Γ' εθνική και ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο.Totem_pk έγραψε:Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.
Όλο καλές ειδήσεις.
Τραγικά πράγματα στην βορειότερη χώρα της Αφρικής.
Γ' εθνική και ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο.Totem_pk έγραψε:Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.
Όλο καλές ειδήσεις.
Κλεινεις Γ εθνικη και την κανείς ερασιτεχνική.john4serres έγραψε:Γ' εθνική και ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο.Totem_pk έγραψε:Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.
Όλο καλές ειδήσεις.
Τραγικά πράγματα στην βορειότερη χώρα της Αφρικής.
Ακομα να φαει μπαν αυτος ρε αντμιν;Amsterdamer_87 έγραψε:Πρωτον. δεν με γνωριζεις..alexgarcia6 έγραψε:πως γινεται παντα το πρωτο πραμα που λενε οι ρατσιστες να ειναι "Δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα"
Δευτερον. τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρεφω..
Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
Μπερδευεσαι λίγο. Βλέπεις κάτι που λειτουργεί στο νησί και νομίζεις ότι θα λειτουργήσει και εδώ... δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό.gika έγραψε:Φυσικά και να μη κλείσουν τα γήπεδα.renegade έγραψε:Πάτε καλά? Γιατί να κλείσουν τα γήπεδα?
Ποιον τιμωρεις αν κλείσουν τα γήπεδα?
Δηλαδή επειδή κάποιος για να βγει από την θλίψη της ζωής του και να αισθανθεί ότι είναι σημαντικος στους γύρω του, αφαιρεί μια ζωή με πρόσχημα το οπαδικο,θα πρέπει να την πληρώσει το ίδιο το άθλημα και η κοινωνία?
Εσύ πιστεύεις ότι αυτόν αν τον ρωτήσεις να σου πει δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ θα σε πει?
Ποδόσφαιρο στις 13:00 και στις 15:00 το μεσημέρι, εισητηρια 2 και 3 φορές πιο ακριβά, και ούτε ένας τζάμπα. Σεκιουριτι σοβαροί που και μαλακια να κανεις θα σε βγάζουν σηκωτό έξω. Να μπαίνεις με ταυτότητα στο γήπεδο και οποιος έχει δημιουργήσει το παραμικρό να μη ξανά βλέπει γήπεδο από μέσα.
Να δεις ποιοι από αυτούς θα μείνουν..
Το είδα το βίντεο. Απο ότι καταλαβαίνω υπήρξε συμπλοκή. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Δικαιολογεί έναν νεκρό? και σόρυ αλλά και γω αν έβλεπα 10 μ@λ@κες να κατεβαίνουν απο 2 αυτοκίνητα, να μαχαιρώνουν έναν φίλο μου να τους λιανίσω θα ήθελα.paokpantou έγραψε:Η οπαδικη βία δεν πρόκειται να σταματήσει ακόμα και οι σύνδεσμοι να κλείσουν.. πάντα θα υπαρχει και υπάρχει σε όλο τον πλανήτη όχι μόνο στο Ελλαδισταν..κρίμα για το παιδί που σφαχτηκε από έναν αληταρα που δεν πρέπει να ξαναναφερει ποτέ την λέξη ΠΑΟΚ.
Δείτε ένα βίντεο που βγήκε μόλις τώρα και πείτε μου αν υπήρχε τελικά συμπλοκή η όχι???
Νομίζω δεν μπορεί.NikLiverpool έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δυστυχώς η εταιρεία security δεν μπορεί να τον ακουμπήσει.stravostomis έγραψε:Φίλε icue:
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ήταν ένας "κύριος" στην θύρα 7, μετακομισμενος από την θύρα 4 όταν ήταν κλειστή. Όπως θα ξέρεις, στην 7Α συνήθως κάθονται οικογένειες με μικρά παιδάκια και αρκετές γυναίκες.
Στο ένα του χέρι, κρατούσε μια μεγάλη σακούλα με χασίς, και στο άλλο ένα γεμάτο μπουκάλι με βότκα.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και μας εξήγησε με ωραίο τρόπο, πως αν τολμήσουμε να βγάλουμε το κινητό μας ή να καθίσουμε στην καρέκλα, θα μας περιμένει με τους φίλους του μετά το παιχνίδι και "θα δούμε εμείς τι θα πάθουμε". Το επόμενο του βήμα ήταν να λούσει παιδάκια με την βότκα από το σιχαμερό του στόμα και να απειλεί μπαμπάδες από τα παιδάκια που τον έλεγαν να κάτσει ήσυχα και να μην πετάει πράγματα στα κεφάλια μας. Όλα αυτά, εναντίον συνοπαδών του, που πλήρωσαν 20 ευρώ από το υστέρημα τους, εν μέσω αναστολών, απολύσεων και οικονομικής εξαθλίωσης, για να στηρίξουν την ομάδα μας.
Μάντεψε τι έκανε η εταιρία σεκιούριτι για αυτό το πράγμα. Αφού μαντέψεις, σκέψου τι θα γινόταν σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στον πλανήτη. Έχεις, λοιπόν, την απάντηση σου, για τις ευθύνες της ΠΑΕ αλλά και για μια από τις αιτίες όλων αυτών των σουρρεαλιστικών γεγονότων που ζούμε.
Αν βάλεις την αστυνομία να τον πετάξει θα μιλήσουμε για κατάχρηση εξουσίας και για πολλά άλλα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω γιατί ακριβώς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει? Το γήπεδο δεν είναι δημόσιος χώρος, ανήκει σε μια εταιρεία η οποία έχει κάθε δικαίωμα να περιφρουρήσει το προιόν της και τους υπόλοιπους πελάτες της. Αν πας σε ένα μαγαζί δηλαδή και κάνεις μαλακίες δεν μπορούν να σε πετάξουν έξω? Φυσικά και μπορούν.
Σε αυτην την εικονα, οι 6 πανομοιοτυπες, καινουριου τυπου αξινες μου δειχνουν πως δεν ειναι απλα οτι πηγε καποιος μια αξινα ή ενα ροπαλο που ειχε σπιτι του, αλλα καποιος αρχηγος-χρηματοδοτης, εδωσε φραγκα σε καποιον και του ειπε τραβα να αγορασεις οπλα. Κλεισιμο τωρα!paokmaniak έγραψε:Kαναν και ντου συνδεσμο και βρηκαν στυλιαρια, ροπαλα μαχαρια και ενα σωρο αλλα ωραια πραγματα