Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από danirifle »

και γω
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Επειδή προφανως έχασα κάποια επεισόδια.. Θα επιτρέπονται πλεον οι 5ξενοι??
Aκούγεται πολύ γιατί θα αυξηθούν οι ομάδες, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πάντως ο ΠΑΟΚ και πάλι με 4 θα πάει γιατί πολύ απλά δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

Να πουμε λιγο και τι εγινε εκτος γηπεδου.Η διμοιρια που κατα την διαρκεια του αγωνα μπηκε μεσα στο πεταλο,εξω επιτεθηκε στον κοσμο."Αφορμη" για την μπουκα στο πεταλο κ την επιθεση ηταν μια παρεα που πετουσε ο ενας στον αλλον μπουκαλια νερου.Πραγματικη αφορμη αυτο που εγινε προχθες στην νεαπολη
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

PaokCuba4 έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Επειδή προφανως έχασα κάποια επεισόδια.. Θα επιτρέπονται πλεον οι 5ξενοι??
Aκούγεται πολύ γιατί θα αυξηθούν οι ομάδες, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πάντως ο ΠΑΟΚ και πάλι με 4 θα πάει γιατί πολύ απλά δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο.
Με τν Καναδό 5 δε θα έχουμε???
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

felix 4 έγραψε:Να πουμε λιγο και τι εγινε εκτος γηπεδου.Η διμοιρια που κατα την διαρκεια του αγωνα μπηκε μεσα στο πεταλο,εξω επιτεθηκε στον κοσμο."Αφορμη" για την μπουκα στο πεταλο κ την επιθεση ηταν μια παρεα που πετουσε ο ενας στον αλλον μπουκαλια νερου.Πραγματικη αφορμη αυτο που εγινε προχθες στην νεαπολη
Τι έγινε στη Νεάπολη αδερφέ.. Πες κ σε μας ππυ δεν ξερουμε
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Dimitris_L4 έγραψε:Με τν Καναδό 5 δε θα έχουμε???
Κανονικά ναι, αλλά μέχρι και αν θα γίνει αυτό θα εναλλάσσουμε ένα ξένο γιατί θα μπορούμε να δηλώνουμε μόνο 4. Αλλιώς είναι στο χέρι μας αν θα έχουμε 4 ή 5 ξένους. Φυσικά μένει να δούμε και την κατάσταση του Barnes.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Kατα καιρους εχω δει μια καποια κριτικη και αμφισβητιση για Γουολς και Κουκλινσκι φετος και δεν την καταλαβα ποτε. Καμια σχεση ο Γουολς με οτι εχουμε δει απο Κουρνετα και μετα. Και πως μπορει να βλεπει καποιος τον Κουκλινσκι και να μην ειναι ευχαριστημενως ειδικα οταν μιλαμε θεωρητικα για τον δευτερο ακραιο δε μπορω να καταλαβω. Και με παθος παιζει, και σερβις εχει και ξερει να περνει τα μπλοκ αουτ με τεχνικη. Αξιος διαδωχος του Σαφρανοβιτς.

Απο την αλλη ενας παικτης για τον οποιο εχω ετσι μια αμφιβολια και για τον οποιο δεν εχω ακουσει τιποτα εδω ολη τη χρονια ειναι ο Μπραουν. Δεν ειναι κακος παικτης φυσικα αλλα ειστε ευχαριστημενοι απο την προσφορα του?

Εαν ο καινουργιος ο Καναδος βγει παικταρας τι κανουμε? Ποιον αφηνεις εξω αν δεν υπαρχει τραυματιας?
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Μπράβο στην ομάδα μας. Θέλω να σταθώ μόνο στην ενέργεια που βγάζει ο Κοκκινάκης, ειδικά μέσα από το γήπεδο τον παρακολουθούσα και είναι σχεδόν ηδονικός ο τρόπος που που πανηγυρίζει. Κάνω ιδιαίτερη μνεία στον συγκεκριμένο διότι από κάποιους αχαρακτήριστους αυτός και ο Πετρέας είναι περσόνα νον γκράτα λόγω προϋπηρεσίας στο γαύρο. Άι σηχτίρ πια στηρίξτε την ομάδα, γίνεται σοβαρότατη προσπάθεια!!!
ΥΓ Πάω να πιω ένα χαμομήλι γιατί έκλεισε η φωνή μας σήμερα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

felix 4 έγραψε:Να πουμε λιγο και τι εγινε εκτος γηπεδου.Η διμοιρια που κατα την διαρκεια του αγωνα μπηκε μεσα στο πεταλο,εξω επιτεθηκε στον κοσμο."Αφορμη" για την μπουκα στο πεταλο κ την επιθεση ηταν μια παρεα που πετουσε ο ενας στον αλλον μπουκαλια νερου.Πραγματικη αφορμη αυτο που εγινε προχθες στην νεαπολη
πες ρε φίλε τι παίχτηκε
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

