ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Γραφτηκε στην αρχή της περιοδου και είπε να τζογαρει...Δεν εχει καμια πληροφορηση...
Μόνο που δεν είναι εξτρεμ ο Φράνκο, νταξ δεν πειράζει, ας γράψουμε κι εμείς κάτι...
Πάντως το τρανσφερμαρκτ δείχνει ότι το συμβόλαιο του λήγει σε 5 μήνες.
- ΑποστόληςΑ
Ο Andre Franco είναι 10ρι που μπορεί να παίζει και στα άκρα: https://www.transfermarkt.com/andre-fra ... ler/448470
Όντως το συμβόλαιό του κατά το τρανσφερ λήγει 30/6/2022 και είναι αριστερός (στο πόδι).
Όντως το συμβόλαιό του κατά το τρανσφερ λήγει 30/6/2022 και είναι αριστερός (στο πόδι).
o κολκας λεει οτι δεν υπαρχει τωρα κατι, ο μποτο δεν θελει να παει σε αγορα τωρα, μονο τελευταιες 2 μερες αν βρεθει παικτης δανεικος με καλες προοπτικες..
Μακαρι ο Μποτο να ειναι ο πρωτος ΤΔ που θα αποσπασει υπογραφες παιχτων απο τωρα για το καλοκαιρι...
Απωθημενο το χω να κλεισουμε μια φορα κανα 2 καλα παιχτακια απο τον Γεναρη για το καλοκαιρι!
Καθε χρόνο αυτο ακουγαμε οτι σκεφτομαστε να κανουμε και ολο φταναμε το καλοκαιρι χωρις καμια προεργασια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απωθημενο το χω να κλεισουμε μια φορα κανα 2 καλα παιχτακια απο τον Γεναρη για το καλοκαιρι!
Καθε χρόνο αυτο ακουγαμε οτι σκεφτομαστε να κανουμε και ολο φταναμε το καλοκαιρι χωρις καμια προεργασια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά δεν είναι λίγο περίεργο να βγαίνει ο άλλος και να δίνει με σιγουριά όνομα λες και βρίσκεται είδη στην Μικράς Ασίας με το στιλό στο χέρι?
Τόσο παπάς πια...?
Τόσο παπάς πια...?
καλα απο πετρουβλακη τι περιμενες.. αρθρο ανεβασμενο σαν ''αποκλειστικο'' ,χωρις υπογραφη συντακτη... οτι να ναι γραφουν.. θα το γραφει και η livesport στο πρωτοσελιδο..papwolf έγραψε:Ρε παιδιά δεν είναι λίγο περίεργο να βγαίνει ο άλλος και να δίνει με σιγουριά όνομα λες και βρίσκεται είδη στην Μικράς Ασίας με το στιλό στο χέρι?
Τόσο παπάς πια...?
αλλα εδω επιασε μεταγραφη ο πετρωτος.. ολοι εχουν ελπιδα..
- PAOKevolution
Ωραίο Ρειν. Υπομονή και πίστη από όλους στο πλάνο που φαίνεται ξεκάθαρα να έχει ο Μποτο.
- pagotatzis
Ο Φρανκο αυτήν την στιγμή ενδεκαδατος με το 10 στην πλάτη και στην θέση 10 στο ματς
της Εστορίλ - Αρουκα
της Εστορίλ - Αρουκα
Ε για αυτό είχαν πει εξαρχής ότι Παρασκευή θα σκάσει. Πέμπτη είχε ματς το παιδί. 

Αυτο που λεει ο κολκας μπορει να μην βασιζεται σε πληροφορία αλλα εχει λογική. Αγορα ποδοσφαιριστη με 3 μερες να απομενουν ειναι πλεον σχεδον αδυνατο. Ο δανεισμος ειναι μονοδρομος για αυτο και οχι ιδιαιτερα πιθανος πια...
Αν στον έχουν έτοιμο και στον πετάξουν μετά την τριάρα στο γαύρο? Καλός παίχτης αυτός. Τρίτος που θα ναι αέρινος με καλή επιθετική συμπεριφορά. Παίζει και πίσω απ τον φορ και στα πλάγια…
Οι δανείσμοι ειναι καλη λυση γιατι μειωνουν το ρισκο. Επαναλαμβανω οτι προτερεοτητα ειναι το rebuild της ομαδας και δε πρεπει να ρισκαρουμε να μας βγει κανα παλτο με τριετες συμβολαιο.
Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε παικτη ετσι η αλλιως.
Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε παικτη ετσι η αλλιως.