Ακριβώς ίδια φάση με του Τσιγγάρα και με ακόμα πιο εύκολες προϋποθέσεις έχουν χάσει οι Schwab(πολλάκις) ,Augusto,El Kaddouri,Biseswar και Andrija έτσι στα γρήγορα που θυμάμαι! Οπότε δεν έχει να κάνει με την Εθνική ταυτότητα του εκάστοτε ποδοσφαιριστήrenegade έγραψε:Η φάση του τσιγγαρα στο πρώτο ημίχρονο είναι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα δευτερόλεπτο.
Ο Έλληνας δεν ξέρει,δεν έχει μάθει να σουτάρει.
Είναι απίστευτος ο τρόπος που βάζει το πόδι του σε μια πάσα λουκούμι. Κάκιστη τεχνική
6. Χάρης Τσιγγάρας
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Δεν εχει να κανει καν με την ποιοτητα του ποδοσφαιριστη. Το θετικο ειναι οτι ηταν εκει και ετρεξε να παρει θεση για σουτ. Επισης δεν ειναι δυνατον να κρινουμε τον παικτη απο μια φαση. Εναν παικτη που εχει περασει τα χιλια μυρια. Απο βασικος κερκιδα και ξανα βασικος και αβεβαιοτητα σε οτι αφορα τα επομενα ματς τωρα που θα ερθει και ο Σοαρες. Χρειαζεται εμπειρια σε τετοιες φασεις που την αποκτας μονο με τα παιχνιδια. Το να τον συγκρινουμε με τον Σβαμπ των καμια 300 παιχνιδιων ειναι ατοπο και αστοχο κατα την γνωμη μου.
Το σιγουρο ειναι οτι οτι και να λεμε η ομαδα οταν αντικατασταθηκε το παιδι εχασε το κεντρο. Φαση δεν καναμε της προκοπης απο την στιγμη που βγηκε.
Το σιγουρο ειναι οτι οτι και να λεμε η ομαδα οταν αντικατασταθηκε το παιδι εχασε το κεντρο. Φαση δεν καναμε της προκοπης απο την στιγμη που βγηκε.
- WeWillRockYou
Συμφωνώ.
Πρέπει να αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες επιθετικά. Περισσότερες κάθετες και μακρινές πάσες.
Αλλά και να μην, μια χαρά τα πάει.
Πρέπει να αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες επιθετικά. Περισσότερες κάθετες και μακρινές πάσες.
Αλλά και να μην, μια χαρά τα πάει.
Μετριότατος. Δεν ταιριάζει με Κούρτιτς, γιατί κανείς τους δεν μπορεί να αδειάσει αντίπαλο και να δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του.
Τωρα θα γινω κακος αλλα συγνωμη αλλα εγω ουτε ΠΟΛΥ καλο Τσιγγαρα ειδα σημερα ουτε φοβερη εμφανιση.
Ρε παιδια ενταξι ειπαμε οκ, αδικηθηκε λιγο στην αρχη της χρονιας που μπορουσε να βοηθησει και δεν πηρε καθολου χρονο. Αλλα τελευταια εχει να αρχισει να γεινεται λιγο overrated. Και δεν εννοω την ελληψη επιθετικοτητας που θεωρω εχει να κανιε με καποια δυστακτικοτητα και εντολες να μη ρισκαρει λαθη καθολου.
Καλυτερος φυσικα σε τρεξιματα απο τους αργους Κουρτιτς και Σβαμπ ναι αλλα ρε παιδια εγω δε βλεπω τιποτα ΤΡΟΜΕΡΑ τρεξιματα τυπου γρηγορου αμυντικου χαφ. Οταν σημερα στο Β επεσε ολη ομαδα, επεσε και αυτος και τον επιασα και αυτον αμυντικα να ψιλοπερπαταει. Η τουλαχιστον δεν ειναι κανα τρομερο τρεξιμο να καληψει να κοψει μπαλα.