Στην κοπη της πιτας στην νεαπολη εγιναν επεισοδια με τα ματ.Μπραβο στην ομαδα για την νικη και για οσους ηταν στο παλατακι
k8ou

Δημοσίευση από k8ou »

Παιδιά δεν έχω διαβάσει τα σχόλια, ίσως να έχει γραφτεί από κάποιον εδώ μέσα, απλά ο γαλονας που ήταν μέσα στο γήπεδο κ έδωσε την εντολη να πάει η διμοιρία στο πέταλο είπε στο τέλος του αγώνα ότι η αιτία ήταν ο τραυματισμός 2 αστυνομικών. Κάτι τέτοιο δεν έγινε από όσο είδα.... Ας προσέξει η διοίκηση μην φάμε καμιά τιμωρία...

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

CCCP έγραψε:Kατα καιρους εχω δει μια καποια κριτικη και αμφισβητιση για Γουολς και Κουκλινσκι φετος και δεν την καταλαβα ποτε. Καμια σχεση ο Γουολς με οτι εχουμε δει απο Κουρνετα και μετα. Και πως μπορει να βλεπει καποιος τον Κουκλινσκι και να μην ειναι ευχαριστημενως ειδικα οταν μιλαμε θεωρητικα για τον δευτερο ακραιο δε μπορω να καταλαβω. Και με παθος παιζει, και σερβις εχει και ξερει να περνει τα μπλοκ αουτ με τεχνικη. Αξιος διαδωχος του Σαφρανοβιτς.

Απο την αλλη ενας παικτης για τον οποιο εχω ετσι μια αμφιβολια και για τον οποιο δεν εχω ακουσει τιποτα εδω ολη τη χρονια ειναι ο Μπραουν. Δεν ειναι κακος παικτης φυσικα αλλα ειστε ευχαριστημενοι απο την προσφορα του?

Εαν ο καινουργιος ο Καναδος βγει παικταρας τι κανουμε? Ποιον αφηνεις εξω αν δεν υπαρχει τραυματιας?
Οι Ουολς και Κουκλίνσκι έχουν δεχτεί επικό πόλεμο και μάλιστα το κράξιμο στο Λευκορώσο τείνει να γίνει και cult. Αξέχαστα το τι τους σύρανε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς!! Ο Ουολς πραγματικά είναι ο πασαδόρος όχι απλά της κατηγορίας αλλά και του ΠΑΟΚ στη μετά Κουρνέτα εποχή. Μυαλό, σερβίς, μοίρασμα του παιχνιδιού. Ακόμα και σε μια μέτρια εμφάνιση όπως τη σημερινή, κάνει τη διαφορά. Τον πίστευα από την αρχή, αλλά έχω εκστασιαστεί από τη δραματική του βελτίωση στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το να είσαι πασαδόρος στη Χαλκμπανκ και καλύτερος πασαδόρος του Challenge Cup είναι κάτι, αλλά ο άνθρωπος κάνει επικά πράγματα. Σε αυτή την Εθνική Καναδά πρέπει ο Μπλανκενάου να είναι θεός για να είναι βασικός.

Ο Κουκλίνσκι ενώ ξεκίνησε νωθρά, ήθελε απλά χρόνο προσαρμογής. Σίγουρα δε θα τον πω Σαφράνοβιτς αλλά θα τον χαρακτηρίσω ως έναν από τους καλύτερους ακραίους που έχουμε δει στην ομάδα. Και το λέω αυτό γιατί δούλεψε τόσο τα τελειώματά του, αλλά και ανέβασε κατακόρυφα την υποδοχή του και το σερβίς και πλέον είναι ο πιο σταθερός ακραίος μας. Εγώ πραγματικά δε φοβάμαι το Λευκορώσο, αλλά ο κόσμος θέλει ο ακραίος να τελειώνει 99/100 επιθέσεις, αλλιώς τον μπούλο. Φυσικά ξεχνάνε ότι είναι ο 7ος καλύτερος σε αποτελεσματικότητα στο Πρωτάθλημα με 53% (82/193 επιθέσεις).

