ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Η πρόταση στον καντουρι έγινε πέρσι τέτοιον καιρό με προπονητή Γκαρσία. Γιατί κάποιοι επιμένουν να σπέρνουν ψευδή στοιχεία ότι δήθεν και καλά τον ανανέωσε ο λουτσέσκου δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μέχρι και οτι εθεσε όρο για να υπογράψει στην ομάδα ήταν η παραμονή καντουρι διαβάσαμε.
Μέχρι και οτι εθεσε όρο για να υπογράψει στην ομάδα ήταν η παραμονή καντουρι διαβάσαμε.
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω ότι ο καντουρι ανανέωσε εφόσον ήρθε ο λουτσεσκου. Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει και άρθρα ότι ψαχνοταν για Ιταλία.
Λίγη σημασία έχει αυτό.
Το θέμα ειναι αν μπορεί να προσφέρει. Η άποψη μου είναι ότι το παιδί με σταθερά 2 - 3 τραυματισμους κάθε χρονιά, μιλάμε για 15 ματς έξω, το λιγότερο, σχεδόν κάθε χρόνο, πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο. Όχι τώρα βέβαια.
Να βγει η χρονιά και να βοηθήσει όσο μπορεί τώρα.
Υ. Γ. Η ανανέωση έγινε 28 Ιούνη. Ο τελικός ήταν 23 Μαΐου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγη σημασία έχει αυτό.
Το θέμα ειναι αν μπορεί να προσφέρει. Η άποψη μου είναι ότι το παιδί με σταθερά 2 - 3 τραυματισμους κάθε χρονιά, μιλάμε για 15 ματς έξω, το λιγότερο, σχεδόν κάθε χρόνο, πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο. Όχι τώρα βέβαια.
- soflodoras
Κ εγω ξαφνιαστηκα οταν ακουσα πως ο Σβαμπ εινσι υποψηφιος για εξοδο. Αλλα μετα καταλαβα πως ειναι το πιο λογικο. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλος παικτης, αλλα βασει των χαρακτηριστικων του έχουμε αλλους δυο με τα ιδια. Τσιγγαρας και Αουγκουστο ειναι αξιολογοι box to box. Με τον Τσιγγαρα να μην εχει ακομα την αξια που θα θελαμε κ μπορει να φτασει κ τον Αουγκουστο που ειναι ενα πολυεργαλειο με πολυ καλο ονομα στο εξωτερικο (βλ ολυμπιακη εθνικη βραζιλιας). Ο Εσιτι επιμενω δε γεμιζει το ματι αλλα ισως ειναι ο παικτης που χρειαζεται ο Λουτσεσκου για ειδικων συνθηκων αγωνες.
Στα τελευταια 10 ματς ο Σβαμπ ειναι λιγο φαντασμα του καλου Σβαμπ που ξεραμε. Ενω ο Τσιγγαρας δειχνει να κουμπωνει τελεια στα πλανα του Λου.
Παμε για αλλα. Περιμενω στη θεση του να ερθει 10αρι
Στα τελευταια 10 ματς ο Σβαμπ ειναι λιγο φαντασμα του καλου Σβαμπ που ξεραμε. Ενω ο Τσιγγαρας δειχνει να κουμπωνει τελεια στα πλανα του Λου.
Παμε για αλλα. Περιμενω στη θεση του να ερθει 10αρι
Έγραψα πότε έγινε η πρόταση της ομάδας προς τον Καντουρη.sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι ο καντουρι ανανέωσε εφόσον ήρθε ο λουτσεσκου. Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει και άρθρα ότι ψαχνοταν για Ιταλία.
Λίγη σημασία έχει αυτό.
Το πότε αυτός απάντησε και αφού πρώτα δεν βρήκε αυτό που εψαχνε είναι γνωστό
Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα βγει εξέλιξη στο θέμα του εξτρέμ πριν το ματς της Κυριακής...Επομένως πάμε κλασσικά για θρίλερ...
Eδω ρε διαβασαμε μεχρι και οτι αμα ηθελε λεει ο Λουτσεσκου τον κρατουσε τον Τζοληrenegade έγραψε:Η πρόταση στον καντουρι έγινε πέρσι τέτοιον καιρό με προπονητή Γκαρσία. Γιατί κάποιοι επιμένουν να σπέρνουν ψευδή στοιχεία ότι δήθεν και καλά τον ανανέωσε ο λουτσέσκου δεν μπορώ να το καταλάβω.

Φετος αποδηχτηκε πια χωρις καμια αμφιβολια οτι καποιοι θα κραζουν παντα τον προπονητη του ΠΑΟΚ με το ετσι θελω και επειδη ετσι γουσταρουν ασχετως ποσο επιτυχημενος ειναι και ασχετα αν πρεπει να τα βγαζουν απο το μυαλο τους αυτα που λενε.
