Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Τι εννοειτε συμπλοκη; Ειδα καμια δεκαρια θρασυδειλους (να μην πω κατι αλλο και βαρεσει το political correct alarm) που κατεβηκαν απο τα αμαξια, σκοτωσαν και μετα τρεχαν να φυγουν σαν τις κοτες. Η συμπλοκη ποια ηταν; Που τους πετουσαν σκαμπο μετα στα αμαξια; Γιατι και εγω αν ημουν θα τους πετουσα οτι εβρισκα μπροστα μου.
Το να κλείσεις τα γήπεδα είναι σαν να σου έχει μολυνθεί το δάχτυλο και να σου κόβουν το πόδι
Να προσθεσω επισης πως το να κλεισεις τα γηπεδα, ειναι σα να εισαι ο Σημιτης και επειδη δεν μπορεις(;) να κλεισεις τα φρουτακια, τελικα να απαγορευεις ολα τα video games συνολικα στη χωρα.
Αλλά προς Θεου δεν είμαι ρατσιστήςalexgarcia6 έγραψε:Ακομα να φαει μπαν αυτος ρε αντμιν;Amsterdamer_87 έγραψε:Πρωτον. δεν με γνωριζεις..alexgarcia6 έγραψε:πως γινεται παντα το πρωτο πραμα που λενε οι ρατσιστες να ειναι "Δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα"
Δευτερον. τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρεφω..
Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
Στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Κοπενγάχη στην Τούμπα, 3 ''μάγκες'', πήδηξαν μέσα στο γήπεδο, διέσχισαν όλο το γήπεδο και πήγαν μπροστά στους φιλοξενούμενους.
Οι άντρες (& γυναίκες) της σεκιούριτι δεν κουνήθηκαν.
Άνθρωποι με διαπιστευτήρια, πήγαν και αγκάλιασαν του ''μάγκες'' για να τους οδηγήσουν πίσω στην Θ4.
Όταν περνούσαν μπροστά από την 7, ο κόσμος γιούχαρε τους ''μάγκες'' και διαμαρτυρήθηκε στους ανθρώπους με διαπιστευτήρια που δείχνουν τέτοια ανοχή σε καταστάσεις βίας.
Ένας εκ των ανθρώπων με διαπιστευτήρια, έβγαλε το μπουφάν, σήκωσε να μανίκια και πήγε να πηδήξει τα κάγκελα της 7 για να μπει μέσα στη θύρα και να πλακώσει στο ξύλο τον κόσμο που ζητούσε να μην δείξουν ανοχή.
Θέλει η ΠΑΕ να καταστείλει σήμερα την βία; Μπορεί.
Απολύοντας πρωτίστως τους τύπους με διαπιστευτήρια που πήγαν να μαζέψουν τους ''μάγκες'', και τους παρακαλούσαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους.
Που θέλω να καταλήξω:
Η βία δεν προωθείται από καμία ομάδα. Ούτε από συνδέσμους, εννοώ θεσμικά.
Υπάρχει όμως ανοχή, η οποία από ένα σημείο και μετά μετατρέπεται σε ασυδοσία.
Πόσοι από εμάς, δεν κλείσαμε τα μάτια όταν βλέπαμε μπροστά μας σκηνικά βίας;
Κάθε φορά που γυρίζω από Τούμπα, πηγαίνω από Παπαναστασίου, είναι ο δρόμος για το σπίτι μου.
Πόσες φορές έχω πετύχει περιστατικά να είναι μαζεμένοι οπαδοί του άρη και να τσαμπουκαλεύονται σε περαστικούς ή σε επιβάτες λεωφορείων που έρχονται από Τούμπα;
Μια μέρα με πλησίασαν κάποιοι και με φώναζαν ''ψιτ, ψιτ''. Γύρισα ψύχραιμα και τους λέω ''γάτα ψάχνετε'' και κάπως σαν να χαλάρωσαν μιας και με άφησαν.
