Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 21:30 (CosmoteSport1)
- john4serres
Re: Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 21:30 (CosmoteSport1)
Αποστολή: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Βιτλής, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Σίνιεβιτς, Βαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης
Εκτός οι: Σόρτσαν, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Ματέι, Σλίβκα, Ντάουντα, Σαχλί.
Εκτός οι: Σόρτσαν, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Ματέι, Σλίβκα, Ντάουντα, Σαχλί.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ έβρεξε πολύ χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από τις 08:00 έως τις 09:00. Από κει και μετά τίποτε.
Η ομάδα κατέβασε τόσα μπακ, εκ των οποίως κάποιοι λογίζονται και ως εξτρέμ, ειδικά ο Βιεϊρίνια. Ίσως από αυτή τη θέση να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά ο αρχηγός. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσει εξτρέμ το Μουργκ και στο 8αρο10 τον Σοάρες αντί του Αουγκούστου που εκτίει την ποινή του. Λογικά θα μοιράσει λεπτά μεταξύ του Κούρτιτς και του Σβαμπ, αλλά δύσκολα να αφήσει έξω τον Κούρτιτς, που έχει και στόχο να βγει 1ος σκόρερ, αλλά και να μην κάνει πολλές αλλαγές στο σχήμα του.
Μεσα σε μια πολυ βαρια ατμοσφαιρα σε ολη την πολη
γινεταιι ενα παιχνιδι και μια αγωνιστικη που φυσικα
θα επρεπε να αναβληθει.
Δυστυχως δεν εχω να πω κατι για το παιχνιδι κατω
απο τετοιες συνθηκες.
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο πατερας του παιδιου
που εφυγε εδωσε την τελευταια μεγαλη ευκαιρια
σε ολους εμας τους φιλαθλους και οπαδους
και στους ηγετες των ΠΑΕ μας προτεινοντας ενα φιλικο
ματς ΑΡΗ-ΠΑΟΚ. Ο τεραστιος αυτος ανθρωπος βρηκε τη δυναμη
να πει και να προτεινει κατι τετοιο.
Αν μπορουσε να γινει αυτο με κοινη παρουσια των φιλαθλων
στις ΙΔΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ οπως παλια θα ηταν το μεγαλυτερο
δωρο σε ολους οσους εφυγαν λογω χουλιγκανισμου
στην Ελλαδα και θα μπορουσε να αποτελεσει την
αρχη του τελους του φαινομενου φυσικα
με τη συμπαρασταση ολων των ΠΑΕ, των οπαδων και της πολιτειας
σε καθε επιπεδο με αναλογες πρωτοβουλιες και πραξεις.
γινεταιι ενα παιχνιδι και μια αγωνιστικη που φυσικα
θα επρεπε να αναβληθει.
Δυστυχως δεν εχω να πω κατι για το παιχνιδι κατω
απο τετοιες συνθηκες.
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο πατερας του παιδιου
να πει και να προτεινει κατι τετοιο.
Αν μπορουσε να γινει αυτο με κοινη παρουσια των φιλαθλων
στις ΙΔΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ οπως παλια θα ηταν το μεγαλυτερο
δωρο σε ολους οσους εφυγαν λογω χουλιγκανισμου
στην Ελλαδα και θα μπορουσε να αποτελεσει την
αρχη του τελους του φαινομενου φυσικα
με τη συμπαρασταση ολων των ΠΑΕ, των οπαδων και της πολιτειας
σε καθε επιπεδο με αναλογες πρωτοβουλιες και πραξεις.
Δεν ξερω αν επρεπε να αναβληθει η αγωνιστικη ή οχι.
Ξερω οτι δεν εχω καμια ορεξη να δω ποδοσφαιρο σημερα.
Ξερω οτι δεν εχω καμια ορεξη να δω ποδοσφαιρο σημερα.
Σήμερα δεν θα έπρεπε να είναι μέρα διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά περισυλλογής και αυτοκριτικής.
Ελάχιστα ή καθόλου με ενδιαφέρει σήμερα το τι θα γίνει στον αγώνα της ομάδας μας και φυσικά και στους υπόλοιπους.
Με θλίβει-'όχι και το ότι έπεσα από τα σύννεφα-η εικόνα του συνδέσμου Θ4, το τι βρήκε η αστυνομία και το τι σήμαινε Θ4 επί Λαυρέντη, Μάκη, Μπέλλου. Συνοθύλευμα άναρχο-φασιστοειδών σήμερα που δεν πρέπει, οι περισσότεροι από τους κατοικοεδρεύοντες στα γραφεία της, να ασχοληθούν ξανά με ΠΑΟΚ.
Ίσως να έχει αρχίσει να εξηγείται γιατί δεν υπήρξε και μάλλον δεν θα υπάρξει ανακοίνωση, τουλάχιστον κοινή, των συνδέσμων.
Ας διαβάσουμε σήμερα και αύριο και πολλές φορές το απόφθεγμα τι σημαίνει ΠΑΙΔΕΙΑ, του Breton.
Ελάχιστα ή καθόλου με ενδιαφέρει σήμερα το τι θα γίνει στον αγώνα της ομάδας μας και φυσικά και στους υπόλοιπους.
Με θλίβει-'όχι και το ότι έπεσα από τα σύννεφα-η εικόνα του συνδέσμου Θ4, το τι βρήκε η αστυνομία και το τι σήμαινε Θ4 επί Λαυρέντη, Μάκη, Μπέλλου. Συνοθύλευμα άναρχο-φασιστοειδών σήμερα που δεν πρέπει, οι περισσότεροι από τους κατοικοεδρεύοντες στα γραφεία της, να ασχοληθούν ξανά με ΠΑΟΚ.
Ίσως να έχει αρχίσει να εξηγείται γιατί δεν υπήρξε και μάλλον δεν θα υπάρξει ανακοίνωση, τουλάχιστον κοινή, των συνδέσμων.
Ας διαβάσουμε σήμερα και αύριο και πολλές φορές το απόφθεγμα τι σημαίνει ΠΑΙΔΕΙΑ, του Breton.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να συμβεί. Θα πρέπει πρώτη η δική μας ΠΑΕ να τοποθετηθεί επ' αυτού.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:...Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο πατερας του παιδιου
να πει και να προτεινει κατι τετοιο...
Και εγω ξενερωμενος ειμαι για να κατσω να δω μπαλα, αλλα απο την αλλη και να μην γινοταν το ματς θα αλλαζε κατι; Να μας ελεγε καποιος οτι θα σταματησουν ολα αν διακοπει το πρωταθλημα και θα ελεγα μαζι σου.
Όχι αδελφέ, δεν θα σταματήσουν αν δεν ληφθούν σκληρές αποφάσεις από όλους σε πολλές από τις πτυχές της ζωής, αλλά για σήμερα βράδυ δεν θέλω να ασχοληθώ. Θεωρώ πως κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης για τον κόσμο που παραδίδει η γενιά μου στα παιδιά μας.
Επιπλέον και μετά το προχθεσινό φονικό, περιστατικό οπαδικής βίας από πνευματικά ανάπηρους έγινε χθες βράδυ στο πλακόστρωτο της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου (πόσο ξεφτιλίζουν το όνομα του κάποιοι που κατοικούν στη Μακεδονία), σε βάρος δύο αδελφών 14 και 15 ετών.
Επιπλέον και μετά το προχθεσινό φονικό, περιστατικό οπαδικής βίας από πνευματικά ανάπηρους έγινε χθες βράδυ στο πλακόστρωτο της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου (πόσο ξεφτιλίζουν το όνομα του κάποιοι που κατοικούν στη Μακεδονία), σε βάρος δύο αδελφών 14 και 15 ετών.
-
Στο Μακεδονία έγινε το Σάββατο..Γερασίμου έγραψε:Όχι αδελφέ, δεν θα σταματήσουν αν δεν ληφθούν σκληρές αποφάσεις από όλους σε πολλές από τις πτυχές της ζωής, αλλά για σήμερα βράδυ δεν θέλω να ασχοληθώ. Θεωρώ πως κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης για τον κόσμο που παραδίδει η γενιά μου στα παιδιά μας.
Δεν το ήξερα επειδή το ανέφεραν σήμερα. Ευχαριστώ. Αλλά δεν αλλάζει κάτι παρά η ημερομηνία, πάλι άνανδρη επίθεση σε παιδάκια έχουμε.paokpantou έγραψε:Στο Μακεδονία έγινε το Σάββατο..Γερασίμου έγραψε:Όχι αδελφέ, δεν θα σταματήσουν αν δεν ληφθούν σκληρές αποφάσεις από όλους σε πολλές από τις πτυχές της ζωής, αλλά για σήμερα βράδυ δεν θέλω να ασχοληθώ. Θεωρώ πως κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης για τον κόσμο που παραδίδει η γενιά μου στα παιδιά μας.
-
- Μπαρκαρούτσος
Κάποιοι με έκραζαν και γελούσαν που έλεγα πριν 2-3 μέρες για Vieirinha εξτρέμ.
Να πω κάπου εδώ ότι δεν είμαι ο Razvan Lucescu.
Εξτρέμ η μήπως 10;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάποιοι με έκραζαν και γελούσαν που έλεγα πριν 2-3 μέρες για Vieirinha εξτρέμ.