Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από NikLiverpool »

paokmaniak έγραψε:Kαναν και ντου συνδεσμο και βρηκαν στυλιαρια, ροπαλα μαχαρια και ενα σωρο αλλα ωραια πραγματα

Εικόνα

Πέφτω απο τα σύννεφα....not.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Мир έγραψε:
Aye4 έγραψε:
Мир έγραψε:Συμφωνα με το ρεπορταζ ο συλληφθής ομολόγησε.
Μιλάνε για 23χρονο, σεσημασμένο για προηγούμενα οπαδικά επεισόδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "Ο συλληφθείς είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και είναι μέλος του συνδέσμου που βρίσκεται στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη"

https://sputniknews.gr/20220202/dolofon ... 58094.html
Αν ισχύει όντως μιλάμε για αναρχοφασιστα.

Κλεισιμο του συνδεσμου που δεν τον απομόνωσε και πεταξε οταν φανερώθηκε το εργο του.
Τι να απομονωσει;;; Χθες εκανε ντου η αστυνομια και θα ανακοινωσει τα ευρηματα που μαλον παραπεμπουν σε εγκληματικη οργανωση. Ποιος να απομονωσει ποιον; Κοροιδευομαστε μεταξυ μας;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:Φίλε icue:Μάντεψε τι έκανε η εταιρία σεκιούριτι για αυτό το πράγμα. Αφού μαντέψεις, σκέψου τι θα γινόταν σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στον πλανήτη. Έχεις, λοιπόν, την απάντηση σου, για τις ευθύνες της ΠΑΕ αλλά και για μια από τις αιτίες όλων αυτών των σουρρεαλιστικών γεγονότων που ζούμε.
Δυστυχώς η εταιρεία security δεν μπορεί να τον ακουμπήσει.

Αν βάλεις την αστυνομία να τον πετάξει θα μιλήσουμε για κατάχρηση εξουσίας και για πολλά άλλα.
Γιατι δεν μπορει η Σεκιουριτυ να τον βγαλει εξω ??
Ρωταω απο περιεργεια γιατι ισως ξερεις κατι παραπανω..
Ειχα την αντιληψη οτι η Σεκιουριτυ προστατευει τους θεατες και τον χωρο..
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

Που ειναι οι περηφανοι συνδεσμοι και οπαδοπατερες;;; τα '' καλα μας ατομα'' σκοτωνουν και βγαινουν σαν τον χαρο παγανια να πάρουν ζωές επειδη κάποιος ειναι αλλη ομάδα.
Κλεισιμο και στην τρύπα τους όλοι αυτοι οι αναρχο 4ρακιδες μαζι με τους φασιστες της νεαπολης και τους εθνικιστες των μακεδονων.
Απλοί αλήτες που στο ονομα του ΠΑΟΚ κανουν τις βρωμοδουλειες τους τα κοπροσκυλα.
χορτασαμε οπαδιλικι, χουλιγκανιλικι και χασικλικι .
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

anger4a έγραψε:Που ειναι οι περηφανοι συνδεσμοι και οπαδοπατερες;;; τα '' καλα μας ατομα'' σκοτωνουν και βγαινουν σαν τον χαρο παγανια να πάρουν ζωές επειδη κάποιος ειναι αλλη ομάδα.
Κλεισιμο και στην τρύπα τους όλοι αυτοι οι αναρχο 4ρακιδες μαζι με τους φασιστες της νεαπολης και τους εθνικιστες των μακεδονων.
Απλοί αλήτες που στο ονομα του ΠΑΟΚ κανουν τις βρωμοδουλειες τους τα κοπροσκυλα.
χορτασαμε οπαδιλικι, χουλιγκανιλικι και χασικλικι .
AYTO.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μου αρέσει που περιμέναμε ανακοινώσεις. Έτρεχαν να κρύψουν το δολοφόνο ή να καλύψουν το οπλοστάσιο? Μια βαθύτατη λύπη αισθάνομαι. Δεν πέφτω από τα σύννεφα αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν αξίζουν να λέγονται και κανονικά στο επόμενο εντός που θα έχει κόσμο πρέπει να φάνε όλοι πόρτα. Και ας δηλώνουν μετά ξανά οπαδοί του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Προφανώς και δεν είναι τυχαία η εκκωφαντική σιγή των συνδέσμων μας από χθες;

