Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυο λόγια και αρκούν:

α) Εδώ μέσα είναι χώρος έκφρασης οπαδών του ΠΑΟΚ. Δεν είναι μέρος απαραίτητα ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ των απόψεων. Ούτε είναι μέρος για να βγάλει τα κόμπλεξ του κανένας απέναντι στο σαιτ. Δεν γράφεται κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γιατί δεν επιλέγουμε τι θα δημοσιευτεί και τι οχι. Συνεπώς σταματήστε να κατακρίνετε το σαιτ και το φορουμ επειδή κάποια ΜΕΛΗ ΤΟΥ έγραψαν κάτι που δεν σας αρέσει. Αμα η πλειοψηφία γράφει και λέει μαλακίες είναι πρόβλημά της, οχι πρόβλημα του φόρουμ. Με την ίδια λογική να μην πηγαίνετε στο γήπεδο, στη λαϊκή ή όπου αλλού έχει κόσμο γιατί δεν σας αρέσουν αυτά που ακούγονται εκεί.
Γράφεται κάτι υπέρ της ΠΑΕ - "α τα παίρνετε είστε μούλοι και δούλοι"
Γράφεται κάτι κατά της ΠΑΕ - "δεν είναι δυνατόν να είστε ΠΑΟΚτσήδες εσείς"

ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ

β) Ο τρόπος που τοποθετήθηκε ο Μπαρκαρούτσος είναι λάθος. Οχι όλο το νόημα, αλλά ο τρόπος. Το αν ο Μπαρκαρούτσος νιώθει από ΠΑΟΚ και αν στηρίζει την ομάδα, όποιος κάνει πέντε λεπτά κόπο να δει ποια αθλήματα ακολουθεί και πόσες ώρες τρώει για να τα ακολουθήσει, θα καταλάβει. Δεν περιμένουμε από κανέναν να βαθμολογήσει τον Μπαρκαρούτσο.

γ) Όποιος πιστεύει οτι οι μοντς είναι ανεπαρκείς, να στείλει μεηλ στο Info@paokmania.gr Και να δηλώσει τη διάθεσή του να ενταχθεί στην ομάδα για να μας δείξει πως γίνεται σωστά η δουλειά.

δ) ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Έχει συμβεί ένα τραγικό και άθλιο γεγονός. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλά χαλαρώστε κι εσείς γιατί κράζει κανένας για μεταγραφές, και τον λέτε εχθρό του Ιβάν.

Στο θέμα μας, εννοείται ότι προσπαθούν να βγάλουν το Σαββίδη σέντρα εμμέσως με την ανακοίνωση του ΑΣ οαρης και τα πληρωμένα τρολλ που κατέκλυσαν τα σχόλια παντού με τα copy paste και την φωτογραφία του Γιώργου με ένα μαχαίρι από ένα στορι παλιό. Προσπαθούν να περάσουν την προπαγάνδα τους πάνω στο φόνο του 19 χρονου.

Όμως στο copy paste τους γράφουν όλοι ότι ο Γιώργης στη Θεσσαλονίκη δεν πάει ούτε τουαλέτα χωρίς τους μπράβους του.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ τα κοθωνια τα όρθια γιατί ο Γιώργης σε ολόκληρο Los Angeles κυκλοφορεί μόνος με τη γυναίκα του, ενώ στη Θεσσαλονίκη μόνο με μπράβους, και πλέον καθόλου. Ας απαντήσουν οι ίδιοι σε αυτό άμα έχουν @@.

Εδώ θα πουλούσαν τη μάνα τους βασικά για να στηρίξουν την προπαγάνδα τους, δε θα το έκαναν πάνω στον τάφο του 19χρονου?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ήρεμα προεδροπροστάτες. ας περάσουν λίγες μέρες να στεγνώσει το αίμα του παιδιού και μετά ξανασχοληθείτε με τον Ιβάν, τον Μαρινάκη και τις λοιπές μαλακίες. ακόμα τρέχει ενός παιδιού το αίμα που μόλις μπήκε στο φέρετρο και έχετε όρεξη για τα ίδια και τα ίδια. κοινωνία βαλκανική της σαπίλας και της τύφλωσης
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προς αποφυγή κάθε περαιτέρω παρεξήγησης:

Κάθε ποστ που κάνω, εκφράζει τον Μπαρκαρούτσο και μόνο τον Μπαρκαρούτσο. Εμένα. Moi. Όχι κάποια άλλα μέλη της Mod Team, ούτε το σύνολο της Mod Team.

Τα ποστς μου δεν φιλτράρονται από τη Mod Team πριν τα ποστάρω. Δεν είμαι φερέφωνο της ΠΑΕ, της ΚΑΕ, του Paokmania, του Teacher, του Dimg4 ή του Σαββίδη. Μόνο του εαυτού μου.

Όπως ο καθένας από εσάς έχει (κάποια ή όλα από τα παρακάτω) προβλήματα, σπίτι, σύντροφο, οικογένεια, χρέη, δουλειά/ανεργία, έτσι έχω κι εγώ. Το ότι είμαι mod δεν με κάνει ρομποτάκι ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Το 99% των ποστς μου βγαίνουν από το μυαλό στο πληκτρολόγιο και δεν φιλτράρονται. Μετά μπορεί να κάνω 45 edits, αν έχω χρόνο ή τη διαύγεια να το σκεφτώ.

Αν ο Μπαρκαρούτσος πει "Δεν μ'αρέσει ο El Kaddouri", δεν σημαίνει ότι η Mod Team δεν γουστάρει τον El Kaddouri ή ότι ο Μπαρκαρούτσος θέλει να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Γ' εθνική στο ποδόσφαιρο.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Πάντως δεν καταλαβαίνω πως το να λες τα πράγματα με το όνομα τους σε κάνει εχθρό του Σαββίδη. Και εγώ ήμουν στη 4 με τον Άρη μετά μετά απο χρόνια. Πήγα με δύο φιλαράκια μου που δεν είναι ΠΑΟΚ και θέλανε να δουν τη φάση. Το έπαιζα και οικοδεσπότης και ότι θα περάσουμε ωραία.

Με αυτά που είδα όμως σιχάθηκα. Επτά στους δέκα έμπαιναν τζάμπα. Για έλεγχο πιστοποιητικων ούτε λόγος φυσικά. Τα πορτάκια του αγωνιστικού χώρου άνοιγαν κάθε τρεις και λίγο και στο ταρτάν περπατούσε κάθε καρυδιάς καρύδι με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Όποτε θέλανε έμπαιναν και όποτε ήθελαν έβγαιναν. Πετούσαν πυρσους στον χορτάρι όταν η ομάδα μας είχε επίθεση (!!!??) και στο ημίχρονο κάποιοι πλακώνονταν μεταξύ τους. Το ντου φυσικά μύριζε από πολύ πριν αλλά προφανώς η αντίδραση των σεκιουριτι αλλά και των υπευθύνων εν γένει ήταν ανεπαρκής.

Και αντε αφήστε όλα τα άλλα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τίθεται και θέμα ασφάλειας όταν βάζεις 13.000 σε μια θύρα που χωράει πχ 7.000. Εγώ δεν θα πω οτι φταίει αποκλειστικά ο Ιβαν. Αλλά κάποιος είναι υπεύθυνος ασφαλείας (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). Ε λοιπόν, πως μας κάνει αντι-Σαββιδικους το να επισημάνουμε τα λαθη;

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δρουν παραβατικα εκεί μέσα δεν έχουν δώσει Ευρώ στην ομάδα. Αντίστοιχα της έχουν κοστίσει αμέτρητες φορές.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ότι ναναι διευκρίνηση........
Αν έγραφε άλλος το δικό σου μήνυμα θσ έτρωγε εξάμηνο μπάν.
Εσυ έχεις το ακαταλόγιστο απο την ασυλία του μοντερατορα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tsou έγραψε:ήρεμα προεδροπροστάτες. ας περάσουν λίγες μέρες να στεγνώσει το αίμα του παιδιού και μετά ξανασχοληθείτε με τον Ιβάν, τον Μαρινάκη και τις λοιπές μαλακίες. ακόμα τρέχει ενός παιδιού το αίμα που μόλις μπήκε στο φέρετρο και έχετε όρεξη για τα ίδια και τα ίδια. κοινωνία βαλκανική της σαπίλας και της τύφλωσης

Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο.
Το τι νιώθει κάποιος και πώς σκέφτεται πανω σε ενα θέμα μην το κρίνεις έτσι εύκολα.
Επειδή εσύ αντιδράς με τον α τρόπο, το ταυτίζεις και με όσα νιώθεις εσύ ή σκέφτεσαι και περιμένεις να εκφραστούν και οι άλλοι έτσι.
Μη βγάζεις έτσι συμπεράσματα. Δεν ξέρεις τον άλλον, διαβάζοντας 5 σειρές εδώ μέσα, ώστε να αποδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς. Φιλικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

EugenePAOKI έγραψε:Πάντως δεν καταλαβαίνω πως το να λες τα πράγματα με το όνομα τους σε κάνει εχθρό του Σαββίδη. Και εγώ ήμουν στη 4 με τον Άρη μετά μετά απο χρόνια. Πήγα με δύο φιλαράκια μου που δεν είναι ΠΑΟΚ και θέλανε να δουν τη φάση. Το έπαιζα και οικοδεσπότης και ότι θα περάσουμε ωραία.

