Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23/8 19:00
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23/8 19:00
ριχτε τα....δυσκολο ματς ο φερερα μας περιμενει....ευχομαι να με παει γουρλιδικα
Φερέρα: «Έτοιμοι με ΠΑΟΚ»
Η κλήρωση επεφύλασσε μια δύσκολη πρεμιέρα για τον Πανιώνιο που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Όμως ο Εμίλιο Φερέρα δεν στέκεται στο όνομα του αντιπάλου, αλλά στην προετοιμασία της ομάδας του ώστε να είναι έτοιμη την 1η αγωνιστική στις 22/23 Αυγούστου.
«Όλες οι κληρώσεις είναι δύσκολες. Δεν υπάρχει για εμένα εύκολη κλήρωση, αφού στο τέλος πρέπει να παίξεις με όλες τις ομάδες. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να το δείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους μας», σχολίασε ο Βέλγος προπονητής στην ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων».
Φερέρα: «Έτοιμοι με ΠΑΟΚ»
Η κλήρωση επεφύλασσε μια δύσκολη πρεμιέρα για τον Πανιώνιο που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Όμως ο Εμίλιο Φερέρα δεν στέκεται στο όνομα του αντιπάλου, αλλά στην προετοιμασία της ομάδας του ώστε να είναι έτοιμη την 1η αγωνιστική στις 22/23 Αυγούστου.
«Όλες οι κληρώσεις είναι δύσκολες. Δεν υπάρχει για εμένα εύκολη κλήρωση, αφού στο τέλος πρέπει να παίξεις με όλες τις ομάδες. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να το δείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους μας», σχολίασε ο Βέλγος προπονητής στην ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων».
-
Re: 1η αγωνιστικη. Πανιωνιος-ΠΑΟΚ 22 ή 23 Αυγ: Σχολια-Προβλεψεις
Assos άφιλτρος με χατ τρικ του Μπαλαμπαλαμπαλαμπαλαμπαλαμπαλαμπαλαμπαν
εγώ θα δώσω μια άλλη διάσταση (δεν είδα αν υπάρχει θέμα για την κλήρωση)...
πέρυσι μόλις έγινε η κλήρωση πανηγύριζα και έβαζα στοίχημα ότι θα πάμε πολύ ψηλά (μάλιστα με έναν ΑΕΚτσή έβαλα στοίχημα από τη 2η αγωνιστική ότι θα τερματίσουμε πάνω απ'το κ#λοχανίο τους που είδα στην Τούμπα)
ο λόγος είναι γιατί στα τελευταία χρόνια όποτε μας κάτσει να ακολουθούμε το πρόγραμμα μιας μεγάλης(sic) ομάδας, τα πάμε καλά...
ίσως επειδή για όποιον παίζει με αυτούς (και εμάς καπάκι) είναι πιο δύσκολο...
2 σερί ντέρμπι (για κάποιον καλό) ή 2 σερί πολύ δύσκολοι αγώνες (για κάποιον μικρομεσαίο)
πέρυσι λοιπόν ακολουθούσαμε το βάζελο κα την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό, ακολουθούσαμε την κούλα-44 και είχαμε βγει 3οι (πάνω από αυτήν) παίζοντας προκριματικά τσου λου...
φέτος δεν έπαιξε αυτό το σενάριο... ευτυχώς δεν έπαιξε και για κανέναν άμεσο αντίπαλό μας...
sorry για το off topic αλλά αυτό με ενδιέφερε από την κλήρωση...
άαα και φυσικά να τσεκάρω τι ημερομηνίες για να δω πότε θα ανέβω στο ναό...
πέρυσι μόλις έγινε η κλήρωση πανηγύριζα και έβαζα στοίχημα ότι θα πάμε πολύ ψηλά (μάλιστα με έναν ΑΕΚτσή έβαλα στοίχημα από τη 2η αγωνιστική ότι θα τερματίσουμε πάνω απ'το κ#λοχανίο τους που είδα στην Τούμπα)
ο λόγος είναι γιατί στα τελευταία χρόνια όποτε μας κάτσει να ακολουθούμε το πρόγραμμα μιας μεγάλης(sic) ομάδας, τα πάμε καλά...
ίσως επειδή για όποιον παίζει με αυτούς (και εμάς καπάκι) είναι πιο δύσκολο...
2 σερί ντέρμπι (για κάποιον καλό) ή 2 σερί πολύ δύσκολοι αγώνες (για κάποιον μικρομεσαίο)
πέρυσι λοιπόν ακολουθούσαμε το βάζελο κα την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό, ακολουθούσαμε την κούλα-44 και είχαμε βγει 3οι (πάνω από αυτήν) παίζοντας προκριματικά τσου λου...
φέτος δεν έπαιξε αυτό το σενάριο... ευτυχώς δεν έπαιξε και για κανέναν άμεσο αντίπαλό μας...
sorry για το off topic αλλά αυτό με ενδιέφερε από την κλήρωση...
άαα και φυσικά να τσεκάρω τι ημερομηνίες για να δω πότε θα ανέβω στο ναό...
φερερα...απο τον κοσμο και απο την μπαλαρα που θα παιζουμε ferrari θα γινεις...διπλο λεμεεεεεεε....

