ΠΑΟΚ - οσφπ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - οσφπ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παικτη γρηγορο στο 6-8. Εκτος του Τσιγγαρα πηραμε τον Σοαρες αλλα τετοια αλεργια μην ειναι κανεις γρηγορος εκει δεν την καταλαβαινω. Μολις βγηκε ο Τσιγγαρας παυσαμε να δημιουργουμε. Ο Μπισε το παλικαρι ειναι σουπερ για φετος μεχρι τωρα στην χρονια αλλα χρειαζομαστε εναν παικταρα εκει. Ο Αουγκουστο λεει τρεχει και μαρκαρει. Ε να βεουνε εναν εκει να τρεχει να μαρκαρει και να δινει ομως και μια σωστη πασα στον χρονο της. Γιατι ο Αουγκουστο ειναι αργος στο μυαλο για εκει μπροστα.
Τεσπα ακομη και ετσι τους πατησαμε αγωνιστικα. Για 60-70 λεπτα τουλαχιστον. Φαση δεν μας κανανε και τους καναμε παρα πολλες.
Αυτο ομως με εκνευριζει ακομη ποιο πολυ γιατι χασαμε χρονο με διαφορους παικτες και δεν βλεπαμε τα παιδια μας τον Λυρατζη και τον Τσιγγαρα που ουσιαστικα ηταν η μονη διαφορα απο την ομαδα του φθινοπωρου.
Μιτριτσα Ζαμπα οταν χανανε την μπαλα ουτε που σκεφτοταν να γυρισουνε να μαρκαρουνε.
Ας φερουνε τους παικτες που χρειαζεται για να παμε μπροστα αγωνιστικα και να θυμουνται ταχυτητα και αντοχη και ποιοτητα.
Και τελικα απο το 60 και μετα που κουραστηκε ο Ακμπομ ενας παικτης τυπου Κρεμτσικ θα ταιριαζε γαντι.
Τελος το χ σημερα το πηρε ο τερματας του γαυρου. Και η αστοχια η δικη μας.
Τεσπα ακομη και ετσι τους πατησαμε αγωνιστικα. Για 60-70 λεπτα τουλαχιστον. Φαση δεν μας κανανε και τους καναμε παρα πολλες.
Αυτο ομως με εκνευριζει ακομη ποιο πολυ γιατι χασαμε χρονο με διαφορους παικτες και δεν βλεπαμε τα παιδια μας τον Λυρατζη και τον Τσιγγαρα που ουσιαστικα ηταν η μονη διαφορα απο την ομαδα του φθινοπωρου.
Μιτριτσα Ζαμπα οταν χανανε την μπαλα ουτε που σκεφτοταν να γυρισουνε να μαρκαρουνε.
Ας φερουνε τους παικτες που χρειαζεται για να παμε μπροστα αγωνιστικα και να θυμουνται ταχυτητα και αντοχη και ποιοτητα.
Και τελικα απο το 60 και μετα που κουραστηκε ο Ακμπομ ενας παικτης τυπου Κρεμτσικ θα ταιριαζε γαντι.
Τελος το χ σημερα το πηρε ο τερματας του γαυρου. Και η αστοχια η δικη μας.
Αυτό που λες δεν. Αυτοί οι λίγοι είναι πάντα στα και κλεισμένων με προσκλήσεις,δεν έχουν καμία σχέση με τα 1000 εισητηριαBlackFriday έγραψε:Και ένα ακόμα σχόλιο θέλω να κάνω. Ήμουν από αυτούς που είχαν πει ότι έστω και κάποια άτομα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο για υποστήριξη. Όταν όμως βγαίνει η ΠΑΕ και λέει κανείς αλλά με δουλεύει στα μούτρα μου δεν είναι και το ότι καλύτερο. Ας έλεγαν ότι κάναμε κλήρωση για κάποια άτομα και ας ήταν και κλήρωση στημένη. Θα το καταλάβαινα. Δεν γίνεται όμως να λες ότι δεν θα μπει κανείς οπαδος και τελικά να βάζεις κόσμο.
Το κυπελο ποιος μας το εδωσε περσυ? Τα παιδια μπροστα που βαζαν το ενα στα τρια η αυτος που εφαγε κλωτσο στο κεφαλι στο 95 και εβγαζε οτι υπηρχε?Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πράγματι.BlackFriday έγραψε:Και τέλος πάντων να μας σώσει και ο Τερματοφύλακας μια φορά! Δεν γίνεται σε μηδενική φάση με μια κεφαλιά σαν και αυτή να τρώει αυτό το γκολ.