Όλα αυτά τα βράδια, η μοναδική φορά που είδα αστυνομία να μην επιτρέπει εμάς που ερχόμασταν από Τούμπα να περάσουμε από Παπαναστασίου, ήταν η μέρα με το 2-2 με γκολ του Μίσιτς στο 90φεύγα.
Όλες τις άλλες φορές, ενώ είναι γνωστό πως σε κάθε σχόλασμα του ΠΑΟΚ, στην Παπαναστασίου γίνονται ψευτομαγκιές, η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα.
ΥΣ και κάτι για το θέμα της καταγωγής του δράστη.
Όπως δεν είναι ορθό το τσουβάλιασμα των οπαδών επιπέδου ''είναι ΠΑΟΚ ο φονιάς, όλοι οι οπαδοί είναι φονιάδες'',
έτσι δεν είναι ορθο το τσουβάλιασμα για λόγους καταγωγής.
Μην ξεχνάτε πως οι Αλβανοί ηλικίας του φονιά, είναι τις περισσότερες φορές παιδιά 2ης γενεάς στην Ελλάδα, γαλουχημένα και μεγαλωμένα στην Ελλάδα, στα ελληνικά σχολεία.
Το να θεωρήσουμε αυτό το φόνο ως προϊόν ''εισαγωγής'', είναι σαν να κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα.
Τα παλικάρια που κάψανε μέσα στο αυτοκίνητο, εκείνο το βράδυ μετά το βάζελος-ΠΑΟΚ, Έλληνες τους έκαψαν.
Οι άντρες (& γυναίκες) της σεκιούριτι δεν κουνήθηκαν.
Άνθρωποι με διαπιστευτήρια, πήγαν και αγκάλιασαν του ''μάγκες'' για να τους οδηγήσουν πίσω στην Θ4.
Όταν περνούσαν μπροστά από την 7, ο κόσμος γιούχαρε τους ''μάγκες'' και διαμαρτυρήθηκε στους ανθρώπους με διαπιστευτήρια που δείχνουν τέτοια ανοχή σε καταστάσεις βίας.
Ένας εκ των ανθρώπων με διαπιστευτήρια, έβγαλε το μπουφάν, σήκωσε να μανίκια και πήγε να πηδήξει τα κάγκελα της 7 για να μπει μέσα στη θύρα και να πλακώσει στο ξύλο τον κόσμο που ζητούσε να μην δείξουν ανοχή.
Θέλει η ΠΑΕ να καταστείλει σήμερα την βία; Μπορεί.
Απολύοντας πρωτίστως τους τύπους με διαπιστευτήρια που πήγαν να μαζέψουν τους ''μάγκες'', και τους παρακαλούσαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους.
Που θέλω να καταλήξω:
Η βία δεν προωθείται από καμία ομάδα. Ούτε από συνδέσμους, εννοώ θεσμικά.
Υπάρχει όμως ανοχή, η οποία από ένα σημείο και μετά μετατρέπεται σε ασυδοσία.
Πόσοι από εμάς, δεν κλείσαμε τα μάτια όταν βλέπαμε μπροστά μας σκηνικά βίας;
Κάθε φορά που γυρίζω από Τούμπα, πηγαίνω από Παπαναστασίου, είναι ο δρόμος για το σπίτι μου.
Πόσες φορές έχω πετύχει περιστατικά να είναι μαζεμένοι οπαδοί του άρη και να τσαμπουκαλεύονται σε περαστικούς ή σε επιβάτες λεωφορείων που έρχονται από Τούμπα;
Μια μέρα με πλησίασαν κάποιοι και με φώναζαν ''ψιτ, ψιτ''. Γύρισα ψύχραιμα και τους λέω ''γάτα ψάχνετε'' και κάπως σαν να χαλάρωσαν μιας και με άφησαν.
Όλα αυτά τα βράδια, η μοναδική φορά που είδα αστυνομία να μην επιτρέπει εμάς που ερχόμασταν από Τούμπα να περάσουμε από Παπαναστασίου, ήταν η μέρα με το 2-2 με γκολ του Μίσιτς στο 90φεύγα.
