ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από joshua »

Εχω την αισθηση οτι τα τελευταια παιχνιδια εχουν λιγο αποπροσανατολισει.Ναι βαλαμε 10 γκολ στα τελευταια 3 παιχνιδια πρωταθληματος, αλλα αυτο ειναι λιγο παραπλανητικο.Εκτος του οτι τα 4 ηταν πεναλτι και μαλιστα σε φασεις χαμηλων προσδοκιων, ηταν τετοιες φασεις που ανοιξαν τους χωρους για να ερθει η συνεχεια.Το προβλημα στο να πατησουμε περιοχη και να τη γεμισουμε με παικτες παραμενει σχεδον το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Ένα τερματοφύλακα ρε παιδια, τι ζητάμε πια...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Γνώμη μου Το πρόβλημα είναι πως βγαίνουμε από την άμυνα μας και όχι τι κάνουμε έξω από την περιοχή .των αντιπαλων.Πως σπάζουμε το πρεσινγκ. Έβλεπα τα Γιάννενα πόσο εύκολα βγαίνανε από το πρεσινγκ του γαύρου. Έχουμε πολύ αργές εναλλαγές μπάλας στην άμυνα μας. Ελπίζω ο Σοάρες να μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα και να μην κάνει λάθη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Στις θεσεις που ποναει η ομαδα χρειαζεται παικταραδες και οχι να φερει για να φερει. Αν δε μπορουνε να βρουνε τους σωστους παικτες τωρα καλυτερα να μην ερθει κανενας απο το να γινει κανα λαθος και να φορτωθουμε συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Έχετε βγάλει όλοι άχρηστο τον Τσόλακ. Παίκτης που τα έχωνε στο Champions League δεν τον λες και άχρηστο, έλεος.
Που σας λείπει ο Σφιντέρσκι, τι άλλο θα ακούσουμε
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Επειδή τον Τσολακ τον είδα σε κανα δυο ματς στα ευρωπαϊκά του, χαλαρώστε. Ούτε εκεί έδειξε κατι τρομερό οσο έπαιζε. Τα γκολ του εσωζαν την κατάσταση. Κατά τα άλλα η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν πολύ μικρή. Φανταστείτε οτι θεωρώ οτι ο Ακμπομ είναι πιο πλήρης φορ απο αυτόν...
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Grouchopoulos4 έγραψε:Υπάρχουν αρκετά λογικά επιχειρήματα για να μην αποκτηθεί ακραίος. Να αποκτηθεί ο κατάλληλος αντί για κάποιο μπάλωμα, να δοθούν ευκαιρίες σε Ζαμπά και Μίτριτσα που δείχνουν σημάδια ζωής, αριθμητικά είμαστε καλυμμένοι, δεν μπορείς να έχεις ακριβά συμβόλαια στην εξέδρα, ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί μπορούν να βοηθήσουν εκεί, να μην διαταραχθεί η χημεία της ομάδας ενσωματώνοντας πολλούς νέους παίκτες, οι αλλαγές της λίστας στην Ευρώπη κτλ κτλ κτλ.

Αλλά εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Ζίφκοβιτς. Που παίζει σταθερά 90λεπτα, και όχι μόνο τρέχει σαν τρελός αλλά κουβαλάει και όλο το δημιουργικό βάρος.
Χρειαζόμαστε παίκτη εκεί.
Πολύ σωστή παρατήρηση... Θέλουμε κι άλλη ποιότητα στις πτέρυγες... Και παράλληλα με προκείμενες αποχωρήσεις να χτίζεται ο επόμενος κορμός...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

