Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Totem_pk έγραψε:Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.

Όλο καλές ειδήσεις.
Γ' εθνική και ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο.
Τραγικά πράγματα στην βορειότερη χώρα της Αφρικής.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

john4serres έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.

Όλο καλές ειδήσεις.
Γ' εθνική και ΔΕΝ υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο.
Τραγικά πράγματα στην βορειότερη χώρα της Αφρικής.
Κλεινεις Γ εθνικη και την κανείς ερασιτεχνική.

Εννοειτε οτι απαγορευεις και ματς σε γηπεδα χωρις απειδηνωτη και ασθενοφόρο ανεξάρτητος
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μετά το σοκ, όσο κι αν ήταν κάπου αναμενόμενο, έχω να πω δυο κουβέντες μέχρι να μου έρθει ξανά όρεξη για ποδόσφαιρο.

1. Το χαλί που κρύβουμε τα σκατά όλες ανεξαιρέτως οι κοινωνικές ομάδες και κατ' επέκταση και οι ποδοσφαιρικές, έγινε πλέον βουνό. Δεν χωράει ούτε ένα "αλλά", έστω για την όποια αρρωστημένη τιμή των όπλων κάποιων.

Και 2 και πιο σημαντικό:

Μάλλον αποτύχαμε να κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο. Κρίση; Φτώχεια; Ανέχεια; Πανδημία; Αμορφωσια; Ρατσισμός; Αποτύχαμε, ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι που υποτίθεται ένα σκατό 23 ετών θα έπρεπε να έχει μάθει κάποια πράγματα για το αξιακό σύστημα από το να κάνει εφόδους θανάτου.

Δεν ξέρω αν ο φονιάς είχε ή έχει σχέσεις με το συνδεσμιακό κίνημα δεν ξέρω αν ήταν φτιαγμένος ή απλά την έχει δει κάπως, και λίγο με νοιάζει είναι η αλήθεια, αλλά αν δεν μπει χοντρό χέρι τώρα θα υπάρξει κι άλλος Φιλόπουλος, Νάσος, Άλκης ή το παλικάρι από τη Βουλγαρία.

Εδώ δεν κρατάμε κάποιο σκορ, μετράμε πλέον πόση ανθρωπιά έχει απομείνει στο σκατοκοσμο μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οσο τα ισοβια ισοδυναμουν με βαρια 10-15 χρονια μεσα τοσο πιο εντονη εγκληματικοτητα θα εχουμε
Αυτο το μπασταρδακι θα μπει μεσα στα 23 φονιας και θα βγει υπερεπαγγελματιας δολοφονος στα 36-37 του για να συνεχισει το εργο του
Ή θα δημιουργησουν ειδικες φυλακες για τα απεχθεστερα εγκληματα με προβλεπομενη εκτιση ισοβιων μεχρι να πεθανουν εκει μεσα ή να επαναφερον τν κρεμαλα.
Αλλιως δεν αλλαζει τπτ
Εκτος αν πιστευει κανεις οτι υπαρχει εστω και ενας φονιας που σωφρονιστικε στις ελληνικες φυλακες και βγηκε καθαρος ατην κοινωνια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:πως γινεται παντα το πρωτο πραμα που λενε οι ρατσιστες να ειναι "Δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα"
Πρωτον. δεν με γνωριζεις..
Δευτερον. τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρεφω..
Ακομα να φαει μπαν αυτος ρε αντμιν;
Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Προτεινω να μην δειτε το βιντεο που κυκλοφορει.

Καθαρματα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..

Φαντάσου να ήσουν και ρατσιστής δηλαδή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Πάτε καλά? Γιατί να κλείσουν τα γήπεδα?
Ποιον τιμωρεις αν κλείσουν τα γήπεδα?
Δηλαδή επειδή κάποιος για να βγει από την θλίψη της ζωής του και να αισθανθεί ότι είναι σημαντικος στους γύρω του, αφαιρεί μια ζωή με πρόσχημα το οπαδικο,θα πρέπει να την πληρώσει το ίδιο το άθλημα και η κοινωνία?
Εσύ πιστεύεις ότι αυτόν αν τον ρωτήσεις να σου πει δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ θα σε πει?
Φυσικά και να μη κλείσουν τα γήπεδα.