Ρε παιδια ενταξι ειπαμε οκ, αδικηθηκε λιγο στην αρχη της χρονιας που μπορουσε να βοηθησει και δεν πηρε καθολου χρονο. Αλλα τελευταια εχει να αρχισει να γεινεται λιγο overrated. Και δεν εννοω την ελληψη επιθετικοτητας που θεωρω εχει να κανιε με καποια δυστακτικοτητα και εντολες να μη ρισκαρει λαθη καθολου.
Καλυτερος φυσικα σε τρεξιματα απο τους αργους Κουρτιτς και Σβαμπ ναι αλλα ρε παιδια εγω δε βλεπω τιποτα ΤΡΟΜΕΡΑ τρεξιματα τυπου γρηγορου αμυντικου χαφ. Οταν σημερα στο Β επεσε ολη ομαδα, επεσε και αυτος και τον επιασα και αυτον αμυντικα να ψιλοπερπαταει. Η τουλαχιστον δεν ειναι κανα τρομερο τρεξιμο να καληψει να κοψει μπαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 03 Φεβ 2022, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Μάλλον πρέπει να δείτε πάλι τα στιγμιότυπα παίδες. Πολύ καλός ο Χάρης και σήμερα. Μπράβο.
Εννοείται ότι περιμένουμε ακόμα περισσότερα.
Εννοείται ότι περιμένουμε ακόμα περισσότερα.
Έχει κενά σαν χαφ ακόμα. Αν θέλεις να είσαι χαφ στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις πιο καλά το παιχνίδι και να βελτιώσεις και τα κάθετα περάσματα και τις διαγώνιες μεταβιβάσεις.
Επειδή ξέρω πως δουλεύεις και τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου, είμαι σίγουρη ότι μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα είσαι άλλος παίκτης.
Αυτή τη στιγμή το ότι είσαι το χαφ που ξέρει πως ακριβώς να μαρκάρει με το σώμα, αρκεί για να εχεις σημαντικό ρόλο στην ομαδα
Επειδή ξέρω πως δουλεύεις και τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου, είμαι σίγουρη ότι μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα είσαι άλλος παίκτης.
Αυτή τη στιγμή το ότι είσαι το χαφ που ξέρει πως ακριβώς να μαρκάρει με το σώμα, αρκεί για να εχεις σημαντικό ρόλο στην ομαδα
Κενά έχει αλλά τον αδικείς πολύ σε σχέση με τους λοιπούς μέσους.
Είναι επίσης ο μόνος με κάθετο ποδόσφαιρο και κουβαλήματα μπάλας στους κενούς χώρους …
Από όλους όσους έχουμε χάφ είναι ο μόνος που θα κρατούσα σε μια μεγάλη ομάδα.
Θεωρώ ήδη σημαντικό να ανανεωθεί περαιτέρω το συμβόλαιο του από τον Μποτο
Είναι επίσης ο μόνος με κάθετο ποδόσφαιρο και κουβαλήματα μπάλας στους κενούς χώρους …
Από όλους όσους έχουμε χάφ είναι ο μόνος που θα κρατούσα σε μια μεγάλη ομάδα.
Θεωρώ ήδη σημαντικό να ανανεωθεί περαιτέρω το συμβόλαιο του από τον Μποτο
Καλά εσύ ρε Ταντ ελληνακι από τις ακαδημίες να είναι και τον βλέπεις Ρονάλντο
Υγ αλλά όχι και κάθετο ποδόσφαιρο
Δεν το κανει συνεχεια αλλα μια χαρα καθετη εχει πχ σημερα στον Σαστρε παιζει πολυ γρηορα καθετα μεσα στην περιοχη. Το ιδιο και με τον Ζιφκο στον τελικοrenegade έγραψε:Καλά εσύ ρε Ταντ ελληνακι από τις ακαδημίες να είναι και τον βλέπεις Ρονάλντο![]()