Ο τερματάς του γαύρου τα έβγαζε όλα και ο δικός μας...
Με χάρτινη δεν μας έσωσε ο Πασχαλάκης; Δεν είδα εκείνον τον αγώνα, μέχρι σήμερα είχα να δω ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ 2 μήνες.
Σήμερα η πιο κομβικη στιγμή του παιχνιδιού ήταν η κίτρινη κάρτα στον Μπα. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν έτρωγε την κάρτα ο κοιμισμένος δεν θα το γυρνούσε σε 4αδα και έτσι θα βρίσκαμε βτον τρόπο να πατήσουμε περιοχή όπως στο πρώτο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος κερδίσαμε όλες τις δεύτερες μπάλες με αποτέλεσμα να βάλουμε μεγάλη πίεση στην άμυνα τους.
Ακόμα και έτσι όμως, επειδή γράφονται υπερβολές για δήθεν 6 μεγάλες ευκαιρίες κ.α,ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες ( την κεφαλιά του ινγκι και το σουτ του τσιγγαρα) και κάποιες απλα ευκαιρίες στατιστικής. Εκτός και αν περιμένει κάποιος να φάει τερματοφύλακας επιπέδου γαβρου τα πλασεδακια του μπίσεσβαρ από τα 20 μέτρα
Ο γαύρος αυτός είναι. Τον είδαμε και με τον βάζελο όπου τελείωσε τα ματς με 0 τελικές εντός στόχου.
Προσοχή,στα @@ μου το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν κρίνω ένα μας με βάση το αποτέλεσμα,αλλά πραγματικά είμαι πολύ περίεργος για κάποια πράγματα.
Αν πχ ήταν αγώνας κυπέλλου και με 1-1 αποκλειωσουν θα έπαιζες έτσι το τελευταίο 20λεπτο?
Υγ ελπίζω να κατάλαβαν σήμερα κάποιοι γιατί ο ινγκι αξίζει να ανανεωθεί ακόμα και συμβόλαιο κοντά στο μυριο...και ας την διώχνει με το τσαρούχι
Υγ2 μεγάλη απογοήτευση από τον ζίβκοβιτς. Σε ολόκληρο ματς δεν έκανε ούτε τα μισά απ' ότι έκανε ο μιτριτσα...που ακόμα και σήμερα με αυτόν ασχολούνται κάποιοι.
Στο πρώτο μέρος κερδίσαμε όλες τις δεύτερες μπάλες με αποτέλεσμα να βάλουμε μεγάλη πίεση στην άμυνα τους.
Ακόμα και έτσι όμως, επειδή γράφονται υπερβολές για δήθεν 6 μεγάλες ευκαιρίες κ.α,ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες ( την κεφαλιά του ινγκι και το σουτ του τσιγγαρα) και κάποιες απλα ευκαιρίες στατιστικής. Εκτός και αν περιμένει κάποιος να φάει τερματοφύλακας επιπέδου γαβρου τα πλασεδακια του μπίσεσβαρ από τα 20 μέτρα
Ο γαύρος αυτός είναι. Τον είδαμε και με τον βάζελο όπου τελείωσε τα ματς με 0 τελικές εντός στόχου.
Προσοχή,στα @@ μου το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν κρίνω ένα μας με βάση το αποτέλεσμα,αλλά πραγματικά είμαι πολύ περίεργος για κάποια πράγματα.
Αν πχ ήταν αγώνας κυπέλλου και με 1-1 αποκλειωσουν θα έπαιζες έτσι το τελευταίο 20λεπτο?
Υγ ελπίζω να κατάλαβαν σήμερα κάποιοι γιατί ο ινγκι αξίζει να ανανεωθεί ακόμα και συμβόλαιο κοντά στο μυριο...και ας την διώχνει με το τσαρούχι
Υγ2 μεγάλη απογοήτευση από τον ζίβκοβιτς. Σε ολόκληρο ματς δεν έκανε ούτε τα μισά απ' ότι έκανε ο μιτριτσα...που ακόμα και σήμερα με αυτόν ασχολούνται κάποιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 30 Ιαν 2022, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λίγος ο ΠΑΟΚ σήμερα. Το μάτι δε γυάλιζε, χαβαλέ κάναμε με τους γκει. Άραγε τι να έλεγε ο ξρεσπο γελώντας με τον γκειτερματα;
Όλα καλά όμως, είμαστε ευχαριστημένοι
Τα λέμε σε 1 βδομάδα!