Ποδόσφαιρο στις 13:00 και στις 15:00 το μεσημέρι, εισητηρια 2 και 3 φορές πιο ακριβά, και ούτε ένας τζάμπα. Σεκιουριτι σοβαροί που και μαλακια να κανεις θα σε βγάζουν σηκωτό έξω. Να μπαίνεις με ταυτότητα στο γήπεδο και οποιος έχει δημιουργήσει το παραμικρό να μη ξανά βλέπει γήπεδο από μέσα.

Να δεις ποιοι από αυτούς θα μείνουν..
Μπερδευεσαι λίγο. Βλέπεις κάτι που λειτουργεί στο νησί και νομίζεις ότι θα λειτουργήσει και εδώ... δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό.
Ειδικά όσο δεν υπάρχει κράτος
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Η οπαδικη βία δεν πρόκειται να σταματήσει ακόμα και οι σύνδεσμοι να κλείσουν.. πάντα θα υπαρχει και υπάρχει σε όλο τον πλανήτη όχι μόνο στο Ελλαδισταν..κρίμα για το παιδί που σφαχτηκε από έναν αληταρα που δεν πρέπει να ξαναναφερει ποτέ την λέξη ΠΑΟΚ.
Δείτε ένα βίντεο που βγήκε μόλις τώρα και πείτε μου αν υπήρχε τελικά συμπλοκή η όχι???
icue

Δημοσίευση από icue »

Βρε ας κανουμε τα βασικα. Να μπαινουν μονο με εισιτήριο. Και καμερες παντου. Ειναι ιδιωτικος χωρος το γηπεδο. Δεν ειναι παρκο.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Κοίτα αν κάτι δεν λειτουργεί το κλείνουμε μέχρι να διορθωθεί. Αν το αφήνουμε να συνεχίσει καλύτερο δεν πρόκειται να γίνει.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

paokpantou έγραψε:Η οπαδικη βία δεν πρόκειται να σταματήσει ακόμα και οι σύνδεσμοι να κλείσουν.. πάντα θα υπαρχει και υπάρχει σε όλο τον πλανήτη όχι μόνο στο Ελλαδισταν..κρίμα για το παιδί που σφαχτηκε από έναν αληταρα που δεν πρέπει να ξαναναφερει ποτέ την λέξη ΠΑΟΚ.
Δείτε ένα βίντεο που βγήκε μόλις τώρα και πείτε μου αν υπήρχε τελικά συμπλοκή η όχι???
Το είδα το βίντεο. Απο ότι καταλαβαίνω υπήρξε συμπλοκή. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Δικαιολογεί έναν νεκρό? και σόρυ αλλά και γω αν έβλεπα 10 μ@λ@κες να κατεβαίνουν απο 2 αυτοκίνητα, να μαχαιρώνουν έναν φίλο μου να τους λιανίσω θα ήθελα.

Μην αρχίζετε τα ξεπλύματα μάγκες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

NikLiverpool έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:Φίλε icue:

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ήταν ένας "κύριος" στην θύρα 7, μετακομισμενος από την θύρα 4 όταν ήταν κλειστή. Όπως θα ξέρεις, στην 7Α συνήθως κάθονται οικογένειες με μικρά παιδάκια και αρκετές γυναίκες.

Στο ένα του χέρι, κρατούσε μια μεγάλη σακούλα με χασίς, και στο άλλο ένα γεμάτο μπουκάλι με βότκα.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και μας εξήγησε με ωραίο τρόπο, πως αν τολμήσουμε να βγάλουμε το κινητό μας ή να καθίσουμε στην καρέκλα, θα μας περιμένει με τους φίλους του μετά το παιχνίδι και "θα δούμε εμείς τι θα πάθουμε". Το επόμενο του βήμα ήταν να λούσει παιδάκια με την βότκα από το σιχαμερό του στόμα και να απειλεί μπαμπάδες από τα παιδάκια που τον έλεγαν να κάτσει ήσυχα και να μην πετάει πράγματα στα κεφάλια μας. Όλα αυτά, εναντίον συνοπαδών του, που πλήρωσαν 20 ευρώ από το υστέρημα τους, εν μέσω αναστολών, απολύσεων και οικονομικής εξαθλίωσης, για να στηρίξουν την ομάδα μας.