Χθες ημουν παρατηρητης να δω τι λετε απλα εκανα ανανεωση χωρις να γραψω να δω πως θα κυλησει τελευταιες μερες των μεταγραφων.
Επειδή κ εγω δε ξερω τι θα ερθει κ τι θα φυγει απο αυτα που ακουω κ διαβαζω ειναι περιπλοκα τα πραγματα.
Για εξτρέμ δύσκολο να έρθει τώρα γιατί βλέπω τον Mitriță να τον θελει μέχρι καλοκαιρι κ γι το Conference League τον Jaba το ίδιο μετά τον ερχομό του από δανεισμό είναι κ o Murg που τελευταια ειναι εκτος αποστολής... μετά έχουμε τον Star Zivkovic που είναι απο τα καλυτερα εξτρεμ που περασαν στην ομάδα μας άρα αν βαλεις κ αυτος εκτος τον Zivkovic συμβολαια παίρνουν ο Mitrita 1χαρτί κ Jaba το ίδιο 1χαρτί ο Murg παίρνει 800χιλ απο αυτα που ακουω.. πως να ερθει αν δεν φυγει ενω τους υπολογιζει ο Luce ; winger;
Καλοκαίρι πάμε για Καλό εξτρέμ λοιπόν τωρα ο κάθε αρδ λεει τα δικα του απο τι πιστευουν κ ακομα κ ο Ακης κ ο Νορβηγος τι ειναι κολλητοι με τον Boto; ειναι χαιδεμα στ αφτί κατα εμέ.
2ον να αναφερθω κ την αποψημου για τον Filipe Soares ειναι απο προχθες εδω κ δεν ανακοινωθηκε προφανως κατι παει στραβα βαση λογικης ειδατε κανεναν να ερχεται κ να ναι Θεσσ/νικη κ να μην ανακοινώνεται;
η πάμε για άλλον ή κατι στα χαρτια θα υπαρχει προβλημα (λεω)
αρα μη περιμενετε αλλη μεταγραφή εκτός αν αποχωρήσει κανένας τώρα για Schwab δε ξερω οτι ακουω απο εσας την αποψη κ για Kaddouri αρα βλεπουμε εμειναν κανα 4ημερο!
Επειδή κ εγω δε ξερω τι θα ερθει κ τι θα φυγει απο αυτα που ακουω κ διαβαζω ειναι περιπλοκα τα πραγματα.
Για εξτρέμ δύσκολο να έρθει τώρα γιατί βλέπω τον Mitriță να τον θελει μέχρι καλοκαιρι κ γι το Conference League τον Jaba το ίδιο μετά τον ερχομό του από δανεισμό είναι κ o Murg που τελευταια ειναι εκτος αποστολής... μετά έχουμε τον Star Zivkovic που είναι απο τα καλυτερα εξτρεμ που περασαν στην ομάδα μας άρα αν βαλεις κ αυτος εκτος τον Zivkovic συμβολαια παίρνουν ο Mitrita 1χαρτί κ Jaba το ίδιο 1χαρτί ο Murg παίρνει 800χιλ απο αυτα που ακουω.. πως να ερθει αν δεν φυγει ενω τους υπολογιζει ο Luce ; winger;
Καλοκαίρι πάμε για Καλό εξτρέμ λοιπόν τωρα ο κάθε αρδ λεει τα δικα του απο τι πιστευουν κ ακομα κ ο Ακης κ ο Νορβηγος τι ειναι κολλητοι με τον Boto; ειναι χαιδεμα στ αφτί κατα εμέ.
2ον να αναφερθω κ την αποψημου για τον Filipe Soares ειναι απο προχθες εδω κ δεν ανακοινωθηκε προφανως κατι παει στραβα βαση λογικης ειδατε κανεναν να ερχεται κ να ναι Θεσσ/νικη κ να μην ανακοινώνεται;
η πάμε για άλλον ή κατι στα χαρτια θα υπαρχει προβλημα (λεω)
αρα μη περιμενετε αλλη μεταγραφή εκτός αν αποχωρήσει κανένας τώρα για Schwab δε ξερω οτι ακουω απο εσας την αποψη κ για Kaddouri αρα βλεπουμε εμειναν κανα 4ημερο!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τυπικό είναι το θέμα του Σοαρες παιδιά
Αν όχι σήμερα, αύριο θα ανακοινωθεί
Ήρθε η ώρα λοιπόν να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα.renegade έγραψε:Η πρόταση στον καντουρι έγινε πέρσι τέτοιον καιρό με προπονητή Γκαρσία. Γιατί κάποιοι επιμένουν να σπέρνουν ψευδή στοιχεία ότι δήθεν και καλά τον ανανέωσε ο λουτσέσκου δεν μπορώ να το καταλάβω.