Πως να καταδικάσεις κάτι στο οποίο έχεις συμμετοχή ο ίδιος μέσω "εκλεκτών" μελών σου;

Ουδεμία έκπληξη περί τούτου προφανώς και η ερώτηση που έθεσα χθες ήταν εμφανώς ρητορική.

Την απάντηση την ξέραμε (μέσα μας) όλοι.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

NikLiverpool έγραψε:
Φίλε μου δε διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου. Αλλά για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η παιδεία και η ανατροφή του μέσου Έλληνα. Μιλάμε για απίστευτα δύσκολες καταστάσεις.
Στην Αγγλία ας πούμε (επειδή τυγχάνει να ζω εδώ) πίστεψέ με πως ο μέσος Αγγλάρας δεν έχει αλλάξει σε τίποτα απο τον μέσο Αγγλάρα της εποχής του Heysel και του Hillsborough. Στα γήπεδα όμως είναι παναγίτσες. Γιατί ξέρουν ότι αν κάνουν μαλακία δε θα δουν ξανά γήπεδο στη ζωή τους. Γιατί θα κάνουν ένα ποινικό μητρώο κάτσε καλά.
Μην νομίζετε ότι οι Βόρειοι είναι άγιοι. Κανίβαλοι χειρότεροι απο μας είναι. Το βλέπεις όταν γίνονται σκνίπα στις παμπ και δέρνονται στη μέση του δρόμου. Το βλέπεις όταν έρχονται διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά στο γήπεδο τους να τους πάει να κάνουν μαλακίες. Ε αυτό δηλαδή δεν μπορεί να γίνει?
Αυτό, ως έναν βαθμό μπορεί να γίνει άμεσα τα επόμενα χρόνια θεωρώ.
Πλέον, η διάλυση των συνδέσμων, ίσως να είναι μια σοβαρή πρόταση και ας αδικεί κάποιους.
Η καλύτερη περιφρούρηση των γηπέδων, θα μπορούσε να είναι επίσης η αρχή.
Και όταν λέω περιφρούρηση εννοώ με μια ευρύτερη έννοια που περιλαμβάνει ΠΑΕ, πολιτεία, φιλάθλους.
Πρέπει να γίνει ευρέως κατανοητό πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές από κανέναν:
ούτε από τον σεκιούριτι στην είσοδο και στον έλεγχο, ούτε από τους φιλάθλους που δεν θέλουν να μπλέξουν, ούτε από την πολιτεία. Όσο νιώθουν αυτοί οι τύποι πως είναι πάνω από όλους, θα συνεχίζουν.
Η αλλαγή όμως χρειάζεται ενεργή συμμετοχή και είμαστε σε μια φάση που ο κόσμος με όσα συμβαίνουν γύρω του, δεν ξέρει τι να πρώτο διαχειριστεί.
Για την κάλυψη του κενού, της κοινωνικής προσφοράς που μπορεί να έχουν οι σύνδεσμοι, θα πρότεινα να γίνονται κινήσεις κεντρικά από τον Α.Σ. Λύσεις μπορούν να υπάρξουν, θέληση και διάθεση δεν ξέρω.

Αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να δούμε πως φτάνουν κάποιοι στο να γίνουν εγκληματίες, για να δούμε πως θα λυθούν τέτοια ζητήματα.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο θέμα της ενίσχυσης της ασφάλειας του γηπέδου, στην επιβολή ελέγχου εισητηρίων και κυρίως στον αποκλεισμό οργανωμένων.
Όσον αφορά τα εμετικά συνθήματα απλά βάλε μουσική στο τέρμα. Ε που θα πάει, θα σταματήσουν.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κάμερες στο γήπεδο μας. Ομάδα της ΠΑΕ που να βλέπει για παραβατικές συμπεριφορές και δώσιμο κανονικό στην αστυνομία.
Απλά πράματα. Δεν κατάλαβα δηλαδή θα μπορεί ο κάθε ……….. να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και θα τον αφήνουμε έτσι; Γιατί; Για να μην προκαλέσουμε τους άλλους ……….

Είμαστε πολύ περισσότεροι παιδιά και η ομάδα δεν τους έχει πλέον ανάγκη αυτούς. Αλλάξανε τα χρόνια. Μεχρι και το γήπεδο θα έχει περισσότερο κόσμο. Εγώ φέτος πχ με Αρη δεν πήγα ενώ έχω διαρκείας. Και η κουμπαρά μου δεν με αφήνε να πάρω τον μικρό βαφτιστήρι μου στην Τούμπα. Φανταστειτε τώρα.

Αναμένω αντίδραση μέσω ανακοινώσεων από συνδέσμους μας. Αν δεν αντιδράσουν σε αυτό οι «θεσμικοί» μας τότε να διαλυθούνε να γλιτώσουμε. Η παραγωγή νέων οπαδών δεν γίνεται πλέον μόνο μέσα στα γήπεδα.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

NikLiverpool έγραψε:Ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο θέμα της ενίσχυσης της ασφάλειας του γηπέδου, στην επιβολή ελέγχου εισητηρίων και κυρίως στον αποκλεισμό οργανωμένων.
Όσον αφορά τα εμετικά συνθήματα απλά βάλε μουσική στο τέρμα. Ε που θα πάει, θα σταματήσουν.
Οχι φίλε μου. Καμια μουσική στο τέρμα. Η Τούμπα είναι και θα παραμέινει Τούμπα. Και στην Τούμπα η μουσική και τα μεγαφωνα δεν ειχαν ποτέ θέση. Σε όλους τους υπόλοιπους πεφτει το βάρος που θα πάμε γήπεδο. Να ξυπνήσουμε. Να βγάλουμε επιτέλους φωνή και ακουστούμε πιο δυνατά. Να πούμε τα συνθήματα που εξυμνούν την ομάδα μας και μονο. Να τραγουδήσουμε αυτά που θα θελαμε να μαθουν τα παιδιά μας. Ουτε για ναρκωτικά, ουτε για ντου. Μπορούμε να το κανουμε? Εγω νομίζω μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
Apo

Δημοσίευση από Apo »

Όλοι περιμένουμε ανακοίνωση από τους συνδέσμους μας και ειδικά από ΘΥΡΑ 4 και Πανελλήνιο. Η ανακοίνωση να είναι η αρχή και η συνέχεια να γίνει με έργα προς τη σωστή κατεύθυνση. Καλή η ανακοίνωση της original, εύχομαι να την μιμηθούν και να την ξεπεράσουν οι σύνδεσμοι των άλλων ομάδων. Να μην ξεχαστεί η δολοφονία και μείνουμε όλοι στα λόγια αλλά με πράξεις να περιορίσουμε τη βία από παντού στη ζωή μας.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ευκαιρία να ξεβρωμίσουμε. Μην την χάσετε. Μακριά οι λέρες από το πιο ένδοξο οπαδικό κίνημα...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
kos

Δημοσίευση από kos »

Να βρεθούν και τα άλλα καλοπαιδα.
Είναι συνένοχοι. Με την παρουσία τους έδωσαν θάρρος στο κάθαρμα το οποίο πιθανότατα δεν θα τολμούσε οτιδήποτε μόνο του.
Ξέρουμε πως λειτουργούν οι δειλοί, το μπουγιο.
Να βρεθούν και πέρα από τις όποιες ποινικές ευθύνες να αποβληθούν από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”