Με αυτά που είδα όμως σιχάθηκα. Επτά στους δέκα έμπαιναν τζάμπα. Για έλεγχο πιστοποιητικων ούτε λόγος φυσικά. Τα πορτάκια του αγωνιστικού χώρου άνοιγαν κάθε τρεις και λίγο και στο ταρτάν περπατούσε κάθε καρυδιάς καρύδι με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Όποτε θέλανε έμπαιναν και όποτε ήθελαν έβγαιναν. Πετούσαν πυρσους στον χορτάρι όταν η ομάδα μας είχε επίθεση (!!!??) και στο ημίχρονο κάποιοι πλακώνονταν μεταξύ τους. Το ντου φυσικά μύριζε από πολύ πριν αλλά προφανώς η αντίδραση των σεκιουριτι αλλά και των υπευθύνων εν γένει ήταν ανεπαρκής.

Και αντε αφήστε όλα τα άλλα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τίθεται και θέμα ασφάλειας όταν βάζεις 13.000 σε μια θύρα που χωράει πχ 7.000. Εγώ δεν θα πω οτι φταίει αποκλειστικά ο Ιβαν. Αλλά κάποιος είναι υπεύθυνος ασφαλείας (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). Ε λοιπόν, πως μας κάνει αντι-Σαββιδικους το να επισημάνουμε τα λαθη;

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δρουν παραβατικα εκεί μέσα δεν έχουν δώσει Ευρώ στην ομάδα. Αντίστοιχα της έχουν κοστίσει αμέτρητες φορές.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόντιε ακούς;
:pano:
elvetos giatros

alp920 έγραψε:Ψέματα λέει ο μπαρκαρουτσος? Η μήπως λέει ψέματα ο Ανταρκτικα? Δεν έγινε έτσι?
Δεν μπήκαν αυτοί που μπήκαν με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο,όταν εγώ την ίδια ώρα για να μπω στην 6 έδειξα τρείς φορές το εισιτήριο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού?
Φέρθηκαν οι σεκιουριταδες με τον ίδιο τρόπο σε όλους?
Μετά το παιχνίδι από ότι ειπώθηκε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου και των συνδέσμων.Αλλαξε κάτι τελικά?Δεν νομίζω.
Περιμένω πλεον από τον Πρόεδρο να μπει μπροσταρης σε θέματα καταπολέμησης της βίας , όπως μπήκε μπροσταρης ώστε να ξηλωθεί η παράγκα του γαβρου.Τετοιες χλιαρές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ δεν μας εκφράζουν ως ανθρώπους.Αλλα τουλάχιστον η ΠΑΕ έβγαλε κάτι παραεξω,οι σύνδεσμοι τι έπαθαν,το αμίλητο νερό ήπιαν?
Μόνο οι απλοί φίλαθλοι είναι τρελαμενοι με την δολοφονία του οπαδού του Άρη και είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν? Ένα παληκαρακι χάθηκε που απλά πήγαινε στο γήπεδο.Τι στο διάολο,δεν τους άγγιξε αρκετά το γεγονός ώστε να βγάλουν μια ανακοίνωση?
Μπροστάρης και στην εξάλειψη της μαλακίας
Έτσι σε θέλω Πόντιε
elvetos giatros

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν η διοίκηση ήταν κατά του χουλιγκανισμού, δεν θα επέτρεπε σε χούλιγκανς να μπαίνουν τζαμπαντάν χωρίς έλεγχο, ανοίγοντας η ίδια τα πορτάκια.
Αμήν
Τέρμα ρε γαμωτο
Χορτάσαμε πανηγυρτζηδες - τζαμπατζηδες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν η διοίκηση ήταν κατά του χουλιγκανισμού, δεν θα επέτρεπε σε χούλιγκανς να μπαίνουν τζαμπαντάν χωρίς έλεγχο, ανοίγοντας η ίδια τα πορτάκια.
Θες να σου πω γιατί είπες μαλακια?

Άκου λοιπόν ένα παράδειγμα.

