6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Άλλο είναι το κάθετο ποδόσφαιρο και άλλο αυτό που γράφεις. Αυτό μπορεί να γίνει από τον καθένα αν οι συνθήκες τι ευνοήσουν,το άλλο όμως είναι το δύσκολο. Είναι εκείνο το κλασμα που πρέπει να κάνεις την κάθετη μεταβίβαση στον μεσοεπιθετικό ο οποίος κινείται ανάμεσα στις γραμμές.
Θα το βελτιώσει γιατί έχει μυαλό και δουλεύει πολυ
Θα το βελτιώσει γιατί έχει μυαλό και δουλεύει πολυ
κάθετο ποδόσφαιρο ίσως μόνο ο Σβαμπ έχει λίγο.. Ο τσιγγάρας για κανέναν λόγο!aivas19 έγραψε:Δεν το κανει συνεχεια αλλα μια χαρα καθετη εχει πχ σημερα στον Σαστρε παιζει πολυ γρηορα καθετα μεσα στην περιοχη. Το ιδιο και με τον Ζιφκο στον τελικοrenegade έγραψε:Καλά εσύ ρε Ταντ ελληνακι από τις ακαδημίες να είναι και τον βλέπεις Ρονάλντο![]()
Υγ αλλά όχι και κάθετο ποδόσφαιρο
Σορυ μάγκες αλλά διαφωνούμε …
Κάθετο ποδόσφαιρο λέγεται το ποδόσφαιρο που ο χάφ βλέπει πρόσωπο το αντίπαλο τέρμα χωρίς να φοβάται και κουβαλάει την μπάλα προς αυτό είτε μόνος του είτε με πάσες. Ουδείς άλλος έχει αυτή την ικανότητα από όλους τους χάφ μας πλην του καντουρι ο οποίος όμως το κάνει σπάνια.
Θα μπορούσε ο Κουρτιτς εάν ειχε λίγο ταχύτητα. Ίσως το έκανε παλιότερα.
Συμφωνώ βέβαια όπως είπα στα κενά που έχει ο Τσιγγαρας στο διάβασμα του παιχνιδιού. Το ποσο εκτιμώ το ταβάνι του τσιγγαρα θα το δείξει η ιστορία του. Εδώ είμαστε χρόνια φίλοι μου και κρινόμαστε από τα γραπτά μας.
Υπος.
Μικρή Απόδειξη των λεγόμενων μου είναι και η προώθηση της μπάλας στον περσινό τελικό όπου το γκολ μπαίνει από δικη του κάθετη κίνηση και πάσα
Κάθετο ποδόσφαιρο λέγεται το ποδόσφαιρο που ο χάφ βλέπει πρόσωπο το αντίπαλο τέρμα χωρίς να φοβάται και κουβαλάει την μπάλα προς αυτό είτε μόνος του είτε με πάσες. Ουδείς άλλος έχει αυτή την ικανότητα από όλους τους χάφ μας πλην του καντουρι ο οποίος όμως το κάνει σπάνια.
Θα μπορούσε ο Κουρτιτς εάν ειχε λίγο ταχύτητα. Ίσως το έκανε παλιότερα.
Συμφωνώ βέβαια όπως είπα στα κενά που έχει ο Τσιγγαρας στο διάβασμα του παιχνιδιού. Το ποσο εκτιμώ το ταβάνι του τσιγγαρα θα το δείξει η ιστορία του. Εδώ είμαστε χρόνια φίλοι μου και κρινόμαστε από τα γραπτά μας.
Υπος.
Μικρή Απόδειξη των λεγόμενων μου είναι και η προώθηση της μπάλας στον περσινό τελικό όπου το γκολ μπαίνει από δικη του κάθετη κίνηση και πάσα
Για να μην μπερδευόμαστε καλό είναι να λέμε ή κάθετη κίνηση ή κάθετη πάσα, το κάθετο ποδόσφαιρο είναι λιγάκι αόριστο tad, π.χ. άλλοι έχουν κάθετη κίνηση αλλά όχι πάσα (τον Τσίμιροτ θυμάμαι), άλλοι το ανάποδο.
Δεδομένα ο Χάρης κινείται κάθετα με τη μπάλα. Δεδομένα επίσης 9/10 φορές δεν προσπαθεί να ψάξει ούτε τις διαγώνιες (για να εκμεταλλευτεί την υπεραριθμία που προκαλούν οι κινήσεις του), ούτε την κάθετη πάσα. Πιο πολύ προς το παρόν κινείται σε ένα safe zone με πάσες παράλληλες και προς τα πίσω.