Στοιχεία και αποδείξεις αλλιώς ράδιο αρβύλα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με άλλα λόγια, το Μαράκι βγάζει από τη μύγα ξυγκιMitsospaoki4 έγραψε:Τυπικό είναι το θέμα του Σοαρες παιδιά
Του λέει στους πόσους βαθμούς να βάζει τον θερμοστάτη για οικονομία στην κατανάλωση και από ποιες λαϊκές να ψωνίζει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Με άλλα λόγια, το Μαράκι βγάζει από τη μύγα ξυγκιMitsospaoki4 έγραψε:Τυπικό είναι το θέμα του Σοαρες παιδιά
Επειδή έγινε του Αγίου Οφτόπικ με τις φήμες για Σβάμπαρο, ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Τα αναμενόμενα δίδυμα στο κέντρο είναι ξεκάθαρα Kurtic/Schwab (δημιουργία) και Soares/Τσιγκάρας (πίεση & ανάκτηση). Ο Augusto έχει πλέον αναλάβει το ρόλο του Πέλκα (πίεση στο build-up του αντιπάλου με σκοπό το κλέψιμο/λάθος/βεβιασμένη ενέργεια) με απρόσμενη επιτυχία. Έχοντας συμβάλλει αποφασιστικά στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας, δεν βλέπω να το κουνάει από εκεί υπό κανονικές συνθήκες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Λογικά αυτό το ρόλο θα έχει και ο Omar όταν επιστρέψει. Τα μαθηματικά λένε ότι αυτό το σετ αλλάζει μόνο από σενάρια απουσίας κάποιων και εγώ δεν θα ήθελα να δω καμία αλλαγή. Συνεπώς, ο μόνος που περισσεύει ξεκάθαρα είναι ο Esiti.
ΑΝ όταν πάμε να παίξουμε Ευρώπη, είμαστε στους 4 του κυπέλου με γαύρο και με εύκολο αντίπαλο να περιμένει στον τελεικό, και ΑΝ όταν πάμε να παίξουμε Ευρώπη είμαστε μόλις 6 βαθμούς από τον γαύρο, τότε και μόνο τότε, θεωρώ πως ο προπονητής ο ίδιος θα επιλέξει να κάνει ροτέισον στην Ευρώπη για να παραμείνει ανταγωνιστικός στις διοργανώσεις που δίνουν τίτλο. Μη ξεχνάμε πως από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο θα έχουμε συνεχώς δύο παιχνίδια την εβδομάδα, σε εποχή Covid και γερασμένο ρόστερ.sic-4 έγραψε:Χωρικός έγραψε:όχι δα! Γιατί να είναι δυο παιχνίδια η ΕΥρώπη;; πολύ απαισιοδοξία...gika έγραψε:Εντάξει η Ευρώπη 2 παιχνίδια είναι, ας πάρουν εμπειρία και οι πιο μικροί. Ειδικά αν περάσουμε σε ημιτελικό με Ολυμπιακό και τελικό με Λαμία/Παναθηναικό και αν φτάσουμε τον γαύρο στους 6 πόντους με τον Άρη εκτός πλέι οφ, οι 32 της Ευρώπης δεν είναι κακό αποτέλεσμα.
ναι ρε γαμωτο.. πολυ απαισιοδοξια-ηττοπαθεια
λιγες σελιδες πριν 3 συνοπαδοι εγραφαν 4 παιχνιδια εμειναν στην Ευρωπη. Τωρα 2...
Ωπα ρε παιδια... ποιος απο τους πιθανους αντιπαλους ειναι τετοιος που να ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τον αποκλεισω σε 2 παιχνιδια; Ποιος ειναι καλυτερος απο την Μπενφικα που εστειλα για βρουβες; Τι 2 και 4 παιχνιδια με τετοια ωμοτητα; Να το κλεισουμε το μαγαζι αν ειναι... Αφου και στο κυπελλο ενα παιχνιδι μας εμεινε ακομα και στο πρωταθλημα τζαμπα κουραζομαστε..
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αύριο θα βγει όνομα.proedros έγραψε:Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα βγει εξέλιξη στο θέμα του εξτρέμ πριν το ματς της Κυριακής...Επομένως πάμε κλασσικά για θρίλερ...
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ σε σουκου και ειδικά με ματς με γαύρο νεκρώνει. Να τα αφήσουν όλα για 31/01; Δεν νομίζω.
Αν και κακά τα ψέμματα...αυτές τις μεταγραφικές περιόδους αγαπάμε. Όλο το ζουμί είναι η τελευταία μέρα που λιώνεις το F5 και ακούγονται 5-6 ονόματα τις τελευταίες 2 ώρες.
Τον Αύγουστο θυμάμαι τελευταία ώρα είχαν ακουστει 3-4 παικτες.
Τελικά μείναμε με το........στο χέρι.
Και το κονφερενς δίνει τίτλο!
Κι ας μην γιναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους !
Κι ας μην γιναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους !