31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από dragon »

Καλός το τελευταίο 2μηνο
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Κάτι μυστήρια πράγματα, όταν κοντεύουν να λήξουν τα συμβόλαια τους όλοι καλοί γίνονται...
Αν ήμουν Μπότο θα έταζα σε όλους ανανέωση και δεν θα ανανέωνα κανέναν το καλοκαίρι... ;)
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από -keeper- »

renegade έγραψε:Δεν υπάρχει τερματοφύλακας στο κόσμο που να μπορεί να αποδώσει με πεσμένη ψυχολογία.
Δυστυχώς πλέον είναι αργά και για μας ( το χειρότερο) και για αυτόν
Η τελευταία πρόταση είναι όλο το ζουμί …
Προσωπικά για μένα πολύ δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καλά εντάξει, καλός χθες, πολύ καλός στο κύπελλο, αλλά με οφη την έκανε πάλι στο γκολ που φάγαμε, άσχετα που ακυρώθηκε.
Θέλουμε τέρμα
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Tolaros
Απλά έτσι για να κάνουμε κουβεντούλα … εξαιρετική απόκρουση αντανακλαστικών χθες, με την αεχ η απόκρουση στο τετ α τετ (πολύ δύσκολη) σε κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Με τον οφη γιατί θεωρείς πατάτα ένα δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία που περνάει κάτω από τα πόδια του αμυντικού ; Εκεί πέφτεις να βρεις την μπάλα … αν τύχει να τη βρεις γεμάτα με το κάτω μέρος της παλάμης τότε θα φύγει δυνατά .. αν την βρεις με τα δάχτυλα τότε η απόκρουση θα είναι ασθενής..

Αν και διαφορετικους λογους με τους υπόλοιπους συμφωνώ, θέλουμε άλλο τέρμα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί απλά ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι ο τερματοφύλακας επιβάλλεται σε όλες του τις αποκρούσεις να στείλει την μπάλα πλάγια.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δε χρειάζεται να υπερναναλύουμε, ξέχνα τον ΟΦΗ, ΟΚ. Τι πιάνουμε τις φάσεις, τον ξέρουμε τον Άλεξ, 5 χρόνια στην ομάδα είναι.
Προσωπικά θα ήθελα καλύτερο τέρμα, γνώμη μου. Τώρα μπορεί να μου πεις, καλύτερο τέρμα για αγορά μπορεί να κάνει και 2-3 μύρια, ΟΚ ,άλλη κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και κάνουμε έρευνα αγοράς και βρίσκουμε έναν τερματά σε καλή ηλικία, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Και τον παίρνουμε και μας βγαίνει Όλσεν. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί, κάνει συνέχεια λάθη, χάνει γρήγορα την εμπιστοσύνη του κόσμου και των συμπαικτών του.
Εκεί προτιμάμε να έχουμε 2ο τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη ή τον Τσιφτσή;

Μακάρι να ανανεώσει θα πω εγώ, κι ας μην παίξει ούτε ένα ματς τα επόμενα 2 χρόνια.
Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει μπει σε διαπραγματεύσεις, με ταβάνι τα 500Κ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τερματοφύλακα θέλουμε εδώ και δύο χρόνια. Τον Zivkovic τον ξέρουμε.
Make A Wish έχει γίνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:Δε χρειάζεται να υπερναναλύουμε, ξέχνα τον ΟΦΗ, ΟΚ. Τι πιάνουμε τις φάσεις, τον ξέρουμε τον Άλεξ, 5 χρόνια στην ομάδα είναι.
Προσωπικά θα ήθελα καλύτερο τέρμα, γνώμη μου. Τώρα μπορεί να μου πεις, καλύτερο τέρμα για αγορά μπορεί να κάνει και 2-3 μύρια, ΟΚ ,άλλη κουβέντα.
Μακάρι να βρεις καλύτερο με μόνο 2-3 για αγορά.
Για να πας σε σίγουρες λύσεις θα πρέπει να φέρεις τερματα με τουλάχιστον 1,5 μισθό.ολα τα άλλα είναι ζαριές
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Napoli4 έγραψε:Και κάνουμε έρευνα αγοράς και βρίσκουμε έναν τερματά σε καλή ηλικία, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Και τον παίρνουμε και μας βγαίνει Όλσεν. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί, κάνει συνέχεια λάθη, χάνει γρήγορα την εμπιστοσύνη του κόσμου και των συμπαικτών του.
Εκεί προτιμάμε να έχουμε 2ο τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη ή τον Τσιφτσή;

Μακάρι να ανανεώσει θα πω εγώ, κι ας μην παίξει ούτε ένα ματς τα επόμενα 2 χρόνια.
Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει μπει σε διαπραγματεύσεις, με ταβάνι τα 500Κ.
Ντ'ακορντο..ο Πασχα δεν πρεπει να φυγει..
Πρεπει να ειναι ο δευτερος σου πλεον,οτι κι αν φερεις..
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Tolaros έγραψε:Δε χρειάζεται να υπερναναλύουμε, ξέχνα τον ΟΦΗ, ΟΚ. Τι πιάνουμε τις φάσεις, τον ξέρουμε τον Άλεξ, 5 χρόνια στην ομάδα είναι.
Σαφώς όλοι θελουμε καλύτερο … το ποσο εφικτό είναι αυτό και με τι μπατζετ είναι άλλο θέμα όπως το λες.
Δε νομίζω να κάτσει ως 2ος και προσωπικά δε νομίζω ότι του αξίζει ..
Για μένα είναι ο καλύτερος που είχαμε ποτε από αυτούς που έχω δει και θυμάμαι καλά (1987 και μετά)..

Από συγκεκριμένες φάσεις βγαίνει η γενική εικόνα και η γενική εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο εκάστοτε τφ της ομαδας μας φέρει ευθύνη σε ολα τα γκολ που τρωμε ..
Είναι γνωστή και η προϊστορία μας με τους τφ ..

Εμείς απλά θελουμε ένα νέο τέρμα άφθαρτο που να αναλάβει την ευθύνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 24 Ιαν 2022, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:
Μακάρι να βρεις καλύτερο με μόνο 2-3 για αγορά.
Για να πας σε σίγουρες λύσεις θα πρέπει να φέρεις τερματα με τουλάχιστον 1,5 μισθό.ολα τα άλλα είναι ζαριές
Συμφωνώ σε όσα λες. Ας ρίξουμε
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αυτος πρεπει να κατεβασει τα στορια:
Εικόνα
Αποψε και να βαλει και την ταμπελα:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »