Φιλε μου Αρνεσεν ειχες φερει εναν απο τους τόπ οφ δε τοπ ΤΔ πανευρωπαϊκά και εφυγε νυχτα….δεν υπονοώ κατι για τον Μποτο απλα επειδη μίλησες για πρωτο επαγγελματία ΤΔ…ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99 έγραψε:Α ) Ολοι θέλουμε μεταγραφές παιχταράδων ,αλλά εάν θέλουμε να μιιλάμε λογικα ,
πρέπει να ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξεφορτωθείς πρωτα παίχτες εκτος πλάνων προπονητή.
Β ) Πιστευει κανείς πως η ανανέωση ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ των Μπισε και Κρεσπο είναι λάθος? Για να κάνω αλλιως την ερώτηση:
Είναι σίγουρος κανεις πως θα βρεί παιχτες στην θέση τους τοσο έτοιμους ,και ποιιοτικούς για το ροτεισον των θεσεων τους?
Γ ) Σκεφτείτε πως ο Σαββίδης παραδέχτηκε το λάθος του ξαναφέρνωντας (χρυσοπληρωνοντας) τον Λούτσε ,ενώ θα μπορουσε να κρατησει Γκαρσια που θέλανε όλοι (και σχεδον τσαμπα)
Παραδέχτηκε το λάθος του της μη τοποθετησης ΤΔ , φέρνοντας (πληρώνοντας αδρα) τον Μπότο.
Ανθρωπος που αναγνωρίιζει τα λάθη του και τα διορθώνει με κόστος εμένα μου εμπνέει εμπιστοσυνη.
Δ ) Η ποδοσφαιρική λογική με την οποία φαίνεται να κινείται πλέον η ομάδα υπο την καθοδηγηση του ΠΡΩΤΟΥ επαγγελματία ΤΔ που έχει η ομάδα με κάνει αισιοδοξο
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Metagrafakias
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- WeWillRockYou
Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή επιλογή, ωστέ να γίνει αξιολόγηση ή όχι, αλλά η ομάδα έδωσε χρόνο και ευκαιρίες σε όσους παίκτες είχαν συμβόλαιο μαζί της. Για παράδειγμα, ο Ροντρίγκο κρίθηκε ανεπαρκής και από τη στιγμή που ήταν εύκολο να λυθεί το συμβόλαιο του και δεν υπήρχε κόστος απόκτησης, αποχώρησε. Θεωρώ πως αν γινόταν, θα είχαμε περισσότερες αποχωρήσεις.Magpies4 έγραψε:Νομίζω οτι από τότε που γύρισε ο Λουτσέσκου δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε παίκτες που θέλαμε να αναπληρώσουμε. Πχ:
Μπίσεσβαρ
Εσίτι
Βαρέλα
Κρέσπο
Αντρέ
κλπ κλπ
Τώρα που ήρθε ο Δεκέμβριος δίνουμε ευκαιρία στον Ζαμπά και μάλλον στον Τσόλακ. Αν δεν υπήρχε Ζαμπά θα παίρναμε εξτρέμ; Αν δεν υπήρχε Τσόλακ θα παίρναμε φόρ; Νομίζω η απάντηση είναι ναί και ναί. Νομίζω έτσι λειτουργεί φέτος η ομάδα. Επιμένουμε σε αυτούς που έχουμε και ό,τι βγεί. Εμένα μου φαίνεται οτι και το καλοκαίρι κάπως έτσι θα κινηθούμε με κάποιες κινήσεις για να καλυφθούν θέσεις που θα αδειάσουν. Η φιλοσοφία Λουτσέσκου είναι τέτοια, και αποδεικνύεται ένας πολύ συντηρητικός προπονητής. Εγώ πάω στοίχημα οτι θα κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο παίκτες σαν τον Μπίσε, τον Κρέσπο, Καντουρί και Αντρέ (εκτός αν οι ίδιοι σταματήσουν). Αυτό ακριβώς προμηνύεται και θα έλεγα δυστυχώς γιατί η ομάδα χρειάζεται ριζική ανανέωση.
Επίσης, το να ανανεωθούν οι παραπάνω παίκτες του πρωταθλήματος, δεν είναι από μόνο του πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ποιος ρόλος θα τους δοθεί και με τι κόστος. Σε έναν έξτρα συμπληρωματικό ρόλο, με χαμηλά συμβόλαια, για να κλείσουν την καριέρα τους εδώ, έχοντας μπροστά τους βασικούς καλούς παίκτες, θα ήταν χρησιμότατες λύσεις.
