70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo111

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από theo111 »

Σωστό κι αυτό που λες για τις χειρότερες άμυνες. Το θέμα είναι ότι βγάζει μάτια κι ενώ αξίζει για παραπάνω τον έχουμε 4ο φορ στη σειρά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βγάζει μάτια, το έχει το γκολ, αλλά είναι ακόμη 18 ετών (στις 8/2). Με επαγγελματίες αμυντικούς των 25 και 30 ετών, ειδικά στην Ελλάδα που παίζουν σκληρά, χρειάζεται ψήσιμο για αν αντεπεξέλθει. Αυτό το ψήσιμο θα το πάρει, και με το παραπάνω, στην Β΄ ομάδα. Αρκεί να παίζει. Αυτό είναι ο λόγος που ήθελα και τον Ντέλια στην Β΄ ομάδα με την οποία κακώς δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Τουλάχιστον θα τον πάρει, ελπίζω, στο Βέλγιο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Σιγα πια τις μεγαλες διαφορες
μεταξυ ολων των ομαδων της SL2
και των περισσότερων της SL1.
Σε ενα καζανι βραζουν ολες τους.-

Εδω με αρκετες απ αυτες εδειξαν οτι
μπορουν να αντεπεξελθουν πολυ καλα
οι Μιχαηλιδης Λυρατζης και Τσιγγαρας
ο Κουτσιας δεν θα τα καταφερει το ταυρι;

Ειλικρινα προσευχομαι να πουληθει αυριο ο Τσολακ
μηπως και βαλουν και τον Κουτσια στο rotation
επιτελους και δεν τον χασουμε τζαμπα και βερεσε!

ΥΓ. Ο Μποτο και ο Λουτσεσκου μας διαβαζουν αραγε;
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Όπως δεν έβαζαν λυρατζη κ Τσιγγαρα κ μια πού μπηκαν ενδεκάδα δεν ξαναβγαινουν έτσι θα γίνει κ με σένα, δυστυχώς ο λουτσεσκου έχει τέτοια στρατηγική που δε συμφέρει τούς νεαρούς καθόλου

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george89

Δημοσίευση από george89 »

Έγκλημα αν δεν αξιοποιηθεί αυτος ο παίκτης,τετοια ταλεντα καθε 15 χρόνια και αν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε να ήταν ενεργό μέλος του ροτεισον. Αλλά πολύ ενεργό.
Μιλάμε για σπάνια περίπτωση φορ που στην Ελλάδα δεν ξέρω από ποτέ έχουμε να δούμε.
Το θέμα είναι ότι μπορεί να αγαπάει με πάθος την ομάδα, να περιμένει καρτερικά την... σειρά του αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί κάποιος από το περίγυρο, οικογενειακό η μάνατζερ που θα αρχίσει να του τρελαίνει το μυαλό ότι στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρει σύντομα ευκαιρία.
Θελει παρά πολυ προσοχή ο χειρισμός του. Σίγουρα πρέπει να είναι η τελευταία σεζόν που δεν είναι αναπόσπαστο μέλος της Α ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Τσολακ δεν προκειται να κανει και πολλα,η να δωθει αλλου,συντομα τον βλεπω και παλι στις αποστολες της ομαδας..
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Καταθέτω προσωπική μαρτυρία απο γιο φίλου μου που τον έχει παίξει αντίπαλος στην Κ19:

" Ήταν σαν να παίζουμε παιδάκια αντίπαλοι με έναν άντρα. Δεν μας έβλεπε καν, η διαφορά δύναμης που είχαμε ήταν τεράστια."

Το συγκεκριμένο παιδί που είπε αυτά, το ζήτησε ο ΠΑΟΚ αλλά ο πατέρας του θα το στείλει στην Ιταλία.
Παίζει αμυντικό χαφ και είναι από τους καλύτερους στην ηλικία του στην Ελλάδα.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Τον βοηθαει πολύ το σωμα του,κοντουλης αλλα με μεγαλη μυικη δύναμη και γερα πατηματα!αν δουλέψει και μπει στο ομαδικο πνευμα θα αφησει εποχη!πιστευω για αυτο ακομη δεν του εδωσε ευκαιριες ο λου,κοιταει να γραψει νουμερα και ευχομαι να μην γινει σαν τον τζολη των τελευταίων μηνων.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Είτε από τύχη είτε από επιλογή (συγκεκριμένη δουλειά) ο Κούτσιας σωματοτυπικά φέρνει παααάρα πολύ στον Ρονάλντο.
Κατά τα λοιπά το παιδί είναι κατά πολύ ανώτερος από τους μισούς και βάλε υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της 1ης ομάδας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παλι ρε παιδια οσες φορες τον εχω δει αδυνατώ να καταλαβω τον θορυβο. Η ικανοτητα πχ στη μεταβιβαση απο τον Μιχαηλίδη βγαζει ματια η τα τελειωματα του Τζολη. Ο Κουτσιας σε τι ακριβως ξεχωριζει;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το παιδί τον Φεβρουάριο κλείνει τα 18 ας μην είμαστε άδικοι.
Χώρια που είναι ο 4ος αγώνας του φέτος.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Δύναμη, ταχύτητα, υποδοχή, τριπλά, εκτέλεση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Εγω παλι ρε παιδια οσες φορες τον εχω δει αδυνατώ να καταλαβω τον θορυβο. Η ικανοτητα πχ στη μεταβιβαση απο τον Μιχαηλίδη βγαζει ματια η τα τελειωματα του Τζολη. Ο Κουτσιας σε τι ακριβως ξεχωριζει;
Έχει καλή κίνηση καλή μέση.

Προπονημενο σώμα αλλά ακόμα θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψει πολύ!

Έχει τα φόντα σίγουρα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Νομίζω ότι θέλοντας να δούμε παιδιά από ακαδημίες παρασυρόμαστε πολλές φορές. Από το παιδί αυτό λείπουν πάρα πολλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο που δεν έχει καταφέρει να πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, παρά το σπρώξιμο από διοίκηση και Τύπο. Μακάρι να δουλέψει και να βελτιωθεί στο μέλλον ώστε να ωφεληθεί η ομάδα, κάτι που θα είναι το μοναδικό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”