Όλες τις άλλες φορές, ενώ είναι γνωστό πως σε κάθε σχόλασμα του ΠΑΟΚ, στην Παπαναστασίου γίνονται ψευτομαγκιές, η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα.
ΥΣ και κάτι για το θέμα της καταγωγής του δράστη.
Όπως δεν είναι ορθό το τσουβάλιασμα των οπαδών επιπέδου ''είναι ΠΑΟΚ ο φονιάς, όλοι οι οπαδοί είναι φονιάδες'',
έτσι δεν είναι ορθο το τσουβάλιασμα για λόγους καταγωγής.
Μην ξεχνάτε πως οι Αλβανοί ηλικίας του φονιά, είναι τις περισσότερες φορές παιδιά 2ης γενεάς στην Ελλάδα, γαλουχημένα και μεγαλωμένα στην Ελλάδα, στα ελληνικά σχολεία.
Το να θεωρήσουμε αυτό το φόνο ως προϊόν ''εισαγωγής'', είναι σαν να κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα.
Τα παλικάρια που κάψανε μέσα στο αυτοκίνητο, εκείνο το βράδυ μετά το βάζελος-ΠΑΟΚ, Έλληνες τους έκαψαν.
Δεν μπορει να τον ακουμπησει γιατι μετα θα λεμε "Λευτερια στον ταδε"NikLiverpool έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δυστυχώς η εταιρεία security δεν μπορεί να τον ακουμπήσει.stravostomis έγραψε:Φίλε icue:
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ήταν ένας "κύριος" στην θύρα 7, μετακομισμενος από την θύρα 4 όταν ήταν κλειστή. Όπως θα ξέρεις, στην 7Α συνήθως κάθονται οικογένειες με μικρά παιδάκια και αρκετές γυναίκες.
Στο ένα του χέρι, κρατούσε μια μεγάλη σακούλα με χασίς, και στο άλλο ένα γεμάτο μπουκάλι με βότκα.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και μας εξήγησε με ωραίο τρόπο, πως αν τολμήσουμε να βγάλουμε το κινητό μας ή να καθίσουμε στην καρέκλα, θα μας περιμένει με τους φίλους του μετά το παιχνίδι και "θα δούμε εμείς τι θα πάθουμε". Το επόμενο του βήμα ήταν να λούσει παιδάκια με την βότκα από το σιχαμερό του στόμα και να απειλεί μπαμπάδες από τα παιδάκια που τον έλεγαν να κάτσει ήσυχα και να μην πετάει πράγματα στα κεφάλια μας. Όλα αυτά, εναντίον συνοπαδών του, που πλήρωσαν 20 ευρώ από το υστέρημα τους, εν μέσω αναστολών, απολύσεων και οικονομικής εξαθλίωσης, για να στηρίξουν την ομάδα μας.
Μάντεψε τι έκανε η εταιρία σεκιούριτι για αυτό το πράγμα. Αφού μαντέψεις, σκέψου τι θα γινόταν σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στον πλανήτη. Έχεις, λοιπόν, την απάντηση σου, για τις ευθύνες της ΠΑΕ αλλά και για μια από τις αιτίες όλων αυτών των σουρρεαλιστικών γεγονότων που ζούμε.
Αν βάλεις την αστυνομία να τον πετάξει θα μιλήσουμε για κατάχρηση εξουσίας και για πολλά άλλα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω γιατί ακριβώς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει? Το γήπεδο δεν είναι δημόσιος χώρος, ανήκει σε μια εταιρεία η οποία έχει κάθε δικαίωμα να περιφρουρήσει το προιόν της και τους υπόλοιπους πελάτες της. Αν πας σε ένα μαγαζί δηλαδή και κάνεις μαλακίες δεν μπορούν να σε πετάξουν έξω? Φυσικά και μπορούν.
Ειμαστε πολλοι αλλα δεν ειναι ευκολο να μπλεξουμε με τον καθε χαπακωμενο. Οργανωμενος δεν υπηρξα ποτε, αλλα θυμαμαι στη νεα σμυρνη χωρις λόγο που ειδαμε να φευγει η φωτοβολιδα προς τους νεοσμυρνιωτες που δεν μας ειχαν πειραξει. Οι μη χαπακωμενοι την ειπαμε μεσα απο τα δοντια μας προς τους καμμενους που φορουσανε γυαλια ηλιου μεσα στο βραδυ, αυτοι κανανε τους αδιαφορους, αλλα ποιος ηθελε να μπλεξει. Εχουνε και τα γαλονια που πανε παντου για την ομαδα ενω εμεις οχι...Totem_pk έγραψε:Κάμερες στο γήπεδο μας. Ομάδα της ΠΑΕ που να βλέπει για παραβατικές συμπεριφορές και δώσιμο κανονικό στην αστυνομία.
Απλά πράματα. Δεν κατάλαβα δηλαδή θα μπορεί ο κάθε ……….. να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και θα τον αφήνουμε έτσι; Γιατί; Για να μην προκαλέσουμε τους άλλους ……….
Είμαστε πολύ περισσότεροι παιδιά και η ομάδα δεν τους έχει πλέον ανάγκη αυτούς. Αλλάξανε τα χρόνια. Μεχρι και το γήπεδο θα έχει περισσότερο κόσμο. Εγώ φέτος πχ με Αρη δεν πήγα ενώ έχω διαρκείας. Και η κουμπαρά μου δεν με αφήνε να πάρω τον μικρό βαφτιστήρι μου στην Τούμπα. Φανταστειτε τώρα.
Αναμένω αντίδραση μέσω ανακοινώσεων από συνδέσμους μας. Αν δεν αντιδράσουν σε αυτό οι «θεσμικοί» μας τότε να διαλυθούνε να γλιτώσουμε. Η παραγωγή νέων οπαδών δεν γίνεται πλέον μόνο μέσα στα γήπεδα.
Αποβληθηκε ο βιγιαφανες. Δεν παιζει στην τουμπα την κυριακη
δώσε και σκορ πρόβλεψη φίλε.Cylon-4 έγραψε:Αποβληθηκε ο βιγιαφανες. Δεν παιζει στην τουμπα την κυριακη
Εμείς οι υπόλοιποι ασχολούμαστε με τα ουσιώδη.
[/quote]
Αλλά προς Θεου δεν είμαι ρατσιστής[/quote]
Μαλλον παραειναι πολλες οι συμπτωσεις για να μην ειναι στατιστικη...
Αλλά προς Θεου δεν είμαι ρατσιστής[/quote]
Μαλλον παραειναι πολλες οι συμπτωσεις για να μην ειναι στατιστικη...
- ΑποστόληςΑ
Παλι καλα που τα λεει κι αλλος.Gospi έγραψε:Οσο τα ισοβια ισοδυναμουν με βαρια 10-15 χρονια μεσα τοσο πιο εντονη εγκληματικοτητα θα εχουμε
Αυτο το μπασταρδακι θα μπει μεσα στα 23 φονιας και θα βγει υπερεπαγγελματιας δολοφονος στα 36-37 του για να συνεχισει το εργο του
Ή θα δημιουργησουν ειδικες φυλακες για τα απεχθεστερα εγκληματα με προβλεπομενη εκτιση ισοβιων μεχρι να πεθανουν εκει μεσα ή να επαναφερον τν κρεμαλα.
Αλλιως δεν αλλαζει τπτ
Εκτος αν πιστευει κανεις οτι υπαρχει εστω και ενας φονιας που σωφρονιστικε στις ελληνικες φυλακες και βγηκε καθαρος ατην κοινωνια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραδειγματισμος.
- ΑποστόληςΑ
-
Και για 30 χρόνια να τους βάλεις, έτσι όπως είναι οι ελληνικές φυλακές, πάλι επαγγελματίες δολοφόνοι θα βγουν.
- thomas Murg
απίστευτη ανατροπή ο ΟΦΗ στο τελευταίο δευτερόλεπτο 3 2