Ο Μπράουν είναι πολύ καλός και με τον Ουολς έχει συνθέσει φοβερό δίδυμο και με τον Πετρέα είναι το καλύτερο δίδυμο κεντρικών που έχουμε μετά τους Λι-Σμαραγδή. Φοβερή σωματοδομή και μπλοκ. Το πρόβλημα φέτος είναι ότι αντιμετωπίζει θέμα στον ώμο και γίνεται ειδική διαχείριση για να παίζει στα παιχνίδια. Για αυτό και μάλιστα του δώσαμε και άδεια και καμιά φορά βάζουμε τον πολύ καλό Γάτση να παίζει επίσης. Αυτές οι ενοχλήσεις είναι που τον έχουν κάνει να σιγήσει επιθετικά. Στους άλλους τομείς είναι μια χαρά.

Ο Barnes άμα επιστρέψει στο φουλ, απλά πιάστε μας μετά. Τα πλάνα τώρα λογικά θα πάνε ως εξής: 1ο) Θα τον βάλουμε με ομάδες όπως ο Μίλωνας, η Κηφισιά, ο Φίλιππος και ο ΟΦΗ και θα έχουμε έξω τον Μπράουν για ξεκούραση.
2ο) Θα τον βάλουμε αντί του Κουκλίνσκι, ώστε να να έχουμε ακόμα καλύτερη επίθεση χωρίς να χαλάει η υποδοχή πολύ, καθώς είναι ένας all-around παίκτης. Αυτό κυρίως αν γίνει, θα είναι σε παιχνίδια που θέλουμε να τα χτυπήσουμε πάρα πολύ, π.χ. ντέρμπι. Αλλά με τέτοιο Κουκλίνσκι θα πέσει πολύ δίλημμα. Θεωρώ ότι θα πάμε στο πρώτο.

Του χρόνου βλέπουμε ποιος θα μείνει. Αν δικαιώσει ο Καναδός, ξέρω ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνει και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Kαι τα στατιστικά καθώς η ΕΣΑΠ δε θα βγάλει τον κλασσικό πίνακα λόγω προβλήματος:

Διακύμανση:

1ο σετ: 4-8, 16-15, 20-21, 33-31

2ο σετ: 7-8, 15-16, 16-21, 18-25

3ο σετ: 8-4, 16-7, 21-12, 25-14

4ο σετ: 8-3, 16-11, 21-17, 25-20

*Οι πόντοι του Π.Α.Ο.Κ. προήλθαν από 3 άσσους, 59 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 7 άσσυς, 53 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-1 (33-31, 18-25, 25-14, 25-20) σε 120'

Π.Α.Ο.Κ. (Γιάννης Καλμαζίδης): Μπράουν 9 (7/12 επ., 2 μπλοκ), Πετρέας 6 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Γουόλς 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Κουμεντάκης 16 (13/21 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 61% υπ. - 50% άριστες), Κουκλίνσκι 12 (10/25 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 63% υπ. - 33% άριστες), Ούντρις 26 (24/44 επ., 2 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 72% υπ. - 56% άριστες), Σωτηρίου, Γάτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Αλμπέρτο Τζουλιάνι): Παγένκ 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Στιβαχτής, Τέπαν 18 (13/37 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Ζουπάνι 8 (6/11 επ., 2 άσσοι), Δαλακούρας 8 (8/17 επ., 44% υπ. - 22% άριστες), Πέριτς 21 (19/34 επ., 2 άσσοι, 32% υπ. - 13% άριστες) / Ζήσης (λ, 78% υπ. - 43% άριστες), Τζιάβρας (λ), Προύσαλης, Ανδρεάδης 2 (2/4 επ.), Παπαδόπουλος, Εφραιμίδης.
k8ou

Δημοσίευση από k8ou »

PaokCuba4 έγραψε:Kαι τα στατιστικά καθώς η ΕΣΑΠ δε θα βγάλει τον κλασσικό πίνακα λόγω προβλήματος:

Διακύμανση:

1ο σετ: 4-8, 16-15, 20-21, 33-31

2ο σετ: 7-8, 15-16, 16-21, 18-25

3ο σετ: 8-4, 16-7, 21-12, 25-14

4ο σετ: 8-3, 16-11, 21-17, 25-20

*Οι πόντοι του Π.Α.Ο.Κ. προήλθαν από 3 άσσους, 59 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 7 άσσυς, 53 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-1 (33-31, 18-25, 25-14, 25-20) σε 120'