Μάντεψε τι έκανε η εταιρία σεκιούριτι για αυτό το πράγμα. Αφού μαντέψεις, σκέψου τι θα γινόταν σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στον πλανήτη. Έχεις, λοιπόν, την απάντηση σου, για τις ευθύνες της ΠΑΕ αλλά και για μια από τις αιτίες όλων αυτών των σουρρεαλιστικών γεγονότων που ζούμε.
Δυστυχώς η εταιρεία security δεν μπορεί να τον ακουμπήσει.

Αν βάλεις την αστυνομία να τον πετάξει θα μιλήσουμε για κατάχρηση εξουσίας και για πολλά άλλα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω γιατί ακριβώς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει? Το γήπεδο δεν είναι δημόσιος χώρος, ανήκει σε μια εταιρεία η οποία έχει κάθε δικαίωμα να περιφρουρήσει το προιόν της και τους υπόλοιπους πελάτες της. Αν πας σε ένα μαγαζί δηλαδή και κάνεις μαλακίες δεν μπορούν να σε πετάξουν έξω? Φυσικά και μπορούν.
Νομίζω δεν μπορεί.

Αλλα και να μπορεί, πήγαινε στις καυτές θύρες των ομάδων και πες σε security να πετάξει έξω κόσμο.

Αν δεν έχεις 10.ασβερκους να σαπίσουν κάποιους δε θ αλλάξει τπτ ποτέ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokmaniak έγραψε:Kαναν και ντου συνδεσμο και βρηκαν στυλιαρια, ροπαλα μαχαρια και ενα σωρο αλλα ωραια πραγματα

Εικόνα
Σε αυτην την εικονα, οι 6 πανομοιοτυπες, καινουριου τυπου αξινες μου δειχνουν πως δεν ειναι απλα οτι πηγε καποιος μια αξινα ή ενα ροπαλο που ειχε σπιτι του, αλλα καποιος αρχηγος-χρηματοδοτης, εδωσε φραγκα σε καποιον και του ειπε τραβα να αγορασεις οπλα. Κλεισιμο τωρα!

Επισης, αν και ειχα καποια συμπαθεια στη Θυρα 4, την προηγουμενη εβδομαδα αηδιασα κατεβαινοντας την Ιασωνιδου και βλεποντας στον πετρινο τοιχο του Βυζαντινου ναου με τεραστια γραμματα με spray PAOK και το αστερι της Θ4. Ποσο αρχιουγκανος ταλιμπαν πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο. Και το σκηνικο αυτο ειναι σχεδον απεναντι απο τα γραφεια της Θ4.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν είμαι της άποψης ότι κλείνοντας τα γήπεδα εξαλειφεις την βία.
Το ίδιο πιστεύω και για τους συνδέσμους.
Εξάλλου η βία δεν συναντάται μόνο εντός των γηπέδων και μεταξύ συνδεσμιακων συγκρούσεων.

Πρόταση μου είναι, μιας και εδώ υπάρχουν και πολλοί φίλοι συνδέσμων, θα πρέπει να παρακινηθουν και τα ηγετικά στελέχη του κάθε συνδέσμου να αρχίσουν επαφές μεταξύ άλλων συνδέσμων κι άλλων ομάδων. Θα πρέπει να γίνονται συναντήσεις.

Οι περισσότεροι μεταξύ τους γνωρίζονται. Φίλοι στον καφενέ και εχθροί εντός των τειχών!!
Τα γήπεδα είναι κλειστά για τους φιλοξενούμενους. Για να φανταστούμε ότι σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας και μετά από συνεννόηση συνδέσμων θα βρισκόμασταν προσκεκλημένοι 50 ή 100 για να δούμε την ομάδα μας?
Κι αυτό να το ανταποδώσουμε κι εμείς.
Υπάρχουν τρόποι, ιδέες. Απλά πρέπει να ξεφύγουμε από τα λόγια αλλά να γίνουν πράξεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”