- paok4kyriakos
Διπλό αν και δεν θα έχουμε τον Μπακαπανθηρα! 

-

gnomi mu
kalitera na paiksume me ton panionio 1h agonistiki , para pio meta pu 8a einai pio etoimoi oi rekobestogianofoi.
arkei na maste etoimoi kai emeis kai ola 8a pane kala...
borume to 0-1 me goal tu chirilo.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- bL4cK_religion
Στο μυαλό ένα πράγμα μου έρχεται......ΕΚΔΡΟΜΗΗΗΗΗΗΗΗ.......
Άντε με το καλό να αρχίσει η χρονιά να ξεμπερδεύουμε από ενα δύσκολο ματς και με νίκη......
Άντε με το καλό να αρχίσει η χρονιά να ξεμπερδεύουμε από ενα δύσκολο ματς και με νίκη......
Όχι ρε παιδιά και τόπικ για την πρεμιέρα ..
Τι προβλέψεις να κάνουμε; Εδώ δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία .. δεν έχουμε δει κανα φιλικό .. δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές κλπ κλπ!
Τι προβλέψεις να κάνουμε; Εδώ δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία .. δεν έχουμε δει κανα φιλικό .. δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές κλπ κλπ!
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 23/8 19:00
πλεον κοιταμε το επομενο παιχνιδη με τον πανιωνιο που θα γινει την κυριακη και αφηνουμε το ματσακιον με την χερενφεεν.απο οτι λενε οι δημοσιογραφοι ο αιωνιος καλη ομαδα επιθετικα αλλα πρεπει να συνυπολογισουμε οτι λειπει και ο εστογιανοφ που ειναι παιχτης κομβικης σημασιας απο τα δεξια με απιστευτες πλαγιοκοπησεις!εισητηρια δεν μας εδωσαν πιστευω οτι εμεις εστω τα ΠΑΟΚτσακια εδω και οσα αδερφια κατεβουν θα παμε στο γηπεδο!
αδερφια αν μπορει καποιος ας μου πει για το παιχνιδη με τον πανιωνιο αν εχει κανονιστει τπτ για καμια συγκεντρωση και ενα τηλεφωνο του συνδεσμου αν γινετε να μου στειλετε μεσω pm παντα!
αδερφια αν μπορει καποιος ας μου πει για το παιχνιδη με τον πανιωνιο αν εχει κανονιστει τπτ για καμια συγκεντρωση και ενα τηλεφωνο του συνδεσμου αν γινετε να μου στειλετε μεσω pm παντα!
Re: πανιωνιος-ΠΑΟΚ 23/8 19:00
Θα βρίσκομαι Αθήνα το Σ/Κ. Κανένας αδελφός από Αθήνα που να ξέρει από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης μπορεί να με ενημερώσει σε ποια θύρα να πάω και να δω το παιχνίδι σχετικά άφοβα;
Eνα φιλαρακι μου πανθηρας μου ειπε στην 4 ή στην 7.Παντως παρε μαζι σου ταυτοτητα για να εισαι σιγουρος μαλλον θα στην ζητησουν.Μια φορα που ειχα παει ηταν χαλαρα αρκει να μην προκαλεις!Εγω παντως μαλλον θα παω στην 2 ή στην 4.
Πωωωωω δύσκολες οι επόμενες μέρες, ελπίζω η ομάδα να δείξει χαρακτήρα....
στην θυρα με τα ΠΑΟΚτσακια!χαχα εγω παντως θα παω με κατι φιλαρακια και για αυτο θελω εστω ενα τηλεφωνο απο τον πανελληνιο να πρω να συννενοηθω!
- paok4kyriakos
Παιδια υπάρχει είδη ενα τόπικ για το ματς αλλα ειναι κλειδωμένο. Παρακαλώ τους μοντερειτορ να το κανουν συγχώνευση.
Όσο για το ματς. Διπλό!
Όσο για το ματς. Διπλό!
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 23/8 19:00
θα σας παρακαλούσα τις αντίπαλες ομάδες να τις γράφετε κανονικά και όχι με μικρά γράμματα.Αυτά που κάνουν τα σκουλήκια σε μάς για να δείξουν κομπλεξικοί να μην τα κάνουμε και μείς ειδικά σε σωματεία που είναι φιλόξενα και δή προσφυγικά...
αυτό το δή με ξετρέλανε!!!
εκ της admin team
vaggt
αυτό το δή με ξετρέλανε!!!
εκ της admin team
vaggt