ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μήπως να ανοίξει ένα τόπικ "Σκέψεις, παράπονα, κριτική κτλ για τις μεταγραφές" για να μπορούν όσοι επιθυμούν να εκφράζονται όμορφα και ον τόπικ εκεί;

Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα μπαίνει κανένας εκεί μιας και δεν θα έχει επισκεψιμότητα το τόπικ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι και για φευγα ο Καμπελα αφου τελειωνει το συμβολαιο του το καλοκαιρι, αλλα εφαγε και κοκκινη σε ματς του Κυπελλου και για αυτον δεν ηταν ουτε αποστολη στα δυο τελευταια ματς της Κρασνονταρ.

Παντως εγω ως αισιοδοξος απο την φυση μου, θα πω οτι πιστευω θα γινει κινηση μεχρι το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Metagrafakias έγραψε:
Sera4 έγραψε:Σούρμε, υπάρχουν όμως μέλη όπως ο Metagrafakias, που επανειλημμένα και με περίτεχνο τρόπο εδώ και μέρες, κάνοντας στην άκρη ισολογισμούς της ΠΑΕ, προσπαθούν να πείσουν ότι ο Σαββίδης βγάζει και κέρδος από τον ΠΑΟΚ, με μπακαλίστικα μεταγραφικά μαθηματικά, και να δημιουργήσουν κλίμα για κλειστές κάνουλες.

Είναι άλλο πράγμα η άποψη, και άλλο η σπέκουλα. Αλλιώς να το γυρίσουμε στους ραπτοπουλομήρτσους.
Οπως ειπα ειμαι υπεύθυνος για αυτα που λεω Οχι για αυτα που καταλαβαινεις…Το οτι εχει κλεισει αισθητά η κάνουλα και οδεύουμε σε μια κατασταση εσόδων-εξόδων δεν ειναι ψέμα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κατηγοριοποιούμε για αυτο;;;στοχος ειναι η αυτάρκεια συμφωνω και οπως ειπα σε προηγούμενο ποστ το μεγαλυτερο λαθος ειναι το επικοινωνιακό και Οχι τοσο το αγωνιστικό…Το καλοκαιρι βγηκε ο Κυρ Κυρ και ειπε παμε ξανα για νταμπλ και η ενίσχυση της ομαδας ποια ηταν;;;Ολοι παραδέχτηκαν τπυς λάθους χειρισμούς και ειπαν θα γινει ενίσχυση τον Ιανουαριο συγνωμη δεν ειδα καποια σοβαρη ενίσχυση πρεπει να απολογηθώ για αυτο;;;Οποτε πες οτι στοχος ειναι η αυτάρκεια ΞΕΚΑΘΑΡΑ και θα παμε σε ενα μοντελο με ανάδειξη νέων παικτών και παικτες απο ακαδημια αλλα μην περιμενετε τιτλους να κανετε υπομονη να το στηρίξω με τα χίλια γιατι ειμαι και ο πρωτος που επιμένει σε ανάδειξη ακαδημιών οταν καποιοι ζητούσατε 32χρονους για μεταγραφες…Αυτα απλα μην κοροϊδευόμαστε μεταξυ μας λεω πιο λαϊκά η νεα εποχη λεει διαχείρηση και καλα κανει ο Ιβαν αυτος ειναι το αφεντικο αλλα ας το επικοινωνήσει με τον σωστο τροπο….
Για να ασχολούνται όλοι μαζί σου κάτι κανείς στραβά μάλλον. Κουμάντο πάντως στο σπίτι σου, στην ΠΑΕ κάνει άλλος και πληρώνει ακριβά μάλιστα.
Άιντε μας επρηξες
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Υπάρχει τελικά πιθανότητα να φύγει και ο Μούργκ; Και αν ναι, είναι δυνατόν ακόμη και τότε να μην ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά; Μίτριτσα και Ζαμπά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δεν είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά μπροστά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Βλέπω ότι έχουν αρχίσει να γίνονται τρελές καραμπόλες στην Ευρώπη. Για να δούμε πόσο καλός είναι στο μπιλιάρδο ο Μπότο.
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

παντως sport fm είπε πριν απο λίγο ο τζωρμπατζόγλου ότι τελείωσαν οι μεταγραφές.
Το είπε ως δεδομένο ότι δεν ασχολείται ο Μπότο με επιπλέον μεταγραφές Ιανουαρίου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

η κοπενχαγη τρενο στις μεταγραφες.. πηρε και τον Αμο απο την χαμαρμπι , τον νιγηριανο... 4,5 εκ ....
δυστυχως αν δεν επενδυσεις δεν γινεται να φερεις παικτες που να εχουν το πακετο ενεργοι, εξεληξιμοι, ταλαντουχοι..
οταν ομαδες του επιπεδου μας ξοδευοπυν 10 -15 χαρτια για αγορες εμεις με συνολικα 2-3 εκ τι να παρουμε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να σταματήσουμε τις αναλύσεις για άσχετα θέματα!

Αν γίνει κάτι μεταγραφικό θα το δούμε.

Αλλά να αναλύσετε τι βάζει τι βγάζει και τα παρεμφερή δεν είναι για εδω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Τρεμω στην ιδεα του τι θα συμβει το καλοκαιρι...Φοβαμαι οτι ο Λουτσεσκου θα εισηγηθει αγορα Σιντκλει και Μιτριτσα,μην πω και ανανεωση Βιερινια,ανανεωση Μπισεσβαρ,προφανως και Πασχαλακη και εγω δεν ξερω τι αλλο...Αν κατα δηλωση του ενας νεος παικτης θελει 4 μηνες για να προσαρμοστει πως θα παμε για 2 αριστερα μπακ,2-3 μεσοεπιθετικους,2 τερματοφυλακες και εγω δεν ξερω τι αλλο...
Το περίεργο θα είναι να ΜΗΝ συμβούν ΟΛΑ αυτά που αναφέρεις.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ονειρα απατηλα... αλλη μια μεταγραφικη περιοδο πεταξαμε χαρταετο.. τωρα αν καποιος ελπιζει οτι το καλοκαιρι θα μπορεσουν να φερουν 2 αριστερα μπακ , ενα τερμα, 1 σεντερ μπακ, 2 μεσοεπιθετικους και ενα φορ, κανει ονειρα...
συνολο το ελαχιστο 7 παικτες που να κανουν διαφορα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Εγώ το πιστεύω. Μια χαρά σχεδιασμός θα γίνει και ο ΠΑΟΚ θα γ@μάει και θα δέρνει του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εγω πιστευω οτι ο παικτης απο την Ιβηρικη που προσπαθει να φερει ο Μποτο ειναι ο Αντρε Φρανκο και απλα επειδη η Εστοριλ βασιζεται πολυ πανω του δεν τον αφηνει τοσο ευκολα κι ας τον χασει τζαμπα το καλοκαιρι....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

για να μην βγαινει οτι τελος ... μαλλον κατι θα περιμενουμε μηπως και κατσει τελευταια στιγμη..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Demir έγραψε:για να μην βγαινει οτι τελος ... μαλλον κατι θα περιμενουμε μηπως και κατσει τελευταια στιγμη..
Απο τσορμπατζογλου κολκα βγηκε τελος ουσιαστικα απλα δεν το βγαζουν επισημα για μην γινουν ρομπα στο 1% να γινει καποια μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Παιδιά δεν μπορεί να λέμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο ότι αυτή η κίνηση θα πάει για την επόμενη κλπ..

Το καλοκαίρι μαζεύονται καμία 7-8 κινήσεις, από τώρα ξέρουμε πως δεν θα γίνουν όλες ή αναγκαστικα θα πας για μεσοβεζικες λύσεις στις μισές θέσεις

Εκτός και αν έχει σκοπό ο Ιβάν να δώσει 30 μύρια ξέρω γω

Αν έφερνες από τώρα εξτρέμ, θα είχες μια κίνηση λιγότερη για το καλοκαίρι και συνάμα περισσότερα λεφτά να διαθέσεις για τις υπόλοιπες

Δικαιολογίες τύπου δεν βρίσκαμε παίχτη, βαρέθηκα να ακούω και καταντάνε αστείες πλέον

Το έγραψα και στο topic του αγώνα, ότι το καλοκαίρι με τον γαυρο θα ξεκινήσουμε σε ίδια βάση μετά από χρόνια.

Στο χέρι μας είναι αν θα φτιάξουμε καλύτερο σύνολο, αλλά δυστυχώς βλέπω πάλι τα ίδια να έρχονται

Μόνη ελπίδα ο Μποτο, που από το καλοκαίρι θα δούμε περισσότερο την δουλειά του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”