Ο γαμπρός μου έχει ένα καφέ μπαρ. Μια μέρα λοιπον στο μαγαζί του έσκασαν κάτι συμμορίτες και άρχισαν να πίνουν,να ενοχλούν τον κόσμο και να παραγγείλνουν λέγοντας τη σερβιτόρα να μην τα γράψει γιατί ούτως ή άλλως δεν θα τα πληρώσουν.
Έτσι αναγκάστηκε ο γαμπρός μου,πήρε στο τοπικό τμήμα και είπε την κατάσταση.
Η απάντηση που πήρε από τον σκατομπατσο ήταν να μην τους εκνευρίσουν γιατί ειναι επικίνδυνοι καθώς και άλλα μαγαζιά τους είχαν κάνει καταγγελία τον καιρό εκείνο και καλό θα ήταν να μην τους ζητήσουν να πληρώσουν.
Όταν τους είπε καλά δεν θα έρθετε να τους μαζέψετε,η απάντηση ήταν... δύσκολο γιατί το προσωπικό δεν επαρκεί.
Τελικά κάνανε λογαριασμό πάνω από 200 ευρώ, δεν πλήρωσαν μια και έφυγαν σαν κύριοι.

Με το παραπάνω θέλω να σου δείξω ότι όταν δεν έχεις κράτος να σε προστατέψει και να κάνει τα απαραίτητα,το ποιος μπαίνει και το ποιος όχι στο μαγαζί σου πολλές φορές δεν είναι στο χέρι σου.
LJCSoG

Δημοσίευση από LJCSoG »

Από τη μία "σκατόμπατσος", από την άλλη περιμένεις να σε προστατέψει... .
Θέλεις νεο-Έλληνα προστασία? Θα πληρώσεις για αύξηση των αστυνομικών. Και θα σέβεσαι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

renegade έγραψε:
Θες να σου πω γιατί είπες μαλακια?

Άκου λοιπόν ένα παράδειγμα.

Ο γαμπρός μου έχει ένα καφέ μπαρ. Μια μέρα λοιπον στο μαγαζί του έσκασαν κάτι συμμορίτες και άρχισαν να πίνουν,να ενοχλούν τον κόσμο και να παραγγείλνουν λέγοντας τη σερβιτόρα να μην τα γράψει γιατί ούτως ή άλλως δεν θα τα πληρώσουν.
Έτσι αναγκάστηκε ο γαμπρός μου,πήρε στο τοπικό τμήμα και είπε την κατάσταση.
Η απάντηση που πήρε από τον σκατομπατσο ήταν να μην τους εκνευρίσουν γιατί ειναι επικίνδυνοι καθώς και άλλα μαγαζιά τους είχαν κάνει καταγγελία τον καιρό εκείνο και καλό θα ήταν να μην τους ζητήσουν να πληρώσουν.
Όταν τους είπε καλά δεν θα έρθετε να τους μαζέψετε,η απάντηση ήταν... δύσκολο γιατί το προσωπικό δεν επαρκεί.
Τελικά κάνανε λογαριασμό πάνω από 200 ευρώ, δεν πλήρωσαν μια και έφυγαν σαν κύριοι.

Με το παραπάνω θέλω να σου δείξω ότι όταν δεν έχεις κράτος να σε προστατέψει και να κάνει τα απαραίτητα,το ποιος μπαίνει και το ποιος όχι στο μαγαζί σου πολλές φορές δεν είναι στο χέρι σου.
πολυ σωστα, μπαρκαρουτσο οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει.....
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

LJCSoG έγραψε:Από τη μία "σκατόμπατσος", από την άλλη περιμένεις να σε προστατέψει... .
Θέλεις νεο-Έλληνα προστασία? Θα πληρώσεις για αύξηση των αστυνομικών. Και θα σέβεσαι.
Ισχύει δεν έχουμε αρκετούς.
Το σεβασμό γιατί τον χρειάζονται, δέχονται σεβασμό αντί χρημάτων; Αρκεί η αμοιβή που τους πληρώνουμε με τους φόρους για να κάνουν τη δουλειά τους ή πρέπει να το ζητήσουμε ευγενικά;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

LJCSoG έγραψε:Από τη μία "σκατόμπατσος", από την άλλη περιμένεις να σε προστατέψει... .
Για αυτό τον λέω σκατομπατσο, γιατί δεν ήρθε να κάνει την δουλειά του bill.

Έχει τεράστια διαφορά ο αστυνομικός με τον σκατομπατσο αλλά εσύ Μπίλι μπόι δεν θα το καταλάβεις ποτέ.

Το παραπάνω μήνυμα αποδεικνύει γιατί ούτε για διακοπές δεν κάνει πλέον η Ελλάδα. Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν ως ρόλο την προστασία του πολίτη, έχουν ακριβώς αυτά μυαλά και τη νοοτροπία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”