Αν του χρόνου έχεις έναν βασικό παίκτη επιπέδου στο δεκά και από πίσω αποφασίσεις πως θα δώσεις ευκαιρίες στον Κωσταντέλια, έχοντας ως κάλυψη τον Μπίσε, δεν είναι κακή ιδέα. Ή αν βάλεις δίπλα στον Κρέσπο έναν νεαρό, έχοντας παράλληλα 3 βασικούς παίκτες.
Και για να είμαστε ον τόπικ:
Ο Αντώνης Οικονομίδης έγραψε στο twitter, πως ο παίκτης που υπέγραψε στον Παναθηναικό, έχει προταθεί εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες σε εμάς και στην ΑΕΚ. Δουλειά του αντζέντη Μαλένοβιτς (έχει τους Τσούμπερ και Γέβτιτς) λέει και ο παίκτης έχει απολαβές στο 1 εκατομμύριο.
- ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99
Ωραια ! Ο δευτερος ,7 χρονια μετά τον πρωτοMetagrafakias έγραψε:Φιλε μου Αρνεσεν ειχες φερει εναν απο τους τόπ οφ δε τοπ ΤΔ πανευρωπαϊκά και εφυγε νυχτα….δεν υπονοώ κατι για τον Μποτο απλα επειδη μίλησες για πρωτο επαγγελματία ΤΔ…ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99 έγραψε:Α ) Ολοι θέλουμε μεταγραφές παιχταράδων ,αλλά εάν θέλουμε να μιιλάμε λογικα ,
πρέπει να ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξεφορτωθείς πρωτα παίχτες εκτος πλάνων προπονητή.
Β ) Πιστευει κανείς πως η ανανέωση ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ των Μπισε και Κρεσπο είναι λάθος? Για να κάνω αλλιως την ερώτηση:
Είναι σίγουρος κανεις πως θα βρεί παιχτες στην θέση τους τοσο έτοιμους ,και ποιιοτικούς για το ροτεισον των θεσεων τους?
Γ ) Σκεφτείτε πως ο Σαββίδης παραδέχτηκε το λάθος του ξαναφέρνωντας (χρυσοπληρωνοντας) τον Λούτσε ,ενώ θα μπορουσε να κρατησει Γκαρσια που θέλανε όλοι (και σχεδον τσαμπα)
Παραδέχτηκε το λάθος του της μη τοποθετησης ΤΔ , φέρνοντας (πληρώνοντας αδρα) τον Μπότο.
Ανθρωπος που αναγνωρίιζει τα λάθη του και τα διορθώνει με κόστος εμένα μου εμπνέει εμπιστοσυνη.
Δ ) Η ποδοσφαιρική λογική με την οποία φαίνεται να κινείται πλέον η ομάδα υπο την καθοδηγηση του ΠΡΩΤΟΥ επαγγελματία ΤΔ που έχει η ομάδα με κάνει αισιοδοξο
Απο περιεργεια να ρωτησω,φοβαται αλλος πως το καλοκαιρι θα ανανεωσει ο Μπισεσβαρ και δεν θα παρουμε και παλι επιτελικο γιατι θα παμε με διδυμο Μπισεσβαρ,Καντουρι και θα αποκτηθει μονο εξτρεμ;
Παντως ο Μηλιος στο live του sdna λεει οτι ασχετως τι βγαινει προς τα εξω ακομα περιμενουν καραμπολες και ελπιζουν.
Προφανως για δανεικο.
Προφανως για δανεικο.
-
Πριν έρθει ο Μπότο θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά, τώρα δε νομίζω σοβαρός άνθρωπος με κορυφαίες παραστάσεις να κάνει κάτι τέτοιο.joshua έγραψε:Απο περιεργεια να ρωτησω,φοβαται αλλος πως το καλοκαιρι θα ανανεωσει ο Μπισεσβαρ και δεν θα παρουμε και παλι επιτελικο γιατι θα παμε με διδυμο Μπισεσβαρ,Καντουρι και θα αποκτηθει μονο εξτρεμ;
εγώ δεν φοβάμαι καθόλου γιατί βλέπω ότι στην ομάδα έχει αρχίσει να επανέρχεται η ποδοσφαιρική λογική ... η ομάδα πήρε ένα σωστό πανευρωπαϊκά επαγγελματία και άρχισε να οργανώνεται ... δεν μπορεί να φτάσει κατευθείαν στα απαραίτητα επίπεδα οργάνωσης αλλά έχει ξεκινήσει επιτέλους ...\
όλοι οι παίχτες που έρχονται με μεταγραφές πρέπει να είναι παίχτες από το επάνω επίπεδο ... και να μιλάνε με το τόπι ... επομένως δεν φοβάμαι ανανέωση Μπίσεσβαρ ... ίσα ίσα ... γιατί απλά ο μπίσε της μιλάει της μπάλας ...
μακάρι να έρθει ο νεότερος Μπίσεσβαρ και να είναι καλύτερος ... εάν δεν έρθει δεν θέλω παλτά τύπου Εσίτι, τέιλορ, μούργκ, μίτριτσα κλπ ... χίλιες φορές καλύτερα ανανέωση μπίσε ...
όλοι οι παίχτες που έρχονται με μεταγραφές πρέπει να είναι παίχτες από το επάνω επίπεδο ... και να μιλάνε με το τόπι ... επομένως δεν φοβάμαι ανανέωση Μπίσεσβαρ ... ίσα ίσα ... γιατί απλά ο μπίσε της μιλάει της μπάλας ...
μακάρι να έρθει ο νεότερος Μπίσεσβαρ και να είναι καλύτερος ... εάν δεν έρθει δεν θέλω παλτά τύπου Εσίτι, τέιλορ, μούργκ, μίτριτσα κλπ ... χίλιες φορές καλύτερα ανανέωση μπίσε ...
Βρε δεν θα με χαλουσε ανανεωση Μπισεσβαρ,εγω και Μιτριτσα μπορει να αγοραζα,αρκει να πηγαινα με 6δα μεταγραφη,μεταγραφη Μπισεσβαρ,Μιτριτσα,Ζιφκοβιτς,Ζαμπα...
- WeWillRockYou
joshua έγραψε:Απο περιεργεια να ρωτησω,φοβαται αλλος πως το καλοκαιρι θα ανανεωσει ο Μπισεσβαρ και δεν θα παρουμε και παλι επιτελικο γιατι θα παμε με διδυμο Μπισεσβαρ,Καντουρι και θα αποκτηθει μονο εξτρεμ;
Αν δεν είχε έρθει ο Μπότο, θα υπήρχε αυτός ο φόβος.
Πλέον δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν υπάρξει θετική εισήγηση του προπονητή για τις περιπτώσεις τους.
Από τη στιγμή που υπάρχει αθλητικός διευθυντής, η τελική αξιολόγηση θα γίνει πιστεύω από αυτόν.
Καλά και το καλοκαίρι τα ίδια έλεγε. Ειδάλλως ποιος θα τον παρακολουθήσει?nunies4 έγραψε:Παντως ο Μηλιος στο live του sdna λεει οτι ασχετως τι βγαινει προς τα εξω ακομα περιμενουν καραμπολες και ελπιζουν.
Προφανως για δανεικο.
Κακως δεν εγινε (απ οτι φαινεται) η μεταγραφη ενος μεσοεπιθετικου.
Ειτε εξτρεμ, ειτε δημιουργικου χαφ.
Δεν ξερω αν βλεπουν τον Σοαρες ως 10αρι, αλλα και ετσι να ειναι θα επρεπε να γινει κινηση για εξτρεμ.
Και ναι προφανως ποσοτικα στις θεσεις δεν εχουμε θεμα αλλα ποιοτικα εχουμε και μαλιστα μεγαλο.
Αυτα ειναι δεδομενα και πιστευω οτι ολοι οσοι γραφουν και παρακολουθουν το φορουμ συμφωνουν οτι ειναι λαθος η μη αποκτηση εξτρεμ (θα πω εγω).
Τελος με αυτο.
Τωρα, αυτο το πραγμα με την συνεχομενη αναφορα στα γεγονοτα και τα δεδομενα, τη συνεχη κριτικη με τα ιδια και τα ιδια σε καθε ποστ, τη συνεχη μανουρα σε ολα τα τοπικς, τη συνεχη ειρωνια σε παικτες και προπονητες, μπορειτε να μου εξηγησετε που ακριβως που αποσκοπει;
"Ε ειμαστε τρελαμενοι"
Ε νταξει ολοι μας ειμαστε και στεναχωρημενοι και σκασεμενοι και κριτικη θα κανουμε για την μη αποκτηση ενος παικτη και για την ισοπαλια χθες. Αλλα το να γινονται ανα μιση ωρα τα ιδια και τα ιδια ποστ, γιατι;
"Ε μην ασχολειστε μαζι μου"
Ε πως θα γινει οταν σε μια σελιδα απο τα 20 ποστ τα 5-6 ειναι ενος χρηστη που λεει τα ιδια και τα υπολοιπα ειναι παραθεσεις για αυτα τα ποστ;
Λεω εγω τωρα...