panpangr77 έγραψε:Γνώμη μου Το πρόβλημα είναι πως βγαίνουμε από την άμυνα μας και όχι τι κάνουμε έξω από την περιοχή .των αντιπαλων.Πως σπάζουμε το πρεσινγκ. Έβλεπα τα Γιάννενα πόσο εύκολα βγαίνανε από το πρεσινγκ του γαύρου. Έχουμε πολύ αργές εναλλαγές μπάλας στην άμυνα μας. Ελπίζω ο Σοάρες να μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα και να μην κάνει λάθη.
+1926
Κι όχι μόνο τα Γιάννενα αλλά και η Λαμία, ο Αστέρας, ο βάζελος
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ζοραν έγραψε:Επειδή τον Τσολακ τον είδα σε κανα δυο ματς στα ευρωπαϊκά του, χαλαρώστε. Ούτε εκεί έδειξε κατι τρομερό οσο έπαιζε. Τα γκολ του εσωζαν την κατάσταση. Κατά τα άλλα η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν πολύ μικρή. Φανταστείτε οτι θεωρώ οτι ο Ακμπομ είναι πιο πλήρης φορ απο αυτόν...
Έβαλε γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ;

Στα προκριματικά νομίζω ναι
Τεσπα και εγώ θέλω να τον δω με Λουτσεσκου και ειμουν για πώληση Σβιντερσκι και παραμονή Τσολακ .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Εχω την αισθηση οτι τα τελευταια παιχνιδια εχουν λιγο αποπροσανατολισει.Ναι βαλαμε 10 γκολ στα τελευταια 3 παιχνιδια πρωταθληματος, αλλα αυτο ειναι λιγο παραπλανητικο.Εκτος του οτι τα 4 ηταν πεναλτι και μαλιστα σε φασεις χαμηλων προσδοκιων, ηταν τετοιες φασεις που ανοιξαν τους χωρους για να ερθει η συνεχεια.Το προβλημα στο να πατησουμε περιοχη και να τη γεμισουμε με παικτες παραμενει σχεδον το ιδιο.
Ναι αλλα μπορουμε να ειμαστε καλοπροαιρετοι οτι τωρα υπαρχει ενας ανθρωπος που πραγματικα εχει το know how να χτισει κατι εξαιρετικο; Οτι δεν θα κανει μεταγραφη για την μεταγραφη αν δεν βρει αυτο που πιστευει οτι χρειαζεται η ομαδα; Και αν στις προηγουμενες μεταγραφικες περιοδους αυτο μπορει να αποτελουσε δικαιολογια, τωρα εγω εχω ολη την καλη διαθεση και θεληση να πιστεψω οτι ειναι πραγματικοτητα. Τελος οι Μουργκ,, οι Εσιτηδες , οι Μιτριτσες, οι Τευλορ....οι μεταγραφες για τις μεταγραφες. Αυτο θελω να πιστευω οτι ισχυει πλεον.
Η αναγκη που λες προφανως και υπαρχει. Δεν διαφωνει κανεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Εχω την αισθηση οτι τα τελευταια παιχνιδια εχουν λιγο αποπροσανατολισει.Ναι βαλαμε 10 γκολ στα τελευταια 3 παιχνιδια πρωταθληματος, αλλα αυτο ειναι λιγο παραπλανητικο.Εκτος του οτι τα 4 ηταν πεναλτι και μαλιστα σε φασεις χαμηλων προσδοκιων, ηταν τετοιες φασεις που ανοιξαν τους χωρους για να ερθει η συνεχεια.Το προβλημα στο να πατησουμε περιοχη και να τη γεμισουμε με παικτες παραμενει σχεδον το ιδιο.
Αυτό είναι η μια ανάγνωση
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι στα προηγούμενα ματς ενώ βγάζαμε τις ευκαιρίες, δε βάζαμε εύκολα το γκολ και ο αντίπαλος κλεινοταν πίσω.

Στο ότι σε κλειστές άμυνες έχουμε θέμα είναι δεδομένο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτό είναι η μια ανάγνωση
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι στα προηγούμενα ματς ενώ βγάζαμε τις ευκαιρίες, δε βάζαμε εύκολα το γκολ και ο αντίπαλος κλεινοταν πίσω.

Στο ότι σε κλειστές άμυνες έχουμε θέμα είναι δεδομένο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george89

Δημοσίευση από george89 »

Η λεγανιες μάλλον παιρνει δανεικο τον μιχαι
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάμε και για στόπερ δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
nunies4