολοφόνους που αυτοί θα είχαν περισσότερα δικαιώματα ίσως για ένα πυρσό. Μη γράφετε ότι να ναι.
Εγώ έγραψα παραπάνω απλά 2-3 περιστατικά των τελευταίων μηνών απ'την πλευρά του Άρη που έγιναν γαργάρα. Δεν επικροτώ τίποτα τέτοιο. Για την υποκρισία όλων γράφω.
Ούτε η διάλυση συνδέσμων είναι ξαφνικά λύση.
Διαφορετική λειτουργία ίσως.
Αυτοί οι δολοφόνοι νομίζετε είναι συνδεσμίτες που πληρώνουν συνδρομές είναι ΠΑΟΚ και νοιάζονται για τις ομάδες; Ίσως βρίσκουν ένα πρόσφορο έδαφος πιο εύκολα αλλά μέχρι εκεί.
Οι έφηβοι και οι συμμορίες έχουν γίνει μάστιγα εκτός γηπέδων έχει ξεφύγει το θέμα κοινωνικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Πέμ 03 Φεβ 2022, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος που δεν βγαίνει να πει δύο λόγια για το συμβάν.
Τώρα πια είναι αργά, ότι και να πει το timing έχει παρέλθει.
Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι τοσο απλο να βγει και να πει κατι εκτος και αν εχει σκοπο να ανακοινωσει ριζοσπαστικα μετρα.Ενα απλο ευχολογιο περισσοτερο θα εφερνε αντιδρασεις παρα θα ικανοποιουσε,ασε που θα ηταν εμμεση παραδοχη οτι ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμος ευθυνεται σε κατι.Χρειαζονται πραξεις οχι λογια και δυστυχως εδω και καιρο μοιαζει να απεχει απο τη καθημερινοτητα του συλλογου και οχι μονο.Εχουν περασει 2-3 χρονια και η μονη του παρουσια ειναι 2-3 βιντεο.Ο Ελβις εχει εμφανιστει περισσοτερες φορες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”