Ειτε εξτρεμ, ειτε δημιουργικου χαφ.
Δεν ξερω αν βλεπουν τον Σοαρες ως 10αρι, αλλα και ετσι να ειναι θα επρεπε να γινει κινηση για εξτρεμ.
Και ναι προφανως ποσοτικα στις θεσεις δεν εχουμε θεμα αλλα ποιοτικα εχουμε και μαλιστα μεγαλο.
Αυτα ειναι δεδομενα και πιστευω οτι ολοι οσοι γραφουν και παρακολουθουν το φορουμ συμφωνουν οτι ειναι λαθος η μη αποκτηση εξτρεμ (θα πω εγω).
Τελος με αυτο.
Τωρα, αυτο το πραγμα με την συνεχομενη αναφορα στα γεγονοτα και τα δεδομενα, τη συνεχη κριτικη με τα ιδια και τα ιδια σε καθε ποστ, τη συνεχη μανουρα σε ολα τα τοπικς, τη συνεχη ειρωνια σε παικτες και προπονητες, μπορειτε να μου εξηγησετε που ακριβως που αποσκοπει;
"Ε ειμαστε τρελαμενοι"
Ε νταξει ολοι μας ειμαστε και στεναχωρημενοι και σκασεμενοι και κριτικη θα κανουμε για την μη αποκτηση ενος παικτη και για την ισοπαλια χθες. Αλλα το να γινονται ανα μιση ωρα τα ιδια και τα ιδια ποστ, γιατι;
"Ε μην ασχολειστε μαζι μου"
Ε πως θα γινει οταν σε μια σελιδα απο τα 20 ποστ τα 5-6 ειναι ενος χρηστη που λεει τα ιδια και τα υπολοιπα ειναι παραθεσεις για αυτα τα ποστ;
Λεω εγω τωρα...
Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι πρόβλημα, έδειξε φέτος ότι μπορεί να βοηθήσει, το πρόβλημα είναι ο Καντουρί και οι τραυματισμοί (πληθυντικός παρακαλώ) του. Αν φύγουν όλοι αυτοί στις θέσεις πίσω από τον φορ, με εξαίρεση τον Ζίφκο και ίσως τον Ζαμπά, τότε θα χρειαστούμε 4 παίκτες τουλάχιστον για βασικούς-αναπληρωματικούς μόνο γι' αυτές τις θέσεις.
- stravostomis
Ξέρεις καμιά ομάδα να δίνει πάνω από 800.000 ευρώ για έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει 40 ποιοτικά λεπτά και αυτό μόνο αν βάλεις από πίσω του παίκτες που να καλύπτουν τα μη τρεξίματα του;Miles έγραψε:Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι πρόβλημα, έδειξε φέτος ότι μπορεί να βοηθήσει, το πρόβλημα είναι ο Καντουρί και οι τραυματισμοί (πληθυντικός παρακαλώ) του. Αν φύγουν όλοι αυτοί στις θέσεις πίσω από τον φορ, με εξαίρεση τον Ζίφκο και ίσως τον Ζαμπά, τότε θα χρειαστούμε 4 παίκτες τουλάχιστον για βασικούς-αναπληρωματικούς μόνο γι' αυτές τις θέσεις.
Αν ανανεώσει ο Μπίσεσβαρ το καλοκαίρι, θα αποτελεί έγκλημα και κοροϊδία
Γιατι βρε αχαριστε δεν σου εφερε τον μεσι απο τα καρπαθια τελευταια μερα;renegade έγραψε:Καλά και το καλοκαίρι τα ίδια έλεγε. Ειδάλλως ποιος θα τον παρακολουθήσει?nunies4 έγραψε:Παντως ο Μηλιος στο live του sdna λεει οτι ασχετως τι βγαινει προς τα εξω ακομα περιμενουν καραμπολες και ελπιζουν.
Προφανως για δανεικο.
Είναι που φέραμε τον Μποτο και άλλαξαν τον τρόπο λειτουργίας τους κι οι απο πάνω.