47. Chuba Akpom

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: 47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Φίλε από το Μόντρεαλ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα όταν έγινε η μεταγραφή αλλά ας δούμε πρώτα και σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψει πριν κρίνουμε αν μπορεί να κάνει την διαφορά ή όχι.

Θεωρώ ότι αν ερχόταν ένας παίκτης με την καριέρα και τα νούμερα του Ολιβέιρα (σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Λα Λιγκα, στην Λιγκ 1, συμμετοχές στην εθνική Πορτογαλίας) και απλά την τελευταία διετία αντί να την είχε περάσει στην ΑΕΚ την είχε περάσει σε μια ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας του εξωτερικού θα υπήρχε μεγαλύτερος ενθουσιασμός για την απόκτηση του κ θα ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι με την επιλογή που έγινε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σίγουρα θα υπήρχε μεγαλύτερος ενθουσιασμός γιατί οι περισσότεροι από μας, εμένα συμπεριλαμβανομένου, δεν θα τον είχαμε παρακολουθήσει. Αλλά τώρα που τον έχουμε δει, ξέροντας και το ιστορικό τραυματισμών του, δεν με ψήνει ιδιαίτερα. Θεώρησα ιδιαίτερα ακατανόητη την επιμονή μας σε αυτόν. Αλλά δέχομαι την επιλογή του Λουτσεσκου μακάρι να μας βγει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Επρεπε να χριστεις σκορερ. Εχασες 2 σχεδον αχαστα
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Η ποιότητα και η χρησιμότητα του φάνηκαν μόλις βγήκε. Τώρα για τα άχαστα που λέτε εγώ δεν θυμάμαι κάποιο. Εντάξει είχε τη φάση από το κόρνερ αλλά δεν την λες και ευκολη. Κατά τα άλλα κράτησε πάλι μπάλα και μοίρασε σωστά. Δυστυχώς δεν τροφοδοτήθηκε αρκετα

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αυτός έχει γίνει ακόμη πιο γομάρι απ ότι ήταν ή με φαίνεται..μερικές φορές μοιάζει ασταμάτητος

καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φόρ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Πέμ 03 Φεβ 2022, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EugenePAOKI

Shivaspace έγραψε:αφτός έχει γίνει ακόμη πιο γομάρι απ ότι ήταν ή με φαίνεται..μερικές φορές μοιάζει ασταμάτητος

καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φόρ!
Στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο αλλά και στη χαμαλοδουλεια είναι μακράν ο κορυφαίος! Δεν εχει τόσο το αίσθημα του κιλερ αλλά έχει κάνει κάποια πολύ ωραία τελειώματα φέτος.

Μου έχει μείνει μια φράση από το ποστ του στο ινσταγκραμ όταν είχε αποχαιρετησει τον Ραζβαν τη πρώτη φορά. Είχε πει κάτι του τύπου "Πάντα μου έλεγες, δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, απλά τρέχα σαν τρελος". Νομίζω φαίνεται η επιρροή του προπονητή στη περίπτωση του. Ο Ακπομ της εποχής Φερειρα ήταν μια σκιά του τωρινού του εαυτου

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν δεις ξανά τα παιχνίδια με Μπενφίκα και Μπεσίκτας θα αλλάξεις άποψη
EugenePAOKI

Παλεύει κι αυτός με ότι έχει... χθες φανερά με εντολή προπονητή δεν πίεζε τόσο μπροστά. Έπαιξε όμως πολύ ξύλο με τον Μητογλου σε όλο το παιχνίδι. Αποκορύφωμα ότι στο 97 κάνει το σπριντ και δίνει την ασίστ στον Μιτριτσα

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιθετικά δεν έδειξε τίποτε. Μια ασίστ στο 97΄ που ναι μεν δεν ήταν λίγη, αλλά το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί στο 95΄ και αυτός δεν βοήθησε μέχρι τότε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Όταν θα προστεθούν δύο τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές με αθλητικά χαρακτηριστικά τότε θα παίζει λιγότερο με την πλάτη, συνεπώς πιο ξεκούραστος και με περισσότερο χρόνο στην αντίπαλη περιοχή.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Έριξε πολύ τρέξιμο στους προηγούμενους αγώνες , σε αυτό μου φάνηκε κουρασμένος.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

σκυλος,μαυρο ατι,πουλεναρα εισαι ρε
του το ειχα πει αυτοπροσωπως στο Κιτσεν μπαρ την χρονια του νταμπλ ενα πρωινο,dog,black horse,poulen....δεν ξερω γιατι με κοιτουσε περιεργα,αλλα χαμογελασε
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Κάνει πολύ δουλειά !
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Kabamaru11 έγραψε:σκυλος,μαυρο ατι,πουλεναρα εισαι ρε
του το ειχα πει αυτοπροσωπως στο Κιτσεν μπαρ την χρονια του νταμπλ ενα πρωινο,dog,black horse,poulen....δεν ξερω γιατι με κοιτουσε περιεργα,αλλα χαμογελασε
:lol: :lol: Το dog σκέτο δεν ξέρω αν του άρεσε, πάλι καλά που το έσωσες με το black horse γιατί μάλλον θα σε φύτευε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Miles έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:σκυλος,μαυρο ατι,πουλεναρα εισαι ρε
:lol: :lol: Το dog σκέτο δεν ξέρω αν του άρεσε, πάλι καλά που το έσωσες με το black horse γιατί μάλλον θα σε φύτευε πουθενά.
το....poulen....σε τι γλωσσα του το ειπες....
μαλλον αυτο τον προβληματισε...

:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”