Η χολή και η ειρωνεία σου δεν παίζονται!
Mod team
Τα λέμε σε 1 βδομάδα!
Mod team
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τι λέτε ρε! Τι λιγος; Αλλο ματς βλέπατε; Θα τρελαθούμε ρε πούστη μου εδώ μέσα, να πάω να ακούσω τον Τάκη Τσουκαλά, που και που θα λέει και κανένα καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ.
Αρρώστια!!
Αρρώστια!!
1ο ημίχρονο:
Πολύ καλός μεσοεπιθετικά,με αρκετά σούτ και στημένα χτυπήματα.Ευτυχήσαμε να προγηθούμε σε κρίσιμο σημείο αλλα μια στραβοκλωτσιά και αδράνεια ισοφάρισε άμεσα.
2ο ημίχρονο:
Οι αλλαγές του μάρτινς και η αλλαγη σχηματισμού που επέφεραν αυτές, ισορρόπησσν το μάτς με την ομάδα μας να μη μπορεί να συνεχίσει το πολύ καλό 1ό ημίχρονο.
Αδύναμοι κρίκοι:βιερίνια,κρέσπο και κούρτιτς.
Κορυφαίοι:ινγκασον,ακπομ
Πολύ καλός μεσοεπιθετικά,με αρκετά σούτ και στημένα χτυπήματα.Ευτυχήσαμε να προγηθούμε σε κρίσιμο σημείο αλλα μια στραβοκλωτσιά και αδράνεια ισοφάρισε άμεσα.
2ο ημίχρονο:
Οι αλλαγές του μάρτινς και η αλλαγη σχηματισμού που επέφεραν αυτές, ισορρόπησσν το μάτς με την ομάδα μας να μη μπορεί να συνεχίσει το πολύ καλό 1ό ημίχρονο.
Αδύναμοι κρίκοι:βιερίνια,κρέσπο και κούρτιτς.
Κορυφαίοι:ινγκασον,ακπομ
- sourmenetes
- Moderator
Και του ζιβκο το γυριστο είναι δυσκολοjoshua έγραψε:Επειδη λεμε για τον Πασχαλακη και τον Βατσλικ,ουσιαστικα μονο μια δυσκολη αποκρουση εχει κανει αυτη στη κεφαλια του Ινγκασον.Δεν εχει βγαλει τιποτα,μην υπερβαλουμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
Τι λες ρε μεγάλε... Εκείνη η ομάδα έπαιξε total football. Απόλυτη κυριαρχία, ομαδικότητα, παίκτες με προσωπικότητα. Balance. Και κυρίως απίστευτη καύλα να τα σαρώσει όλα. Όταν είμαι στεναχωρημένος βάζω να δω εκείνο το παιχνίδι και αμέσως νιώθω πιο χαρούμενος.sourmenetes έγραψε:Το ότι έβαλες τα γκολ!stravostomis έγραψε:"τους πατήσαμε"
Αν είναι έτσι τα πατήματα, στο 3-1 στην Τούμπα τι τους κάναμε;
Τοσο απλό!
Έχεις 4 σουτ μέσα από την περιοχή! Έχεις δοκάρι!
Έχεις κεφάλια από τα 2 μέτρα!
Αλλά ξέχασα μόνο εσύ έχεις ξαναδεί μπάλα..
Καμία σχέση με την σημερινή ομάδα, τι να λέμε τώρα.
- sourmenetes
- Moderator
Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά στράβωσε το στόμα σου!stravostomis έγραψε:Τι λες ρε μεγάλε... Εκείνη η ομάδα έπαιξε total football. Απόλυτη κυριαρχία, ομαδικότητα, παίκτες με προσωπικότητα. Balance. Και κυρίως απίστευτη καύλα να τα σαρώσει όλα. Οπότε είμαι στεναχωρημένος βάζω να δω εκείνο το παιχνίδι και αμέσως νιώθω πιο χαρούμενος.sourmenetes έγραψε:Το ότι έβαλες τα γκολ!stravostomis έγραψε:"τους πατήσαμε"
Αν είναι έτσι τα πατήματα, στο 3-1 στην Τούμπα τι τους κάναμε;
Τοσο απλό!
Έχεις 4 σουτ μέσα από την περιοχή! Έχεις δοκάρι!
Έχεις κεφάλια από τα 2 μέτρα!
Αλλά ξέχασα μόνο εσύ έχεις ξαναδεί μπάλα..
Καμία σχέση με την σημερινή ομάδα, τι να λέμε τώρα.
Τι τι λέω;
Ανέφερες ειρωνικά "τους πατήσαμε"!
Και λες αν τους πατήσαμε σήμερα τι κάναμε στο 3-1?
Και σου λέω ότι σου έλειψε το γκολ.
Όταν έχεις κεφαλια από τα 2 μετρα,οταν έχεις. 2 σουτ από τα 2 μετρα εντός περιοχής, όταν έχεις σουτ σε κενό τέρμα όταν έχει δοκάρι τι άλλο θες για να πεις τους πάτησα;;
- stravostomis
Όταν περάσουν μερικές μέρες βάλε να ξαναδείς και τα δύο παιχνίδια. Το ένα μετά το άλλο. Θα καταλάβεις ότι δεν είναι το γκολ η διαφορά. Οι διαφορές είναι πάρα πολλές ανάμεσα στο τότε και στο τώρα.
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς
Άλλο σχολίασα γιατί άλλο είπες
Άλλο σχολίασα γιατί άλλο είπες
Για πες τι έλεγαν; Συνωμοσιολογία μου μυρίζει. Μου αρέσουν αυτά. Για πες τι έλεγαν...τσιριγωτης έγραψε:Λίγος ο ΠΑΟΚ σήμερα. Το μάτι δε γυάλιζε, χαβαλέ κάναμε με τους γκει. Άραγε τι να έλεγε ο ξρεσπο γελώντας με τον γκειτερματα;
Τα λέμε σε 1 βδομάδα!
Mod team
- WeWillRockYou
Αν μου έλεγε κάποιος πριν 2 μήνες, πως θα φτάναμε στο σημείο στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ στην Τούμπα να βγούμε ισόπαλοι 1-1, όντας ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, δεν ξέρω αν θα το πίστευα.
Ο ΟΣΦΠ με καλύτερο ρόστερ και προπονητή στην 4η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο του, ήρθε απλώς για να μην χάσει.
Παρά την πίκρα που αφήνει η αίσθηση πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε, βλέπω αισιόδοξα τη συνέχεια.
Πέρσι η διαφορά ήταν στους 26 βαθμούς, φέτος θεωρώ θα πέσουμε σε μονοψήφιο, του χρόνου κατάκτηση, το ρεαλιστικότερο σενάριο.
Αν υπήρχαν 2-3 στοιχειωδώς σοβαροί αντίπαλοι ακόμα στο πρωτάθλημα για να κόψουν βαθμούς από τους πειραιώτες, θα είχαμε καλές πιθανότητες και φέτος.
Από εκεί και πέρα, οι αδυναμίες μας αγωνιστικά είναι γνωστές. Θέλω να δω την ομάδα να συνεχίσει να προσπαθεί μέχρι τέλους.
Ο ΟΣΦΠ με καλύτερο ρόστερ και προπονητή στην 4η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο του, ήρθε απλώς για να μην χάσει.
Παρά την πίκρα που αφήνει η αίσθηση πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε, βλέπω αισιόδοξα τη συνέχεια.
Πέρσι η διαφορά ήταν στους 26 βαθμούς, φέτος θεωρώ θα πέσουμε σε μονοψήφιο, του χρόνου κατάκτηση, το ρεαλιστικότερο σενάριο.
Αν υπήρχαν 2-3 στοιχειωδώς σοβαροί αντίπαλοι ακόμα στο πρωτάθλημα για να κόψουν βαθμούς από τους πειραιώτες, θα είχαμε καλές πιθανότητες και φέτος.
Από εκεί και πέρα, οι αδυναμίες μας αγωνιστικά είναι γνωστές. Θέλω να δω την ομάδα να συνεχίσει να προσπαθεί μέχρι τέλους.
- Caballo Viejo
Τι να έβαζε δηλαδή;sourmenetes έγραψε:Caballo Viejo έγραψε:Το ματς το έχασε σήμερα ο Λουτσέσκου. Όχι γιατί είναι κακός προπονητής, αλλά γιατί νομίζει ότι είναι κάτι μεταξύ Κλοπ και Γκουρντιόλα. Την έκοψε στη μέση την ομάδα με τις αλλαγές του στο β΄ ημίχρονο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quot
Να άφηνε μέσα τον Τσιγγάρα που του κράταγε το κέντρο.