Π.Α.Ο.Κ. (Γιάννης Καλμαζίδης): Μπράουν 9 (7/12 επ., 2 μπλοκ), Πετρέας 6 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Γουόλς 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Κουμεντάκης 16 (13/21 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 61% υπ. - 50% άριστες), Κουκλίνσκι 12 (10/25 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 63% υπ. - 33% άριστες), Ούντρις 26 (24/44 επ., 2 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 72% υπ. - 56% άριστες), Σωτηρίου, Γάτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Αλμπέρτο Τζουλιάνι): Παγένκ 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Στιβαχτής, Τέπαν 18 (13/37 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Ζουπάνι 8 (6/11 επ., 2 άσσοι), Δαλακούρας 8 (8/17 επ., 44% υπ. - 22% άριστες), Πέριτς 21 (19/34 επ., 2 άσσοι, 32% υπ. - 13% άριστες) / Ζήσης (λ, 78% υπ. - 43% άριστες), Τζιάβρας (λ), Προύσαλης, Ανδρεάδης 2 (2/4 επ.), Παπαδόπουλος, Εφραιμίδης.
Θεωρείς απίθανο να πήραμε από τώρα τον καναδο για του χρόνου, αν ειναι υγιείς, και για δέλεαρ στον οουλς που είναι κολλητοί ώστε να μείνουν πακέτο?

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Willie the Pimp έγραψε:Μπράβο στην ομάδα μας. Θέλω να σταθώ μόνο στην ενέργεια που βγάζει ο Κοκκινάκης, ειδικά μέσα από το γήπεδο τον παρακολουθούσα και είναι σχεδόν ηδονικός ο τρόπος που που πανηγυρίζει. Κάνω ιδιαίτερη μνεία στον συγκεκριμένο διότι από κάποιους αχαρακτήριστους αυτός και ο Πετρέας είναι περσόνα νον γκράτα λόγω προϋπηρεσίας στο γαύρο. Άι σηχτίρ πια στηρίξτε την ομάδα, γίνεται σοβαρότατη προσπάθεια!!!
ΥΓ Πάω να πιω ένα χαμομήλι γιατί έκλεισε η φωνή μας σήμερα.
O Kοκκινάκης στη θέση του λίμπερο απλά είναι ο καλύτερος Έλληνας λίμπερο. Θες άμυνες, θες υποδοχή. Είναι ένα πλήρες λίμπερο. Ο δικός μας "Σερτζίνιο" με άλλα λόγια, όποιος ξέρει. Φοβερή ενέργεια από τον ίδιο και μάλιστα μεταδίδει την αύρα του νικητή και στους άλλους. Και μάλιστα παρά την οπαδική του ταυτότητα, είναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν πήγε ούτε σε Τσουκαλάδες και ούτε σε Λεμονίδηδες και σε εφημερίδες να μιλήσει. Και αυτό αναγνωρίζεται από φίλους και αντιπάλους. Βέβαια αυτόν τον κράζουμε και όχι τον άλλον που βγήκε σε αυτές τις εκπομπές και που μας κατσικώθηκε λόγω Σαββίδη (κάνει τζιζ ξέρω).

Τα ίδια ισχύουν για τον Πετρέα. Είναι όντως ένας περίεργος χαρακτήρας. Και έχει βρίσει, και είναι με τις μέρες του και μπορεί να είναι αψυχολόγητος ειδικά όταν ψάχνει ομάδα. Όμως είναι απίστευτος επαγγελματίας και μάλιστα όπου έχει παίξει, τα έχει δώσει όλα. Εδώ φίλοι μου Παναθηναϊκοί μου έχουν πει ότι δεν τον πάνε με την καμία, αλλά θα τον θέλανε σαν τρελοί στην ομάδα.

Δυστυχώς εμείς είμαστε ένα άλλο καράβι. Νομίζουμε ότι ασκούμε αντιπολίτευση με την αποχή και μάλιστα νομίζουμε ότι είναι σωστοί οι λόγοι. Απλά δεν υπάρχει η διάθεση για στήριξη σε αυτό το τμήμα και όλοι σχεδόν έχουν κολλήσει ακόμα στο παρελθόν. Αντί να αγκαλιάσουμε το τμήμα και με την παρουσία μας να αποτρέψουμε τα εγκλήματα που έγιναν από τη διοίκηση, για εμάς φταίει ο Πετρέας, ο Κοκκινάκης και το "ερυθρόλευκο παραπέτασμα". Θα μου πεις βέβαια ότι δε διστάσαμε να παρατήσουμε και το μπάσκετ, στο βόλεϊ θα κολλήσουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”