Το παιδί όμως ξαναγράφω έχει υψηλό ταβάνι και τον πιστεύω πολύ.
- ΑποστόληςΑ
Ο περσινος Τσιγγαρας μου αρεσε περισσοτερο.Ειχε τοτε αλλους παρτενερ, δειγμα του ποσο σημαντικος παικτης ειναι ο Ελ Καντουρι στα καλα του.
Συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι σε αυτή τη φάση ο Χάρης κάνει το σωστό για την ομάδα και τον εαυτό του. Αυτά χρειάζεται η ομάδα από τον Χάρη και αυτά τα δίνει με σοβαρότητα, θάρρος και αυταπάρνηση . Αργότερα μέσα στη φετινή χρόνια η του χρόνου ίσως να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις και να χρειαστεί να ρισκάρει περισσότερο και να δέιξει την ποιότητα που αναμφισβήτητα έχει. Υπομονή να έχει και να έχουμε και εμείς μαζί του. Μόνο κέρδος θα έχουμε από όλα αυτά τα παιδιά της Ακαδημίας μας που χρειάζονται ευκαιρίες και χρόνο για να καθιερωθούν στην ομάδα μας.Sera4 έγραψε:Δεδομένα ο Χάρης κινείται κάθετα με τη μπάλα. Δεδομένα επίσης 9/10 φορές δεν προσπαθεί να ψάξει ούτε τις διαγώνιες (για να εκμεταλλευτεί την υπεραριθμία που προκαλούν οι κινήσεις του), ούτε την κάθετη πάσα. Πιο πολύ προς το παρόν κινείται σε ένα safe zone με πάσες παράλληλες και προς τα πίσω.
συμφωνώ με την παρατήρηση ... περιμένω επίσης με αγωνία μία τριάδα χαφ με Καντούρι, Σοάρες, Τσιγγάρα ... ἠ μία τετράδα με Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Σοάρες και Καντούρι αριστερά στην γνωστή θέση ... για να δούμε πόσο θα κυριαρχήσουν στο κέντρο αμυντικά και επιθετικά κυρίως.joshua έγραψε:Ο περσινος Τσιγγαρας μου αρεσε περισσοτερο.Ειχε τοτε αλλους παρτενερ, δειγμα του ποσο σημαντικος παικτης ειναι ο Ελ Καντουρι στα καλα του.
πάντως στην παραγωγικότητα των χάφ μεγάλο ρόλο παίζουν και τα πλάγια Μπακ ... πέρσι σημαντικό ρόλο μετά τον Γενάρη είχε παίξει και ο Μπάμπα ... είχε βοηθήσει πολύ και εκεί υστερούμε αρκετά στην σημερινή ομάδα ...
Μπράβο αγόρι μ για χθες. Ο πρώτος που σ κράζω είμαι αλλά χθες ήσουν από τους κορυφαίους. Μακάρι να διαψευστώ για σένα και να κάνω κωλοτουμπα
Απιστευτη εξελιξη σε αυτο το παιδι. Δωστε ευκαιριες στους μικρους μονο ετσι φτιαχνεις μεγαλη ομαδα. Μπραβο Χαρη.
πολλά τρεξίματα εχθές αλλά και κάποιες λίγο βιαστικές ενέργειες ... έβγαλες λίγο άγχος εχθές χωρίς νομίζω να υπάρχει λόγος ... ξέρω πίεζε καλά η ΑΕΚ σε όλο το πλάτος και μήκος του χώρου που κίνησε συνήθως ... και ο σιμάνσκι είναι καλός παίχτης ... αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζονταν άγχος ...
είσαι το πουλέν πολλών και δεν ξεχνάμε ότι η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και σε εσένα ...
μπορείς να γίνεις πολύ καλύτερος ... έχεις και τον χαρακτήρα και τα προσόντα ... δουλειά με την μπάλα και τις περιστροφές ...
είσαι το πουλέν πολλών και δεν ξεχνάμε ότι η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και σε εσένα ...
μπορείς να γίνεις πολύ καλύτερος ... έχεις και τον χαρακτήρα και τα προσόντα ... δουλειά με την μπάλα και τις περιστροφές ...
- ΑποστόληςΑ
- Kabamaru11